-IVAN!Gyere csak ide...beszélgetnem kell veled - szólt a parancsnok,én engedelmesen oda mentem majd folytatta - Néhány emberünk,régebb óta szimatól ezek után a Stalkerek után,terep szinü ruhában vannak de a fene is látja hogy ezek nem katonák,pedig azok,3 an vannak,1 ik barátoddal majdnem ugyan olyan fakó mintázatú az 1 ik szennyesetek,azt majd kimossuk,és elküldünk titeket,mozgolódást látunk,és a hírek azt beszélik Aggropomba tart 1 csoport,épüljetek be közélyük...Tudjatok meg mindent...És jó pénzért és rangért,adjátok át nekem,vili?
-Értettem uram!
-Lelépni,és MOST kezdődik az "akció",ruhát felvenni,és oda tolni azt a büdös szarházi hátsódat....
Ezért a kifejezésért majdnem bele lőtem 1 et ha tehettem volna,vettem 1 levegőt és eltávoztam,ezt a parancsnokot még lelövetem,elküld kémkedni az isten szara mögé,mennyen a fenébe jobb dolgom is van annál,kiveszem laptopom a dugóból és beteszem a kódzáras táskába,bellé az étel meg minden,felvettem a most kimosott fakó ruhámat,mellé AK meg minden,rá golyóálló,még a fiam képét a táskába,sugárzás mérőt felakasztottam,gázmaszk fel,és Grigorij al Így hivták a tegnapi hulla rakó társam Elindultunk várakozó társaink felé,veteránok voltak ezek,tisztelegtünk,üdvözöltek,elégé érdekes volt a ruhályuk,nem is katonai,inkább ilyen zsoldos szerü,nem tudom,na mind1,elindultunk,találkoztunk is az 5 emberrel,becsatlakoztunk,út közbe még 3 vakarcs is jött,Aggropomba érve nem történt semmi,hát még akkor kaptam beteget mikor munkálkodni kellet,munka közbe munkálkodni kell azért hogy beépüljünk,egész kedves pasas ok ezek,jófejnek tűnnek,minek ezeket lelőni,talán....Áhh ezt a hülyeséget,oda megyek a "vezérhez" és nevet kérdek,ő mondja:
-Max vagyok,és te?
-Polak,mi okkból vagytok itt?
-Bázis félét épitenénk fel,de ezt ne mond el másnak,végén még kikapok,és röhögve megtoszogatta a válamat majd arrébb lököt,rágyújtottam 1 cigire,leültem a tűz mellé,és néztem a csirkefogókat ahogy veszekednek,1 ik fegyvert fog,gondolom itt az idő,felálok,picikét megütegetem az AK mat a hátamon,erre felfigyelnek,és le emelték a fegyvert,és tovább veszekedtek fegyver nélkül,oda hivott a Vezérem A hadseregből és kérdezte:
-Ez meg mi a franc volt?Mért nem lövetthették le 1 mást?
-Mert akkor te balfék jön a Felmentő sereg,idióta
És vissza ülök a tűzmellé,ő mosolyogva mellém üll,és bocsánatott kér,ez mind 5 másodperc volt,nagyon halkan Ismétlem Nagyon halkan megettem 1 konzervet,majd hátradőltem a barakkban az ágyamra....