Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Coldblood 1 csapat lefürészelt scövü 9mm es nyomoréktől akiket 10 vs 2 be le lehet nyomni kinem mer oda menni?Ez olyan mint CoP ba a túszmentés feladatt Medvétől,csak itt mindenképen lövés lessz a vége és nem kereskedés xD
Ramirez rosszúl tudod,a C öntudatt ot a CS hozta létre,és mikor a CS sek behatolnak az erőműbe akkor már vannak Monolitosok,sőt,már Limanks ba és a Korházban is vannak,meg aztán az elején is voltak mert mondták a dumába hogy " De a monolit is feltartóztathatja" és a többi,de ezt inkább Történet össze függéseb irom a többit XD

Akkor, összefoglalóképpen: A C-öntudat már megvan, a Monolitha is,(a kő) a perzselő is(csak nem üzemel) a Monolith(frakció) az még nincs, valakinek be kellene golyóznia Vörös erdőnél, és ő lenne az Első monolithos. Utána, ő beüzemeli a perzselőt ebből csak annyit veszünk észre hogy megváltozott, motyog meg minden. Ez lesz addig amíg be nem kapcsolja a perzselőt, és voálá kész a Zombisereg. Aztán, az emberek akik közel mennek Vörös erdőhöz(lesz pár, NPC-k, a katonai raktáraknál lévők közül) azok is bedőlnek a Monolithnak(kavics) és kész a Monolith(frakció)

Zini: azért próbálunk a valóságosabb verziónál maradni, 10 ember kettőt úgy elkaszál mint annak a rendje. A másik még ha azt is mondjuk hogy segítünk a többség itt van lent a kordonban. Mire feljutunk addigra erősen kétlem hogy életben maradsz, inkább írd át vagy ha van vállalkozó akkor várd meg

Zini, semmi olyat nem mondtál ami megcáfolna engem. Mi még a CS eseményei előtt járunk. Mellesleg ha már okoskodsz akkor lelombozlak:
A C-conciusness-t nem a CS hozta létre, hanem a CS a CC-vel párhuzamosan működött.
Na ne koptassuk tovább a szánkat, írjunk :D

Én nekem speciel még mindíg a bock puska van meg semmi új fegyverem nincs. Domotort most fosztoták ki a többieket nem tudom.

Ahogy ültünk a tűznél többen kaptak egy S.O.S. jelzést a szemételepről. Egy eddig ismeretlen Stalkertől jött.
Addig erősködtem míg a többiek is belegyeztek. Gyors tempóban indultunk. Egfy-két óra alatt a sezméttelep határába értünk onan már óvatosabban haladtunk de szerencsére nem volt semmi gond. Megérkeztünk a cél helyre. Egy szép nagy gyár épület volt. Úgy 10 Badita lehetett bent. Őrséget nem látunk így ammenyire csak lehetett kzel mentünk. Be lesve az oldalán az épületnek, láttuk a stalkert amint egy széken ül és egy Bandita magyaréz neki, kettő fegyvert tart rá. a többiek szétszorva állnak vagy ülnek.
-Jólvan, most megkapják, Max, Skinflint, Drivij kerültjetek a másik oldalra Drivij majd fedezz titeket, kettőöknek van a legjobb fegyvere, szefdjétek le a két puskásat az emberről és akkor mi is csatlakozunk és két oldalról a meglepetés erejével szét kapjuk őket. közölte a tervet Szergejevics. Amint pozicíóba értünk, MAx és Skin.. lőtteek elsőre ki feküdt mind a kettő, jók azok a TRS-ek. Utána beindult a mészárlás akor kavarodás tört ki at se tudják megijedjenek vagy vagy csak féljenek. pillanatook alatt lezajlott a lövöldözés. Be mentünk felsegítettük a stalkert.
-Jól vagy. kezdte Gregor.
-Igen.
-Te én ismerem ezt. szólalt meg Brogyivin. Majd levette róla gázálarcot. Azta mindenit ez Karamzin.
-MEg döglesz te féreg. ugrott volna neki Gregor.
-Állj akkár mekkora féreg is egy esélyt megérdemel hagyjátok. majd megfordultam és beszéltem a fejével.
.Ide figyelj ez tényleg az utlsó esélyed pöcsös, használd ki és tűnj el a szem elől egy jó időre, Felfogtad !!! majd fejbe vertem.
-Kotródj, de gyorsan. boólintott és már futott is.
-Elkellet volna vennünk a cuccát nem.
-Úgy is fel falja egy mután,s nah húzunk vissza Kordonba.

Az éjszakát egy padláson töltöttem egy magányos stalker társaságában. Este beszélgettünk egy kicsit, majd elaludtunk mindketten. 6 óra körül kezdett kivilágosodni, a stalker is felébredt, így elköszöntünk egymástól, folytattam a térkép készítést. Dél körül elkészültem a munkával, elindultam visszafelé az úton, senkivel sem találkoztam. Amikor a vasúti hídnál lévő ellenőrzőponthoz érek, megint valami terminátorral talállom szembe magam. Mondom neki hogy Baronov hadnagyot keresem, Ramius vagyok. Hátrakiabál, továbbra is egy AK-val a kezében, mire a hadnagy kijön a pihenővagonból, és leteremti ezt a katonát is. Kérdezi hogy mi a helyzet, mondom neki hogy hoztam a térkép másik felét, ami ígértem, azzal áttöltöm a PDA-jára. Megint hálálkodni akar, de mondom neki hogy előző alkalommal letudtuk. Ekkor további jó utat kíván. én pedig elindulok a helyőrség felé. A helyőrségre érve a kapuban megint fegyvercsőbe nézek... Kicsit unom már ezt... Mindegy, igazolvány elő, fegyverek leeresztődnek, bemegyek, föl egyenesen a helyőrségparancsok irodájába. Itt átadom a részletes jelentést , a térképeket, az anomália figyelés eredményeit. Nagyszerű- mondja a parancsnok- érkezett neked egy csomag, a raktárban átveheted a többi jutalmaddal együtt. Szerintem keresd fel a technikust is, ha jól tudom kapott új cuccokat. Lemegyek a raktárba, átveszem a hangtompítót, a lőszert és a kötszert, átmegyek a technikushoz, felrakja nekem a hangtompítót, meg azt mondja hogy pár alkatrészt ki tudna cserélni titán ötvözetre. Kopásállóbb, mint a hagyományos, és könnyebb is. 3 óra alatt készül el, addig bemegyek az egyik hálóhelyiségbe, alszom egy keveset...

De előbb lássuk a csomagot: egy SSP-99M ruha kisérleti változata, a rajtam lévő SSP-99 fejlesztett változata, valamint egy úgynevezett "Veles" detektor prototípusa van benne, mindkettő azért, hogy kipróbáljam és véleményezzem. Közben rámcsörög a technikus, hogy van neki valami spéci fekete álcafestéke, kifejezetten fegyverekre, érdekel-e. Természetesen - válaszolom, oké, vedd elintézettnek a dolgot. Nagyon jó, az új ruhám is fekete, a fegyverem is fekete lesz, én leszek a Valkűr...

Alszok pát órát, lemegyek a technikushoz, kész a fegyverem, 1500 rubel-t kér, kifizetem, majd elindulok kifelé az épületből. Sötétedik, de kíváncsi vagyok milyen éjjel kóborolni. A sisakom oldalán van mégegy kapcsoló a lámpa kapcsolója mellett, felkapcsolom hát. Hirtelen minden kivilágosodik és világoskék színűre vált. Éjjellátó, ráadásul ruhába építve. Ez nagyszerű, hasznos fejlesztés. Folytatom a térképezést a Szeméttelepnek nevezett területen, kíváncsi vagyok, mit találok itt.

Yantar viharriasztást ad ki, az éjszaka során egy igen erős elektromos aktivitású vihar várható, lehetőleg mindenki keressen valami menedéket!

Ez még nem kitörés, de a későbbiek során az is lesz majd. Yantar adja ki a riasztást, és ha lehet akkor ezt én tenném.

Felkelek, eszek egy konzervet, iszok egy liter tejet, elszívok pár szál cigit és kicsit rendezem a gondlolataimat.Most van 10 000 rubelem, egy vadászpuskám hozzá húsz söréttel és 18 higanyos golyóval, egy revolverem, hozzá 50 golyóval( a makarov kaliberét használja).
Mihez kéne kezdeni?
Nincsen detektorom relikviakereséshez, nem tudok vadászni, mert nem értek a bőrök kipreparálásához.
Lemegyek Sidorovicshoz, megkérdezem tőle, hogytud-e adni valami munkát.
-Hát fiacskám tudok én, ha kérnek...
-Akkor mit kéne tennem?
-Hozz el nekem egy holdfény nevű relikviát.Trükkös egy jószág ez, mégpedig azért, mert nagyon kevés van belőle, és ami van, az is csak a hold fényénél látszik.Egy emberfej nagyságú üveg tapintású a hold fényénél kéken fényló gömböt keress.
-Hát jó, én szívesen keresnék egyet, de nincsen hozzá detektorom...
-Nem mindegyik relikviához kell, többek közöt ehhez sem.Csak meg kell várni, amíg este lesz, és felhőtlen holdfényes éjszaka.
-Hát az még eltarthat egy darabig, elvállalom a munkát, addig adj valami aktuális melót is.
-El kéne tenni lábalól egy stalkert, aki mindenfélével kereskedig, és olcsóbbak az árúi az enyémnél.Gondolom nem kérdés, hogy miért kéne tőle megszabadulni.Van a vasúti híd innenső oldalán egy vasúti kocsi, abba van berendezkedve.Igazából nem is kéne feltétlenül megölnöd, elég , ha tönkreteszed a boltját.
-Miért?
-Azért ó ágyékom gyümölcse, mert egy magadfajta szerencsétlen, aki hiúzfüleket varrat a kucsmájára egyszerűen nem képes megölni őt a négy emberből álló testőrségével együtt.
-Jólvan, mennyit kapok érte, hogyha tönkreteszem a boltját, és elpusztítom a készleteit?
.-Azt majd meglátjuk...

Hát marhajó, van egy vasúti kocsi, amit el kéne pusztítanom, és még azt sem tudom, hogy mennyit kapok érte.Még szerencse, hogy hagytam is meg a benzinből úgy öt litert.Mászkálok a faluban, üres vodkásüvegekért, találok egy 2 litereset, egy 1 litereset, és négy fél litereset.Szépen megtöltögetem őket benzinnel, nyomkodom a rongyokat a nyakukban majd bedugaszomom őket jó kis parafadugókkal, egy kis rongyrész kivételével, hogy hirtelen kit udjam rántani, ha szükség lenne rá.
Egész élvezetes munka ez, csak az a baj, hogy nem ajánlatos közben cigizni.
El is készülök, még kora délután van, alszok egyet estig.

Sötétedés fele ébredek fel, elégé felhős az ég, de azért figyelek, hátha látok pár kékesen világít gömböt, bár állítólag az elektromos aktivitás miatt jönnek létre...
Összeccuccolok, a kaját itt hagyom, és eldugom a padláson a raklapok mögé, csak a kuilacsomat töltöm meg ésványvízzel.Elindulok, hideg van, felhajtom a kabát gallérját, fejembehúzom a kucsmát, megyek, mendegélek, a táskám tele van molotov koktélokkal, de azért megkockáztatom a dohányzást, és végül nem is lesz belőle semmi baj.
Odaérek a vasúti kocsihoz.Látom, hogy az a kereskedő pali éppen most zár pár kalasnyikovos stalker kíséretében.Őrt állítanak, aztán bemennek a kocsiba.Várok vagy fél órát, az idő egyre hidegebb lesz, és erősödik a jeges szél.Az őr benéz, hogy a többiek alszanak-e már, aztán bemegy ő is a kocsi lakórészébe.Még váok fél órát, már nagyon erős a szél, a távolban villámok cikáznak, és mostmár tényleg hideg van.Lassan odalopózok, a kocsihoz, és az egyik bedeszkázatlan ablakon bedobpom a kétliteres koktélt.Belül felcsapnak a lángok, bedoboz az egyik féllitereset.A maradék kettő pedig már gyújtás nélkül repül a lángtengrbe.Elkezdek rohanni, ahogy csak a lábam bírja, meg sem állok a betonút előtti magaslatig.Ott egy kicsit kifújom magam, visszanézek és látom, hogy már az egész lángol.Pár árnyalak körülötte rohangászik , megpróbálják eloltani, legalábbis innen úgy veszem ki.Egyzser csak fegyverropogás hallatszik, de rendezetlenül, és mintha egyszerre legalább húszan lőnének.Én hügye hasravetődöm, de aztán látom, hogy a tűz elérte a őszerkészletet, mert a ropogés egyre csak erősödik, aztán egy-kettő nagyobb durranás, és a kocsi két lyukkal az oldalán lett gazdagabb.Én hangos röhögésben fakadok ki, dehát ugye nem szép dolog a káröröm, és el is nyeri a büntetését.A tűz körül sürgölődő alakok felémforudlnak, és gyilkos ólomzáport zúdítanak a nyakamba.
Megintcsak szaladok, ahogy tudok, mögöttem pattognak a golyók a betonon, mivel már elértem az utat.
Bevetődök jobbra az apró alagút fölött(a fölött, ahol a cs-ben van a fegyvertelen katona) , és bemászok az ott lévő terepjáró alá.Hallom, ahogy fölöttem dobognak a bakancsok a hídon, tovább mennek a falu felé.Nem tudom, hogy ott mennyire szívesen látott vendégek, de azt tudom, hogy a kabátom alján a jóvoltukból három lyuk van.Hideg van, a villámok össze vissza cikáznak, süvít a szél, és nem hogy tüzetrakni, de még rágyújtani sem merek, nehogy megérezzék a füstszagot, vagy pedig meglásák a lángot az üldözőim.Ott kuporgok félig szétjött terepkáró alatt, igyekszem minél jobban beburkolódzni a kabátomba, és várom a hajnalt.

Ezek a hülyék csak kitámasztották az ajtót 2 deszkával, azt sem veszik észre ha mászkálok idebent.Hamár bentvagyok körülnézek mit lehet találni, az ablakok be vannak deszkázva, az egész házban találok 2 ládát és 1 kis káhyhát. A ládákat elkezdem óvatosan szétfeszíteni a késemmel.Az egyikben volt egy kötél, kb 4 méteres, eléggé rossz állapotban. Ahogy szép lassan járkálok gondolkozás közben, az egyik belső szoba plafonján 1 lyukat veszek észre, biztos a padlásfeljáró.Létra nincs, ki kéne találni valamit. Ahogy töröm a fejem hogy tudnék feljutni, támad egy ötletem. Óvatosan felrakok 2 deszkát, és átdobom rajta a kötelet, remélhetőleg elbír. Megpróbálom felhúzni magam, sikerül.Alig látok valamit, csak egy kis holdfény szűrődik be a tetőn tátongó lyukaknak hála. Kinézek a cserepek között, ott ülnek a tábortűz mellett.Ám ekkor az egyik felkel, és elindul a házak között, úgytűnik körülnéz.Csendben kimászok a tetőre, egy deszkát viszekl magammal.Amikor a ház takarásába ér és nem látja a másik 2 ráugrok, és azzal a lendülettel fejbevágom a deszkával.Gyorsan elveszem a fegyverét, ez az egyik pisztolyos. Megkerülöm az épületet, és mihelyst meglátom őket felszólítás nélkül lövök.Mindkettőbe 3 lövés.Elveszem a fegyvereiket,a sajátjaimat is, találok még náluk 700 rubelt 2 konzervet és 1 üveg vodkát is.Hátramegyek a harmadik jómadárért, ez nem halt meg, csak elájult. Már van is ötletem mit csináljak vele.Bemegyek a kötélért, levágok 1 kis darabot, azzal megkötöm a kezét,a maradékkal pedig felkötöm egy fára, úgy hogy kb fél méter magasan lógjon, ügyelve arra, hogy még véletlenül sem a kötél végezzen vele.Összeszedem a cuccom, és még ha elég gyér is, zseblámpafénynél elindulok a szivattyútelep felé.Ha nem bőrbakancsom lenne már talán halak is úszkálnának a zoknimba, így este nem lát az ember semmit hiába a zseblámpa. Fél óra bolyongás után végre megtalálom a helyes irányt és 10 perc alatt be is érek az öreghez.Mielőtt beérnék üzenet érkeziK:Mindenki bújjon fedezékbe! Elektromos töltésű vihar közelít! Még be sem érek az állomásra, elkezd szakadni. Bevágom az ajtót, és besietek az esőről...az öreg teljes nyugalommal szerelget.Felakasztom a kabátom, és megnézem mitcsinál a fószer.Az obokant csinálja, aztmondja sikerült megoldania hogy nagyobb sebességgel hagyja el a töltény a fegyvert. Ráérdezek, tud e a 2 uazról a garázsban.Hátramutat a válla felett, ottvannak a kulcsok.Hát ez a csávó tud valamit. Megkérdem elvihetnék e egy kanna benzint és egy aksit.Reggel indulnék,addig még pihenek 1 kicsit.Elszenderedek a vaságyon, de a öreg hajnalban már fel is ver, mondván hogy ilyenkor érdemes indulni.Felpakolok, és elindulok a garázshoz, útközben sehol senki.Most sietek..elegem van ebből a rohadt mocsárból.
Odaérek a garázshoz.1 kutya marcangolja a 2 napja lelőtteket. Lövök 1-et, egyedül úgy sem fog megtámadni, elszalad.
Megnézem meik kocsiba jó a kulcs, abba tankolok 5 litert, és berakom az aksit.Indítanám, elsőre nem indul.Másodikra: megint nem.Harmadik:ééééés indul! Ezaz! kifordulok, és irány kordon.Megyek mint a hülye, most nem kell sétálni, haladok amennyire csak szeretném.Azért megnézem, 6 perc alatt értem át.Hátulról indulok a falu fele,megállok az őr előtt, szólok hogy engedjen be. Bent a faluban állok meg, kiszállok és rögtön Farkashoz megyek. Átküldöm neki a térképet és az átnézett területeket, közben mondom neki hogy megtaláltam a másik stalkert, egy halászfaluban van, azt is megjelölöm.3000 rubelt kapok a fáradozásaimért.Még az öregről szólok neki, ha stalker arra megy, meg ne próbálja bántani, és lehetőleg ne zavarják. Lemegyek ahhoz a dagadékhoz, megkérdem érdekli e egy teljesen részletes térkép az ingoványról.Megkérdi mit kérek érte...mondom neki adjon annyi vodkát és szerszámot ami neki megéri.Nem mondom hogy bőségesen, de azért felpakolok, még rá is toldok 2000 rubelt a cuccra, ezeket holnap leviszem az öregnek,mivel az este alig aludtam, még pihenek 1 kicsit délelőtt.

-Figyelj,áruld el mit tudsz még vagy megemlegeted!
-Én Aztán nem,nem fogok mellétek állni
[fegyver kibisztositás hang]
Észre veszem ahogy 2 hapek csinálta ezt
-Biztos vagy benne?
-Hát ja,kapd be a......
Lövéseket hallotam,a 3 ember melletem a földre terült
Bejött a 2 pasas,felsegitettek,ekkor 1 ik felfedezi kivagyok,már ugrott volna de a másik megálitja
Takarodót mondtak,inkább nem szóltam semmit,elindultam a "Bolhapiac" nevü helyiség felé és küldtem nekik 1 üzenetett: "Köszönöm a fáradalmatokat hogy megmentettetek 1 bújdosót,ha valamiben bármikor segitségetekre lehetek csak szoljatok,azért voltam elfogva mert nem mondtam el a terveiteket,titkaitokat,mint Stalkereknek,de ezt ti úgyse értitek meg,Üdv.:Karamzin"
1 tetővel fedett helyen húzódtam meg,itt volt 1 másik Stalker is,picit beszélgettünk,ő elaludt,énis így tettem....

Felkelt a nap, elült minden mozgás a környéken, teljesen átfagyva előkászálódok a kocsi alól, az első dolgom rossz szokásomhoz híven rágyújtani, aztán megyek is vissza a faluba a kajámért, mert eléggé éhes vagyok.Felkapom a cuccom, menet közben kanalazok egy konzervet, és lenézek az öreghez, hogy megmondja, hogy leégett a riválisának a boltja.-Tudom én azt fiacskám, itt a faluban is keresnek, jobb lenne, hogyha gyorsan eltűnnél innét legalább egy hétig.
-És mi lesz a fizetéssel?
-Itt van 5000 rubel, de én a helyedben most nagyon gyorsan eltűnék.
-Azért nem kéne ennyire sietni, nem ismerhetnek fel, éjszaka volt.
-Azért én a helyedben biztosra mennék, eléggé dühösek.
-Hát jó, de még lenne egy kérésem.Eléggé nagy szolgálatot tettem neked, ezt te is beláthatod, nem biztos, hgy 5000 rubel elég viszonzás érte...
-Jólvan fiacskám mi kéne?
-Csak az egy heti kajám amíg távol leszek, nem szeretném felbontani a papírpénzt így olyan elégedetten kerekek és boldogak a rubeljeim.
-Jólvan fiam kapsz egy oldal szalonnát, öt konzervet, két kiló vákumcsomagolt kenyeret, és négy öveg ásványvizet, de most aztán kuss legyen és húzd el a beledet valahova messzire!
-Köszönöm a nagylelkűséget, egy hét múlva viszontlátjuk egymást.

El kéne mennem innét, valami néptelen helyre.Azt mondják itt a faluban, hogy van egy rohadt nagy mocsár a sötétvölggyel ellentétes oldalon.Állítólag nem nagyon mászkál senki sem arra, bár vannak eléggé furcsa részei, de aránylag nyugis hely.Fel is pakolok, elindulok.A vadász nem erre mászkál, mást pedig nem nagyon ismerek.Nincs kitől elköszönnöm...

Oda is érek a nádrengeteg széléhez, minden vizes, poshadt, halott, és örök.
Az elmúlás és az öröklét viaskodik a hely fölött.Tudom, eléggé patetikus, dehát ez van.
A távolban látok egy félig a mocsárbasüppedt deszkatemplomot.Sosem hittem semmiféle felsőbb hatalomban, de eléggé rokonszenves a cári korszakból fennmaradt épület, ígyhát arrafelé megyek.
Odaérek minden gond nélkül, egész jó állapotban van.Körülötte egy-két araszni víz van, deszkákból kis hidacska van építve rajta keresztül.Még az ajtaja, és az ablakai is megvannak.Bemegyek, az ajtó nyitva van, befelé nyílik, tehát éjszakára el tudom majd torlaszolni.Minden berendezés a helyén van, az íróasztalon egy koponya van, beledöfve egy fémnyelű szabóolló.Az a furcsak hogy akármerre megyek is a szobában olyan, mintha folyamatosan engem nézne az üres szemüregével.Hát bizony emberek ő az új lakótársam.Kimegyek, a mellette lévő fészerből behordok egy csomó előre felvágott fát, meg egy petróleulámpát, és hozzá petróleumot.Berendezkedek, a paplakban még találok Tolsztoj és Dosztojevszkij műveket is, tehát unatkozni sem fogok, leemelem a Bűn és bűnhődést, és a Háború és béke első két kötetét, és becipelem a templomba.Még visszamegyek a paplakba, és egy vaságyat lopok az irodalom mellé bunkó módon.
Majd holnap jobban átnézem a paplakot, de mostmár sötétedik.Begyújtok a kályhába, az ajtót eltorlaszolom két ládával, amiben mindenféle gyertyatartó, meg szentképecskéb vannak, a begyújtom a petróleumlámpát, megbontok egy doboz cigit, és egy konzervet és a kályha és a petróleumlámpa együttes fényénél belekezdek a Bűn és bűnhődésbe, miközben kint apokaliptikus vihar kerekedik.

Az a helyzet, hogy vidéken leszek legkésőbb jövőhét vasárnapig, addig a karakterem itt fog rostokolni az öreg mocsári templomban, az itt történteket majd hazaérkezésm után megírom, annyit kérek, hogy haggyátok ki addig a karakteremet a történésekből, köszönöm.

Na megjöttem. Akkor replay.

Név:Ivan Gastrovskij
Nemzetiség:orosz
Kor:28
Születési hely: Moszkva
189cm magas és 83kg.Barna haj,kék szem.
A katonai szolgálat és némi kijevi züllés után került a zónába.Az orvosi egyetemen végzett,és a "OMON"-nál szolgáló nagybátyja révén hozzájutott néhány lefoglalt fegyverhez. Elkeseredésében jött a zónába, mert összetűzésbe került egy odesszai bűnszervezettel.Nagybátyja az egyetlen támasza a külvilágban,bár ő is korrupt rendőr,aki pénzért kereskedik lefoglalt tárgyakkal.
Felszerelés:-1db MP5
-1db Fort-12
-10 doboz Parabellum lőszer
-kötszerek,és orvosi eszközök
-Terepgatya,katonai zubbony.

-Gázmaszk
A fene ezeknek a csúzlijába ! Majdnem megöltek. Aljas szemetek. Golyózáporral fogadják az embert.
Van itt egy falu a közelben,egészen odáig rohantam. Itt van egy tábortűz,lekuporodok mellé,és megpróbálok nem visszanézni a rámszegeződő tekinteteknek.

Zini: felőlem mehet.
Nabu: vissza olvastál, vagy kell ismertetés a történtekről ?
Am jó hogy itt vagy végre.

Vissza
Top Alul