Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
ColdBlood:Képben vagyok,de kössz. :)

Zini:Szerintem ha replay,akkor ne kövessük el az eddigi hibákat. Elég egy kari is.

Hát akkor elöbb mi volt ez a kis commented Cold?:D
Dörgésre ébredek,jött 1 üzenet,ez áll a PDA-m ban:
Yantar viharriasztást ad ki, az éjszaka során egy igen erős elektromos aktivitású vihar várható, lehetőleg mindenki keressen valami menedéket!

Ez elég rossz menedék lessz,befutottam a Hangárba,még mindig ott volt az ezernyi halott,nem költöztek újra be a banditák,bementem a főnökük bázisára,kihordtam a hullákat,megettem 1 konzervet,és bezártam az ajtót,2 perc múlva mintha több ezer elektronikus anomália lenne itt,nyugodtan eszegettem,közbe a sok bandita hangját hallom miközbe "ENGEDJ BE"-t mondanak,najó,most az 1 szer,kinyitom az ajtót,ezek nem is banditák,1 ik az az de a másik 1 Stalker,vissza zárom az ajtót,ők leülnek,átnyújtottak nekem 1 000 RU-t a segitségért,elfogadtam és eltettem,megkináltam őket Vodkával,nem kértek,majd 1 Mutáns hörgést hallok,ez olyasmi mint ami a Vérszopó hangja volt Aggropomban,de itt?Remélem el hal ez is,a Bandita és a Stalker elaludt,észre veszem hogy a Bandita se bandita hanem Stalker,inkább szabadúszó,én a sarokban eszegettem tovább,és vártam a reggelt....

Zini: ha kicsit is tiszteled a véleményem akkor nem irányítasz 2 karaktert, se többet, 1 karakter bőven elég, időnként még sok is.
mellesleg Üdvözletem neked nabu, és az egész bagázsnak!
Ha tudtok várni holnapig az írásokkal, és nem tesztek elém munkát, akkor holnap elolvasom, és írok is de ma annyi hasznom van mint egy db lyukas és büdős zokninak...

Légió visszatér :D

Másnap reggel két helikopter szállt le a helyőrségen. Felvettek még rajtam kívül 1 embert és felszálltunk. Felszállás közben egy teherszállító is beért ami építőanyagokat hoz. Mondta az egyik dutyis. Szeméttelepen pár bandita próbált lelőni minket -szerencsére csak pár pisztolyuk volt- ezt a pilóta a géppuskával jutalmazta. Leszállás előtt az egyik felállt majd rákezd:
-Na te ott akit fölvettünk. A parancsnoki épületnél fogsz segédkezni. A másik helikopter rajához szaladsz. Többiek, Biztosítsuk a területet majd Polip és Medúza meg a déli kapuhoz. Cápa és én megyünk a délnyugati kapuhoz. Érthető?
Kórusban feleltük rá hogy igen. Épp leszálltunk mindenki elkezdett rohanni. Átszaladtam a másik helikopterhez akikkel gyorsan kirakodtuk a 3. gépből az építőanyagot. Ezt fölhordtuk a parancsnoki részbe. A területen semmi mutáns nem volt így nyugodtan elkezdtünk építkezni.
Először kihordtuk a pincéből a törmeléket, majd A feljáró le volt omolva. Egy hordóba elkezdtünk maltert kavarni majd szépen beépítettük a rést. Közbe jött még két helikopternyi ember. Az egyik fele az őröket fogja felváltani a másik nekünk segít. Miután a kis teret is kitakarítottuk átmentünk az északnyugati kapuhoz.
Közbe a helikopter hozott egy hosszú vasbódét amit lerakott az ellenőrző ponton. Mind a két oldalon volt egy lépcső ami előtt egy kulccsal és tolózárral zárható ajtó volt. Az alján 1 méter magas vasrudak tartották a szerkezetet. Ezeket hozzábetonoztuk a falhoz. A vasrudak közé homokzsáktöltést raktunk hogy mutáns ne jusson a bázis területére. Ez inkább volt "földzsák" mint homokzsák mert helyben töltöttük meg. Ez kiváló védelmi pozíció csapatank számára. A kis lőréseket egy vaslemezzel lehet lezárni és ez így még a savas esőtől is véd. Már este fél 11 volt így elmentünk pihenni. Holnap a déli kapunál építünk meg egy ugyanilyet és minden épületet kitakarítunk.

Az egyik sztalker rosszul lett. Görcsök rázták,de sikerült rajta segítenem. Ez epilepszia. Egy fakanalat tettem a szájába,és lefogtuk. Utánna megvizsgáltam,és adtam néhány aszpirint a fejfájására. Megköszönte,és megkérdezte a nevemet.Bizalom itt nincs,ezért kitalálok egy beccenevet.
-Caesar vagyok ! -válaszoltam
-Hát Caesar ezt megjegyzem neked.
-Ha a jövőben segíthetek valamiben,csak szólj.
Levette a hosszú olajzöld köpenyét,és odaadta.
-Tessék !
-Ez a tiéd !
-Fogadd el !
Elfogadtam.Ezen rengeteg zseb van azthiszem jól fog jönni.
Elmentettem a PDA nevek között.
A sztalkerek,akik eddig olyan ellenségesek voltak hirtelen barátságosak lettek,és már érdeklődve beszélgettem velük.
Lementem az itteni kereskedőhöz. Egy bizonyos Szidorovics. Látta,hogy új vagyok.
-Hmmm ! Új embernek módfeletti ajánlat.
-Vannak egy Seva ruháról leszedett kevlár lemezeim,és már ne is haragudj,de egy MP5-ös kevés lesz a zónába.5000 rubel fejében a ruhádat is átvarázsolom a zónának megfelelővé,bár én még csak a szemétdombig jutottam.-nyomta el a cigarettát a kövér férfi
-Legyen 4000 és tiéd az MP5.
-Hmmm.Látom fiú nem hagyod magad.
-Kitünő állapotban van az MP5-ösöd,ezért örömmel elfogadom.
-De ! Ezért a nagylelkű ajánlatért cserébe el kell végezned egy feladatot.
-Egy informátorom nemrég eltűnt.
-A PDA-don van minden koordináta.
-Azt akarom, hogy hozd el nekem ide,és rendben vagyunk.
-Kulimeló,és pofonegyszerű.
Némi várakozás után visszahozta a felsőmet,csakhogy ez mégsem az enyém. Ez egy teljesen más felső,és rajta van egy ukrán zászló. Nem értek ezekhez,de jónak tűnik. Látta,hogy nincs gázmaszkom ezért hozott egyet,egy AKS-47-essel.
-Na ezekkel fölényben leszel egyenlőre minden ellenséggel szemben !
-Végezd el a munkád és barátok leszünk !
-Mi is a neved ?
-Caesar !
-Háháháháháá !Caesar ?!
-Na ave Caesar !
Kicsit neheztelek,amiért kiröhögött,de ez a beccenév marad,mert ezt megjegyzik.
Mostmár úgy nézek ki,mint a többi sztalker,nem mint egy lengyel dezertőr.
Bár én ukrán és lengyel is vagyok.
Összeragasztottam két tárat,és a maradék ötöt a kabátzsebembe dugtam,élesítettem a fegyvert,és sorozatlövésre állítottam.A célterület felé tartok.

Thomas Jefferson:
Mennyire fáj a lába? kérdeztem a barlang falához dőlt katonától.
Tűrőm! mondta kissé sziszegve.
a katona lábából egy ököl nagyságú darab hiányzott, megtámadta egy falka Pszeudó kutya az osztagát, és csak 3an tudtak elmenekülni, ebből 1 anomáliába rohant, őt, pedig a társa vonszolta fel nehezen egy magasabb sziklára, ezzel megúszva a halált.
már 2 napja voltak azon a sziklán mikor a keresésükre indult csapattal megtaláltam őket.
még aznap indultunk vissza, de minket is megtámadtak a mutánsok, az 5 katona alkotta kereső csapatból 4 meghalt, Vaszja a kereső csapat egyetlen túlélője és én elvonszoltuk a sérült lábú katonát Baradgyin-t közben Kozák fedezett minket.
bevonszoltuk Baradgyint egy barlangba és itt elláttuk a sebét, amennyire tudtuk, de nem volt kérdéses hogy túl élheti-e...
Kozák is megsérült a lábánál, ő tőle kérdeztem most hogy meg van-e...
Furcsa volt a vadak támadása, szervezett volt, bár nem vagyok katona, de a nagybátyám az, és elmagyarázott1-2 rajtaütés szerűséget, és taktikát ezek a vadak fura módon szervezetten támadtak.
valami nincs rendjén...
estefelé jár az idő, egy nagy erdős rész mellet vagyunk, ez is ilyen erdős rész, de ez még csak a pereme.
érdekesség hogy nem hallok semmiféle mutánst semmit, csak az esti szelet...
Vaszját ott hagytam Kozák mellet vigyázzon rá, én addig szét néztem, 10 percig sétálgattam, és arra a következtetésre jutottam hogy 1 állat sincs a közelben, gyorsan vissza mentem, és felkapva Kozákot, siettünk vissza fele. kiérve az erődből, aztán még sietősebbre vettük a menetet, bár 1 jószág sem volt a nagy dombok, egy méretesebb domb tetején néhány eldőlt őrtorony, valószínűleg katonai bázis lehetett annak idején, de most tovább siettünk, pár óra múlva el is értük a Bárt.
az őrök meglátva minket, betámogattak minket.
én nekem is volt egy két sebem, de semmiség ahhoz képest amit belül éreztem, féltettem Szvetlánát hogy elment, de hál istennek megtaláltam a bázison.
amint beértem a bázis kapuin, Szvetlána már rohan felém.
Ő is tudta hogy baj van az SOS jelzés 2 napja ment a pdamon.
rögtön átkarol, de gyorsan el is veszi a kezét, ahogy meglátja hogy a szolgálatos szkafander szinte cafatokban lóg rajtam, vér áztatva, de a rajta levő vérnek csak a töredéke a sajátom, és ámbár hiába csak töredéke, Szvetlána rettenetesen megijedt hogy ennyire csicsogok a vérben.
ahogy át karolt, már véres lett ő is, nem mertem hozzá érni, csak mondtam neki hogy várjon meg elmegyek zuhanyozni.
Bementem abba az épületbe, levetettem a szkafandert, azt rögtön a földre dobtam, a golyóálló mellényel együtt, azon keresztbe egy méretes hasítás látszik, ami a szkafandert átvitte, és a golyóálló mellénybe is bele vágott, bele haltam volna ha nem rakom a golyó álló mellényt a szkafander alá.
majd benyitottam a fürdőbe, és beálltam a zuhany alá.
Kb fél óráig mostam le magmaról a vért, patakzott a véres víz a lefolyóba.
Mikor végeztem, megyek a törülközőmért, ekkor benyit Szvetlána egy szál törülközőbe.
egyikünk se fordult el, nem tartottuk kínosnak a szituációt, esküszöm, ha ezt a tizenéves formám látná, halálra röhögné magát.
megfogtam a törülközőt, és eltakartam amit kellet. utána elindultam kifele.
ám az ajtónál Szvetlána utamat állta, és megcsókolt.
Annyira féltettelek. mondja
Én nem mondtam semmit, mélyen a szemébe néztem és újra megcsókoltam.
...

Pár órával a fürdőben történetek után már aludt a lány, a jobb oldalamon fekszik a lány, és békésen alszik, átkaroltam, és nézem a plafont miközben azon gondolkozom, hogy vajon mit hoz a jövő...

Reggel ordibálásokra ébredek. A déli határt áttörte valami kutyaféle.Egy őrt megsebesített és a délnyugati pincehelyiségbe menekült le. Odamentünk a bejárathoz fegyverrel. Senki se akart bemenni. A legutóbbi szétmarcangolva került ki. Sorsot húztunk és engem küldtek be. A machetával többre megyek mint a mosinnal így azt vettem elő. Egy jobb forduló. Semmi se volt ott csak vérnyomok a földön. Egy balforduló után szembetalálom magam a döggel. Inkább farkas mint kutya. A szemei vörösen izzanak akár a tűz. Folyik a nyála és csapzott a szőre. Ekkor vágásra emelném a machetát amikor hátradőlök a dög pedig a képembe vicsorít. Majd odasuhint a jobb arcomra. A kezemet a pofája és a fejem közé tettem. Erre elkezdte tépni a jobb kezem. A ballal a fejét ütöttem, végül elővettem a fém kulacsomat és azzal vágtam fejbe teljes erőből. Erre nyüszített majd kimúlt. A jobb kezemen harapásnyomok sokasága volt. Az orvoshoz vittek aki adott egy veszettség ellenit meg ellátta a kezemen lévő sérülést. 2 napig mentesítve vagyok az építkezés alól. Szerinte az arcomon lévő karmolás örökre ott marad. A szemem és a fülem közti vonalon kezdődik középtájt a vérző csík ami majdnem a szám széléig leér. A többiek még aznap megépítették a déli torlaszt, és ahogy terveztük kitakarították a többi épületet. Még aznap hozott 2 teherszállító egy csomó ágyat, matracot, szekrényeket. A parancsnoki rész fölött fogunk kialakítani egy hotel szerűséget. Külön részleg a szolgálatnak és a sztalkreknek. Zuhanyzókat is létrehozunk és egy víztartályt is felállítunk. Sajna ezekből kimaradtam a sérülés miatt.

A célterületre értem. Mindenhol hullák hevernek megaszalódva.Egy barlangos,sziklás helyen vagyok,és elég távol az úttól. Átutatom a testeket. Találok náluk 500 Rubelnyi kézpénzt, és sok kötszert. A fegyvereket összegyűrve találom. Valami rettenetesen erős lény tehette,talán az a bizonyos vérszívó,akit a faluban emlegettek félve a sztalkerek. Minden esetre a hosszú fekete köpenyes ürgét ki kell vinnem innen,mert nála van úgy 8 Pen Drive,és egy csomó irat. Köztük akták több emberről.Gondolom helyi sztalkerek. Felkapom hát a testet,és nagy meglepődésemre nagyon könnyű.Bizonyára az elvesztett vérmiatt. Ekkor morgást hallok mögüllem,és a hullát elengedve egyből a késem és a pisztolyomért nyúlok. Egyszercsak megjelenik a semmiből és megpróbál odasózni,de elhajolok, és a hátába röpítek három golyót. Ettől felordít, és ismét eltűnik a szemem elől ! Ezt hogy a fenében csinálja ? Itt köröz körülöttem. Egyszercsak támadásba lendül és a torkomnakesik,de ismét kikerülöm és a fejébe állítom a kést. Vér spriccel a lyukból, és eldől oldalra, mint a krumpliszsák. Levágom a fejét,és a hullát, és a fejet felkapva visszatérek a táborba. A tűznél lévő sztalkerek elé gurítom a fejet,és azok elkezdenek éljenezni.
-Ave Caesar ! Ave Caesar ! Ave Caesar !
Intézek hozzájuk én is néhány szót.
-Egy napja vagyok itt,de az eszemmel legyőztem ezt a lényt.
Majd elmentem,és láttam,hogy a szörnyeteg fejét megrugdossák,és egy karóra illesztik.
Látszólag a hullát észre se vették a vállamon,mert annyira lekötötte őket a lény feje.
Mint a gyerekek...
Szidorovics is elképedve néz rám,de nem szól semmit hanem a holttest szájába nyúl és a nyelve alól kiszed egy Pen Driveot, és így szól.
-Most menj sztalker !
-Ismerkedj a többiekkel, és élvezd a megbecsülésüket.
-Majd szólok, ha van munka.
Visszamegyek a tűzhöz, és ott mindenki szívesen látja a "rém" gyilkosát. Vodkával,és konzervel kínálnak,és 6 sztalker meg is kérdezi, hogy nem-e csatlakozok hozzájuk.
-Róka,Holló,Jámbor,Könyvtáros,Thor, és a sovány kölyök képű Günter.
Jámbor a vezető, mivel ő a legöregebb.
Válaszoltam:
-Szíves örömest !
Jámbor:
-Remek !
-Akkor már van egy vadászunk is !
-Vadász ?-gondoltam magamban, de jobb ha jobbnak hisznek,mintha rosszabbnak.
Éppen portyázni indulnak. Velük tartok.

Domotor üzeni hogy nincs netközelben, ezért nem tud írni. Úgyhogy egy időre nélkülözzük a karakterét.

Kinyitotam az ajtót,a 2 ember rohanva futott ki mintha nem láttak volna napfényt,ahogy a 2 ember kifutott megis járta,a vagont 1 rakás elektromos anomália vetet körül,ez nagy baj,a 2 hulla feküdt a földön,lábukon behúztam őket a vagonba,1 ik kis élet jeleket adott ki,nem sokáig,elvettem a cuccaikat,felmásztam a vagon tetejére hála istennek ott nem volt anomália,1 nekifutásból a közeli plafon menyezet tartó gerendályát megsuhintottam,de nem elégé,esni kezdtem,valami puhára estem,megnézem,ez volt az a vérszopó,hulla volt,leporoltam a ruhámat és körül néztem,Északra tartanék,de itt van ez a Hadsereges frakció és szerintem suma fejében engednének át,és mivel pénzem elég nincs valamit kikel találnom,ahogy nézem az utat gondolkodásba estem,megnéztem a PDA mat és Yantar nevü hely és Aggropom között van 1 út,ott áttérhetek,mikor Aggropom felé mentem felfedeztem "régi" barátaimat is,1 közöttük hulla volt 1 ikük meg megsérült,a harmadik 1 járkáló hulla,a hullát lelőtem,a másikat megvizsgáltam,az nem fog felálni,ellátam a megsebesült sebét,ő volt az akivel cserélgettem,vissza adta a hangtompitómat,legalább nem volt hiába az elsősegély csomag,átnéztük a hullákat,2 elsősegély jutott nekem neki 4 kötszer,nem volt náluk fegyver,elmondtam neki hova tartok
-Jantarba?Márha túléled!Igazi Hulla gyár,annyit látsz mint felhőt az égen,és a borús felhőre mutatott felettünk ami belepte az egész eget,de nem esett!
-Komolyan csak ennyi van?
-Hát...Néhány napja oda vittek helikopterekkel 1 tudományos bunkert,később 1 ugyan ilyen helikopterrel falakat vittek oda,majd 1 következővel embereket,talán ott megnyugodhatsz
-Velem tartasz?
-Van a közelben 1 barátom,azt ide hívom,azt ha jön akkor 3 an megyünk,ha nem jön akkor 2 en,ha nekem valami bajom esik akkor 1edül járhatod az utad,esni kezdett az eső,bementünk a megállóba pihenni,ő elküldte az Üzenetett a haverjának,levettem a gázmaszkomat,tisztogattam,majd vissza raktam,villám lott is az ég,felém nyújtott 1 cigit,elfogadtam
ő is rágyújtott,énis,1 vodkát is előszedett majd mondja:
-Tessék életmentésért húzd meg!
-Legyen!
És 3 hörpintéssel le ittam..

Üdv mindenki,már több szerepjátékban is megfordultam már,az itteniben valami szabályokat kérnék mert nem tudom hogy ugyan azok-e a szabályok mint az előzőkben,a Játékot is kívülről belűlről ismerem és mikor végig játszottam már tudtam hogy jöhetek ide is szerepjátékot játszani,szabályokat kérnék valakitől...

Hello.
Ennyi juttot eszembe hirtelen, de igazából nem követünk szabályrendszert.

1. Ne viselkedj szuperhősként !
2. Próbáljunk valamennyire a valóság közelében maradni.
3. Olvasd el az előző hozzászólást !!!
4. Új vagy a zónában nem ismernek annyira lehet hogy vannak barátságos emberek de mindenki az. Tehát ne legyen az hogy meglát és hozzád vág három fegyvert 5000 rubbelt és stb.
5. Tiszteld a másikat !
6. Dolgozz meg a felszerelésért, vállalj munkát, találd ki magadnak a munkát.

Én és Ramirez figyeljük az írásokat hogy ne legyenek túlkapások, ha ilyen van akkor szólunk és kérjük a javítást. A karaktered majd mutasd be: Név, életkor, származás, előtörténet, ezeket offba majd a zónába való bejutását már lehet rendesen irni.

A zóna az úgy áll hogy elsők között jöttünk ide és még a zóna nagy része ismeretlen, NEM RAGASZKODUNK a pc játék játékmenetéhez, a fantáziádra vannak bízva a dolgok, egy két alap dolgot tartunk meg (Sidorovich, frakciók, stb. majd közben meg ismered, figyeld az írásokat) a többi az rajtunk múlik. Többiek egészítsék ki ha eszükbe jut még valami.
Jó szorakozást!

Isten hozott közénk!
Még annyit fűznék hozzá, hogy próbáljuk ésszerűen továbbvinni a történetet. Alaposan átgondolt, logikailag is a történetbe illő írásokat közöljünk.
Továbbá ügyeljünk a fogalmazásra is, kerüljük a trágár szövegezést, és figyeljünk a helyesírásra!

Utólag jutott eszembe még, hogy más karakterét csak az ő beleegyezésével iktatunk ki.

Köszönöm a válaszokat,következő Ember után (aki folytatja a szerepjátékot) Irok énis :)

Vissza
Top Alul