Társalgó II. [aktív]

El tudtál-e helyezkedni a tanult szakmádban?

• Igen, most is abban dolgozok

Szavazat: 0 0.0%
  • Régebben igen, de már váltanom kellett

• Nem

• Még tanulok

• Nincsen szakmám

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
Hát éppen ez az, végül is sokan csinálják, de azért nekem is vannak bizonyos erköcsli normáim.
Az összes kisboltos kiszolgálja a kicsiket, mindent kiadnak nekünk.Mert ugye tudod a pénz nagy úr.
Majd talán eddzéstárak megkínálnak, ha látják, hogy nincs.De kérni tőlük sem szeretnék.Na mindegy nem untatok senkit tovább az ilyncsipp-csupp problémákkal.

Az embernek joga van a méltósághoz ,de sokan nem élnek vele...
Ezeket a kisboltosokat úgy büntetném meg ,hogy 20 évig fizethetnék a bírságot.
Azzal ,hogy eladták neked ártottak a szervezeted fejlődésének. Még igencsak fejlődésben vagy ,és ezt a cigaretta súlyosan rongálja. Lehet ,hogy most menő rágyújtani meg f*sza érzés ,de neked kiemelten nem javasolt.

A csöves módszerrel meg kaphatsz valami frankó fertőzést amibe bele is halhatsz. Az életed többet ér ,mint az a füstölgő pálca. A szüleid sem örülhetnek neki...

Hát ennyit a vallási vitáról, telleg van aki beszűkült, és aszongya h muszáj Istennek lennie (nincs kedvem még1× átnyálazni 3-4 oldalt h kiaz, mind1). A reményem s z e r t e f o s z l o t t (mi a tökömnek kell ezt cenzúrázni?!), h legalább annyira + győz(ün)k vkit h aszongya: Na télleg nem bizti, de azé én hiszek. Én se vok biztos, de a tények arra mutatnak, h nem létezik isten. (Am engem se győzött + senki, a vita ezennel meghótt asszem......)

Még szerencse, hogy a szüleim nem tudják...Azt meg tudom, hogy elszűkíti a növekedést segítő hajszálereket, ezért lassítja a fejlődést.De már jobb a kedvem, kértem kölcsön 500 ft-t.Kijött belőle valami olcsó szar sodródohány, és hát akkor marad a pipa letüdőzése.

Miért, még nem eliszom, hanem elcigizem a ház árát, vagy mi? :D
Nyugalom, ez hozzá tartozik az életkoromhoz, majd kinövöm.Vagy nem.Csak az a baj, hogy egyre jobban érzem, hogy az életem része lesz.

Nem a ház áráról van szó,de ha rászoksz a cigire,nem tudod abbahagyni,és az egészség miatt írtam.

Értem én.De nem annyira káros az, legalább is az én genetikámmal asszem.Az összes felmenőm dohányzott, kivéva az anyai ági nagyanyám.Édesanyám 16 éves kora óta láncdohányos és meg se kottyan neki így 40-en felül.Én igazából csak a pénzt sajnálom rá.

Ja, én is az államkincstár aranyfokozatú támogatója vagyok.

De most nem disznóság, higy mekkora adókat vetnek ki rá?
Csehországban egy doboz arany marbi átszámítva 110 ft!
Ebből él az ország.

kiscsillag legalább ha dohányzol, akkor minőségit szívj ne szarokra adj.... Bírom az olyanokat akik azért cigiznek mert a többi is.. és ugyanazt a szart szívják...... Ráadásul nem tudom mit nyomnak azokba, de én rendes dohányt szívtam, jó erőset mégse szoktam rá, sőt semmilyen érzést nem váltott ki bennem.

Hát nekem az számít , hogy mennyire erős.A gyengét sajnos meg se érzem. :(
De én felébredek tőle és valamiféle lelki erőt is merítek belőle, tudod olyan "mégsem hiába él az ember" félét.Azonkívül meg gondolkodni is jobban tudok tőle, vagy legalábbis úgy látszik.
A minőségről annyit, hogy nekem attól fordul fel a gyomrom, hogyha valaki az ár szerint osztályozza.
Nekem igenis a barna szofi, a szinfónia és a cseresznyés dohányból sodort szűrőtlen a kedvencem, meg a piros marlboro.Bár a legutóbbira ritkán futja.

kiscsillag":1tq8co1k mondta:
Ebből él az ország.

én lennék az ország vezetője ennek a 10x raknám rá , aztán vagy leszoksz , vagy megveszed oszt nem fogsz enni. Nekem a legtöbb haverom dohányzik , én nem , és ki sem próbáltam ez alatt a 20 év alatt.. nem is fogom .

kiscsillag: vegyél ilyen jugó xart fort-ot , priluki , vagy viceroy utánzatot , no garantálom hogy nem sokáig fogod szívni :) , ja meg esetleg nézz meg egy dohányos tüdőt , meg olyat ami nem dohányzott , de nem ilyen kiállítási izén , be kell menni egyetemre valami ismerős segítségével aztán ott lehet látni ilyen akámibe áztatva , lehet utána majd még jobban elgondolkozol , hogy megéri-ez neked... akármilyen jól bírja a családod.

Fater kék szofit szív , de szerencsére nálunk vannak szabályok , aztán bent a lakásban nem lehet... már a lépcsőházban sem lehetne , szal ha valami olyan vendég jön akkor szépen lemennek a ház elé. Nekem a dohányosokról jó véleményem nincs , akaraterő kell hozzá oszt le lehet tenni , de mivel magyarok vagyunk ez lehetelen... Meg olvastátok , hogy a fülöpszigeteken tán van egy gyerkőc oszt az 2 évesen szokott rá a bagóra... és most tán 4 éves elhízott , és olyan betegségek magját lehet megfigyelni rajta min mondjuk egy olyan emberen aki 50éve dohányzik.
A feltörekvő fiatalságnak meg javosolm , hogy csinálják mer csudajó dolog.. vagy nem el lehet dönteni.

Jim: "mer az a 3 betű az a xar szinonímája"

én: "Köszi, Jim!
Am, míííííívvvvaaaan???"

Jim: "hogy mi ?"

Hát ezaz, mit akartál ezzel a "mer az a 3 betű az a xar szinonímája"-szöveggel??? :D:D:D:D:D

Jim67":27m3ljic mondta:
kiscsillag":27m3ljic mondta:
Ebből él az ország.

én lennék az ország vezetője ennek a 10x raknám rá , aztán vagy leszoksz , vagy megveszed oszt nem fogsz enni. Nekem a legtöbb haverom dohányzik , én nem , és ki sem próbáltam ez alatt a 20 év alatt.. nem is fogom ....

Igazad van,az a titka az egésznek,hogy nem kell elkezdeni.

A leszokás nem csak az akaraterőn múlik,hanem a motiváción. Hiába mutatod meg a dohányos tüdejét,a halálozási statisztikákat,az ember nem hiszi el,hogy vele ez történhet.Mással igen,de vele nem.Az emberi természet már csak ilyen.

A dohányosokról meg véleményed nem igazán lehet,hiszen nem dohányoztál sohasem. :D

én a legolcsóbb cigit is 1500 Ft ért adnám és igy haldnának felfelé. Am meg lelehet róla szokni de nem könnyű apum leszokott pedig 2 dobozzal szívott amikor leszokott, de mg lehet csinálni de nem könnyű.
Am miértelem van h szívod szívod??. Ha kell a nikotin van rágó (amit rágni kell :D) vagy tapasz :D. Én szívtam már bele cigibe de nem értettem h mi a jó benne :D.

Hol lehet priludkit kapni?Mert akkor ha olyan szar inkább azt szívnám, mert azt nyilván könyebb lenne abbahagyni, és kevesebb pénzem nenne rá.

Vissza
Top Alul