Társalgó II. [aktív]

El tudtál-e helyezkedni a tanult szakmádban?

• Igen, most is abban dolgozok

Szavazat: 0 0.0%
  • Régebben igen, de már váltanom kellett

• Nem

• Még tanulok

• Nincsen szakmám

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
Én igy értelmezem :D. Tudom h ez nagyon tág de hát nem értek nagoyn hozzá :D. DE hát meg kell kérdezni a teologusokat ők tudják :D. Nah majd megkérdezem a papot :D. Remélem h tudni fogja :D.

1ébként nem vok +keresztűve, vallásmentes vok.
Ja igen baptisták. Sztem a gyerek még nem érti, h mit kell csinálnia, csak a szülei erőltetik rá (ők talán értik).
A baptistáknál legalább -köbö- felnőtt fejjel dönhet az ember.

mert az atmenes sokkalta viccesebb, es elrettentobb. ha ralosz akkor szinte semmi nem marad belole. ha atmesz rajta akkor marad belole jopar veres darabka.

Gyere. Javelinnel várlak .

Vagy fel a tankra oszt hopp be egy molotov koktél amit neked kevertem. Ha kimászol akkor meg megkínállak néhány parabellummal.
Flambírozott tigris.:)

Vic lehet nem értetté meg én isten ellen vagyok hogy nem létezik. Ennyire rosszul fogalmazok?:S

Bl/lIKTOP: A hetedik nap azért szombat, mert a zsidó naptárban a hét a vasárnappal kezdődik. Fura, de így van. A teremtéstörténet pedig igen furcsa dolog, nyilván
nem szó szerint kell értelmezni. Az egy nap nem egy napot jelöl, gondolkozz, miként mérték volna az első napot, amikor a nap csak a negyedik napon
lett megteremtve?:D

De értettem de én a feltételezésedre írtam h ha van Isten.

DEe egyszűen megbizonyoshadsz róla h van :D. Ugynis ha a sátán van akkor Isten is van. Nah már msot Istent nem tudom megidézni de a Sátánt igen. Igaz nem ajánlatos :D. Nagyoon sokan vesztek már oda :D.

Scarecrow: akkor ha ncis akkor miért viszik a hallotakat eltemetni. Na már msot ha nicns akkor ha meghal a szeretted nem kell pap h eltemesse mert semmi értelme nem ige sme akkor semmi elhatnolod és kész.

Am meg van csak idézd meg amit nem ajánlok voltak akik megidézték de végük is lett. Lehet szellem idézéseket is mert ezt nem tagadja még a VAtikán sem vagyi gen nem tduom :D. Akkor a Sátán-t is megtudod. Bár sztem senki ne próbálkozzon csak ha elég felkészült és tanult ahoz h végig vigye és tudja iráynítani vagy visszafordítani idejében amit kell.

Scarecrow:Szóval szerinted mi sem vagyunk többek mint egy döglött állat ?
Én hiszek Istenben ,mert tudom ,hogy kell lennie egy felsőbb rendnek aki ha nem is konkrétan ,de segít.

Én egyet értek Scarecrowwal.Az ember is csak egy állat, mint a többi.Ugyan mivel lenne több?Mert szerencsésebben fejlődött?Vagy mert az agya, és a kézügyessége kifinomultabb?Nem kérem szépen a szervezetünk úgy működik, mint a többi állaté.Az agyunk különbözik, de az csak az evilúció miatt van.

Scarecrow: Úgy látszik h Anarchista vagy :D. Neked nincs Isten se haza sem :D.

kiscsillag: De mi eljutottunk a holdra. Renszerezzük a többi állatot ,és egy részüket szervezetten elfogyasztjuk évezredek óta.
Isten valóságos ,és ha nem is hiszed el figyel rád.

molotov johet, allitolag finom ha megiszod, csak ha ragyujtasz akkor belobbanhatsz. parabellum? az meg minek ha nem jovok ki? :D es szted miert NE kossek bele abba aki nem teccik nekem? javelin? az se oan remek dolog, van rola video ahol besul. szoval... csatahelikopter? lezuhanhat :D

Tank ? Bele ragad a sárba. Motorhiba. Elszakad a lánctalp. A löveg eldugul.
Finom a molotov ? hahahaha Hol élsz te ? Tiszta benzin meg alkohol az egész. Bár nem tudom mit iszol te kisfiam .
Mert csúnyán megjárhatod. Amúgy boldog gyereknapot !:D
De az én Javelinem nem sül be. Csak a tankodba.Ha tankal jössz.
Helikopter ? Az nekem nem kell.
De kifüstöllek abból a tankból. Ha ég körülötted úgyis kijössz. De addigra már ki lesz biztosítva a fegyó. :D

Ha lenne elég ideje a többi állatnak a fejlődésre, akkor ők is eljutnának a holdra.
Az állatok is rendszerezik egymást, bár nyilván más szempontokhoz híven, mint az ember.
És a hangyák is tartanak levéltetveket haszonállatként.Azt nem tudom, hogy hogyan, de valami édeskés váladékot termeltetnek velük, amit aztán a hangyák elfogyasztanak.
És tegyük fel , hogy van.Tegyük fel azt, hogy figyel.Addig nem nagyon érdekel, amíg bele nem avatkozik a dolgaimba.

Vissza
Top Alul