Társalgó II. [aktív]

El tudtál-e helyezkedni a tanult szakmádban?

• Igen, most is abban dolgozok

Szavazat: 0 0.0%
  • Régebben igen, de már váltanom kellett

• Nem

• Még tanulok

• Nincsen szakmám

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
nem mind1 h mien lanctalpal mesz be a sarba, kulonbozo szelessegu lanctalpak vannak. motorhibanak a 80% meglehet oldani helyben. lanctalpot is eleg gyorsan lehet cserelni. loveget kilehet dogitani. hat ha alkohol van benne akkor nehanyan mar isszak :D hat javelin meg kerlek szepen besul, pont ugy mint a franciak hasonlo raketavetoje. es ha eg korulottem cucc akkor mivan? a tankkal siman atlehet rajta menni.

Cicus:Hát nem tudom hogy indulsz el ha a szó szoros értelmében körülötted ég a tank belseje. A franciákról meg inkább nem nyilatkoznék...Azok és a haditechnika két külön fogalom...
A lánctalpad lehet akármilyen széles ha belehajtasz a sártengerbe.

Alkohol az van benne. Egyébként finn találmány ,és Molotov bácsinak dedikálták a Téli Háborúért. Láss csodát nagyon hatásos lett.
kiscsillag: Ez olyan mintha nem foglalkoznál a szüleiddel. A halál árnyékában (mert egyszer az is eljön) ez ad megnyugvást.

Én nem innám meg.:D Ellenben egy jó páleszt vagy egy jó kis vodkát azt igen így a nap végén.

Ne aggódj. Tudom hova kell dobni. A lánctalp nem olyan egyszerű dolog ,hogy csak úgy megoldod.Váratlan helyzetek mindig vannak.

Sziasztok.

Hosszas kihagyás után ujra felraktam a SHOC-t és érdekelne hogy tudtok e nekem segiteni?A Vörös Erdőnél lévő hosszu betonfolyosora hogy lehet bejutni?Azt tudom hogy ott ahol egy mesterlövész van de oda sose tudtam mi a kód.Nem tudja valaki?Köszi.

Azér a francia haditechnikai dolgok sem olyan rosszak lehet nem a legjobb minőségű , viszont ott az airbus a 380 ami elég jó cucc :) (tudom nem haditechnika , de a franciákat nem kell szidni :D )

Csak nem magadra gondoltál ?

Köszike de inkább nem. Nem bíznám az életemet francia cuccokra.
Ha nyugat akkor már német vagy brit. CSAK NE FRANCIA ! :D

nem vagyok én francia :D , viszont van pár ismerősőm és normálisak , igaz néha nem lehet megérteni mint akar mondani , de ki lehet bírni .

A szülők az egy kicsit más téma...
Mert a szüleimet szeretem, tudom, hogy jót akarnak nekem és megadnak nekem mindent, már amennyire a lehetőségeikből adódik és törődnek velem.És hát mégiscsak tőlük származom...
És mondhat akárki akármit még akkor sem fogom elhinni, azt hogy van.Amúgy a dolgok jelenlegi állása szerint nem zavarna annyira, hogyha meghalnék.Ha három kritérium teljesülne akkor talán egyáltalán nem is bánnám.
1 Ne fájjon.
2 Ne gyászoljon senki.
3 Tudjam meg azt, hogy mire vittem volna az életben.

Volt már dolgom franciával.

Excuse me ! Where is the toilett ?
Near the entrance !

Erre kimegy az ajtón..

kiscsillag:De honnan tudnád meg ha nincs túlvilág ? Ezt csak mondod. Ha éles helyzetben lennél jobban ragazkodnál az életedhez hidd el ! Sületlenségeket ne beszélj !

kiscsillag: Hát nem fáj ha begyógyszerezed magad és öngiylkos leszel vagy ha elalszol és meghallsz.
úgyis gyászolnának főleg a szüleid meg a szereteid. Arra nem számíthatsz h nem fog gyászolni senki.
Minek akarod megtudni h mi lett volna ha ha úgy sem hiszed h van túlvilág akkor ncis semmi értelme sem.

Abban igazatok van, hogy ha valami üldözne akkor valószínűleg menekülnék előle addig, amíg tudok, de vannak olyan lelkiállapotaim,amikor sajnos úgy gondolom, ahogy az előző hsz-.ban.

kiscsillag":1tii3as9 mondta:
Abban igazatok van, hogy ha valami üldözne akkor valószínűleg menekülnék előle addig, amíg tudok, de vannak olyan lelkiállapotaim,amikor sajnos úgy gondolom, ahogy az előző hsz-.ban.

ezt egy nő is előidézheti , nekem volt szerencsém kb 1 hónapig olyan állapotban lenni , hogy juj , aztán kiderült az igazság , és a fájdalom inkább utálattá/ haraggá vált. Ja tegnap szomszéddal vártuk a fiát hogy hozza haza a halat (mer utána ment még akárhova ), no elkezdtünk beszélni erről a qurváról és mit nem kapok megjelent lol2 , elment előttünk buszon ülve , aztán vörös lett a fejem egy kicsit szomszéd már tudta hogy mi miatt :) . DE lényeg az , hogy a sátánt meg lehet idézni.

Hát most leginkább a pénz hiánya a probléma.
És ebből kifolyólag nincs buli, nincs pia.Ezt még ki is bírnám, de már cigim sincs vagy legalább másfél hete!A végén még olyan leszek, mint a csövesek és eddzés után kiállok majd tarhálni a megállóba. :(

Jobb is. Fiatal vagy te még ehhez. És ki az aki egyáltalán kiszolgál ? Olyan mélyre azért ne menj.
Nem bántásként mondom ,de a trahálást tényleg csak a legalja csinálja.

Vissza
Top Alul