Társalgó II. [aktív]

El tudtál-e helyezkedni a tanult szakmádban?

• Igen, most is abban dolgozok

Szavazat: 0 0.0%
  • Régebben igen, de már váltanom kellett

• Nem

• Még tanulok

• Nincsen szakmám

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
kiscsillag: sok helyen csak szét kell nézni :D. De a leggyorsabban az ukrán határ mellett találsz :D. De lehet venni sztem sok helyen árulják ha máshol nem hát a józsin vehetsz karton számra :D.

Bl/lKTOP":2wvd0v5m mondta:
Jim: "mer az a 3 betű az a xar szinonímája"

én: "Köszi, Jim!
Am, míííííívvvvaaaan???"

Jim: "hogy mi ?"

Hát ezaz, mit akartál ezzel a "mer az a 3 betű az a xar szinonímája"-szöveggel??? :D:D:D:D:D

gondolkozz aztán majd rá jössz azt kérdezted miért van cenzúrázva én megmondtam... kicsit gondolkozz lol2

Kiscsillag, arról én eddig csak rossz véleményeket hallottam tuti hogy aztakarsz szívni? :D

vic":17svtzs6 mondta:
én a legolcsóbb cigit is 1500 Ft ért adnám és igy haldnának felfelé. Am meg lelehet róla szokni de nem könnyű apum leszokott pedig 2 dobozzal szívott amikor leszokott, de mg lehet csinálni de nem könnyű.
Am miértelem van h szívod szívod??. Ha kell a nikotin van rágó (amit rágni kell :D) vagy tapasz :D. Én szívtam már bele cigibe de nem értettem h mi a jó benne :D.

az se lenne jo ha tulsagosan megemelnek, mert az emberek inkabb arrakoltenenek mert nem tudjak abbahagyni. pl egeszseges etrend helyett inkabb veszik a cigit, igy romlik az egeszseg novekszik a halaozasi rata. ha meg nem akkor adossagba torkollik a dolog, es ha rossz embertol kersz kolcson akkor megszivod. szintugy novekszik a halalozasi rata.

Figyelj Barin a sláger fütszűrős szivarkánál biztos jobb.
És a mostani verziónál is, ami a pipa letüdőzése.

A legenda (nem, nem az eredeti, ezerszer látott felvétel, hanem egy májusi interjú Szalacsival és az ,,ojjektum" építőjével)
<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" width="460" height="384" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,40,0"><param name="quality" value="high" /><param name="allowScriptAccess" value="always"/><param name="allowFullScreen" value="true"/><param name="flashvars" value="vID=200d04c5c6&autostart=false" /><param name="name" value="guPlayer-200d04c5c6" /><param name="src" value="http://files.indavideo.hu/player/gup.swf?b=1009" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="bgcolor" value="#666666" /><embed flashvars="vID=200d04c5c6&autostart=false" src="http://files.indavideo.hu/player/gup.swf?b=1009" quality="high" wmode="transparent" bgcolor="#666666" width="460" height="384" name="guPlayer-200d04c5c6" align="middle" allowScriptAccess="always" allowFullScreen="true" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" ></embed></object>

http://index.hu/tech/2010/05/22/szalacsi_2010/

Valójában két ember sorstragédiája. Akkor sem tudtam rajta sem nevetni,sem derűt nem okozott számomra ,de így,még tragikusabbnak tűnik.

Ez az Orbán elmegy a sötét francba, a páleszt ezentúl lehet otthon fõzni, a cigin meg marad a
jövedéki adó? Hol a beígért adócsökkentés a cigimre?! :)

Hát ez az! Otthon lehetne termelni kis dohányt,sodrani a cigárrót! A rossz rokony csak a kapásot kapná,nekünk maradna a nagy felső bőrleveles szűzdohány!

Iszok, szívok, nem adózók, gyõzött a forradalom!
Persze az örök elégedetlenkedõknek még a szomszéd felesége is kéne!

Nekem mesélték a nagyszülők, hogy régen a tsz-be termeltek dohányt az alföldön , és eltűnt pár kiló saját felhasználásra. :)
ÉS adócsökkentés az biztos , hogy nem lesz.Az a baj, hogy a társadalomnak mindig kell valami "közellenség".
Régen a pia volt az, most meg, hogy a "nagyszerű" fitness életmód került előtérbe a dohányzás lett az.
És így ugye még meg is tudják indokolni odafönt, hogy miért kell megemelni az adót a cigin.
A páleszt a nagyszülők mindig is otthon főzték.Az eperfának a gyümölcséből nagyon finom készül.Megkóstolhattam egy kiskanállal és nagyon jó íze van, nemcsak ahoz képest, hogy pálesz.Jobb a házi, mint a szar bolti. :)

kiscsillag":2j58ehni mondta:
Nekem mesélték a nagyszülők, hogy régen a tsz-be termeltek dohányt az alföldön , és eltűnt pár kiló saját felhasználásra. :)

Ehez ez jutott eszembe :D.

mindenkinek megvolt mindene, mégis mindenki lopott
bár mindenki lopott, mégsem hiányzott soha semmi

Valaki tudja, hogyan kell otthon vodkát fõzni? (Elvégre gabonapálinka) Persze nem az Osztap Bender
módszerre gondolok.

Hát szerintem úgy kéne, mint a rendes páleszt, csak gabonából.Amúgy meg jó lenne a házi vodka kerti paradicsommal, és akkor lenne egy ksi házi Mary. :D

Kérdezzétek Putitenget,ha jól tudom,ő odakint vajdaságban él,és szerintem kb. tudja,mibe kerül egy jó kis otthoni használatú,full-cooper lepárló szerkezet!

A mai népszabi szerint 5,5 M liter pálinkát fõznek Magyarországon.
Szóval gyorsan inditsunk egy lepárló árusító bolto! :)

zombimorzsi: Én nem nagyon értek hozzá, de majd kérdezősködök. Nekünk például nincs, a nagybátyám árult múltkor, de úgy tudom, hogy ő is vitte valahova.
Amúgy ha valaki akar otthon főzni, akkor először szerezzen be nagy hordókat. Azok nélkül felesleges elkezdeni.

És a barackpálinka a legjobb! :P

Vissza
Top Alul