Társalgó II. [aktív]

El tudtál-e helyezkedni a tanult szakmádban?

• Igen, most is abban dolgozok

Szavazat: 0 0.0%
  • Régebben igen, de már váltanom kellett

• Nem

• Még tanulok

• Nincsen szakmám

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
Még nem kérdezősködtem, de adok még egy jótanácsot! Hogyha nem tudod beszerezni a pálinkához a gyümölcsöt olcsón, akkor hozzá se fogj. Pálinkát általában azok főznek, akiknek van sok gyümölcsfája.

Szzzzameg! Lemeszeltek a trapifaxxal-relatív gyorshajtás-ahol egyébként nem folyik munka már egy éve,szóval ott lehet-meg megy is mindenki 90-et,én csak 60-nal belezúgtam,és mivel kint volt a 40-es tábla,ezért fizethetek is majd húsz nap múlva kerek harmincezret!
Hozzáteszem,nagyon óvatosan szoktam vezetni,városban max. 40,országúton max. 80,pályán max. 110.
Hamarosan beszerzem a detektort,s később a jammert is. Velem ne szórakozzanak. (Három ilyen birság ára,esetleg négyé.)

Nem,Csiga,ez sajnos nem pech!
Ez maga a szopás. Azt is megmondom,miért.
Az a város,ahol ez történt-Csongrád- teli van olyan,hát hogy is mondjam,"szándékosan kint felejtett" sebességet korlátozó táblákkal,amelyek a korlátozást az ott folyó útépítő jellegű munkákra okolják.
Ez viszont azért aljasság,mert ott,ezeken a helyeken nem hetek,hanem lassan hónapok óta semmiféle munkatevékenység nem folyik!
Nem kellen a táblákat eltávolítani,esetleg letakarni?
Vagy megvárják,míg valaki beunja a narancsot,és éjszaka-mint afféle bókember-a nép nevében eltávolítja azokat?
Komolyan mondom,szánalmas az egész.
Indok nincs,csak buta jogszabály,és még gonoszabb,előre,aljas szándékból kitervelt útonállás. Mert ez gyakorlatilag államilag támogatott útonállás és vámszedés.
Akkor inkább-hogy esne rájuk egy láda túrós fäx-tegyék ki a foltozni való rongyos batyut,tegyék ki,és mondják meg,innentől kezdve,minden falu,község,város,híd,de még tsz-major előterében is úti vámszedő házak lesznek,"oszt jónapot"!
Akkor majd lassít és megáll a paraszt,és nem megy 40 helyett 60-nal,olyan helyen,ahol 90-nel kellen menni...
Amúgy komolyan gondolkodom,hogy írok levelet az ombudsmani hivatalnak,mert nekik kötelességük ezt a dolgot kivizsgálni.
Állítom,az ország számos helye teli van ilyen és ehhez hasonló csapdákkal.
Azt is tudd,hogy bent a városban végestelen végig kint van a 30 km/h-ás tiltás. Ha van autód,te is tudod,hogy ezt a sebességi tartományt nagyon nehéz a mostani,nyomatékosabb kocsikkal tartani.
Vagy arra játszanak az urak,hogy menjen szét mielőbb a kocsink,aztán vegyünk újakat drága hitelből?
Ezt már a benzinnel is csinálják,nem is kicsit.
Tankoltam Österreich-ban,nagyon érdekes volt,hogy az a benzin-ó,mily érdekes-kicsit jobban nyomatékosabbá tette a motort, ami jobban gyorsult,jobban harapta a sebességet,nem úgy mint az itthoni szutyadék dudva,kockás benzinekkel!
Hogy is van ez?
Annál a kútnál ,itthon tankoltam 100-asnak hazudott benyát. Igen,kockásan ment a verda. Odakint ugyanettől viszont csöppet jobban tolta a farát. Ja.
Nem kell ide tuning,csak normális üzemanyag. /kellene/

Igen,a fuvaros bekockáztat,mivel neki ez a munkája,valahol meg tudom érteni. Némethonban a pályán addig tolod,amit csak bír a gépegység...

jaja :D van par durva dolog :D :D csak folyton lebasz a steam. biztos oan forgalom van h nem birja. mint amikor BFBC2 betaja jott ki. alig jott, a szerverek megvoltak pusztulva.

KönigsTiger":3rngrbgi mondta:
emberek!!!! IRANY A STEAM!!!!!!!!!!!! :D nagy learazasok :D :D

jujj de jó :D egy olyan játék nincs ami kéne... reggel néztem de semmi , ja és ne dollárba hanem euróba számoljatok.. haver megvette az alpha prime-ot és euróban fizettünk , cod kollekció meg áttbaszás... egy waw miatt nem adok ki 27 dolcsit :) vagyis euróban akármennyit :)

Amúgy meg nem is olyan óccsó,ha figyelembe veszed,mily szépen eliminálódik a Forintocska a "Juróval" szemben... dühös2

en jo olcson jovok ki a dolgokkal, mert koronaba valtas eurorol jol megy :D viszont talaltam oan jatekot is amit csak neztem h letezik steamen :D ez pedig a Majesty :D szornyen jo jatek nagyon regi de nagyon jo is.

bár a Majesty-t énis nyomtam,van benne 1 Varázsló ilyen nagyon erős és kiderült hogy keresnem kell 1 Nagy sajtott,d emár érted am is majdnem lenyomtam,oda viszem neki a sajtott ő meg mint 1 Zooombi 2 feltartott kézzel orditja: Cheeeese,aztán meg bemegy a börtönbe ahol volt a sajt XD
Nagyon vicces játék

Vissza
Top Alul