kiscsillag":1tq8co1k mondta:
De most nem disznóság, higy mekkora adókat vetnek ki rá?
Csehországban egy doboz arany marbi átszámítva 110 ft!
Ebből él az ország.
én lennék az ország vezetője ennek a 10x raknám rá , aztán vagy leszoksz , vagy megveszed oszt nem fogsz enni. Nekem a legtöbb haverom dohányzik , én nem , és ki sem próbáltam ez alatt a 20 év alatt.. nem is fogom .
kiscsillag: vegyél ilyen jugó xart fort-ot , priluki , vagy viceroy utánzatot , no garantálom hogy nem sokáig fogod szívni

, ja meg esetleg nézz meg egy dohányos tüdőt , meg olyat ami nem dohányzott , de nem ilyen kiállítási izén , be kell menni egyetemre valami ismerős segítségével aztán ott lehet látni ilyen akámibe áztatva , lehet utána majd még jobban elgondolkozol , hogy megéri-ez neked... akármilyen jól bírja a családod.
Fater kék szofit szív , de szerencsére nálunk vannak szabályok , aztán bent a lakásban nem lehet... már a lépcsőházban sem lehetne , szal ha valami olyan vendég jön akkor szépen lemennek a ház elé. Nekem a dohányosokról jó véleményem nincs , akaraterő kell hozzá oszt le lehet tenni , de mivel magyarok vagyunk ez lehetelen... Meg olvastátok , hogy a fülöpszigeteken tán van egy gyerkőc oszt az 2 évesen szokott rá a bagóra... és most tán 4 éves elhízott , és olyan betegségek magját lehet megfigyelni rajta min mondjuk egy olyan emberen aki 50éve dohányzik.
A feltörekvő fiatalságnak meg javosolm , hogy csinálják mer csudajó dolog.. vagy nem el lehet dönteni.