Feri: Hát télen mikor? Ne feledd, december vége, január eleje vizsgaidőszak, ezért a karácsonyi szünet az nekem (és még Viktornak, Firának, stb) főleg tanulásból áll, azt a kevéskét, ami meg szabadon marad, mindenféle rokonságnál kell eltölteni, degeszre zabálva magam.
Meg nagyon hideg is van. Viszont tavasszal tőlem kimehetünk, amúgy is, akkor már el kell kezdeni átnézni a terepet. Most ugyanis hiába mennék ki, ha időközben meg valami idióta felgyújtja az egészet.
Kiosztanék 1-2 szerepet.
Yeti és Te,
Feri, ti ketten irányítanátok a
stalkereket.
Raptor és
Gizmó vezetné a
katonákat.
Viktor és
Én a
főszervezők vagyunk. Mi szervezzük nektek a kajákat, meg a kalandokat, filmezünk, ilyesmi.
Ezenkívűl még 20 lelkes rajongót és mazohistát várunk szeretettel!
Kitaláltam egy konkrét történetet, és egy 2 napos hadjáratot is, szóval nem árt, ha hozzászoktok az egynapi élelem és hálózsák cipeléséhez.

Ebben nem veszek részt, mert az én agyszüleményem, és nem lenne meglepetés, hanem inkább filmezlek, rádiózlak, etetlek titeket. Viszont, ha véget ér, akkor a tábor maradék szabadidejében, szívesen részt veszek a random airsoftcsatában.
Yeti: A fenti infók neked is szólnak egyrészt. Másrészt, a
honlapot azért csak el kéne kezdeni, mivel a jelenlegi szabadidőmennyiségemmel, jó, ha elkészül karácsonyra. Az pont jó, mivel fél év kell az oldal felpörgetéséhez, reklámoztatásához, meg minden egyébhez. Weblapszerkesztős multamból tudom.