S.T.A.L.K.E.R. Film !

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Jim : Szerinted meg lehetne csinálni ilyen kis exe. fáljba hogy lehessen a témákra kattintani, görgetni, esetleg a késõbbi térképet nagyítani és társai?

Hahaha! Ez nagy poén! Köszi, ez kellett így karácsonyra. :D Tényleg nagyon jók lettek... Nagy poén lenne megcsinálni akár exe-ben, vagy akár egy flash animációnak, honlapra beszúrandó. Már csak azért is, mivel ezt lehetne bővíteni az elkövetkezendő táborokban is, anomáliákkal, műtárgyakkal, legendákkal, történelemmel... Ugyanis lenne mivel. :)

A kedvencem amúgy a Nagy Pele, és a Novaja Zarja.

Y3ti":1bnkvt9x mondta:
Jim : Szerinted meg lehetne csinálni ilyen kis exe. fáljba hogy lehessen a témákra kattintani, görgetni, esetleg a későbbi térképet nagyítani és társai?

meg lehet oldani biztos , viszont én a képes dolgohoz nem nagyon értek ,de utánanézek osztán meglássuk .

slide showban meglehet csinálni úgy h egy exe legyen ha jól tom de régebben kísérleteztem ilyenekkel de nem tom már h milyen progival :D

Berkut: Sejtettem hogy tetszeni fog. Igen meglehet csinálni akár Flash-be is. Foylamatosan csnáloma többit. De az majd késõbbivel fog bekerülni ide. Ezt jól megaszondtam. Nah de lényeg egyértelmû hogy bõvíthetõ. De ha leírod mivel és hogyan akkor megoldjuk.

Exe : Jim várom a lehetõségeket.

Yeti: Hogy mivel és hogyan, az még alakulófélben. Van egy rakás anomáliám meg műtárgyam, amibe úton útfélen belebotlotok majd a kövektező táborban, de ezek egy része még csak elképzelés, egy része pedig tesztelés alatt áll. Semmi egyedi, a könyvből és a játékból a megvalósíthatóakat válogatom ki: Eleketró, Pókháló, Ördögkocsonya anomálák, és Urchin műtárgy, meg egyebek. Ha kitaláltam hogy minek milyen hatása legyen, akkor küldöm a teljes listát, képekkel.

Úgy vettem észre, hogy ez a táborról szólna leginkább. Amit javasolnék: lehetne benne nyitni több rovatot, pl "Történelem" (a táborhoz kapcsolódó valós események), "Legendák" (fantasztikus történetek, vagy mendemondák), szóval mindenféle, ami a táborral kapcsolatos. Fegyvertípusok is például (az általunk használt fegyverekről).
Viszont, ezeket meg kéne beszélni, meg összegyűjteni az emlékeket, hogy ki mit tudna mesélni (amit csak ő tud, pl), hogy ténylegesen egy "enciklopádia" lehessen. :D

Ja és tipp: betűstílus jó, de legyen sorkizárt. Kényelmesebb a szemnek.

Kiegészítés: szilveszterkor nem tudok elmenni, vizsgák miatt. :(

Berkut :
1: A PDA csak ksiérleti verzió. Mondhatni részemrõl prototípus. gurul1

2: Megbeszélés szilveszterkor jobb lett volan. De majd Bépén nyélbe ütjük. pattog1

3: :bloodsucker:

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul