S.T.A.L.K.E.R. Film !

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
ez csak az én véleményem és mint irtam lehet hogy ők is igy lennének a videonnkal mint én most az övékével...de annyira azért nem rossz.Mi is letettünk az asztalra valamit probálkozik az ember de hát egyik se lett szuperprodukcio a lényeg hogy a mi szemünkben olyan a film mint ahogy a játékban és imádjuk lehet hogy nekik meg olyan a szemlélődésük de hát nem vagyunk egyformák:D:D

Uhh..... :roll: ....látom volt/van élet. Csak pár dologra reagálnék.

Berkut : Tavasszal fanc se tudja mit csinálok. Azt sem hogyan fogom megoldani a nyaram. Azt javaslom egyenlõre ne is tervezz semmit. Majd ha erre jársz (személyesen) majd szeretnék veled beszélni. Face to face. Van pár dolog amit tisztáznunk kéne illetve megbeszélni.

Film : Noh igen.nem úgy jött ki alépés hogy sok szabadidõm legyen. De akkor majd beszélek vele. A logo-t kell csak oda adni neki....mármint az újjat.

Feri : Én részt vennék benne. Szívesen. De mikor is lenne ez az egész?

Yeti:még én sem tudom biztosan de a jelentkezési határidő szept 31...szerintem oktoberben lenne a forgatás......de majd még rákérdezek bővebb info az ovoflash@hotmail.com e-mail cimen(MSN cim is ez):Ez az illető Balázs Péter vele voltam anno az Ujpalotai elhagyatott korházban fényképeket késziteni.Azt mondta az engedélyeket is el tudja intézni hogy oda beengedjenek forgatni(jo ebből nemtudom mi igaz de én hiszek neki nem ugy ismerem mint aki egy félrevezető ember)valamint Budapesten és Érd-en lenne a forgatás.Mindössze 4 napos lenne azt hiszem és az a 4 nap alatt kimennék Érd-re.Már csak az a kérdés Yeti hogyha TE jönnél a szállásod hogy/hol lenne megoldva....Mert nemtudom hogy ott sátoroznánk e valahol vagy mindenki mindennap hazamenne eme dolgot még nemtudom.....Ma délután is beszéltem vele MSNen konferencia beszélgetésben tehát mások is voltak legalább 4 en dumáltunk.Volt egy csaj is aki jönne de ugye mivel a stalkerben nincsenek női karakterek ennek ellenére lehet hogy jön csak mint segéd...kamerállványrol is most volt szo én pedig emlitettem hogy a kameraman-t jol meg kell választanunk mivel ugye amikor mi voltunk akkor is ott helyben jöttek az ötletek amiket megbeszéltünk meghalgattuk egymás változatait pl mikor én mondtam hogy videozzunk aztán kivülről vesszük amint Berkut a folyoso végén és Te meg társad ott vagytok ráfogjátok a fegyvert ekkor kamera felmegy az égre és lövéshang tehát ilyen és hasonlo beállitásokat tervezek de nemtudok nagyon tervezni mert ahhoz látni kell a helyszint hogy beinduljon a koponya:D:DSzoval majd meglátjuk a helyszint hogy hozza magát.Az Ujpalotai Korház nekem nagyon bejött most délután kérdezte Peti hogy hol voltam a vasutnál.Közben beugrott hogy arra gondolt mikor a riport készült és ülök a vagonok között.....mondtam neki hogy az a Reitter Ferenc utcával párhuzamos vasutnál van..lehet hogy majd oda is kinézünk.....mindegy nemtudom még hogy hogy s mint lesznek a dolgok majd meglátjuk.....

Feri : Hááát...hááát..nem tudom. Sajnos vannak más dolgaim is. Többek közt hogy újabnál újabb Stalker-es helyszínek infok hitelessége után járkálok. Még majd visszatérünk rá de így nem tudok most semmi biztosat mondani. Am meg ha mennék akkor lenne szállásom mert kedvesem albérletébe van hely számomra. :roll: :oops: Úgyhogy 1 gond kilõve. :D

Nna... november elején összeül a kupaktanács, és remélhetőleg sikerül (miért ne sikerülne?), az első konkrét infókat közzétenni a táborról.

Találtunk egy nagyszerű elhelyezkedésű házat, 30-40 fő részére, úgyhogy megvan a főhadiszállás! :D

Ja, és a történet és a játékmenet végleges formát öntött, november elején az is közölve lesz.

Játékmenet: No para, csak a szokásos. Majda részleteket elmondom személyesen. De a kétnapos hadjárat helyszineit, a medikelést, a meglepetéseket összehozni nem olyan egyyszerű ebben a labirintusban. :D Még térképpel sem. lol2

Hello.

Szombaton legurottunk apámékkal Ajkára rokonlátogatásra mivel névnap volt és gondoltam hazafelé ha már ott vagyunk a közelben nézzünk be Szentkirályszabadjára.Már sötétedett.Teelfonnal csináltam videot mivel nem volt nálam a fényképezőm is átkonvertáltam viszont nem sok minden látszik.Viszont igy éjszaka még parásabb mint nappal szoval ujra átéreztem azt amikor Berkut-al és Fira-val éjszakai Őrjáratra indultunk:D:DMert az egy dolog hogy nappal ott vagyunk egy elhagyatott szinte városrészben ahol üres házak meg minden de nappal látunk másokat mászkálni kamionok,betonkeverők paintballosok de este......szinte senki és semmi....csak a természet hangja.Most is eszembe jut ahogy besötétedett Yeti Berkut csinálta a kajáját és kint ültünk a tűz mellett és ment a duma:D:DNagyon jo volt.Bevallom most is hogy elugrottunk oda csak ugy mint ahogy emlitettem apámnak is mikor visszafelé a főúthoz értünk de még a földúton és mutattam a másik vége felé és azt mondtam:Visszahúz a szív:D:D
Szoval este igy még parásabb volt.Bár probáltam győzködni őket hogy induljunk hazafelé kicsit hamarabb hogy még az épületekbe is be tudjunk menni de hát elszaladt az idő.Mindenesetre telefonnal készitettem videot akit érdekel majd feltöltöm valahova és belinkelem.Mondom nem sok minden látszik de nem is baj a lényeg hogy az épületek körvonalai kivehetők és igy még kisértetiesebb.Olyan mintha bepillantást kaphatnánk a Zónábol ESTE:D:DEsetleg YETI kollega is felhasználhatná a kövekező stalker filmbe vagy ilyesmi:D:D

BenzinCSŐ.

Ime az Éjszaka a Zónában felvétel

http://hotfile.com/dl/14198993/af3a23d/ ... n.rar.html

.Mondom sajnos nem sok látszik de nem árt megnézni:D:DHa kicsit előbb értünk volna oda akkor még pont jo lett volna bár az épületekbe már akkor se mentünk volna be de hát most igy jött össze.Szerintem tökéletesen tükrözi milyen lehet a valodi Zónában egy éjszaka....teljes csönd a szellemvárosban esetleg néha néha töri meg a lágy szellő vagy egy épp settenkedő állat hangja a gazosban:D:DMost is mikor mentünk a kocsival a paneleknél mondom nem is lenne rossz hirtelen előttünk termett volna egy kutya akár ugy hogy kiugrik elénk akár ugy hogy látjuk az uton állni miközben a fényszoro fényei szemeiből visszanéznek ránk.Amugy visszafelé pont előttünk ugrált egy nyuszi kb 10-15méteren keresztül de akkor már nem filmeztem pont előtte kapcsoltam ki ugyanis hogy a kezem kitartottam a kocsibol a tükör fölött filmezve szinte csontkeménnyé fagyott a menetszéltől:D:D

Mindenesetre várom a véleményeket.

Legközelebb ha megyünk én majd tervezek éjszakai felvételt is késziteni igaz csak fényképezővel.Mondjuk inkább olyan kamerával lenne jo amelyen van infra....:D:D

BenzinCSŐ.

Szinte várta az ember,mikor ugrik eléd egy mutáns!
(a szél-zajcsökkentőt legközelebb kapcsold be hmm )

Hm. Mi a napokban néztünk ki oda, éjszakai őrjáratra. Megfigyeltük, hogy ki járkál arra. Persze még az esős idő előtt. Érdekes dolgokat tapasztaltunk.

Volt egy nagy előnye ennek a ramaty időnek. Ez után ki lehet menni, és meg lehet nézni, hogy melyik épület bírja a természeti hatásokat. Gondolom nem kell mondanom, hogy elkeserítően alacsony azoknak az épületeknek a száma, amelyben egy komplett emelet kibírja. De szerencsére akadt egy ilyen. Tiszta is. Ép is. 4fős szobák. Ajtók-ablakok. Hmmm...

Amúgy meg jee... ősz van. Nem tudom láttátok e a call of pripjaty posztert? Na, olyan fotót fogok csinálni egyik nap. Mellesleg a COP nagyon f@sza, de az ugye nem ebbe a topicba való.
:wink:

valo igaz amit állitasz Berkut barátom.A CoP nagyon király überfaja....nekem a Pripjat földalatti részes pálya tetszett a legjobban.Adrenalin szintem végig a fellegekben:D:DEgyik havernál volt alkalmam kiprobálni mert külföldről rendelte meg a játékot.Ugyhogy faja lesz ha itthon is megjelenik.Remélem magyarul vagy legalább magyar felirattal.Nekem a CS nagyon tetszett magyarul bár rövid volt nem tudtam ugy kivesézni mint pl a SHOC-t.Tul hamar vége volt viszont nagyon faja volt hogy magyarul beszélt mindenki és ugy éreztem OTTHON vagyok a Zónában:D

Hát igen tény hogy az épületek se örök életűek főleg ott ahol már senki nem gondozza mert nincs aki ott legyen nincs miért....De most hogy tolom a CoP-t ugy érzem mintha tényleg ott bolyonganék a kisértet városban és nem csak a játékban megyek.Amugy érdekes hogy jelenleg a Vintorez neve más nemtudom miért........nemtudom miért mások a fegyvernevek....de nem érdekes annyira nem lényeg:D:DViszont a hangja nagyon jo olyan mint amit az első videok egyikében láttam:D:D

várni várhatod , de megjelenni nem fog magyarul , egyenlőre ez a helyzet , de ez még később változhat .

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul