Hát Yetikém NAGYON FAJA lett a video.....A zene tökéletes választás alá.Egyedül mondjuk az autos videonál én levettem volna az alap hangot mikor ott magyarázok hogy Welcome to the Hungarian Pripjat az olyan nyálas itt ha simán szolt volna alatt a zene totál jo de igyis

De jo lett.Felismertem jopár képemet közüle leginkább az üvegtéglás tetszett ami azota sajnos már mult idő

A székes képemre is ráismertem ugy 2 perc 46 körül és sajna nagyon gyorsan váltottál annál de legalább láttuk

A mostani édesanyámmal készült interjus videokat és általa telefonnal készitett képeket-videokat ha egy kicsit lejjebb görgetsz már töltheted is ugyanis feltöltöttem.A video hosszára sincs panaszom tökéletes hogy kb 3 percbe bele van foglalva nagyjábol az egész.Még nemtudom hány video lesz de szerintem majd a werkfilmeket is feltöltheted én (és még nemtudom rajtam kivül ki még)de megnézném azokat is.Valamint gondolom majd lesz egy külön vicces video is csinálva mikor zombi stalkerként mész Gizmo és Berkut kollegához a PIVO-ért

Hát igen még az sajnálatos hogy ugye átkonvertáltam anno a videot mivel csak max 200MB-os tárhyelyet találtam ahova feltölthetem őket és igy benne maradt a videoban a felirat most viszont ez a Hotfile.com ide max 400MB-os anyagot tudok feltölteni ugyhogyha gondolod feltölthetem mégegyszer és akkor meglesz a nyers anyag nem a konvertált.....amugy nem emlékszem hogy mikor Berkut és a másik srác(nevét megint elfejetettem bocsesz)meg Én mentünk az éjszakai őrjáratra hogy akkor videozott e valaki......én csak fényképeket készitettem azt tudom.....Kedvencem a széks kép utáni üvegtéglás kép a háztetővel majdnem egyvonalban.Az a valoságban is tök jol elkapott kép lett szerintem de igy a videoban eme zenét hallva alatta még hátborzongatobb és még jobban visszaadja azt az érzést mintha valoban a valodi Pripjat-ban jártunk volna

.Amugy multkor jártunk véletlenül az ujpalotai elhagatott korháznál és szomoruan vettem észre hogy betéglázták az összes ablakot meg ilyesmik ugyhogy örülök hogy oda anno ki tudtam menni megnézni.Nemtudom minek vagy kinek a hatására téglázták be lehet hogy eleve el volt tervezve vagy valamelyik hülye lako szolt hogy mászkálnak be ide fiatalok és az ő szemükben mi egyformák vagyunk mindegy hogy valaki csak falfirkálni mászik be oda vagy fényképezni pedig van a kettő között különbség...
Na mindegy...
Nagyon jo lett ezekután biztos csak jobb lesz(s hosszabb)amit már nagyon várok.Hát igen aki nem volt most bánhatja viszont nem tudok zsepivel szolgálni könnyei felitatására

Igen egy oriáskerék.....no meg egy körhinta is hiányzik no és a Dodgem pályárol nem is szolva

Csá.