S.T.A.L.K.E.R. Film !

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
azért az uhfs az kimaradhatna , de logó legyen mihamarabb

akkor már cserélem is le , és minden tábort érintő hírnél ez lessz kint , egyébként jó eljen

Logo : Berkut kolega szerintem ezt akarta berakni:
logokakkaktte.jpg

Támogatás : A UHFS kimarad. Én is így terveztem. :!:

már kitettem a másikat , de menjetek fel nézzétek meg , aztán ha nagyon nem tetszik a akkor cserélem

Yeti: Nem azt, mégpedig azért, mert a 2.es verzió jobb. :D Igazából azért, mert azon van szöveg, meg ugyanakkora minden oldala. De más eltérés nincs közötte.

Jim : Fansitra?

Berkut : Tok mind1. De neked baxus nem tudtam ki írni mert köbö az anyag 2 dvd-és de csak 1 dvd-ém van. Még ma lehet lejmolok egy havrtól de nem igérem százasra. lol2

Russianboy : Utóbbi a Berkut féle jobb.... :D

Jim : Mittom én..annyi minden van még.... lol2 az internettyen... lol2

Berkut : Sorry de nem jött össze a kiírás. Majd megoldom másként. Ha nem tom feltölteni még akkor is ott van a póóósta.

Y3ti: megmondtuk , hogy ott iztosítunk támogatást , akkor hol máshol.....

Én is várom már a filmet! :?:

Yeti: Ma lecsekkoltuk Raptorral a laktanyát újra, és bekaptunk egy vihart. Újra hallottuk a dobbanásokat, amiket Te, meg Viktor hallottatok első éjjel, és aminek hatására "dicsőséges" levonulásunkat megrendeztük. Szerintem a legfelső emeleten, még tokjában lévő ajtókat b@szkodja a szél. :oops:

Y3ti":2b38fnf9 mondta:
Jim : Csak úgy tisztázás alapon. Akkor mit takar pontosan a támogatás? Vagy ezt kérdezzem az ottani admintól? :?:

nemtudom miért vagy ilyen érthetetlen , lejebb , vagy másik oldalon le volt írva , hogy mire számíthattok :

NOS örömmel értesítem a kedves szervezőket , hogy ezentúl a stalkerfansite hivatalosan is támogatja a tábort , mind reklámfelület , mint saját külön szekció , sőt fórumtopic a hamarosan induló új fórumon , részleteket majd Widrával beszéljétek meg ( stalkerfansite@gmail.com ) , vagy küldhettek nekem is mailt ( marcell_horvath@invitel.hu ).

szóval érted , ha majd ott fogunk tartani , akkor külömböző időpontok, jelentkezési dolgok , mind ki fognak kerülni , illetve ott lesz saját fórumtopic is .

Jim : Ad1: Nem vagyok értetlen..sem hülye csak kicsit. lol2
Ad2: A reklámfelület tág fogalom kör. De még azért messze vagyunk. A következõt tervezzük lassan szervezzük. :D
Ad3: Topic is köszönet de mint írtam csinálgatunk egy saját honlapot. Ha esetleg talán megengedhetõ lenne-e hogyha valaki a forum részre kattintana akkor ott találná magát abban a fent említett topicban. Nah az még jobb lenne. :D
Majd még értekezünk. :wink:

Szerk.: A honlap készül..tárhelyet már megvették. 8)

Russianboy : A Ghost town videó (v.1.5) többszöri huza-vona és teccchnikai okok miatt csúszott. Jelenleg az Indavideó-ra töltöm fel (most 35%-ék) úgyhogy ha azt feltöltötte esek a köv nagyobb promóciós videónak. Csak elõtte felkészítem magam idegileg mert már aligvan hajam mert kitéptem lassacskán õket mire megállpodtam a fentemlített honlapnál. Mert elõtte "juj de jó lesz juhtyubén" hát nem mert genyó szerver nem engdte. Röviden. Szal tessenek várni.

Berkut : Remélem nem áztatok meg. Dübögés..hmmm...akkor éjszaka bexartunk...XD
Am jöhetne egy kis helyzet jelentés. :roll: :D

itt a kulcsszó a wwg-n van , meg van ugye korlátlan tárhely , meg lessz midnenféle videó tárhely . meg biztos jó tárhelyetek van és biztos jó lessz az oldal meg lessz nagy látogatottság is , viszont nálunk nem ritak a 20.000 látogató naponta . Ezzel nem akarok rátokeröltetni semmit sem , ha nem kell akkor nem . (jha és érdemes lene használni azokat az email címeket és ott eggyezkedni )

Jim : Nyugalom. Köszönjük a lehetõséget. S úgy is fontolóra tesszük még eztet a dolgot. Majd igen e-mail-ezgetés is lesz. Nyugalom.

S itt nyílvánosan szeretnélek felkérni esetleges közremûködésre. Ha benne vagy. :wink:

nos természetessen benne vagyunk mindenben , most nem üzeme az oldal , de a hónap végére talán enni fog immár az új rendszer.... stb , de addig is ha van valami akkor ott a blog .

Jim : Redben. Majd mi még a koncepciót átbeszéljük és lassanként megcsinálgatjuk a lapot. Majd a további közre mûködés érdekében majd mennek az e-mailek. :oops:

Videó : Nos tegnap 9:45-tõl (miután innét elvonult a vihar) ment a gép. Tegnap egész délután és egész éjjel. Most 7óta mióta rá-rá néztem 76%ékon volt. Most (9:58) mikor megint ide jöttem semmi.
"A lap elévült" . #B :evil: :x Várom az ötleteket hogy mit tegyek vele.Én arra gondoltam feltöltöm valahova és mindenki magánat szépen leszedheti.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul