S.T.A.L.K.E.R. Film !

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
viszont inkább a fileok közül rippeltétek volna ki a szöveget , a szélzúgás kicst bezavar , de minden más tökéletes , menyi ideig tartott elkészíteni ?

Elõször is : Köszönet. :wink:

Másodszor : A videó hangját telefonnal vettem fel. Nem nyúltam bele. Aki volt táborban megmondhatója nagyon jó ébresztõhang. :D Csak én nem keltem fel rá. Am nem akartam sokat variálni (koszszûrés, élesítés) a hangon szentem pont jó így. Igen a csoportkép kétszer tûnik fel mivel Stalker-ekhez szól a hang a hangszóróból és mivel 1 ilyen csoport képvan..hát ezért lett duo. Am próbáltam a szöveghez viszonyítani a képeket. Am elkészítése nem volt sok idõ. Igazából mire feltöltötte juhtyubra nah az volt majdnem 4 óra hossza.... :roll: :idea:

Harmadszor : A "Ghost town" nevet viselõ következõ projekt épp most készül. Feltöltés már holnap. :D

Film updata : A tegnap éjjel volt egy faja kis áramszünet ami keresztül húzta a Ghost town-os film készítését. **** Hát nagyon örültem neki. Ilyenkor imádom az áramszolgáltatót. #B
Mind1 készítem ma..remélem biztonsági mentést csinált a progi. lol2

Volt már nekem is ilyen és nálam nem csinált, de hátha neked igen. :roll:

szünetmentes áramforrás vagy mi

de ha gondolod elvágsz 1 kábelt kijönnek a szerelők jól megvered őket és nem lesz több áramszünet

Nos megint csak beleszólt a feltöltésbe az áramszolgáltató. :evil: Most jött vissza az áram. De semmi gond. Feltöltöm megint. A kész videó-t egyenlõre csak ß 1.1 verziónak kell venni. Majd idõm ahogy engedi csinálom a fejlesztett verziót. A koncepciómat legalább bemutatja. :roll:

Igen... strandon ülni és marmeládos palacsintát falni az egyik legsztálkeresebb dolog a világon. :P
Amúgy nem rossz, de ha pár kommentet megengedsz:
1. Kicsit rövid.
2. Az elején a logo bonyolult. A koncepció jó, de 5-6 tollvonásnál nem szabad többnek lennie. Mondjuk lehetne ilyen:
http://kepfeltoltes.hu/view/090722/logo2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
3. Ha már a Bandits AST támogatja, akkor hadd támogassa az Új Hajnal AST is.

Berkut :
1,Ha visszább olvasol akkor láthatod hogy Feri hozta fel a hangot ami ugye az ébresztõm volt. És mivel az is rövid a hangfelvétel hossza ezért is lett ilyen rövid. :P
2, Másrészt a logó a te megoldásodban is jó. Mentettem majd felhasználom.
3, Jó csak akkor adjál egy logot. :wink:

2dik film : Holnap ugrok neki megint. Sajnos jönnek közbe dolgok. :|

3dik movie (promóciós anyag) : Majd kicsivel késõbb. Köv héten. :D

De : Várom továbbra az ötleteket, zenei felajánlásokat, esetleg fotóshóppos képeket olyan képekbõl amik a táborból valók. :D

hát nekem most nincs konkrét ötletem.Hogyha azt a filmet csinálod msodiknak amelyikbenvoltak a forgatások tehát mindenkiről egy kép bevága és mellette a nicnekve akkor az alá mehetne a csernobil Stalker video ami még talán a legelsők között volt....vagyis ez:(amit én küldtem abban Stalker (Csernobilos) néven van....

Filmötlet: Igen. Ugyebár mindenkiről van egy kép, meg egy videó, nem? Lehetne olyan videót csinálni, hogy, mindenkiről egy rövid videó, lehetőleg egy olyan, aminek a végén látni lehet azt, hogy kiről van szó (már amennyire ez gázmaszkban lehetséges). Amikor megvan a megfelelő beállás, akkor a kép kimerevedik, fekete-fehérré válik (fényképezőgép-hangeffektus). A kimerevítés után jöhet a név. Ezt vörös, stalker stílusú betűkkel (merthogy ilyen is van), "begépelve". Vagyis a betűk egyesével jelennek meg, mintha írógéppel írnánk rá a képre, és közben meg a tipikus írógép kattogás megy.

Zene: Yeti, emlékszel a build1935 videóra? Abból, a 2. számot fel lehet hozzá szanálni.

A videó elején pedig megjelenhetne először a stalker camp logo (nem kell szöveg hozzá), utána pedig a cím. A támogatókat és a szereplőket a legvégére kéne berakni.

Berkut : Film: Nos ugyan erre gopndoltam én is. De mind1. Majd megoldom. Am a zene nem tudommeik build 1935-ös videóra gondolsz mert láttam már 1-2-õt. Esetleg linkelhetnéd. És a Camp logónál jó ha ott van a Stalker Camp company . :wink:

Berkut : Jaaahh..akkor majd letöltöm....Am dvd-ényi adag lesz. Majd Raptornak oda adom de majd kérem vissza. Te meg szépen mensd le. Am az anyag top secret. :wink:

majd esetleg , gyárthatnátok valami logót is , és akkor a fansite-on a hírek-nél lene jobb kép is

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul