S.T.A.L.K.E.R. Film !

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Film/ek : Mint írtam folyamatosan készülnek hol tervben mint gépen. Csak várom a logót hogy mehessen tovább a munka. :roll:

Feri : De magát a teljes dokumentumot postán el tudom neked juttatni? 8)

BERKUT:
Nem baj feltölteni nem fogom sehova ezt megigérhetem kizárolag saját célra loptam le:D:D

Yeti:
Természetesen el tudod postázni nekem s ha van számlaszámod megbeszéljük és a postaköltség árát majd elutalom neked....

BERKUT:
Amugy mik azok a hatalmas gondok a logóval?Nem tetszik vagy van aki kifogásolja?nekem pl nagyon bejön a sugárzásjel mint a játék megtestesitője valamint a sátor mely a tábort hivatott szimbolizálni:D:D

Hali.

Y3ti":2b6nrxwm mondta:
Film/ek : Mint írtam folyamatosan készülnek hol tervben mint gépen. Csak várom a logót hogy mehessen tovább a munka. :roll:

Feri : De magát a teljes dokumentumot postán el tudom neked juttatni? 8)

mi meg várjuk , hogy újra elkészülhessen , és kikerülhessen a fansite-ra

Feri : Ad.1.: A logonak problémáját írtam miért is. De ha nem láttad annyi politika. :|

Ad.2: Nem láttam linket. Tudnád mégegyszer dobni? :lol:

Ad.3: DVD-éket meg amdj ha készen vannak szólok. :wink:

FIGYELEM FIGYELEM FIGYELEM

Balázs Péter a www.csernobil.mlap.hu oldal szerkesztője tervez egy STALKER FILMET forgatni.Rendes kamerással meg sminkes.Forgatási helyszin:Budapest-Érd.A forgatás 4 naposMindössze 500Ft-al kell beszállni de bemásolom ide a meghirdetett szöveget:

Stalker rajongók figyelem
Filmforgatás indul,mely a Stalker játékon alapul.Olyan férfi jelentkezését várjuk,aki szivesen szerepelne a filmben,mint statiszta az alábbi szerepekre Stalker,Zombi,Zónában lakó.Feltételek saját ruha,saját fegyver (lehet airsoft),illetve a kinai piacokon fellelhető olcsó műanyag pisztoly,illetve 500 ft forgatási hozzájárulás.Forgatási helyszinek Budapest,Érd.
A film elkészülte után mindenki kap egy példányt a kész filmből.Jelentkezés 2009.szeptember 31-ig az alábbi e-mail cimen ovoflas@hotmail.com vagy 15h után a 0670-208 9694
Megjegyzés nem gagyi mobiltelefonos felvétel,hanem pályázati film készül.
Üdvözlet Szerkeztő Balázs Péter

Akit érekel szoljon nekem vagy inkbáb irjon az emlitett e-mail cimre Balázs Péternek..

Sziasztok..

Feri: Nem tudok menni. Ha profi forgatás, akkor az nem egy hétvége, több szabadidőm meg Karácsonyig nem igazán lesz (ami van, azt is a következő tábor szervezésére fordítjuk :P ). Ha meg nem profi film, akkor olyat Mi is tudunk csinálni.

Tábor: Hosszas agyalás után úgy döntöttünk, hogy 18 éven aluliak, epilepsziások, és szívbetegek nem vehetnek részt a táborozásban.

Yeti:Mi lenne, ha Viktort is bevonnánk a film készítésbe? Az alapanyagok neki is megvannak, és több a szabadideje, mint neked. Beszéljétek meg az ötleteiteket!

nézd én is furcsálltam hogy csak ennyit kell beleadni de még mindig jobb minthogyha 1-2 nullával többet kéne mondom meglátjuk milyen lesz.Nem azt mondtam hogy profi forgatás lesz hogy márkás ember lesz az operatőr meg a sminkes de ha tudnak most ilyet biztositani és itt az alkalom akkor ne használjuk ki a lehetőséget?Én mindenesetre megyek és lesz amilyen lesz.A Stalker Tábort se tudtam hogy milyen lesz mivel első volt számomra és akkor airsoft-oztam életemben először bár mondták hogy jo de akár keserű szájizzel is távozhattam volna viszont nem olyan volt mint vártam.....hanem jobb:D:D

Vic: A nyár utolsó teljes hetében, vagyis augusztus 23 hétfőtől, 28 péntekig. Ez még nem hivatalos időpont, de ez tűnik a legalkalmasabbnak, ezért ha nincs okunk váltani, akkor ez marad.
Remélem addigra betöltöd a 18-at.

köszi az infót akkor már az érettségi is meg lesz és remélem hogy már bizots lesz az egyetem vagy fősuli is

Feri: Hát télen mikor? Ne feledd, december vége, január eleje vizsgaidőszak, ezért a karácsonyi szünet az nekem (és még Viktornak, Firának, stb) főleg tanulásból áll, azt a kevéskét, ami meg szabadon marad, mindenféle rokonságnál kell eltölteni, degeszre zabálva magam.

Meg nagyon hideg is van. Viszont tavasszal tőlem kimehetünk, amúgy is, akkor már el kell kezdeni átnézni a terepet. Most ugyanis hiába mennék ki, ha időközben meg valami idióta felgyújtja az egészet.

Kiosztanék 1-2 szerepet.
Yeti és Te, Feri, ti ketten irányítanátok a stalkereket.
Raptor és Gizmó vezetné a katonákat.
Viktor és Én a főszervezők vagyunk. Mi szervezzük nektek a kajákat, meg a kalandokat, filmezünk, ilyesmi.
Ezenkívűl még 20 lelkes rajongót és mazohistát várunk szeretettel! :)

Kitaláltam egy konkrét történetet, és egy 2 napos hadjáratot is, szóval nem árt, ha hozzászoktok az egynapi élelem és hálózsák cipeléséhez. :D Ebben nem veszek részt, mert az én agyszüleményem, és nem lenne meglepetés, hanem inkább filmezlek, rádiózlak, etetlek titeket. Viszont, ha véget ér, akkor a tábor maradék szabadidejében, szívesen részt veszek a random airsoftcsatában. :D

Yeti: A fenti infók neked is szólnak egyrészt. Másrészt, a honlapot azért csak el kéne kezdeni, mivel a jelenlegi szabadidőmennyiségemmel, jó, ha elkészül karácsonyra. Az pont jó, mivel fél év kell az oldal felpörgetéséhez, reklámoztatásához, meg minden egyébhez. Weblapszerkesztős multamból tudom. :oops:

Szerintem egy kicsit béna.Na nem azt mondom más megnézi a mienket lehet hogy ugyanez a véleménye de az hogy a sarkon kinéznek hárman is és a gázmaszkos külön kidugja a pisztolyt ez fölösleges amugy meg elindulnak a saroktol és 3 méternél leguggolnal a nyilt terepen.A harmadik srác meg nemtudom mi volt nála puska vagy mesterlövész de én ugy csináltam volna hogy nyomulnak 3an aztán megállnak egyik az ösvény egyik oldalára hasal a másik a másik oldalon a harmadik bebujik egy fa mögé..aztán elindulnak megint megálnak de a mesterlövész előrébb szalad elfoglal egy biztos helyet pásztáz majd int a másik kettőnek hogy jöhetnek tehát valami ilyesmi...

szerencsére nem egyformák az emberek , meg ők legalább letettek valamit az asztalra . tudom fikázni mindig könnyeb ,de ha gondolod linkelem nekik a Ti videótokat aztán majd meglátjuk :evil:

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul