Scarecrow
New Member
- Csatlakozás
- 2009.09.12.
- Üzenetek
- 4,939
- Reakció pontszám
- 0
Egy pár perces körbekérdezgetés után felmentem a főépület harmadik szintjére ahol megtaláltam a szerelőt.
- Helló! Miben lehetek szolgálatára kolléga?
- Válaszokat szeretnék! Feleltem élesen.
Villám összehúzta a szemöldökét, rosszat sejtett ez látszott rajta.
- Valami baj van? kérdezett tapogatózva.
Felraktam a pultra a málhát.
- Kié a páncélruha? Kérdeztem.
Villám egy ideig mereven nézett rám, majd kivette a Málhából a páncélruhát, és elképedt...
- Hiszen ez... ez Strignové volt!
- Strignov?
- Az aréna bajnok volt régebben, majd hirtelen zsoldosok közé állt mint ahogy a páncél színe is mutatja, de nem sokkal később elhalálozott egy bizonyos Sulikov Őrmester ölte meg!
Hol találta ruhát?
- Itt helyben! Ebből tudták maguk elkészíteni a maguk ruházatát? ami hasonlít a bulatra?
- I igen... de azt hittem, hogy ez a ruha vele veszett...
- Strignov honnan szerezte a Páncélt?
- Nem tudom... illetve azt mondta, hogy találta de nem mondta hol.
- Mit tud elmondani a ruházatról?
- Csak amit Strignovnak is mondani tudtam... ez a ruha akárhonnan is való rengeteg munka és Modifikáció került bele...
- Például?
- Dupla szálú kevlár, Extra erősítésekkel!
- Golyó álló?
- Ellenáll mindennek!
- Nem szakad?
- Kést is szúrhatna bele!
- Továbbá csak rövid ideig tudtam megnézni, de észrevettem bizonyos hasonlóságokat a Kapitány barátjának Szervópáncélja és e közt a páncélruha közt...
- Vagyis... Maga a ruha kb 12kg mégis ha felveszi az ember nem érzi olyan nehéznek sőtt... sokkal gyorsabban ud benne mozogni... ezt még a mi páncélunk készítésénél se tudtam megoldani, de a szervóruhák vizsgálatakor rájöttem hogy miért...
- Miért?
- A páncélba néhol mozgást könnyítő szervóelemek vannak beleépítve.
Persze nem olyan hatékony mint egy szervóruha, de jóval fejlettebb mint a mi vagy az ön páncélruhája!
Afféle átmenetnek mondanám, mert könnyebb mint egy szervópáncél, de nem ad erőnövelést, csupán a mozgást könnyítő elemek vannak áttéve...
- Ez elég jó nem?
- Hát eléggé! De... miért érdekli ez önt?
- Mivel maga a bulat Katonai Konstrukció volt, van egy olyan érzésem hogy ez a fegyverfejlesztők tervei közül ellopott példány.
- Értem, Hát fogja vigye! Mondta, majd vissza tette a Málhába.
Közben Helikopter hang törte meg a mondat kezdésemet.
Gyorsan felkaptam a málhát, Majd intettem Villámnak.
- Nekem most mennem kell!
- Rendben! Felelte, amikor én már neki kezdtem kocogni...
Gyorsan lelépcsőztem, majd kiszaladtam az udvarra, ahol egy Mi-24es landolt...
Leengedte a rámpát, Majd kiszállt két katonai stalker.
- Két szolgálatos odasétált, Oda értem éppen hallottam a beszédüket.
- Krigor Drovlenó hadnagyot keressük!
- Itt vagyok! Mondtam miközben odakocogtam hozzájuk.
- Jöjjön hadnagy! Az őrnagy várja!
Felléptem a raktérbe, és már záródott is a rámpa.
...
20 perc múlva meg is érkeztem a helyőrségre.
Most is elég nagy volt a mozgolódás...
Mielőtt elindultam volna az őrnagyhoz, Beadtam a ruhát A technikusnak.
Rendesen elcsodálkozott a páncélruhán,
- Fesse át a színünkre és nézze meg ha valahol foltozni kell akkor tegye meg!
- Nem hiszem hogy kell foltozni, de átnézem mert ez nem tűnik standard ruhának...
- Rendben... Jut eszembe! A javításra adott páncélruhám?
- Meg van foltozva, de még dolgozok rajta, jött egy-két új dolog a műhelyembe és ha gondolja rakok rá egy két újítást!
- Rendben tegye meg! Mondtam, majd már léptem is ki az ajtón.
Elindultam az őrnagy irodájához.
Ám mielőtt kopogtathattam volna ajtót nyitva elindult kifelé, és intett hogy kövessem. Hátra mentünk a Parkolóhoz, ahol egy járó motorú parancsnoki níva állott.
- Vezessen! Mondta, majd beszállt a kocsiba.
Követtem az utasítást, majd beültem a níva volánjához.
- Merre?
- A B2es raktárhoz, ahol a mutánst vitték!
El is indultunk, S míg én vezettem az őrnagy részletesen tájékoztatott a fejleménykéről a mutánssal kapcsolatban.
A B2esban most járok először, csak követtem az őrnagyot, ő tudja merre megy...
Végül egy szobához érkeztünk aminek az ajtaja leginkább egy zsilipajtóra hasonlított, a folyosó végén 4 Őr állt készenlétben. A vasajtó elött szembe fordul velem az őrnagy.
- Nézze hadnagy, Nem vagyok benne biztos, de valószínűleg nem azért kérte magát ide hogy megköszönje itt létét, készüljön fel arra hogy ha elszabadulna a jószág! Mondta, majd a kezembe nyomott egy sokkoló viperát...
Össze csuktam, majd berejtettem az alkaromnál lévő lőszerzsebbe, majd benyitottam az ajtón és beléptem és becsuktam az ajtót. Így egy térségben maradtam a régi mutáns barátommal.
- Helló! Miben lehetek szolgálatára kolléga?
- Válaszokat szeretnék! Feleltem élesen.
Villám összehúzta a szemöldökét, rosszat sejtett ez látszott rajta.
- Valami baj van? kérdezett tapogatózva.
Felraktam a pultra a málhát.
- Kié a páncélruha? Kérdeztem.
Villám egy ideig mereven nézett rám, majd kivette a Málhából a páncélruhát, és elképedt...
- Hiszen ez... ez Strignové volt!
- Strignov?
- Az aréna bajnok volt régebben, majd hirtelen zsoldosok közé állt mint ahogy a páncél színe is mutatja, de nem sokkal később elhalálozott egy bizonyos Sulikov Őrmester ölte meg!
Hol találta ruhát?
- Itt helyben! Ebből tudták maguk elkészíteni a maguk ruházatát? ami hasonlít a bulatra?
- I igen... de azt hittem, hogy ez a ruha vele veszett...
- Strignov honnan szerezte a Páncélt?
- Nem tudom... illetve azt mondta, hogy találta de nem mondta hol.
- Mit tud elmondani a ruházatról?
- Csak amit Strignovnak is mondani tudtam... ez a ruha akárhonnan is való rengeteg munka és Modifikáció került bele...
- Például?
- Dupla szálú kevlár, Extra erősítésekkel!
- Golyó álló?
- Ellenáll mindennek!
- Nem szakad?
- Kést is szúrhatna bele!
- Továbbá csak rövid ideig tudtam megnézni, de észrevettem bizonyos hasonlóságokat a Kapitány barátjának Szervópáncélja és e közt a páncélruha közt...
- Vagyis... Maga a ruha kb 12kg mégis ha felveszi az ember nem érzi olyan nehéznek sőtt... sokkal gyorsabban ud benne mozogni... ezt még a mi páncélunk készítésénél se tudtam megoldani, de a szervóruhák vizsgálatakor rájöttem hogy miért...
- Miért?
- A páncélba néhol mozgást könnyítő szervóelemek vannak beleépítve.
Persze nem olyan hatékony mint egy szervóruha, de jóval fejlettebb mint a mi vagy az ön páncélruhája!
Afféle átmenetnek mondanám, mert könnyebb mint egy szervópáncél, de nem ad erőnövelést, csupán a mozgást könnyítő elemek vannak áttéve...
- Ez elég jó nem?
- Hát eléggé! De... miért érdekli ez önt?
- Mivel maga a bulat Katonai Konstrukció volt, van egy olyan érzésem hogy ez a fegyverfejlesztők tervei közül ellopott példány.
- Értem, Hát fogja vigye! Mondta, majd vissza tette a Málhába.
Közben Helikopter hang törte meg a mondat kezdésemet.
Gyorsan felkaptam a málhát, Majd intettem Villámnak.
- Nekem most mennem kell!
- Rendben! Felelte, amikor én már neki kezdtem kocogni...
Gyorsan lelépcsőztem, majd kiszaladtam az udvarra, ahol egy Mi-24es landolt...
Leengedte a rámpát, Majd kiszállt két katonai stalker.
- Két szolgálatos odasétált, Oda értem éppen hallottam a beszédüket.
- Krigor Drovlenó hadnagyot keressük!
- Itt vagyok! Mondtam miközben odakocogtam hozzájuk.
- Jöjjön hadnagy! Az őrnagy várja!
Felléptem a raktérbe, és már záródott is a rámpa.
...
20 perc múlva meg is érkeztem a helyőrségre.
Most is elég nagy volt a mozgolódás...
Mielőtt elindultam volna az őrnagyhoz, Beadtam a ruhát A technikusnak.
Rendesen elcsodálkozott a páncélruhán,
- Fesse át a színünkre és nézze meg ha valahol foltozni kell akkor tegye meg!
- Nem hiszem hogy kell foltozni, de átnézem mert ez nem tűnik standard ruhának...
- Rendben... Jut eszembe! A javításra adott páncélruhám?
- Meg van foltozva, de még dolgozok rajta, jött egy-két új dolog a műhelyembe és ha gondolja rakok rá egy két újítást!
- Rendben tegye meg! Mondtam, majd már léptem is ki az ajtón.
Elindultam az őrnagy irodájához.
Ám mielőtt kopogtathattam volna ajtót nyitva elindult kifelé, és intett hogy kövessem. Hátra mentünk a Parkolóhoz, ahol egy járó motorú parancsnoki níva állott.
- Vezessen! Mondta, majd beszállt a kocsiba.
Követtem az utasítást, majd beültem a níva volánjához.
- Merre?
- A B2es raktárhoz, ahol a mutánst vitték!
El is indultunk, S míg én vezettem az őrnagy részletesen tájékoztatott a fejleménykéről a mutánssal kapcsolatban.
A B2esban most járok először, csak követtem az őrnagyot, ő tudja merre megy...
Végül egy szobához érkeztünk aminek az ajtaja leginkább egy zsilipajtóra hasonlított, a folyosó végén 4 Őr állt készenlétben. A vasajtó elött szembe fordul velem az őrnagy.
- Nézze hadnagy, Nem vagyok benne biztos, de valószínűleg nem azért kérte magát ide hogy megköszönje itt létét, készüljön fel arra hogy ha elszabadulna a jószág! Mondta, majd a kezembe nyomott egy sokkoló viperát...
Össze csuktam, majd berejtettem az alkaromnál lévő lőszerzsebbe, majd benyitottam az ajtón és beléptem és becsuktam az ajtót. Így egy térségben maradtam a régi mutáns barátommal.