Scarecrow
New Member
- Csatlakozás
- 2009.09.12.
- Üzenetek
- 4,939
- Reakció pontszám
- 0
Másnap 9 kor keltünk, az eső még szemerkélt, de a felhők nagyjából oszlani kezdtek.
összeszedtem magam s levonultam a tábornokhoz, útközben azonban Jeffel találkoztam akivel együtt mentünk tovább.
Jeff látszólag fele annyira volt kipihent, mintha valami nyomasztaná...
Lementünk a HQ-ba Voronyin és a CIA-s nő már lent várt 2 őr társaságában...
- Jó napot uram! Köszönt voronyin nekünk. Jeff és én csak rövid tisztelgéssel viszonoztuk majd felsorakoztunk egymás mellett.
Voronyin a nő felé fordult, aki bólintott majd felénk nézett.
- Nos a tegnapi mentőakció soron kimentett Beszivárgók jelentése felettébb hasznosnak bizonyult, megtudtuk hogy ma 10-11 óra közt légi szállítmányt kapnak, és a szállítmányon érkezik hozzájuk egy csomag, amit vissza kell szerezni!
- "Csomag"? Kérdezett Jeff.
- Igen! felelt a nő.
- Miféle csomag?
- Egy kódzáras 30x50cmer átmérőjű doboz!
- Tartalma? Kérdeztem.
- Az titkos! Felelt a nő élesen.
Ekkor voronyinra néztem. Aki csak kb annyit mutatott hogy nyugi...
- Azt mondta Légi szállítmányon át kapják a csomagot! Hogy szedjük le?
- Ebben segíteni tudunk! Szólalt meg az egyik Őr a nő mögül.
Hosszan tűnődünk jeffel, végül mély levegőt vettem és megszólaltam:
- Jól van. Csináljuk!
Követtük kifelé menet a nőt. Kint az udvaron addigra már előre állt egy HMMWV A hátuljából pedig Kiemelnek 1 ládát, amit felnyitnak elöttünk:
Kicsit elnevettem magam amikor megláttam mi van a ládában.
- Mi van még maguknál? esetleg egy M195ös gépágyú nincs? Kérdeztem még mindig nevetve.
- Nem az éppen nincs! Mondta miközben vissza pattintotta a fedelet a fegyverre.
- Mi a terv? Kérdezte Jeff.
Ekkor a nő odajött és elkezdet a PDA-ját mutatni.
A térképen egy vörös csík volt messze a határtól kezdve, a nő ezen a vonalon futtatta végig az ujját, mutatva hol halad el a gép. Maguknak ezen a ponton kéne rajta ütni, ez köze van a szabadságos bázishoz!
- És az miért jó? Kérdeztem.
- Mert azt mondtam hogy szállítmánnyal együtt kapják! ez azt jelenti, hogy nem feltétlen lesz feltüntetve hogy "ezt vigyétek ez a cucc"! Felelte a nő ridegen.
- Jól van... nyugi tündérke! Feleltem, már unva a helyzetet.
Akkor ismétlésként a dolgom annyi hogy utazzak le arra a pontra! Fogjam a Légelhárítót, lőjem le a helit várjam meg a szabadságosokat és kérjem el tőlük a csomagot?
- Kb, csak nem egyedül! Szólalt meg az egyik kommandós.
- Vagyis? Kérdezett közbe Jeff.
Én már tudtam mit felel a nő...
- Két emberem magával megy Hadnagy!
- Őőőő... had gondolkozzak. Nem!
- Ez nem kérés volt!
- Egyedül dolgozom!
- És a társa? Kérdezett a nő...
- Elnézést, de ő nem ember hanem egy állat és vele jobban kijövök mint a magafajta tojásfejekkel!
- Vigyázzon a szájára Hadnagy! Torkolt le Voronyin.
- Köze hozzá hogy hogy beszélek Miszisz CIA-val??? Horkantam fel.
- Fogja vissza magát vagy kidobatom innen! Vág vissza!
- Óóóó nem kell kidobni megyek én magamtól is! Ezzel megfordultam és elindultam de két kommandós elém állt és nem engedett át.
Az egyik a rátette a vállamra kezét. - Menjen vissza! Amíg szépen kérem! Mondta, majd a vállával próbált megfordítani.
- Nem akarod ezt! Mondtam, közben éreztem hogy kezd leszállni a vörös köd...
- Nincs hozzá döntési lehetőséged, adok 10 másodpercet hogy önmagadtól vissza fordulj!
- Én meg adok ötöt hogy elvedd a kezed!
A kommandós felvihogott és össze nézett a társával, aki szintén csak vihogott...
- Öt! Mondtam, abban a pillanatban pofán vágtam a páncélkesztyűvel, a társát pedig hasba rúgtam, mire az hátra esett. a társa is elfeküdt a földön a ballisztikus szemüvege közben össze vissza repedezett, az ütéstől..
újabb két katona érkezik mögöttem, az egyik puska tussal próbálkozik, de egy az egyben fogtam a csávót és odébb taszítottam, a másiknak pedig vissza fordulva kikaptam az M4est a kezéből és őt vágtam állkapcson a tussal, majd rávágtam oldalról a sisakjára, mire a katona összeesett. A másik két ott lévő kommandós közben becélzott a saját karabélyával, A nő csak a Sigjét emelte rám, a tábornok vérvörös fejjel felém szólna, de még mielőtt elkezdené leugattam.
Jeff a fejét fogja közben a mögötte lévő nőhöz fordul.
- Le a fegyvert! majd én vele megyek!
- Nem! Választ a nő.
- Lyra! Le a fegyvert! Mondta Jeff ingerülten
- Le a fegyvert! Ordított rá a nőre, de az nem mozdult.
- Nem! Mondta a nő. Vegyék őrizetbe a hadnagyot! Szólt voronyin felé a nő.
Voronyin a közelben ide gyűlt katonáknak bólintott, de Jeff ezt sem hagyta.
- Állj!
Eresszétek le a fegyver Lyra! Fordult a nőhöz újra.
- Miért? Kérdezte közben a nő a szemébe nézett...
Egy perces csönd ült a környékre, végül a nő leengedte a fegyverét, mire a másik két kommandós is.
- Rendben! Vele mész, de nagyon ajánlom hogy hozzátok a cuccot!
- Jeff bólintott, majd felém fordult.
egy Tíz perc múlva a egy Uaz-t kaptunk, amire feltettük a légelhárítót, majd elindultunk vissza a katonai raktárakhoz.
Út közben Jeffel beszélgetésbe elegyedtem.
- Miért álltál ki mellettem?
Nagyot sóhajtott... majd bele kezdett: Volt egyszer egy katona haverom... azt hiszem ismerted is! Sulikov tizedes!
- Nem Sulkov?
- Nálam Sulikov lett! Mondta nevetve. Nos lényegében az én hibámból majdnem kivégezték!
- De úgy tudom a maga információi alapján mentették is fel!
- Igen! De sokan meghaltak azokért az információkért!
- Kik?
- Sokan! Felelte ismételten... éreztem hogy kényes a téma így inkább témát váltottam.
- Honnan ismeri Lyra-t?
- Ahonnan maga!
- A-a.. Lehet hogy bőrnyakú vagyok, de van agyam! Már jóval régebbről ismeri őt!
- Ez egy Kényes és személyes történet... ráadásul túl hosszú!
- Úgy velősen? Kérdeztem kíváncsian.
- Átkúrta a fejemet! Cserébe megtudtam hogy CIA-s...
- Az fajin...
- Nem annyira... főleg amikor hajnal háromkor ügynökök kopogtatnak az ajtaján, és elvisznek 4 napra, egy kihallgató szobába zárnak és a nemzetbiztonsággal kapcsolatos esetleges kiszivárogtatása miatt leszarják az emberi jogaidat!
- Az pech!
- Az az! Mondta, közben én a környéken nézelődtem és feltűnt a jobb dombon az a kis tanya ahol tegnap Skullal találkoztam.
- Várjon csak, ez a terület rémlik a közelben van a falu is!
- Igen... de miért?
- Éjjel kint hagytam a társam! Fel kéne szedni!
- Úgy érti a vérszívót?
- igen! Probléma?
- Nem! De árulja el nekem mivel sikerült meggyőznie egy vérszívót hogy harcoljon ön mellet? Kérdezte közben leparkolt az út szélére én pedig írtam egy üzenetet a vérszívónak hogy jöjjön ide.
- Nem tudom! feleltem őszintén. Talán... Mégsem annyira állatok mint amilyennek gondoljuk őket! Ők is éppen olyanok mint mi... Képesek a könyörületre... és a Brutális erőszakra is!
- Jeff ekkor kicsit eltűnődött..
- Van benne valami! Nekem is volt annak idején egy ilyen Társam!
- Tényleg?
- Igen! Megölte egy Kriméra!
- Most csak be akar ugratni! mi? Kérdeztem mosolyogva.
- Nem!
Ezután egy kis szünet következett erősen kémleltem Jeff arcát, de jelét sem találtam a hazugságnak... vagy csak nagyon jól tolja a póker arcot..
- Ez röhej... és ön mivel győzte meg, hogy harcoljon önnel? Kérdeztem..
- Nem én voltam... A fejedelem, Mielőtt megöltem volna... testőrként hagyta meg, hogy addig megóvjon a bajtól amíg rá nem jövök, hogy hibáztam...
- És miben hibázott?
- Hogy megöltem!
- Miért?
- Mert ő a Sejtet kereste! Konkrétan, de nem hiszem hogy hibáztam volna, mert messze eltért a céltól... Úgy hitte minden ember ellenség... Pusztulnia kellet! Így volt rendjén!
Mondta Jeff. Közben Szöszmötölést hallottam a kocsi mögött, hát hátra néztem, a következő Pillanatban egy vérszívó felpattant a csomagtartóra.
Ijesztő pofát vágott, de nem igazán ijesztett meg...
- Gyorsan tanul a frász hozásból! Mondta jeff.
- Indulhatunk? Kérdeztem hátra.
Erre azonban nem emberi hangot kaptam hanem a vérszívó rám támadt.
- Anyád! Ordítom miközben eltolom a pofáját magamtól, de az beleharapott a páncélkesztyűbe.
Közben Jeff oldalán megjelent egy másik vérszívó ez emberi hangot hallat, valami Ne, vagy nemet mond és szalad felénk, a kollégája viszont agresszívan közeledik a torkom felé... és döntenem kellet..
Előkapartam a pisztolyomat, és többször is fejbe lőttem a vérszívót, mire az felordított és élettelenül zuhant rám...
- NE! Ordít egy mély hang Jeff Mellet.
Hirtelen leemeli rólam valaki a dögöt. Mikor felültem Látom hogy a társam karjaiban tartja a holt vérszívót. Majd fel néz rám Haragos tekintettel.
- Miért? Kérdezte eltorzult vad haraggal.
Miért ölted meg? Kérdezte újra közben felállt a hulla mellől és lassan közeledni kezdett.
A karján a PDA, így ez nem más mint a társam... viszont közel állhatott hozzá akit megöltem, mert láttam rajta, hogy ez mindjárt rám támad...
- Indulj Jeff!
A hátsóülésen ott volt két groza, felkaptam az egyiket és a "társam" felé céloztam. erre felém fújt eyget, és tovább közeledett.
- Tudod jól miért tettem! Ne gyere közelebb! Feleltem higgadtan.
- Jeff indulj! Szóltam rá megint.
- Nem vagy felsőbb rendűek, hogy megszabjátok ki él és ki hal! A monolitosnak igaza volt! Ti vagytok a rosszak! Mondta miután megállt.
- Jó és rossz! Nézőpont kérdése!
- Most te vagy a rossz!
- Miért?
- Annak idején, megmentetted a nőstényt! De most pedig lelőtted!
- EZ más helyzet! Ő támadt!
- Azt hittem barátok vagyunk! De látom, hogy csak szolga számba veszel! Olyan szinten mint aki elvégzi a feladatot! Ez lett volna a sorsom miután végeztünk volna?
- Szavamat adtam, hogy elengedlek!
- Megölted egy testvérem! Nem bízok a szavadban Ember!
- Indulj már Jeff!!! Ordítok le, a következő pillanatban azonban már támadt is a mutáns, és kiütötte a kezemből a fegyvert, majd kihajított a kocsiból, neki a szemközti domboldalnak.
Gyorsan felkeltem és előkaptam a késemet.
A vérszívó csak velem foglalkozott, de Jeff nem is szólt közbe...
- Miért? Kérdezte újra. Miért ölted meg?
- Mert rám támadt!
- Olcsó kifogás! üvöltötte és közben támadt, suhintott a jobbjával, de túl lassú, így könnyen elhajoltam és hosszú csíkot vágtam a combjába.
Ezután ballal suhintott, de ezt is kikerültem, ekkor Mögé kerültem, és A jobb lapockájánál vágtam egy csíkot, és kirúgtam a bal térdét, amitől térdre esett, ekkor a kést a torkához szorítottam.
- Fejezd be! Ordítottam rá!
- Szóval csak meg akarsz ölni?
- Nem! De erre kényszerítesz, mint a testvéred!
- A fajtársadért meghalnál, de az enyémet megölöd? Mi ez ha nem felsőbbrendűségi nézet? Kérdezte.
- Túlélés! Feleltem! - Ha nem teszem én halok meg és utánam Jeff!
- De ő még élne! Ordította és a jobb kezével utánam kapott és elkapta a vállam, majd teljes erejéből a domboldalnak vágott.. a kést rándítottam, de túl gyors volt és nem tudtam megölni... sőtt még a kés is kiesett a kezemből...
Miközben a földön feküdtem a vérszívó a földre borulva Hörgött, majd feltekintett...
A torkánál egy véres csík... egy seb... de nem érte a torkát...
- Ezért Meghalsz! Mondta, majd felkelt és elindult felém...
- Na most már aztán elég! Szólt közbe Jeff.
- A vérszívó felé fordult. Te is meghalsz! De utána. Mondta majd vissza fordult felém.
- Én azt kötve hiszem! Mondta, majd Felemelte a karját és az út mellet lévő kidőlt fa rönkje hirtelen megmozdult, de kevés hanggal, majd mintha lebegett volna elindult felénk...
- Itt a vég ember! Mondta mikor felém ér a vérszívó és a karmát szúrásra készítette.
- Hé te ott! Figyelj csak ide! Szólt jeff neki.
A mutáns csak hátra intett. Mire jeff még kedvesebben folytatta...
- Igen te! Te ott a hadnagy felett te ocsmány dög!
A vérszívó lassan fordult hátra Közben Mérgesen felhorkan: Mit mondtál ember?
- Pá pá! Mondta, majd a farönk felé mutatott, ami időközben már felé száguldott.
- Mi a?? Ufhhh! Ordított, közben repült vagy húsz métert és egy méretes fának csapódott és nem kelt fel.. a rönk nem sokkal a vérszívóval való találkozás után landolt...
- Én kicsit le voltam hibernálva az eseményen...
De jeff sietősen talpra állított és a kocsiba tuszkolt, majd tovább mentünk, a pontra, ott elrejtettük a kocsit... már 10 óra magasságában lehetett... nagyjából elfogadtam hogy egy lebegő farönk ütötte ki a vérszívót, de hogy azt Jeff az elméjével mozgatta... mint azt mesélte, lehet kicsit sok volt...
Végül is felvonultunk a Helyünkre és vártunk...
összeszedtem magam s levonultam a tábornokhoz, útközben azonban Jeffel találkoztam akivel együtt mentünk tovább.
Jeff látszólag fele annyira volt kipihent, mintha valami nyomasztaná...
Lementünk a HQ-ba Voronyin és a CIA-s nő már lent várt 2 őr társaságában...
- Jó napot uram! Köszönt voronyin nekünk. Jeff és én csak rövid tisztelgéssel viszonoztuk majd felsorakoztunk egymás mellett.
Voronyin a nő felé fordult, aki bólintott majd felénk nézett.
- Nos a tegnapi mentőakció soron kimentett Beszivárgók jelentése felettébb hasznosnak bizonyult, megtudtuk hogy ma 10-11 óra közt légi szállítmányt kapnak, és a szállítmányon érkezik hozzájuk egy csomag, amit vissza kell szerezni!
- "Csomag"? Kérdezett Jeff.
- Igen! felelt a nő.
- Miféle csomag?
- Egy kódzáras 30x50cmer átmérőjű doboz!
- Tartalma? Kérdeztem.
- Az titkos! Felelt a nő élesen.
Ekkor voronyinra néztem. Aki csak kb annyit mutatott hogy nyugi...
- Azt mondta Légi szállítmányon át kapják a csomagot! Hogy szedjük le?
- Ebben segíteni tudunk! Szólalt meg az egyik Őr a nő mögül.
Hosszan tűnődünk jeffel, végül mély levegőt vettem és megszólaltam:
- Jól van. Csináljuk!
Követtük kifelé menet a nőt. Kint az udvaron addigra már előre állt egy HMMWV A hátuljából pedig Kiemelnek 1 ládát, amit felnyitnak elöttünk:
Kicsit elnevettem magam amikor megláttam mi van a ládában.
- Mi van még maguknál? esetleg egy M195ös gépágyú nincs? Kérdeztem még mindig nevetve.
- Nem az éppen nincs! Mondta miközben vissza pattintotta a fedelet a fegyverre.
- Mi a terv? Kérdezte Jeff.
Ekkor a nő odajött és elkezdet a PDA-ját mutatni.
A térképen egy vörös csík volt messze a határtól kezdve, a nő ezen a vonalon futtatta végig az ujját, mutatva hol halad el a gép. Maguknak ezen a ponton kéne rajta ütni, ez köze van a szabadságos bázishoz!
- És az miért jó? Kérdeztem.
- Mert azt mondtam hogy szállítmánnyal együtt kapják! ez azt jelenti, hogy nem feltétlen lesz feltüntetve hogy "ezt vigyétek ez a cucc"! Felelte a nő ridegen.
- Jól van... nyugi tündérke! Feleltem, már unva a helyzetet.
Akkor ismétlésként a dolgom annyi hogy utazzak le arra a pontra! Fogjam a Légelhárítót, lőjem le a helit várjam meg a szabadságosokat és kérjem el tőlük a csomagot?
- Kb, csak nem egyedül! Szólalt meg az egyik kommandós.
- Vagyis? Kérdezett közbe Jeff.
Én már tudtam mit felel a nő...
- Két emberem magával megy Hadnagy!
- Őőőő... had gondolkozzak. Nem!
- Ez nem kérés volt!
- Egyedül dolgozom!
- És a társa? Kérdezett a nő...
- Elnézést, de ő nem ember hanem egy állat és vele jobban kijövök mint a magafajta tojásfejekkel!
- Vigyázzon a szájára Hadnagy! Torkolt le Voronyin.
- Köze hozzá hogy hogy beszélek Miszisz CIA-val??? Horkantam fel.
- Fogja vissza magát vagy kidobatom innen! Vág vissza!
- Óóóó nem kell kidobni megyek én magamtól is! Ezzel megfordultam és elindultam de két kommandós elém állt és nem engedett át.
Az egyik a rátette a vállamra kezét. - Menjen vissza! Amíg szépen kérem! Mondta, majd a vállával próbált megfordítani.
- Nem akarod ezt! Mondtam, közben éreztem hogy kezd leszállni a vörös köd...
- Nincs hozzá döntési lehetőséged, adok 10 másodpercet hogy önmagadtól vissza fordulj!
- Én meg adok ötöt hogy elvedd a kezed!
A kommandós felvihogott és össze nézett a társával, aki szintén csak vihogott...
- Öt! Mondtam, abban a pillanatban pofán vágtam a páncélkesztyűvel, a társát pedig hasba rúgtam, mire az hátra esett. a társa is elfeküdt a földön a ballisztikus szemüvege közben össze vissza repedezett, az ütéstől..
újabb két katona érkezik mögöttem, az egyik puska tussal próbálkozik, de egy az egyben fogtam a csávót és odébb taszítottam, a másiknak pedig vissza fordulva kikaptam az M4est a kezéből és őt vágtam állkapcson a tussal, majd rávágtam oldalról a sisakjára, mire a katona összeesett. A másik két ott lévő kommandós közben becélzott a saját karabélyával, A nő csak a Sigjét emelte rám, a tábornok vérvörös fejjel felém szólna, de még mielőtt elkezdené leugattam.
Jeff a fejét fogja közben a mögötte lévő nőhöz fordul.
- Le a fegyvert! majd én vele megyek!
- Nem! Választ a nő.
- Lyra! Le a fegyvert! Mondta Jeff ingerülten
- Le a fegyvert! Ordított rá a nőre, de az nem mozdult.
- Nem! Mondta a nő. Vegyék őrizetbe a hadnagyot! Szólt voronyin felé a nő.
Voronyin a közelben ide gyűlt katonáknak bólintott, de Jeff ezt sem hagyta.
- Állj!
Eresszétek le a fegyver Lyra! Fordult a nőhöz újra.
- Miért? Kérdezte közben a nő a szemébe nézett...
Egy perces csönd ült a környékre, végül a nő leengedte a fegyverét, mire a másik két kommandós is.
- Rendben! Vele mész, de nagyon ajánlom hogy hozzátok a cuccot!
- Jeff bólintott, majd felém fordult.
egy Tíz perc múlva a egy Uaz-t kaptunk, amire feltettük a légelhárítót, majd elindultunk vissza a katonai raktárakhoz.
Út közben Jeffel beszélgetésbe elegyedtem.
- Miért álltál ki mellettem?
Nagyot sóhajtott... majd bele kezdett: Volt egyszer egy katona haverom... azt hiszem ismerted is! Sulikov tizedes!
- Nem Sulkov?
- Nálam Sulikov lett! Mondta nevetve. Nos lényegében az én hibámból majdnem kivégezték!
- De úgy tudom a maga információi alapján mentették is fel!
- Igen! De sokan meghaltak azokért az információkért!
- Kik?
- Sokan! Felelte ismételten... éreztem hogy kényes a téma így inkább témát váltottam.
- Honnan ismeri Lyra-t?
- Ahonnan maga!
- A-a.. Lehet hogy bőrnyakú vagyok, de van agyam! Már jóval régebbről ismeri őt!
- Ez egy Kényes és személyes történet... ráadásul túl hosszú!
- Úgy velősen? Kérdeztem kíváncsian.
- Átkúrta a fejemet! Cserébe megtudtam hogy CIA-s...
- Az fajin...
- Nem annyira... főleg amikor hajnal háromkor ügynökök kopogtatnak az ajtaján, és elvisznek 4 napra, egy kihallgató szobába zárnak és a nemzetbiztonsággal kapcsolatos esetleges kiszivárogtatása miatt leszarják az emberi jogaidat!
- Az pech!
- Az az! Mondta, közben én a környéken nézelődtem és feltűnt a jobb dombon az a kis tanya ahol tegnap Skullal találkoztam.
- Várjon csak, ez a terület rémlik a közelben van a falu is!
- Igen... de miért?
- Éjjel kint hagytam a társam! Fel kéne szedni!
- Úgy érti a vérszívót?
- igen! Probléma?
- Nem! De árulja el nekem mivel sikerült meggyőznie egy vérszívót hogy harcoljon ön mellet? Kérdezte közben leparkolt az út szélére én pedig írtam egy üzenetet a vérszívónak hogy jöjjön ide.
- Nem tudom! feleltem őszintén. Talán... Mégsem annyira állatok mint amilyennek gondoljuk őket! Ők is éppen olyanok mint mi... Képesek a könyörületre... és a Brutális erőszakra is!
- Jeff ekkor kicsit eltűnődött..
- Van benne valami! Nekem is volt annak idején egy ilyen Társam!
- Tényleg?
- Igen! Megölte egy Kriméra!
- Most csak be akar ugratni! mi? Kérdeztem mosolyogva.
- Nem!
Ezután egy kis szünet következett erősen kémleltem Jeff arcát, de jelét sem találtam a hazugságnak... vagy csak nagyon jól tolja a póker arcot..
- Ez röhej... és ön mivel győzte meg, hogy harcoljon önnel? Kérdeztem..
- Nem én voltam... A fejedelem, Mielőtt megöltem volna... testőrként hagyta meg, hogy addig megóvjon a bajtól amíg rá nem jövök, hogy hibáztam...
- És miben hibázott?
- Hogy megöltem!
- Miért?
- Mert ő a Sejtet kereste! Konkrétan, de nem hiszem hogy hibáztam volna, mert messze eltért a céltól... Úgy hitte minden ember ellenség... Pusztulnia kellet! Így volt rendjén!
Mondta Jeff. Közben Szöszmötölést hallottam a kocsi mögött, hát hátra néztem, a következő Pillanatban egy vérszívó felpattant a csomagtartóra.
Ijesztő pofát vágott, de nem igazán ijesztett meg...
- Gyorsan tanul a frász hozásból! Mondta jeff.
- Indulhatunk? Kérdeztem hátra.
Erre azonban nem emberi hangot kaptam hanem a vérszívó rám támadt.
- Anyád! Ordítom miközben eltolom a pofáját magamtól, de az beleharapott a páncélkesztyűbe.
Közben Jeff oldalán megjelent egy másik vérszívó ez emberi hangot hallat, valami Ne, vagy nemet mond és szalad felénk, a kollégája viszont agresszívan közeledik a torkom felé... és döntenem kellet..
Előkapartam a pisztolyomat, és többször is fejbe lőttem a vérszívót, mire az felordított és élettelenül zuhant rám...
- NE! Ordít egy mély hang Jeff Mellet.
Hirtelen leemeli rólam valaki a dögöt. Mikor felültem Látom hogy a társam karjaiban tartja a holt vérszívót. Majd fel néz rám Haragos tekintettel.
- Miért? Kérdezte eltorzult vad haraggal.
Miért ölted meg? Kérdezte újra közben felállt a hulla mellől és lassan közeledni kezdett.
A karján a PDA, így ez nem más mint a társam... viszont közel állhatott hozzá akit megöltem, mert láttam rajta, hogy ez mindjárt rám támad...
- Indulj Jeff!
A hátsóülésen ott volt két groza, felkaptam az egyiket és a "társam" felé céloztam. erre felém fújt eyget, és tovább közeledett.
- Tudod jól miért tettem! Ne gyere közelebb! Feleltem higgadtan.
- Jeff indulj! Szóltam rá megint.
- Nem vagy felsőbb rendűek, hogy megszabjátok ki él és ki hal! A monolitosnak igaza volt! Ti vagytok a rosszak! Mondta miután megállt.
- Jó és rossz! Nézőpont kérdése!
- Most te vagy a rossz!
- Miért?
- Annak idején, megmentetted a nőstényt! De most pedig lelőtted!
- EZ más helyzet! Ő támadt!
- Azt hittem barátok vagyunk! De látom, hogy csak szolga számba veszel! Olyan szinten mint aki elvégzi a feladatot! Ez lett volna a sorsom miután végeztünk volna?
- Szavamat adtam, hogy elengedlek!
- Megölted egy testvérem! Nem bízok a szavadban Ember!
- Indulj már Jeff!!! Ordítok le, a következő pillanatban azonban már támadt is a mutáns, és kiütötte a kezemből a fegyvert, majd kihajított a kocsiból, neki a szemközti domboldalnak.
Gyorsan felkeltem és előkaptam a késemet.
A vérszívó csak velem foglalkozott, de Jeff nem is szólt közbe...
- Miért? Kérdezte újra. Miért ölted meg?
- Mert rám támadt!
- Olcsó kifogás! üvöltötte és közben támadt, suhintott a jobbjával, de túl lassú, így könnyen elhajoltam és hosszú csíkot vágtam a combjába.
Ezután ballal suhintott, de ezt is kikerültem, ekkor Mögé kerültem, és A jobb lapockájánál vágtam egy csíkot, és kirúgtam a bal térdét, amitől térdre esett, ekkor a kést a torkához szorítottam.
- Fejezd be! Ordítottam rá!
- Szóval csak meg akarsz ölni?
- Nem! De erre kényszerítesz, mint a testvéred!
- A fajtársadért meghalnál, de az enyémet megölöd? Mi ez ha nem felsőbbrendűségi nézet? Kérdezte.
- Túlélés! Feleltem! - Ha nem teszem én halok meg és utánam Jeff!
- De ő még élne! Ordította és a jobb kezével utánam kapott és elkapta a vállam, majd teljes erejéből a domboldalnak vágott.. a kést rándítottam, de túl gyors volt és nem tudtam megölni... sőtt még a kés is kiesett a kezemből...
Miközben a földön feküdtem a vérszívó a földre borulva Hörgött, majd feltekintett...
A torkánál egy véres csík... egy seb... de nem érte a torkát...
- Ezért Meghalsz! Mondta, majd felkelt és elindult felém...
- Na most már aztán elég! Szólt közbe Jeff.
- A vérszívó felé fordult. Te is meghalsz! De utána. Mondta majd vissza fordult felém.
- Én azt kötve hiszem! Mondta, majd Felemelte a karját és az út mellet lévő kidőlt fa rönkje hirtelen megmozdult, de kevés hanggal, majd mintha lebegett volna elindult felénk...
- Itt a vég ember! Mondta mikor felém ér a vérszívó és a karmát szúrásra készítette.
- Hé te ott! Figyelj csak ide! Szólt jeff neki.
A mutáns csak hátra intett. Mire jeff még kedvesebben folytatta...
- Igen te! Te ott a hadnagy felett te ocsmány dög!
A vérszívó lassan fordult hátra Közben Mérgesen felhorkan: Mit mondtál ember?
- Pá pá! Mondta, majd a farönk felé mutatott, ami időközben már felé száguldott.
- Mi a?? Ufhhh! Ordított, közben repült vagy húsz métert és egy méretes fának csapódott és nem kelt fel.. a rönk nem sokkal a vérszívóval való találkozás után landolt...
- Én kicsit le voltam hibernálva az eseményen...
De jeff sietősen talpra állított és a kocsiba tuszkolt, majd tovább mentünk, a pontra, ott elrejtettük a kocsit... már 10 óra magasságában lehetett... nagyjából elfogadtam hogy egy lebegő farönk ütötte ki a vérszívót, de hogy azt Jeff az elméjével mozgatta... mint azt mesélte, lehet kicsit sok volt...
Végül is felvonultunk a Helyünkre és vártunk...