durván 15 perc múlva meg is érkeztük ahhoz az átjáróhoz, ám elötte áthaladtunk egy pár épületnél ahol hozzánk csapódott még 2 úgynevezett "stalker" is meg láttam elosonni valakit tőlünk kb 50 méterre... de Róka szerint csak egy Vaddisznó lehet az... mert ő csak a bokrok mozgását látta...
de jól van ha neki csak ennyit ér hát legyen szarok rá... tovább is mentünk amíg el nem értük a célunkat.
Mikor oda értünk egy csávó a bokorból integet nekünk mi oda sietünk és meg tudtuk a helyzetet:
Kb 2x7-10 bandita érkezik most át ezek valószínűleg meg akarják támadni a kopasz falut ezért végeznünk kell velük!
Oké! mondtam majd kicsit megropogtattam a nyakam.
Ki ez a csávó? kérdez felém aki az elöbb magyarázott.
Nyugi szürke Ő az egyik fickó aki a táborból jött.
"fickó"? kérdeztem kissé megsértődve.
Na mutass majd a harcban valamit kemény legény, akkor majd elhiszem hogy nem csak egy "fickó" vagy!
A nevem Strignov, és emlegetni fogod ezt a nevet! vágtam oda dacosan, majd kezem ügyébe vettem az MP5öt, és 1es lövésre váltva átmentem a szemközti oldalra az átjáró felé célozva lehasaltam.
Nem sokkal később oda jött mellém az egyik "stalker és lehasalt mellém.
Nyugi öreg, engem is így kezeltek mikor ide jöttem, de most már tapasztalt stalker vagyok!
Nem vagyok öreg, és jobban tennéd ha te is inkább az átjáróra figyelnél! vetettem oda neki.
Na ne duli-fulizzál már mert baj lesz!
Mi van? mit beszész? kérdeztem felé.
Látom te sem csíped ezt a két nagypofájút, nyugi mi se!
Mi van? kérdeztem felé. Ekkor a stalker kivesz a zsebéből a egy felvarrót egy koponya van rajta aminek a jobb széle kissé törött volt...
Na öreg, ha megjelennek a tesók, én te és a haver leöljük a 2 nagypofájút utánam együnk a kiscserkészekhez leszedjük a zsét és megosztozunk! na hogy tetszik? Szólt tele vigyorral halkan felém.
Hm... zsír ajánlat, de inkább passzolok te bunkó! mondtam majd a Pillangó késemet a tarkójába állítottam.
Meg se nyikkant, észre se vették a többiek.
Ekkor hirtelenségibe megjelent 2 csávó az átjárónál, mind a kettő kezébe a maffia kedvenc fegyvere Ak74su.... kicsit várunk, majd megjelenik a több is.levettem egy gránátot a mellettem lévő hulláról , kicsit dobó állásba keltem fel kihúztam a szegecset, majd behajítottam az alagútba.
Gráná... Áááá Ordítja el magát pár fickó az alagútba, 2 ki tud még rohanni, 3 kiszáll az alagútból, a többi valószínűleg behalt egyből...
na most kézbe az MP5öst és gyakoroltam a pontlövészetet: mellkas 1 pont fej 3 pont

úgy 5-6 ember után hátrébb is húzódtak, de nem volt fedezék, így gyorsan lekaszáltam őket, az utolsó 3ba beszállt Róka vagy szürke is, elötte nem tudtak hogy miért, az csak akkor derült ki nekem amikor láttam hogy Róka mellkasában ott van a bandita kése, Szürke pedig teljesen elvörösödött fejjel tartja mereven az AK-t mellette nem messze a másik bandita hulla a szemgödrébe állítva szürke kése...
Lehajtottam Róka nyitva maradt szemeit majd mennék el, de Szürke Utánam szól:
Strignov! Temessük el legalább Rókát!
Én hiszek a vég tisztességben amíg kijevben voltam Kommandós kb 3 társam temetésén voltam... és amikor lelőttem azt a fiút és a két haverját azt mondják rendőri túlkapás... Tiszteletre méltó ember hírében álló ember vagyok ijen szemszögből, tehát fegyvert a vállamra és keresni valamit amivel áshatunk szegény ördögnek egy sírt.
az egyik kabátos banditánál volt 1 kis ásó törött nyéllel, de azért ástunk egy sírt és el földeltük Rókát... ennyi ki jár.
Ezek után részletesebben is átkutattuk a banditákat, szereztem még 5 tárat az MP5höz, és kb 8 doboz lőszert, ezt még majd betárazom. de kiváló fogás... emellett 2 harci gránátot is találtam az egyiknél.
pár doboz elsősegélycsomagot is találtam kötszert egyedül a pisztolyomhoz nem találtam tárat... pár más cuccot is találtam 2 úgynevezett relikvia is volt az egyiknél, a másikról meg leszedtem egy ép esőkabátot, még egy hátitáskát is találtam abba belepakoltam amit tudtam
Szürke eltette az AK-kat már ameik használható maradt... a lőszereket is eltette, majd vissza mentünk.
Közben az egyik bandita vezér Pdaját nézegeti.. kicsit hümmög majd elteszi a Pda-t.
20 per múlva vissza értünk a táborba a többi újonc éppen ébredezik.
Mi Farkas elé mentünk, és elmondtuk a helyzetet. Farkas 2500al jutalmazta mind a kettőnket. nekem még 1 PDA-t is adott, miután megtudta hogy nekem még nincs ijen.
annyi dolgom volt hogy bekapcsoljam és beírjam a nevem...
Ő már jelt is a Pdaján "barátként" így akár 10kmen belül akármikor küldhet nekem üzenetet.
Ez hasznos lehet még ezért megtartok Farkast mint kapcsolatot...
majd eltettem a belső zsebembe a PDA-t és lemente a tábori kereskedőhöz ahhoz a bizonyos "Sidorovicshoz".
Jó szokásom volt elsőre megítélni az embereket, Sidorovicsra elég volt rá nézni már tudtam hogy az utolsó rubelt is legombolná egy átlagos emberről egy üzlettel...
Szerencsére én nem vagyok átlagos...
Áhhh... új vásárló! mit adhatok?
Pénzt!
Azt nem adom olyan könnyen.. mit adsz cserébe?
levettem a hátamról a táskát, és kipakoltam a cuccokat:
2 Makarov Pmm 4 Mp5 5 Rdg sima gránát, és pár Pda infókkal, úgynevezett rejtekhely infókkal.
No fiú ez a beszéd!
Nézi a pisztolyokat, ezért adok 80 rubelt a másikért 100at, azért a 2 Mp5-ért 550et a másik kettőért pedig darabja 600... az 5 gránátot 800ért! na ekkor kicsit szúrós szemmel néztem rá vette kicsit a lapot hogy nem vagyok nyugis ember: na jó legyen 1200ért! aztán ezért a Pdaért adok 1000 rubelt a másikért 3000et a 3ik sajnos nem ér többet 700nál!
akkor az összesen... elkezdett számolgatni egy lapra írva majd kinyitotta a kis fiókot és kivette a pénzt.
na az akkor egy ezer 2, 4, 6, 7 meg 800 és 30 rubel!
7830rubel fiacskám... tessék!
magamhoz véve kicsit össze adtam magamba 10000 fölött vagyok ezzel na az már jó!

gondoltam magamba.
na akkor most kérnék 3 Löncshúsos konzervet öreg! oké!
45rubel darabja! Mást?
2 üveg vodka, 3 dobozz Pirimat, 3 anti-rad és ha van Adrenalinod akkor abból is úgy 3 darabbal!
a vodka 100 a Primat 250/doboz az anti rad 500 az adrenalin kb 700! mondja, majd elővette a kért cuccokat szaporábban ám mint a pénzt akarta elővenni amit az elöbb nekem adott :d
na a Löncs az akkor 135, a 2 üveg vodka 100 a 3 priamt 750 az anti rad 1500 és a adrenalin meg... 2100!
mondja örömködve.
na az akkor összesen.. megint hosszasan számol egy papírcetlin számolgatva... ekkor felelevenedett bennem a kérdés hogy lett ez kereskedő?
majd végre érkezett de tűnődik a számon... majd végül felém fordul és mondja: hát én 45800ra jutottam hehe... mondja nevetve.. próbálja rejteni analfabétaságát a pocsék humorával.. szánalmas...
4585! mondtam majd oda tettem a pénzt és elraktam a kitett cuccokat...
Ja tényleg! mondja megint a nyájas nevető öreg hangjával.. mint egy strici aki nem tudja hogy mennyit keresett a lánya...
idióta aki a még idiótább újoncokból keresi magát olyan dagadtra mint most... tűnődtem el a dolgon miközben eltettem a cuccot a táskába...
Na mind 1 köszönés nélkül távoztam, és vissza mentem a lakásba.
Kifele menet, elővettem egy adrenalin csomagot, és nézegettem ez valami új cucc nem kell érszorító... ez valami harctéri katonai lehet... az jó cucc

bementem, leültem a fotelra, a táskát a fotel mellé, majd kibontva a csomagot kivettem a tűt, és beadtam az anyagot... egész gyorsan hatott, és erősebb volt mint az utcai dílertől vett orvosi cucc...
az a kevés fáradság eltűnt a testemből helyére csak a feltüzelődött harci kedv vándorolt... úgy éreztem egy tankot szét tudnék most kapni, de mindig is így éreztem ha be voltam lőve... de volt annyi kontrollom hogy ne tegyek hülyeséget... most se lett másképpen...
Kedvenc szokásom volt még vodkázni rá, de nem vettem figyelembe hogy olcsó a vodka és szar, meg az anyag is erősebb.. kis is ütött...
Néhány órával később keltem...
a fejem kissé fájt, az orromnál alvadt vér volt.. fasza túl adagoltam... ehhez még hozzá kell szoknom...
de többé kevésbé jobban voltam mint reggel.
a kezem már nem remeg... tehát mégis csak volt haszna a cuccnak.
No akkor útra fel!
Még délelőtt jelöltem egy kis helyet a térképen Farkas azt mondta hogy ha komolyabb fegyvert akarok menjek el a bárba, de elötte látogassam meg egy ismerősét Argropromba... valami Vaszilij a neve...
a táskát a hátamra, a Esőkabátot fel vettem kapucnit még nem hajtottam fel a sisakot meg a övemnél lévő helyére csatoltam itt úgyan himbálódzik, de különösebben nem zavar...
Elővettem a táska mélyéről a Parabellum 9mmes lőszert, és az üres MP5 tárakat és betáraztam őket az ömlesztett lőszerrel. majd egy teli tárat a fegyverbe toltam, és a vállamra vettem.
a többi tárat pedig a Combtokba tettem, vagy a Banditától elcsórt átalakított belső kabátzsebbe.
a tárakat éppen bele tudtam gyömöszöltetni, nem pont MP5ös tárakra tervezték de mind 1...
Miután megvoltam a munkával kimentem Farkashoz, és megbeszéltem vele hogy elmegyek... a bárba, de elötte utamba ejtem Argropromot és megnézem mi van az ismerősével...