Scarecrow
New Member
- Csatlakozás
- 2009.09.12.
- Üzenetek
- 4,939
- Reakció pontszám
- 0
beléptünk az épületbe a ruha buráit nem vettük le nem is kérték, még utólag se. csak azt hogy mi a nevünk.
A nevem Thomas, a Társamé szellem!
Tehát mi okon vannak itt? kérdez felém az egyik vezető kinézetű ember.
egy ismerősömet keresem Drivij!
Honnan ismeri?
Ekkor benyit az ajtón én felén nézek rögtön felismerem az arcot, majd újra a vezető felé fordulok.
Együtt szolgáltunk! mondtam kihúzva maga kissé.
Áhh Drivij, ezek az urak hozzá jöttek! szól átnézve a vállam felett.
Igen?
nem fordultam felé, a vezért fickót figyeltem továbbra is és mielőtt Drivij szóhoz jutott volna újra, én szóltam: beszélgethetnék 4szemközt Drivijjel? fontos lenne! őőő személyes ügy!
Itt mögöttünk van 1 szoba! mutatott hátrafelé a vezér mellet álló...
Drivij bejjebb jött kinyitotta az ajtót és bement én követtem, addig Szellem leült kint az előtérben, a vezér és a társa kimentek helyettük bejött 2 őrszerűség, látszólag tartanak tőlünk...
Bementem a szobába, majd becsuktam az ajtót.
nem volt sok minden bent egy asztal elötte mögötte 1-1 szék kihallgató szobára emlékeztetett annak kivételével hogy nem volt elválasztó sötétített üveg...
Drivij kérdezi leülök-e, én csak intettem hogy nem kicsit járkáltam a szobába közbe Drivijhez beszéltem aki leült egy székre. Szóval most ezeknél vagy?
Őőő a szabadoknál? igen! deee ki maga?
ennél a kérdésnél leültem vele szembeni székre, majd lassan levettem az üvegburát, és a képébe mosolyogtam.
Ohhh bazzzeg! te élsz? Tudtam! mondja kicsit félve kicsit örömködve.
Élek... és rossz híreket hallottam! mondtam kemény hangon éreztetve hogy dühös vagyok.
Ööö... miféle pletykát?
Hogy te kém voltál a szolgálatnál!
Nézd ez nem igaz...
ÉÉss én ebből azt szűrtem le hogy ez igaz, mert lám a komcsikat ide hoztad, egy rakás felfegyverzett közé, akiket ismered is... Fegyvert adtál a szakadároknak! akik ellen harcoltunk! és majdnem megöltek minket! nekik adtál fegyvert!
Várj had magyarázzam meg!
Ne magyarázd meg hogy áruló vagy elég tény szolgál!
ekkor elővettem a kis Forttomat a jobb kezem alatti zsebből és Drivijre fogtam.
Áruló vagy és árulaknak te is tudod mi a büntetése!
Vá vá várj! had mondjam el azt amit nem tudsz!
Mit hogy színlelted a barátságot, én bíztam benned de te elárultál! nem csak engem Skullt is és sulikovot is!
Várj én nem az vagyok akinek gondolsz!
Igen tényleg nem az vagy! te nem vagy a barátom! mondtam majd kibiztosítottam forttot.
A barátságot nem színleltem azért rúgtak ki a szolgálattól mert szembeszálltam a parancsnokkal hogy megkeressenek, mert ők lefújták a keresést! de igen másban hazudtam, nem ex katona vagyok!
Akkor mi vagy?
elmondom csak tedd el!
fájt az árulása... de eleget tettem a kérésének lehajtottam fegyvert.
Mond... De gyorsan! vetettem oda neki ingerülten.
Katona vagyok, nem ex, hanem most is az vagyok pontosabban katonai hírszerző! azért épültem be a szolgálathoz mert a katonaság arra kért hogy nyomozzam ki a frakciót, hogy van-e valami belső korrupció vagy valami, de nem volt semmi... és én tényleg barátomként kedveltelek, ezért akartalak megkerestetni!
Ez nem magyarázza miért segítettél a szakadároknak akik ellen harcoltunk!
Minden éppen kifejlődő frakció vagy csoportosulásnál szerezzek adatokat: taglétszám, felszerelések, honnan szerzik ijenek!
az okés hogy beépülsz, de minek adsz nekik fegyvert? kérdeztem felé.
mi? én én nem... azt valamik fickótól vették a kordonban!
hogy hívják azt a fickót?
Nem tudom... nem voltam ott az átadásnál, a fegyvereik már megvoltak amikor hozzájuk kerültem...
jó teszem azt elhiszem, de miért vezetted a komcsikat ezekhez a fegyveresekhez... és honnan van ezeknek ennyi nyugati fegyverük? kérdeztem
Nem tudom, akik ketten bent voltak az Max és Skinflint, a fegyvereket Skinf szerzi be, nem tudom hogy...
vissza tettem a fegyvert a helyére , majd az ajtó felé mentem.
Várj hova mész?
El!
Hova, várj elmondtam most mihez kezdesz?
Nem mondom el a kis barátaidnak, de ne lássalak többet!
Mi? várj nem hazudok! most már kvittek vagyunk! mondja majd éppen a vállamra teszi a kezét, elkaptam majd felé fordultam és bemostam neki egyet, majd megfejeltem vele az ajtófélfát, végül még gyomron is térdeltem minek hatására a földre került és onnan néz felém vérző orral.
Mélyen a szemébe nézek: Most már Kvittek vagyunk! mondtam neki dacosan. majd kinyitom az ajtót, a két őr kiránt a szobából át a földre.az egyik rám szegezi a fegyverét, de megszólalni se tudott, mert Szellem felrúgta fegyverestül mindenestül, úgy hogy el is ájult, a másik éppen szólna amikor istenesen pofon vágja... ez is kiütve.
Kösz! mondtam neki miközben felsegített.Ekkor az ajtó felől kukucskál ki Drivij elkerekedett szemmel nézte hogy mekkora erővel bír álarcos társam.
Ekkor jutott eszembe hogy az asztalon felejtettem a burát, vissza mentem érte.
kifele menet Drivijt is kiütöttem egy pofán rúgással, nem kapott nagyot, de eleget ahhoz hogy elájuljon...
kifele menet senki se állított meg, a viharban senki se hallhatta hogy verekedünk.
kiléptünk az ajtón, javában sötét volt és a burára csapódó esőtől nem még kevesebbet láttunk, hát bekapcsoltam az éjjel látót...
istenemre esküszöm, utána nem volt bajom a látással
a burán keresztül Negatívba váltott, és bár szürkén fehéren és feketén láttam mindent elég messzire elláttam. Az eső nem is zavarta a kijelzőt... le is hidaltam rögtön, de nem volt sok időm csodálni, mert sietnem kell kiérni a bázisról mielőtt valakinek kedve támad megnézni a főépületben lévőket.
a fegyvereimet amit az előszobában hagytam (AUG A1) azt felvettem a vállamra csővel lefele, de csőre töltve hogy ha bármi gubanc lenne kéznél legyen...
megláttam egy "ellátmányos" nevű kis táblát, hát gondolom van még 2 percem... benézek!
Beléptem a kis épületbe ott kikapcsoltam az éjjellátót majd odamentem a fickóhoz ez ugyan az a fickó volt aki a főnök mellet volt ez vagy a max vagy skin...
Te meik vagy a maximus vagy a flintás?kérdeztem neki oda gúnyosan.
hehehe(erőltetett nevetés) nagyon vicces az úr mi?
Nem éppen!
És miért nem?
Mert nem tudom mit van? kérdeztem megint oda neki
ami kell! 5.56os lőszer Trsek gránátok... de persze csak ha fizetsz stalker!
és az a kis fehér ládácska! mutattam egy szerelődoboz nagyságú dobozra.
Ohhh... ő bocs azt kint felejtett nem eladó termék!
már mint is, de kigáncsoltam, mire az lefejelte az asztal szélit, na ez is kiütve... majd odamentem az asztalhoz, és felnyitottam a kis dobozkát... Ohhoo! Isten áldja a délieket!Mondtam nevetve, majd visszacsuktam, és betettem a táskámba.
Kimentünk a szobából, majd kimentünk a bázisról.
a kapu után jártunk kb 10 méterrel amikor utánunk szóltak.
Állj!
Futás!
Megfordultam, az AUGot feléjük fordítottam, és lőttem.
az őrség is viszonozta a tüzet, de nem talált 1 golyó se ebben a viharban szar úgy lőni hogy a szemedbe fújja a vizet a szél, és méghozzá korom sötét van, ellenben én tisztán látok.
2 le is szedtem, de direkt csak lábra céloztam, nem ölöm meg őket, higyék hogy én sem látok jól...
de végül nem üldöztek inkább vissza húzták a sérülteket.
Ekkor mi gyorsabbra vettük a témát és elkocogtunk Skullék tanyájához. megjegyzem ebben a viharban nehéz volt oda találni.
Skull már jött is ki az épületből.
Mi történt mintha lövéseket hallottam volna!
Volt is! mondtam, miközben kivettem a táskámból a dobozt.
Taroljuk le őket!
Nem!
Miért?
Bent van egy katonai kém, nem támadhatunk...
Istenem... bazzeg.
Ellenben hagyhatunk nekik hátra ajándékot mutattam neki a dobozt.
Mit hoztál nekünk?
Majd bent!
Oké gyere! mondja majd betámogat az ajtón.
A ház majdnem tele van... Te jó ég hány ember van itt? kérdezem mikor körül néztem.
Velem együtt 8! ez a "Task Force" ahogy ti nyugatiak hívjátok!
hehe... akkor hoztam még 1 kis nyugatot, majd felnyitottam a kis dobozt.
Ez mi? kérdez Skull.
Akna!
Ez akna? kérdez felém.
Igen ezt mi úgy hívjuk Claymore akna!
és mire jó ez a kis vacak?
Ez a vacak arra jó hogy kinyírjon! egy kis ajándék az őrjáratozóknak!
ahha! mondja kissé megvilágiasodva Skull. és mikor rakjuk ki?
Most gondoltam! és rögtön vissza is megyünk a bárba!
Bazzeg este van pihizz nyugi öreg!
Nem nyugi, Kirakjuk vissza megyünk, holnap már alhatsz a saját ágyadban!
Hm... jó de csináljuk gyorsan! hány darab van?
Ha jól számolom, márpedig jól számolom akkor kb 20.
Ohhh bazzeg! na Uraim felkelni, kaját eltenni szedelődzködjetek! fordult a szobában lévő szolgálatosok felé. kb 20 perc múlva menetkészek voltunk.
2 csapatra oszlottunk, és leraktuk az aknákat a csapásra, és néhány könnyebben járható helyre, de ügyeltünk hogy rejtve maradjon vagy ki ne mossa az eső...
Skull és csapata kapott 12 aknát, elmagyaráztam nekik hogy kell letenni, és meg is mutattam neki kettőn, tehát márcsak tízet, le is rakták gyorsan, én is leraktam a maradék 8at, 2őt az épületbe raktam ahol Skullék meghúzták magukat. majd fogtam a távirányítót és élesítettem, majd elindultunk vissza...
esőben nehezen haladtunk, de haladtunk azért. belefutottunk 2 vérszívóba, de nem kezdeményeztek harcot, inkább elfutottak nem tudom miért....
A nevem Thomas, a Társamé szellem!
Tehát mi okon vannak itt? kérdez felém az egyik vezető kinézetű ember.
egy ismerősömet keresem Drivij!
Honnan ismeri?
Ekkor benyit az ajtón én felén nézek rögtön felismerem az arcot, majd újra a vezető felé fordulok.
Együtt szolgáltunk! mondtam kihúzva maga kissé.
Áhh Drivij, ezek az urak hozzá jöttek! szól átnézve a vállam felett.
Igen?
nem fordultam felé, a vezért fickót figyeltem továbbra is és mielőtt Drivij szóhoz jutott volna újra, én szóltam: beszélgethetnék 4szemközt Drivijjel? fontos lenne! őőő személyes ügy!
Itt mögöttünk van 1 szoba! mutatott hátrafelé a vezér mellet álló...
Drivij bejjebb jött kinyitotta az ajtót és bement én követtem, addig Szellem leült kint az előtérben, a vezér és a társa kimentek helyettük bejött 2 őrszerűség, látszólag tartanak tőlünk...
Bementem a szobába, majd becsuktam az ajtót.
nem volt sok minden bent egy asztal elötte mögötte 1-1 szék kihallgató szobára emlékeztetett annak kivételével hogy nem volt elválasztó sötétített üveg...
Drivij kérdezi leülök-e, én csak intettem hogy nem kicsit járkáltam a szobába közbe Drivijhez beszéltem aki leült egy székre. Szóval most ezeknél vagy?
Őőő a szabadoknál? igen! deee ki maga?
ennél a kérdésnél leültem vele szembeni székre, majd lassan levettem az üvegburát, és a képébe mosolyogtam.
Ohhh bazzzeg! te élsz? Tudtam! mondja kicsit félve kicsit örömködve.
Élek... és rossz híreket hallottam! mondtam kemény hangon éreztetve hogy dühös vagyok.
Ööö... miféle pletykát?
Hogy te kém voltál a szolgálatnál!
Nézd ez nem igaz...
ÉÉss én ebből azt szűrtem le hogy ez igaz, mert lám a komcsikat ide hoztad, egy rakás felfegyverzett közé, akiket ismered is... Fegyvert adtál a szakadároknak! akik ellen harcoltunk! és majdnem megöltek minket! nekik adtál fegyvert!
Várj had magyarázzam meg!
Ne magyarázd meg hogy áruló vagy elég tény szolgál!
ekkor elővettem a kis Forttomat a jobb kezem alatti zsebből és Drivijre fogtam.
Áruló vagy és árulaknak te is tudod mi a büntetése!
Vá vá várj! had mondjam el azt amit nem tudsz!
Mit hogy színlelted a barátságot, én bíztam benned de te elárultál! nem csak engem Skullt is és sulikovot is!
Várj én nem az vagyok akinek gondolsz!
Igen tényleg nem az vagy! te nem vagy a barátom! mondtam majd kibiztosítottam forttot.
A barátságot nem színleltem azért rúgtak ki a szolgálattól mert szembeszálltam a parancsnokkal hogy megkeressenek, mert ők lefújták a keresést! de igen másban hazudtam, nem ex katona vagyok!
Akkor mi vagy?
elmondom csak tedd el!
fájt az árulása... de eleget tettem a kérésének lehajtottam fegyvert.
Mond... De gyorsan! vetettem oda neki ingerülten.
Katona vagyok, nem ex, hanem most is az vagyok pontosabban katonai hírszerző! azért épültem be a szolgálathoz mert a katonaság arra kért hogy nyomozzam ki a frakciót, hogy van-e valami belső korrupció vagy valami, de nem volt semmi... és én tényleg barátomként kedveltelek, ezért akartalak megkerestetni!
Ez nem magyarázza miért segítettél a szakadároknak akik ellen harcoltunk!
Minden éppen kifejlődő frakció vagy csoportosulásnál szerezzek adatokat: taglétszám, felszerelések, honnan szerzik ijenek!
az okés hogy beépülsz, de minek adsz nekik fegyvert? kérdeztem felé.
mi? én én nem... azt valamik fickótól vették a kordonban!
hogy hívják azt a fickót?
Nem tudom... nem voltam ott az átadásnál, a fegyvereik már megvoltak amikor hozzájuk kerültem...
jó teszem azt elhiszem, de miért vezetted a komcsikat ezekhez a fegyveresekhez... és honnan van ezeknek ennyi nyugati fegyverük? kérdeztem
Nem tudom, akik ketten bent voltak az Max és Skinflint, a fegyvereket Skinf szerzi be, nem tudom hogy...
vissza tettem a fegyvert a helyére , majd az ajtó felé mentem.
Várj hova mész?
El!
Hova, várj elmondtam most mihez kezdesz?
Nem mondom el a kis barátaidnak, de ne lássalak többet!
Mi? várj nem hazudok! most már kvittek vagyunk! mondja majd éppen a vállamra teszi a kezét, elkaptam majd felé fordultam és bemostam neki egyet, majd megfejeltem vele az ajtófélfát, végül még gyomron is térdeltem minek hatására a földre került és onnan néz felém vérző orral.
Mélyen a szemébe nézek: Most már Kvittek vagyunk! mondtam neki dacosan. majd kinyitom az ajtót, a két őr kiránt a szobából át a földre.az egyik rám szegezi a fegyverét, de megszólalni se tudott, mert Szellem felrúgta fegyverestül mindenestül, úgy hogy el is ájult, a másik éppen szólna amikor istenesen pofon vágja... ez is kiütve.
Kösz! mondtam neki miközben felsegített.Ekkor az ajtó felől kukucskál ki Drivij elkerekedett szemmel nézte hogy mekkora erővel bír álarcos társam.
Ekkor jutott eszembe hogy az asztalon felejtettem a burát, vissza mentem érte.
kifele menet Drivijt is kiütöttem egy pofán rúgással, nem kapott nagyot, de eleget ahhoz hogy elájuljon...
kifele menet senki se állított meg, a viharban senki se hallhatta hogy verekedünk.
kiléptünk az ajtón, javában sötét volt és a burára csapódó esőtől nem még kevesebbet láttunk, hát bekapcsoltam az éjjel látót...
istenemre esküszöm, utána nem volt bajom a látással
a burán keresztül Negatívba váltott, és bár szürkén fehéren és feketén láttam mindent elég messzire elláttam. Az eső nem is zavarta a kijelzőt... le is hidaltam rögtön, de nem volt sok időm csodálni, mert sietnem kell kiérni a bázisról mielőtt valakinek kedve támad megnézni a főépületben lévőket.
a fegyvereimet amit az előszobában hagytam (AUG A1) azt felvettem a vállamra csővel lefele, de csőre töltve hogy ha bármi gubanc lenne kéznél legyen...
megláttam egy "ellátmányos" nevű kis táblát, hát gondolom van még 2 percem... benézek!
Beléptem a kis épületbe ott kikapcsoltam az éjjellátót majd odamentem a fickóhoz ez ugyan az a fickó volt aki a főnök mellet volt ez vagy a max vagy skin...
Te meik vagy a maximus vagy a flintás?kérdeztem neki oda gúnyosan.
hehehe(erőltetett nevetés) nagyon vicces az úr mi?
Nem éppen!
És miért nem?
Mert nem tudom mit van? kérdeztem megint oda neki
ami kell! 5.56os lőszer Trsek gránátok... de persze csak ha fizetsz stalker!
és az a kis fehér ládácska! mutattam egy szerelődoboz nagyságú dobozra.
Ohhh... ő bocs azt kint felejtett nem eladó termék!
már mint is, de kigáncsoltam, mire az lefejelte az asztal szélit, na ez is kiütve... majd odamentem az asztalhoz, és felnyitottam a kis dobozkát... Ohhoo! Isten áldja a délieket!Mondtam nevetve, majd visszacsuktam, és betettem a táskámba.
Kimentünk a szobából, majd kimentünk a bázisról.
a kapu után jártunk kb 10 méterrel amikor utánunk szóltak.
Állj!
Futás!
Megfordultam, az AUGot feléjük fordítottam, és lőttem.
az őrség is viszonozta a tüzet, de nem talált 1 golyó se ebben a viharban szar úgy lőni hogy a szemedbe fújja a vizet a szél, és méghozzá korom sötét van, ellenben én tisztán látok.
2 le is szedtem, de direkt csak lábra céloztam, nem ölöm meg őket, higyék hogy én sem látok jól...
de végül nem üldöztek inkább vissza húzták a sérülteket.
Ekkor mi gyorsabbra vettük a témát és elkocogtunk Skullék tanyájához. megjegyzem ebben a viharban nehéz volt oda találni.
Skull már jött is ki az épületből.
Mi történt mintha lövéseket hallottam volna!
Volt is! mondtam, miközben kivettem a táskámból a dobozt.
Taroljuk le őket!
Nem!
Miért?
Bent van egy katonai kém, nem támadhatunk...
Istenem... bazzeg.
Ellenben hagyhatunk nekik hátra ajándékot mutattam neki a dobozt.
Mit hoztál nekünk?
Majd bent!
Oké gyere! mondja majd betámogat az ajtón.
A ház majdnem tele van... Te jó ég hány ember van itt? kérdezem mikor körül néztem.
Velem együtt 8! ez a "Task Force" ahogy ti nyugatiak hívjátok!
hehe... akkor hoztam még 1 kis nyugatot, majd felnyitottam a kis dobozt.
Ez mi? kérdez Skull.
Akna!
Ez akna? kérdez felém.
Igen ezt mi úgy hívjuk Claymore akna!
és mire jó ez a kis vacak?
Ez a vacak arra jó hogy kinyírjon! egy kis ajándék az őrjáratozóknak!
ahha! mondja kissé megvilágiasodva Skull. és mikor rakjuk ki?
Most gondoltam! és rögtön vissza is megyünk a bárba!
Bazzeg este van pihizz nyugi öreg!
Nem nyugi, Kirakjuk vissza megyünk, holnap már alhatsz a saját ágyadban!
Hm... jó de csináljuk gyorsan! hány darab van?
Ha jól számolom, márpedig jól számolom akkor kb 20.
Ohhh bazzeg! na Uraim felkelni, kaját eltenni szedelődzködjetek! fordult a szobában lévő szolgálatosok felé. kb 20 perc múlva menetkészek voltunk.
2 csapatra oszlottunk, és leraktuk az aknákat a csapásra, és néhány könnyebben járható helyre, de ügyeltünk hogy rejtve maradjon vagy ki ne mossa az eső...
Skull és csapata kapott 12 aknát, elmagyaráztam nekik hogy kell letenni, és meg is mutattam neki kettőn, tehát márcsak tízet, le is rakták gyorsan, én is leraktam a maradék 8at, 2őt az épületbe raktam ahol Skullék meghúzták magukat. majd fogtam a távirányítót és élesítettem, majd elindultunk vissza...
esőben nehezen haladtunk, de haladtunk azért. belefutottunk 2 vérszívóba, de nem kezdeményeztek harcot, inkább elfutottak nem tudom miért....