Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Az üzlet lebonyolítása egy bizonyos Zatonban lesz, az egyik lepusztult faluban.
Lassan odasomfordáltunk,hogy még véletlenül se bukjunk le. Mindenki ideges és feszült. Már órák óta itt vagyunk. Egy házban bújtunk el. Amíg valaki őrködik,addig egy fent vigyáz. A "kölyök" (mert csak így szólítjuk a 19 éves vékony srácot) szinte úszik az izzadtságban. Ez lesz az első éles rajtaütése,ahogy elnézem ez sem volt katona. Egy lefürészelt csüvű sörétese van,és egy bőrkabát,terepgatya kombinációjú cucca.Róka viszont egyfolytában csak vigyorog. Ilyesztő ez a f@szi.Hollónak meg tudom miért ez a neve. Egyfolytában csak károg. Csak egy valakin látszik, hogy nyugis. Mégpedig Thoron, ő a legtapasztaltabb,és persze a vezetőnk.Jónéhány óra és unalmas vicc után csak megérkeztek először a szolgálatos és bérencei, később pedig a banditák. Hmm...Ez a szolgálatos nem szívbajos. A banditák egy zsákot szorongattak. A szolgálatos emberei lepakoltak egy halom ládát. Ez fegyverügylet. Azonban mikor kinyitották a banditák a zsákot láttam,hogy abban értékesebb dolog van,mint a pénz. Néhány érdekes kinézetű relikvia. Odacsúsztattam a messzelátót Thornak,és ő mosolyogva mondja.
-Nem tudom,hogy honnan szereztek ezek a koszos ostoba banditák ilyen relikviákat,de az ott egy láng és két gyöngysor.
Caesar:
-Értem professzor,de lehetne kicsit leegyszerűsítve ?
-Új vagyok !
Thor:
-Majd kikupálódsz édes fiam !
-Ez nagyon nagy fogás.
-Viszünk mindent-adta ki a parancsot.
Lassan bekerítettük őket,és egy határozott tűzparancsra leszedtük a hátvédeket,és elkaszáltuk a banditák vezérét is,aki olajra akart lépni a zsákmánnyal. A szolgálatos emberei és a banditák egymásnak estek és némi lövöldözés után csak páran maradtak talpon. A szolgálatos beszorult egy viskóba.Elintézzük a maradék túlélőt is,és a viskóból kifele lövöldözö,és "Meghaltok patkányok!" sértésekkel dobálózó csempészt ismét körül zárjuk. Thor a bölcs megszólal felém:
-Van egy ötletem !
-Menekülésre késztetjük.
Caesar:
-Hogyan ?
Thor:
-Egy üres gránáttal.-elővett egy RGD-5-öst és hatástalanította.Visszatette a fedelét,és a biztosítószeget hihúzva bedobta.Jelzett Rókának,hogy jöjjön ide,és mikor a szolgálatos a bőrét mentve kirontott az ajtón Róka az 52-es karjával elindított vasrúddal mért egyet a szolgálatos fejére, az pedig elterült egy nagy horpadással a sisakján.Levittük a házba,ahol először voltunk a cuccokkal együtt és az exokseletonját lefejtve belekötöztük az egyik székbe.Lelocsoltuk vízzel és mikor magához tért, belevilágítottam a szemébe.
Szolgálatos:
-Kik vagytok ti ?
Caesar:
-Az mindegy !
-Inkább te dalolj !
Szolgálatos idegesen:
-Miről ?
Caesar:
-A rejtekhelyetekről ?
Szolgálatos:
-Miffféle rejtekhelyről ?
Caesar:
-Ahonnan ezek a cuccok jöttek !
Szolgálatos:
-Nem tudok semmit !
Caesar:
-Róka !
Adott neki egy sallert,amitől vérezni kezdett a szája.
-Próbáljuk újra !
-Oda adod nekünk a szükséges dolgokat a raktáradhoz ahonnan csempészel,cserébe talán elmehetsz !-(a második résszel blöfföltem)
Szolgálatos:
-Nem, nem !
-Ha megmondom tuti végeztek velem !
Na elég a finomkodásból. Kirohantam a sötétből és a lehető legijesztőbb arckifejezéssel a torkának nyomom a pisztoly csövét.
-Ha most nem köpsz, akkor a stukkerom fog !
Szolgálatos a hideg verejtékben úszva:
-Jól van, jól van !
-B@szd meg !
A páncél jobb lábának a felső reteszében van a térkép. A kulcs nos...
Caesar:
-Óóóó !
-Róka kérlek !
Elfordultam,és az undorító esemény lezajlása után Róka gumikesztyűs kezében találom a kulcsot.Az ő feje is tiszta zöld.Felvitte a dokumentumot,és a kulcsot a földszintre,és én megköszöntem szépen az infókat.
-Köszönöm hadnagy az infókat.
-Igazán nagy lelkű, bár azt hittem ennél nehezebb lesz.
Egy gyors mozdulattal bekötöttem az ürge száját.Az pedig zihálni kezdett.
-Barátom !-kiabáltam fel, és Holló és Róka kötélen leeresztett egy éppen alvás közben elkapott vérszopót.
-Remélem nem bánja, hogy hoztunk önnek egy kedves cimborát !
-Élvezzék egymás társaságát !
A szolgálatos a fejét rázta és közben ordított.
-Naa !
-Ne legyen ilyen negatív, jól meglesznek !
Felkaptam az exokseletont és felvittem.
Még utoljára lekiabáltam.
-Vacsora !!!
A vérszopó fejéről lerántottam egy kötéllel a ráhúzott zsákot,és gyorsan bezártam a csapóajtót. Rátoltunk és felborítottunk egy szekrényt,hogy biztosak legyünk a dolgunkban,és a fal fehér Günther vállát megveregetve az értékes cuccokkal útnak indultunk a fűrészmalomhoz. Ez mára teljesen elhagyatott. Itt van egy betonfedéllel ellátott lejáró. Észre se venné az ember, he ! Ezért nem hagyunk szemtanúkat. Mostantól ez a miénk. Lemegyünk és lerántom a dobozokról a leplet. Tele van a terem jobbnál jobb fegyverekkel. Kígyóznak a sorok. Ezzel mégnagyobb üzletet üthetünk csak jó ügyfélnek kell eladni. A mostaniból is vígan élünk mind a heten, de ebből királyok leszünk.Günther örömében megöleli Jámbort. Csapunk is egy bulit ennek örömére és a sárga földig isszuk magunkat vodkával.

Cold kérlek,én csak maxal beszéltem nem veled,azután lefeküdtem az ágyba,aludni,meg miért az igazi nevünk mondanánk el meg minek mondanánk 1 hónapot mikor még azóta nincs itt szar se?Azért ne hidd a katonákat ostobának kérlek....

Egyrészt én reggel mentem hozzátok beszélni, másik legalább két hónapra tehető a zóna létezése. Ha pár hetet mondtatok volna akkor lebuktok azonnal mert Max tapasztaltabbak hozott direkt.
A nevet javítottam mert abban van igazság. MIért hinném ostobának a katonákat ?

Köszönöm szépen ^^
Regggel mikor felkelek elém jön 1 pasas,megkérdezi Grigorijtól és tőlem mi a nevünk,én mondom Polak Jólbevált állnevemnek ez jó lessz Cold :D
Grigorij meg Szergej-t mondott,az a Max gonossz szemmel nézett ránk,Kiderült a szerencsés 1 Szergejevics miatt élte túl...Maxra néztünk,ő piált,majd hátrébb vonultak beszélgetni,oda mentünk a MI Vezérünkhöz és elmondtuk neki a történteket
-Vigyázzatok,ez a Max tud valamit,amit ti nem,ezen a másikon meg láttom a Hadseregi vonásokat,vagy ti csalogatjátok át őt,vagy talán ő titeket,de ha nagyon kérdezősködnének,ne kíméld a lőszert!
-Értettem
Ma az őrtornyokat vizsgáltattuk meg,4 őrtorony volt,észre vettem 1 csatorna rendszert,ezt majd ha kedvedő pillanat adja használni is fogom,rátettem a fedelet,és oda toltam 1 dobozt,ne lehessen látni,jól megvizsgáltam teljesen ellett bújtatva,ez így jólessz,megebédeltem,ittam 1 kis korty vodkát és 1 energia italt,és most a generátort próbáltuk beinditgatni,sikerült is,jött a felváltó csapatt,mi addig leültünk beszélgetni meg minden,Max oda jött hozzánk,leült mellénk,majd 1 perc múlva rákezdett:
-Honan jöttetek?....

Pár óra szunya után, fel keltem és körül néztem a készülgető bázison. Az egyik rést sikerült befejezni, jól sikerült egész jól néz ki, a fal minkét oldalán deszkák vannak és a közöttük lévő rést törmelékkel töltötték fel. A következő az olyan fél kész állapotban van a harmadik rés az pedig sehol sincs. Amíg aludtam működésbe hozták a generátort is. Látszik a a haladás. Leültem a fal tövébe és ettem pár falatott. Ahogy eszek látom hogy Max leül a két jómadárhoz, alig hallom mit beszélnek.
-Honnan jöttetek ? Csak mert a többséget tudom honnan jött és ismerem is őket, ti viszont ujjak vagytok nekem.Szóval csak kíváncsiságból. közben megvakarta a fejét.
Nagy sóhajtás után, jött a válasz.
-Tudod Max....
-Nekem ne a rizsát mond hanem az igazat. vitte feljebb a hangerőt Max.
Szergej lassan a fegyveréért nyúlt Max ezt nem láthatta mert Polakkal volt elfoglalva. Nekem se kelet több félre dobtam a kaját és fegyverrel a kezemben oda siettem.
-Azt felejtsd el, barátom. Majd félre rúgtm a fegyverét. Max felugrott és elő kapta a pisztolyát.
-Polak a fegyvered ha megkérhetnélek. Mérgesen dobta félre majd felállt
-Gregor, gyertek fogtunk két jó madarat. kiállottam
-Jah és hozzátok ide a többit is. egészített ki Max.
Egy kis dulakodás után ide került a másik három is.
-Akkor most még egyszer meg kérdezem, kik vagytok honnan jöttetek és miért ?
....

Ránéztem a Kapitányra,ő bólíntott,erre bele kezdek:
-A Zsoldosok küldtek minket,ellenőrizni hogy mi itt a baj...
-Mintha bevenném - és kibiztositotta fegyverét,majd a kapitány megszólalt -
-Az igazat mond fiam!
-Legyen,
-No?Halgatlak....
-A Hadsereg küldött minket megvizsgálni mi készül itt, - Szergej re nézek,bekapcsolta a vészjelzőt -
-Magyarul kémkedni?
-Meg segiteni,szerinted ki az a lusta patkány közületek aki bekapcsolta a generátort?
-Az igaz,de akkor sem kelletek,csak bajt hoznátok,és hát,a túl világ is szép
-Max ne! - szólalt meg a reggeli dumás gyerek -
-Mért ne?
-Ők is emberek,és nem tettek semmit,
-A jó édes....
Én nem vártam,mikor hátra fordult a Mért ne vel felkeltem,a Jó édesnél pofon vágtam,mikor ő lőt a kötélt oda emeltem a csövéhez és szét lőtte,1 mozdulattal kikaptam a kezéből a fegyvert és fedezékként használa az embert fenyegettem:
-Hagyák az csapattársaimat,és adják ide a fegyvereinket,
Cselekedtek
-Figyelj te ott Rád mutattam Cold - és a fegyver csövével felé hajigálok - Köszi hogy kitartottál melletem,ezért békén hagyunk titeket,te Meg,hogyis hivnak...
-Anyád
-Mivan? - a nyakához fogom a fegyver csövét - Ismételd meg szépen...
-Max....
-Jólvan Max,figyelj ide,fogd be a pofád vagy lelövetlek
-A jó édes....
Nem vártam,Lábon és gyomron lőtem majd oda dobtam Szergejevics felé,megérkezett a felmentő sereg is
Cold most eléd állok nem más elé...
A Hapek elé álltam és a hátérbe vonulva 1 ik mesterlövészünk közbe figyelt minket beszéltem vele:
-Te más vagy mint a többi,mért nem hagytad hogy lelőjön?
-Az maradjon a titkom
picikét gondolkodtam majd mondtam:
-Sejtem miről van szó,figyelj,a csapatoddal rejtőzetek el a generátornál én meg azt mondom hogy kimentettek már,cserébe a mentő akciódért meg régebbi szolgálataidért,ezeket addig elküldöm felderétisre,Gyerünk!
Megfogtam a PDA ját,Barátként jeleztem be magam és elmentettem nevem meg mindenem
-Ha Szükséged van rám,keress fel,segitek neked,ti mint Stalkerek,tetszetek nekem,de tudod a munkám...
és arrébb vonultam,nézegette a PDA ját és a fejét vakarta,fegyveréért nyúlt volna mert senki se figyelt hogy lelőjön,de nem tette,leült,gondolkodott,majd utánam Szólt:
-Köszönöm
én a csapatommal 5 össel megbeszéltem a történteket,a felmentő sereg elment,a Stalkerek közül 3 an távoztak a 8 ból,Közöttük Max is,mi beköltöztünk a Főépület 3. adik emeletére,vas ajtók voltak a 2 lépcső tetején hála az istennek,elhelyezkedtünk,és néztük miket épitgetnek,csapatomon is látom kicsit meglágyult a szivük,de a kapitány meg 1 lövész gonoszan nézett rám...

Végre! Asszem folytatom...

Végre teljesen elkészültünk az új frakció bázisával. Mindenki visszamehet a helyére, ahonnan jött. A gond csak az, hogy akik idehoztak minket, nem vállalják a vissza fuvarozást, mert most a munka vezetőt szállítgatják ide-oda, és így nem érnek rá, a munkások fuvarjára. Akkor magunknak kell gyalog vissza menni a saját posztjainkra. Mivel elegendő stalker, és szolgálatos van a környéken, ezért a terület őrzése már nem a mi dolgunk. Azzal a csapat katonával, akik velünk jöttek, meg az utolsó segéd munkásokkal, egy nagy csapatba verődve elindultunk a szemétdomb felé. Állítólag a hely nappal nyüzsög a banditáktól, ezért éjjel 23:00-kor indultunk. Remélhetőleg így biztonságban, rajtaütés nélkül vissza érhetünk. Bár igaz, hogy akár így akár úgy, könnyedén semlegesíthetnénk a banditákat, de mégis jobb ha nem szenvedünk felesleges veszteségeket. A fizetségért, amit meg a munka befejezéséért kaptunk volna, nem aggódtunk. Amúgy se fizették ki, mert a munka után kellett volna megkapnunk, de már 3 nap eltelt, és még semmit se láttunk belőle. Inkább várom már hogy visszaérjek az ellenőrzőpontra, egy rövid időre kiveszem a szabadságot, és lepihenek. Majd ha újra munkaképesnek érzem magam, akkor elfoglalom a posztomat. Vajon Baronov hadnagy még mindig osztja az észt a hídnál, vagy már nincs is ott? Majd megtudom ha vissza értem. Mivel eléggé elfáradtunk, és még az eső is eleredt, behúzódtunk a szemétdombon egy régi hangárba. Nagy meglepetésünkre, néhány magánzó tanyázott ott, akik a belépésünkkor, azonnal a fegyverek tán nyúltak. A riadtság mifelőlünk se volt kevés, mi is gyorsan lekapkodtuk a hátunkról az Ak-kat. Az egyik stalker felkiáltott: "Mit akartok bokorugrók?!" "Csak behúzódnánk az eső elől." Válaszoltam nyugodtan. "Ha megbírtok lenni balhé nélkül, akkor nyugodtan. És ha lehet ne nagyon hadonásszatok azokkal a vackokkal." "Rendben." Mondtam és leeresztettem a fegyvert. A többiek is lassan elkezdték leereszteni. Utána a stalkerek is leeresztették. A szóváltás után, leültünk a tűz mellé, és beszélgettünk a stalkerekkel. Aki meg fáradt volt, az félre húzódott aludni. Csak most jöttem rá, hogy ezek a magánzók se olyan elmebeteg, sorozatgyilkosok mint amilyennek gondoltam. De a parancs, az parancs, ezért tulajdonképpen továbbra is ellenségek vagyunk. Ez most csak olyan tűzszünetnek minősül.
Másnap reggel felpakoltunk, és tovább indultunk. Még utoljára elmondtuk a magánzóknak, hogy ha lehet, ne nagyon híreszteljék el a bár környékén ezt a kis tűzszünetet, mert akkor lehet hogy bajba kerülnénk. Cserébe megígértük ezeknek a srácoknak, hogy a híd alatt lévő ellenőrző ponton ingyen áthaladhatnak, ha esetleg a kordon felé tartanának. Miután megvolt a pakolás, és a búcsú, elindultunk a kordon irányába. Pár óra múlva el is értük a határt. Ott cseleznünk kellett, mert a stalkerek, időközben elfoglalták a kordon határát, és a híd mögötti tanyán, egy kisebb tábort is felállítottak. Úgyhogy most a határnál nekünk kellett fizetni. Még ilyet! Mi fizessünk az átkelésért. Nagy pofátlanság, de hát szemet szemért. A hídnál úgyis mi húzzuk le őket. Újabb pár órás talpalás után, elértem az ellenőrzőpontot. Míg a többi katona tovább haladt a határhelyőrség felé, én odamentem a tűz mellett üldögélő Baronov hadnagyhoz, és egy jó nagyot rávágtam a vállára, aki fájdalmasan szisszent fel. "Vigyázz a vállamra öcsi! Még fáj." "Nahát hadnagy úr! Meg sem, ismersz?" Kiáltottam fel jókedvűen. "Hogyne ismernélek meg öcsi! Mi van? Véget ért az a munka?" "Ahogy mondod! Csak pénzt nem kaptunk érte." "Na! Akkor jól átvágtak benneteket. Na mindegy. Nesze öcsi! 500ru. Csakhogy ne maradj fizetség nélkül. Ezt egy sietős stalkertől gomboltam le." "Ejha! Elég drága sietség lehetett." "Ja. ne is mondd." Mondta, majd a vállához kapott. "Mi történt már a válladdal?" "Áh!... Volt egy kis összetűzésünk a banditákkal. Jól telibe trafálták a vállamat. Rendbe jön, de még mindig rohadtul fáj. Én mondom, ezek mostanában teljesen megvesztek." "Vesszenek csak! Majd legközelebb tanítunk nekik egy két dolgot. Na! Jobbulást hadnagy!" Aztán elvonultam a vagonhoz, s lepihentem.

Nos azt hiszem őrültnek tartanak a többiek. Itt vannak ezek a lények, és a sok szörnyűség ami történik, mégsem érzem magam rosszkedvűnek, meg nem érzek bűntudatot. Végülis mikor egy panelházban az ember puskatussal veri szét egy másik ember fejét, és mindezután lelkiismeretfurdalás nélkül odébb áll a saját hazájában ez már megszokott egy dolog. Az a bizonyos vérszopó sem tudott annyira megijeszteni. Félelmetes vadász tud lenni az biztos, de még így új ember létemre sem vagyok képes félni tőle. Olyan vagyok, mint Thor és Róka. Hollót is említeném,de a szóf*sása az a félelmétől van.Jámbor szinte nem is ebben a világban van. Egyfolytában kalandozik, és még egyszer sem hallottam beszélni. A kölyök beszélőkéje kinyílt az akció után. Kezdi harcosnak érezni magát. Ma fontos üzleti fogásunk van. Kirobbant a háború egy bizonyos Szabadság és Szolgálat között. Ez jövedelmező lehet nekünk ezzel a raktárral. Róka röhögve szólt oda nekem, hogy nem ártana fegyvert cserélnem, mert ez a Szidorovics átrázott. Kaptam egy másolat kínai fegyvert. Azt hiszem értem mire gondol. Mikor harc közben tárat cseréltem egyszer a gázdugattyú vacakolni kezdett és a fegyver majdnem besült.
Róka:
-Ha rám hallgatsz ezt rásózod valami szakadt fazonra potompénzért.
-Hadd legyen jó napja ! -vigyorgott.
-Egyébként is, egy fegyverraktáron csücsülve válogathatsz.
De nem volt túl sok lacafacázásom. Egy dobozt megbontottam, és az újonnan gyártott AK-74-est kivettem.
Most jön a felszerelkezés. Mindenki ebből a szériából választ, csak Günther vált egy AKS-74U-ra,ami hozzá illik, meg Thor ragaszkodik a 47-eséhez.
-Ez az öreglány már négyszer húzott ki a csávából !
Bontottunk jópár 5.45-ös lőszerdobozt. Régen és most is érdekesnek találom a konzerv módszert, de minden esetre ez menti meg az életünket.
Thor:
-Tárakat bőven fiúk !
-Ne maradjunk benne a szrban.
Caesar:
-Róka !
Róka:
-Igen ?
Caesar:
-Gyere csak ide !
-Ez pont neked való.
Róka:
RPK ?
Caesar:
-Végülis csak ez az egy van itt és lőszerünk is van hozzá.
Felkapja és gyors vizsgálódás után elégedetten néz ránk.
Thor:
-Nos fiúk !
-A két rivális frakció közötti háború a mi nagy dobásunk.
-Négyen megyünk két helyre.
-Róka, és Caesar a Szabadsághoz.
-Én, és Holló pedig a Szolgálathoz.
-Nem fogják tudni, hogy az ő cuccuk, mert minden erre utaló nyomot elégetünk.
-Azért tőlünk foglyák venni a fegyvereket,mert mi 1500 Rubel helyett 1000-ért adjuk, az egészben az a csel, hogy lényegében visszavásárolják a saját tulajdonukat. Az egyéb származék tárgyakat, mint a ruhák átalakítjuk, hogy eladható legyen a sztalkereknek,a maradék fegyverekkel együtt.
-Mostantól a lényeg az, hogy a sztalkerek és banditák oldaláról annak fizetünk, aki többet ad.
-A mutánsokat csak gyolyóval szolgáljuk ki !
Most összeszedjük magunkat és indulás. A fűrészmalom rejtett marad. A sztalkereknek a Szkadovszk mellet fogjuk árulni a cuccokat.
-Ha mindez összejön annyi pénzünk és befolyásunk lesz, hogy saját frakciót is alapíthatunk.

Bocsi Nabu, de olyan hogy Szabadság olyan még nincs.Én próbálkoztam egy frakció alapítással de majdnem mészárlás lett annak is a vége. :)

Miután megköszöntem a kölcsönös segítséget, gondolkozóba estem hogy mi lesz a továbbiakban, Max sérült Skinnel mennek kifelé és még egy sráccal. Leszólítom Skint.
-Mi lesz veletek ? kérdezem és közben Max-ra pillantok.
-Hát figyelj ma sok életet mentettél meg te és az a katona fazon, mi folytatni fogjuk az építkezést nem itt hanem egy biztosabb helyen, persze előtte megvárjuk hogy felépüljön Max. De szeretném ha majd csatlakoznátok hozzánk. a PDA-n elérjük egymást Jah és ezt meg cseréld le mert ettől fogsz meghalni. azzal leemelte a vállamról a bock puskámat, és oda lökte a TRs 302-ét pontosabb mint a 301-es. Meg három tárat is átadott azzal elfordult majd intett egyet és szépen lassan távolodtak. Én Szergejevicsékkel megfogadtam újdonsült barátom tanácsát és elbújtunk a generátornál amíg nem figyeltek, úgy csináltunk mintha kimennék de az egyik befejezetlen résen vissza is jöttünk, nem mehettünk el mert a cuccunk nagy része elvan rejtve az egyik épületben szóval azt még ki kell hozni. Talán majd holnap ha nem lesznek annyian. Nem volt valami jó így gubbasztani és kussban várni hogy hátha lebukunk. de én bízok abban a srácban akiről kiderült Hogy nem Polak, hanem Iván. Jó ember, de én úgy érzem hogy jobb lenne ha velünk tartana. Talán egyszer majd. Azért kíváncsi lennék vissza tudnék kerülni-e a seregbe ha jól tudom akkor a zónás ügyleteket mások kezelik nem azok akik elítéltek még anno. Így viszont..... beszélnem kell majd Ivánnal. Remélem vannak kapcsolatai a vezetőségnél.

Átnéztem a paplakot, meg a fészert és a templom környékét, és találtam egy alig-alig rozsdás hibátlan állapotban lévő, bár egy kicsit rozzant biciklit.Csak annyi a baj vele, hogy annyira elérett a gumijának az anyaga, hogy félnaponta fel kell pumpáni a mellette talált pumpával.Elrakom még a petróleumlámpát pá liter petróleummal, megtetszett.
A kajám elfogyott, és cigiből is már csak fél doboz van,innivalóm meg csak az az üveg abszint jelegű házivodkám van, amit még nem bontottam fel, mert ugye csak az állat iszik magában.
Visszakerekezem kopaszfaluba, nézelődök, sok az új ember.
Most van 7500 rubelem, 2500-ból feltöltöm készleteimet, és veszek még egy negyed vödör sötétvörös festéket, felbontva, töredékáron.
A kabátom hátára mázolok egy szép mutatós szimbólumot :körben egy szabájtalan, a széleken kissé kilógó ormótlan "A" betűt.Ha valakinek nem tetszik akkor majd szól érte...
Munkáért kérdezgetek itt a faluban, ha itt nem találok akkor majd kérek Sidorovicstól.

Lehet, hogy én is majd egy idő eleltével alapítanék egy frakciót, ami mindenféle fennálló rendszer és hatalom ellen lenne, és örömmel fogadná a társadalom kitaszítottjait, és másokat is.

Kimentem az ingovány szélén található megállóhozz,és a legnagyobb meglepetésemre egy hajtányt találtam ott,motoros,de kíváncsi vagyok működik-e.A motor eléggé jó állapotban van,csak benzin nincs benne,mindegy elviszem az öreghez átnézni,és egy kis benzint szerezni.Mikor odaértem az öreg éppen kint pipázgatott,és magában elmélkedett:köszöntem és átnyújtottam a motort.
-Fiam,ez jó állapotban van ,nem kellett volna idehozni.
Eleresztettem egy rövid káromkodást,és kértem az öregtől egy kis benzint pár száz rubelért cserébe.
Nagy nehezen visszaértem a megállóhoz.Visszaszereltem a motort feltöltöttem benzinnel,és sikerült beindítani.Hirtelen támadt egy ötletem,ezzel talán beljebb lehet jutni a zóna közepébe,megnéztem a készleteimet, kb egy hétre elegendőek,beraktam a hátizsákot magam mellé,és indítottam.Kicsit reszelősen indult,de most már haladok,egy tíz perc telhetett el amikor a fák fölött egy fém szerkezetet látok egyre közelebbről,és a tövében pár hófehér panelház ( erre gondolok : http://www.podniesinski.pl/portal/wp-co ... 2010/9.jpg ) pár perc múlva a fák között meglátom a panelházakat,megállítom a járművet,és elindulok a házak felé...........

Cold Blood: Ez még nem az a valódi szabadság. Csak a "szabad elvű" sztalkerek, akik szabadoknak vallják magukat, és jól jön egy alkalmi vétel.

ColdBlood: Ha kell fegyó, és frakciót szeretnél alapítani, akkor nálunk minden készülőben van. A fekete piaccal most egy darabig el leszünk, de később jön az új frakció. (Arra gondoltam, hogy lehetne a Tiszta Égbolt, mert ki fog derülni, hogy mi mind a heten okos emberek vagyunk :D)

Nabu: Én most elég labilis állapotban és helyzetben vagyok de amúgy folyamatban van a frakció készülése, Maxék által. Az első próbálkozást kudarccal zártuk, de ez még csak a kezdet, szóval haladunk tovább össze szedem magam addig kiépítik a bázist kicsit össze szedik magukat és csatlakozok hozzájuk. A frakció neve még a homályba van veszve de ha kitisztul a látásom akkor megosztom mindenkivel. fogatlan
De én is gondoltam rá hogy ha már találtatok egy kis raktárat akkor használjuk ki és nem kell bajlódni a fegyverek behozatalával amire már meg volt a tervem is.

NABU!!!! vörös erdő sincs még nem hogy Zaton, maradj a Clear skyos mocsárba ha mindenképpen mocsár kell.
miért kell 1 hónap alatt átjárkálni az összes területet? és megszerezni 1 tonna fegyvert, és csúcs tech felszerelést? miért nem lehet a régi területeken maradni? miért nem lehet standardul harcolni, megsérülni ütközetben, esetleg elesni, mindenki vérprofi, annak ellenére hogy kevés a katona, és ha van is azok se spetznaztos vérprofik, hanem bakák, közkatonák, jelen esetemben mondva, Axon játszik közületek legnormálisabban a szerepéhez mérve. (maradt annál amivel kezdett, nem tunningolt, nem upgrédelt, nem lett fegyverkereskedő.
Miért kell keresztül kasul átmenni mindenütt?

meg az az lopd meg a szolgálatot.. az kell nekem, érdekes hogy még mindig szinte csak katonákból állunk de csak úgy átengednek egy csapat gyanús kinézetű huligánt a területen.
meg elvileg szűz zónával és zéró tudományos technikumi felszereléssel kezdjük, tehát velesnek kb fél év múlva szabadna lennie, stb stb stb...
Tudom hogy túl reális vagyok, de én élvezni szeretném a játékot....

ja és bocs tudom hogy nem vagyok felügyelő, nem is kell rám hallgatni ritkán tette azt bárki is de őszintén a felügyelők közül 1se tesz semmit se, 1 fokkal jobb most hogy nincs a zini, és nem húz keresztbe mindenkinek, de az illyes fajta megvalósítás azért kicsit túlzás nem?
és mi ez a nagy frakcióalapítás honnan ez a sok erőforrás és szervezőképesség? itt mindenki Vezetőnek született csak az én karakterem, meg ReniGade-é nem?
Komolyan gyerekek ez már... Áhh hagyuk eddig se értette senki mi az hogy szabályzat, vagy csak részlegesen, (ami másra vonatkozik rá nem)

Vissza
Top Alul