Én Aggropomi kutató intézetett is feltérképeztem ^^
Am már nem most jöttünk lassan 1 hónapja vagyunk a Zónában,na hogy megtörjem az Off ot GYENGE IDEGZETÜEK NE NÉZZÉK:
Beértem a Szemétdombra,azonnal felmásztam az első dombra,elővettem Bear detektoromat és kutatni kezdtem,enyhe csipogást hallotam,nem éreztem sugárzást,a csipogás erősödik,ekkor orra bukok és pont bele 1 tehén trágyába vagy mi ez,felköhögtem a rodthadó ürüléket a számból,és ott elis hánytam magam,hát jól megjártam,tovább kutattam,és felfedezem a relikviát,1 Villám nevü volt,sok elektromos anomáliát látok mellete,beadom a sugárzás elleni gyógyszert,megyek a másik dombra,itt is 1 felé jelez a detektor,itt nagyobb a sugárzás szint,eltelik 2 perc beadom a másikat,közelitek a csipogás erősödik,és megjelenik 1 Lélek relikvia,ezt már 1 szer találtam,letufok,beadom a következő oltást,már piroslik a nyakam a sok szuritól,elmentem a bandita bázisra,a helyi kereskedőnél megalkudtam 5 000 re a 2 relikviát,és kaptam még 1 sugárzás elleni gyógyszert is,ennyi lenne,a vezérük megint hivatott,mikor beértem 2 oldalról fegyvert fogtak rám,feltartott kézzel álltam ott,a főnökük elém lépett
-Nem mondták még neked a társaid hogy ne alkudozz Banditákkal?Kivele!Mit tudsz még a Stalkerekről?Megnyomtam a PDA mon az S.O.S. gombot,zsebemben kikeresve mikor le engedhettem a kezem,motyogni kezdtem,sokáig próbálok nem mondani semmit,valaki remélem ide ér PAUSE valaki jöhetne ide segiteni ha jól tom a PAUSE az addig leállitás míg nem írok kövit nem?