Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
1 kérdést feltennék (Ne legyen lebaszás hogy kreativitás és ilyeneket ne kérdezz meg minden) Más Frakciókon kívűl amik majd lesznek (Szabadság,Szolgálat) azokon kívűl lehetne majd általunk kitalált/kreált frakciók?Csak ez a kérdés megfordult a fejemben és gondoltam megkérdezem.....

máár nemazért nem "lebaszás" de én mikor olvasgattam vissza akk valaki pl alapított egy "fuvarozó" frakciót, meg volt még valami is.....szval lehet, sőt nem muszály kötelesség vagy freedom se.....gondolkozz szabadon...viszont míg nem megyünk fel min pripyat-ig nem nagyon lesz annyi stalker a zónában hogy több frakciót kitegyenek....

Zini: Persze, csak vezető nem lehetsz benne, és legyen rendesen kitalálva a miértje és a működése meg minden kompletten. De persze lehet. Ahogy haladtok szépen mindenki lesz majd veterán is és lehet ilyennel játszani hogy létre jön egy saját általunk kitalált frakció.Mint pl: a volt Lövész frakció ( Strelok követői) ÉS igaza van joeetm-nek is. :) Lebaszni akkor foglak ha túlgyorsan jutsz túljó dolgokhoz, (és ez mindenkire érvényes) nem vagyok én olyan szőrös szívű. xD

joeetm szerinted ki a franc menne fel Pripyat ig?még kevesebben lenénk,hát mire átjutunk a Perzselőn basszus addigra 100 ból 10 en vagyunk XD

Nem olyan biztos hogy működik még az a perzselő, azt is be kell kapcsolni valamilyen oknál fogva amíg nem ment arra senki nincs rá ok hogy bekapcsolják. Szerintem

Ember kéz alkotta dolog :D De joeetm még rendes felszerelésünk sincs,a Monolit az meg lessz (legalább is én ezt az elképzelést 100% osan támogatom) ha lessz Monolit lessz perzselő :D

tudod zini te elég sokszor ragaszkodsz a stalker storyjához, és ez a baj....itt szabadabban gondolkodj....vagy ha nemmenne, akkor a story szerint aztán lett monolit hogy strelok (aki nincs tudtommal) feljutott az erőműig :D

Perzselő már van, Zombik is, csak még nincs Monolith. Valakinek meg kellene alapítania. Ki jelentkezik a feladatra? De annak be kell mennie Vörös erdőig. és nem 1-2 hsz-ből hanem erre kell építenie a karaktere történetét.

most lehet úgy fog tűnni hogy kötekedek, de miköze a perzselőnek a zombikhoz amiket kordonban/szeméttelepen/sötét völgyben találunk? azok lehetek irányítók művei is, és elvileg most jöttünk és tök üres kb a zóna, szval ha van perzselő akk nemnagyon működik...:D

joeetm":1o7sab98 mondta:
tudod zini te elég sokszor ragaszkodsz a stalker storyjához, és ez a baj....itt szabadabban gondolkodj....vagy ha nemmenne, akkor a story szerint aztán lett monolit hogy strelok (aki nincs tudtommal) feljutott az erőműig :D

NA PONT EZT MONDTAM!!!Előre szóltam hogy ilyeneket ne irjatok mert az állitások szerint már vagy TÖBBször is leirtátok

Nem ezt mondtam én is :lol: az ilyenek ráérnek ég egyenlőre ott tartunk hogy a bár van felfedezve és ott építkezik ki a szolgálat. A sötétvölg és a mocsár felé volt eddig felfedezés, mert ugye a seméttelep már ismert volt nagyjából.

am nem lehetne nyitni 1 külön topkiot hogy ezt megbeszéljük? mert így elveszünk a sok offban.....(de lehet hogy hülyeség) és nem piszkálásnak szántam zini sry...

Úgy értem, felfedezzük a helyet, bemegyünk a reaktorig, ott egy ember elkezd hangokat hallani és ő lesz az első monolithos. Csak annak az embernek úgy kell felépítenie a karaktere történetét hogy sokkal labilisabb elméje van.

Ohh, én bízok Scar-ban is képes ő is ilyenek kitalálására. Meg zombimorzsi az nem nagyon írogat ide mostanság szerintem nem1

Én Aggropomi kutató intézetett is feltérképeztem ^^
Am már nem most jöttünk lassan 1 hónapja vagyunk a Zónában,na hogy megtörjem az Off ot GYENGE IDEGZETÜEK NE NÉZZÉK:

Beértem a Szemétdombra,azonnal felmásztam az első dombra,elővettem Bear detektoromat és kutatni kezdtem,enyhe csipogást hallotam,nem éreztem sugárzást,a csipogás erősödik,ekkor orra bukok és pont bele 1 tehén trágyába vagy mi ez,felköhögtem a rodthadó ürüléket a számból,és ott elis hánytam magam,hát jól megjártam,tovább kutattam,és felfedezem a relikviát,1 Villám nevü volt,sok elektromos anomáliát látok mellete,beadom a sugárzás elleni gyógyszert,megyek a másik dombra,itt is 1 felé jelez a detektor,itt nagyobb a sugárzás szint,eltelik 2 perc beadom a másikat,közelitek a csipogás erősödik,és megjelenik 1 Lélek relikvia,ezt már 1 szer találtam,letufok,beadom a következő oltást,már piroslik a nyakam a sok szuritól,elmentem a bandita bázisra,a helyi kereskedőnél megalkudtam 5 000 re a 2 relikviát,és kaptam még 1 sugárzás elleni gyógyszert is,ennyi lenne,a vezérük megint hivatott,mikor beértem 2 oldalról fegyvert fogtak rám,feltartott kézzel álltam ott,a főnökük elém lépett
-Nem mondták még neked a társaid hogy ne alkudozz Banditákkal?Kivele!Mit tudsz még a Stalkerekről?Megnyomtam a PDA mon az S.O.S. gombot,zsebemben kikeresve mikor le engedhettem a kezem,motyogni kezdtem,sokáig próbálok nem mondani semmit,valaki remélem ide ér PAUSE valaki jöhetne ide segiteni ha jól tom a PAUSE az addig leállitás míg nem írok kövit nem?

Tisztázásképpen:
A monolitot (a kő) a C-conciusness hozta létre, hogy a sztalkereket a zóna közepe felé "hívja", ahol már várja őket az agyperzselő. Ezekből az agymosottakból jött létre a monolit (a csoport), akiket a monolit (kő) dicsőítése tart össze, és azt (ezáltal a C-conciusness-t) védelmezik.
Tehát az agyperzselőre még várni kell, amíg egy páran nem jutnak a zóna szívébe.

Így van a PUSE erre jó, viszont mivel egy Bandita bázis kelős közepén vagy akárki mehet segíteni. Az valószínűleg meghal még a kapu körül.
Ramirez most tényleg valami ugyan ezt mondtam el csak nem ilyen részletesen. Egymást ismételjük. Néha úgy érzem az én hsz-eim nem kerülnek elolvasásra.

Vissza
Top Alul