nehezemre esik zöldtökűként kezdeni veterán tag létemre, és egy sikeres katonai stalker karakterem után, de legyen...
Név: Tom Abrams
na jó csak vicc volt...
Név: Thomas Jefferson (Jeff)
Kor: 22
civil helikopter pilóta volt, semmi katasztrófa nem volt az életében, csak megunta a tökéletes kis életét.
saját Pdaján van zene lejátszó, és hangszórók is erősítettek, ezen hallgat zenét, ha a fülese nincs kéznél.
Kijevben felszerelkeztem vettem egy kis sörétest, egy adag sugárzás csökkentő drogot, egy golyó álló mellényt, és egy pár protektoros újjatlan lövész kesztyűt.
vettem mellé egy rendőrségi fortot, és még 6 tárat. a söréteshez elraktam egy rakás lőszer kb 50et, ezek után pár elsősegély csomagot, és egy újabb változatú katonai gázmaszkot vettem.
a megmaradt pénzemből tartós konzerv kaját, és Vizet vettem.
ezeket egy kisebb fajta málhás háti táskába tettem, a lőszert egy ujjatlan zsebes mellénybe ami sötét woodland rejtésű volt.
ha bárki látná ezt a listát azt gondolná túlzottan paranoiás vagyok, meg minden, hiszen csak egy kis sugárzás az egész.... de majd meglátjuk...
este még pár ezret költöttem egy boltban vettem egy jó üvegnyi minőségi külföldi Whiskyt, és megtöltöttem a kulacsot.
majd elindultam egy taxival a "zóna" ként emlegetett chernobyli peremvidék felé.
valahol a semmi közepére beszéltek meg egy találták a vezetőmmel aki majd bevisz a zónába...
szerencsémre ott volt, de azt mondja késtem, adtam neki még 2 ezret, ettől rögtön kedvesebb lett, és 1 szó nélkül bevitt...
egy faluban cuccoltam le, az egyik kis házhoz, az ajtó le volt deszkázva, de egy nekirohanással áttörtem a korhadt deszkákat, de egyúttal pofára estem...
csessze meg! mondtam miközben érzem hogy az orrom vére folyik a padlón...
elővettem egy adag vattát, és az orromba tömtem, majd lemálháztam.
Megfogtam a korhadt deszkákat, és bedobtam a kandallóba, szedtem kintről gallyat, és begyújtottam.
sokáig néztem a falnak dőlve, végül elszenderedtem a mállástáskámnak dőlve...