Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Én is írok egy befejező részt a karaktereimnek.

Akram Mi'shal:
A pultostól szerzett rádióval sikerült kapcsolatba lépnie a HAMÁSZ-szal, akik jóváhagyták, hogy visszatérjen a milíciába. A remek túlélési képességei miatt századosi rangba lépett elő.

Yadviga Chernova:
Mint már írtam, Chernova visszavonult a zóna mélyére, és folytatta lövésztevékenységét az igazság oldalán. Mikor már úgy látta, eleget tett, elhagyta a Zónát és Lengyelországba költözött. Itt ment férjhez, két fia született.

A tudtom nélkül egy Zónán kívüli részre jutottam el,a fegyvereimet elrejtettem,lestoppoltam egy buszt,és visszatértem Kijevbe.

Kéne kinevezni szerepjáték figyelőket akik figyelnek és ha valaki átmegy terminátorba vagy szuper-mega-űber-király gyilkológépbe akkor rászólnak.

Bizony bizony.Látjátok alakul ez csak akarni kell.
Már csak az időpontot kell kitűznünk, hogy mikor kívánjuk újrakezdeni.

Támogatom domotor ötletét, kellenének ilyen emberek.
Légió: De jobb lenne, ha csak az az 1-2 ember szólna rá az illetőkre, mint az összes többi egyszerre, így nem lennének viták.

Igen, de olyan független ember kéne aki nem is utál és nem is bír senkit, aki független és mégis ért a dolgokhoz. De ki lehet az?

Ha gondoljátok én lennék az egyik ilyen figyelő ember. Vélemény ?

Amint Scar megírta a Finálét kezdhetünk.

Felőlem. De nem baráti szemmel nézed a dolgokat tehát ha a haverod tolja el akkor ugyanúgy figyelmezteted ahogy mást. Ha meg az rontja el akit nem bírsz akkor nem leszel szigorúbb vele. Tehát szigorú leszel mindenkivel de egyformán. Magyarul: Bírod Ramirezt de kiadod neki az egy figyelmeztetést ha rosszat csinált, utálsz engem de csak egy figyelmeztetést adsz ki nekem ha rosszat csináltam.

Ezt a befejező részt már én sem hagyom ki.

Yurij Kosty:
A monolit tagjaként, sokáig volt a szabadság és a semlegesek ellenfele. Míg végül egy a szabadság elleni támadásánál esett el. Barátai, és családja soha többet nem hallottak felőle. ő is csak egy lett a zóna névtelen halottai közül. Az egyetlen emlék vele kapcsolatban, az a fotó amelyen ő és bátyja van. de a fotó vele együtt elveszett.

Nikolai Kozlov Kapitány:
Sokáig dolgozott a zónabeli információ akadozás ügyén. Viszont a nyomok ellenére semmit nem sikerült kiderítenie, ami egyre fokozódó türelmetlenséggel töltötte el feletteseit. Szentül hitte hogy a megoldás mégis a zónában elhelyezkedő laborokban rejtőzik. Sokáig utazgatott a Yantari, és a janovi laborok között nyomozgatva, míg végül az egyik ilyen útján lőtte ki a helikopterét egy monolitos őrjárat. A gépe a perzselő környékén zuhant le. Amit nagy valószínűséggel nem élt túl. Mind a társainak, mind az ukrán hadseregnek feltűnt, hogy sokáig nem jelentkezett. Ezért halottnak nyilvánították, az ügyet pedig a megoldatlan ügyek aktái közé sorolták, és elzárták. A kapitány tiszteletére megrendezték a temetést. amin családja és barátai megjelentek.

Csakhogy legyen már negatív vég is. :D

Azért gondoltam magamra mert még új vagyok viszonylag és nem ismerek annyira mindenkit csak Scarral szoktunk beszélgetni de attól még rá is rászólok ha kell.
Többiek is egyet értenek vele hogy lehetek én ilyen figyelő ?
JAh és mi a vélemény az invertory vezetéséről ?

Hát nekem az egyik ellen sincs ellenvetésem.De azért jobb, ha tudod, hogy ha ilyen megfigyelő akarsz lenni, hogy viszonylag aktívnak kel lenned.

Ha gondoljátok, vállalom a felügyelő szerepet. Elvégre senkivel sem vagyok rosszban a szerepjátékosok közül, kimaradtam a Zinis ügyből is.
Döntsetek hát, hogy mi legyen.

Hát Ramirez több szem többet lát, tehát ColdBlooddal karöltve tökéletesek lennétek a feladatra, legalábbis szerintem.

Minden nap nézem és írok is a fórumba. Ezzel nem lesz gond.
De ha jön Ramirez is akkor két szem többet lát.

Ebben benne vagyok. Esetleg lehetne még egy felügyelő is, hogy ha valamelyikünk kiesik egy időre, ne háruljon egyre a feladat.
Már csak Scarecrow befejezőjét kell megvárnunk, és minden baba lesz.

Döntsük el gyorsan és akkor amint vége a mostani szerepjátéknak kezdhetjük a kövit. Nekem mindegy ki lesz az csak gyorsan döntsük el a dolgot mielőtt kész a finálé.

Csillag mi van ha félszeműek vagyunk mind a ketten ;) :D
Ramirez és Én. És akkor Domotor te nem akarod bevállalni a harmadik felügyelőt ?

Neeeem. Én még csak újonc vagyok. Amíg nem lesz meg az 1000 hozzászólás addig nem vállalok el semmit.

Vissza
Top Alul