Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Na jöjjön a finálé,am Kiscsillag tetszik ez az ötlet,Scar azért háborodtam fel mert most is és elöző karaktereim nél is (kivéve 1 nél) megakadályoztad a Terveimet,szoval nem Dühös Off hanem rohadt Thunder és barátai :)

Jólvan örülök hogy végre valamiben van egyet értés csoda pezsgő bontás mi egymás.

Nah akkor sztem Scar megírhatja a finálét aztán megbeszéljük a többit.
Első körben sztem mehet bele az össze ISMERT frakció és nem közben lépegetünk be hanem egy konkrét karaktert indítunk abban amelyik szimpatikus de akkor az korlátokkal jár tehát nem mászkálhat oda ahova akar mert pl: egy Szabad nem fog be sétálni a bárba szó nélkül. Mert fekete zsákban fog Távozni. És nem rögtön az atya úristen ként lépünk be a frakcióba hanem kis bokor ugróként.

Plusz ha valaki elmegy és mit tudom én össze fut két chimerával akkor izzassza meg a kedves karakterét esetleg pause szinten kér segítséget és aki akkor a területen tartozkodik az válaszolhat és mehet. Pause mehet offba és a segítséget utána.

Kiscsilag ötlete se lenne rossz csak akkor a frakciók érdekesen jönnek ki. Sztem a clear sky környékére tehetjük nyugodtan a sztorit. Még Heg elé.

Jah és Scra hagyuk a múltat most Restart van és nem a playback ideje az volt most ez van vagy lesz amit ki hozunk közös meg egyezés alapján.

Hát, új szerepjáték, új avatar a tiszteletére. És király lesz egy szűz Zónában kezdeni ami még a régi mindn rombolás mentes:-).

RESTART!!! Szerintem elég lenne csak odáig visszapörgetni az időt hogy a monolit nem rohanta le az egész zónát, és nem tűntettek el egész frakciókat. Az meg hogy Scar felrobbantotta az X16-ot az lehetne olyan mintha meg se történt volna. Max annyi hogy mivel a labor a föld alatt van a c4 csak berobbantotta a labort, és lehetetlen a bejutás. A monolit támadás meg állhatna annyiból hogy megint szokás szerint támadják a szabadságot, de ismét vissza szorulnak. A perzselő viszont jó lenne ha állna, és annyira működne csak hogy elzárja a zóna közepébe való utat, mert hát elég bosszantó lenne szerintem a monolit számára hogy halálos ellenségeik csak úgy oda vissza közlekednének a határ között. Eljutni a középpontba attól még ugyan úgy lehetne, csak nehéz kerülő úton amit meg kell találni odáig. mert ez így lehetne izgalmas hogy csak nehezen lehetne odáig eljutni. Nekem ez lehetne az elfogadható történet, de ez csak egy vélemény. A többi rajtatok áll.

Capt a restart az az hogy amit eddig irtunk ebbe a szövegben az megse történt és 1 bizonyos időpontról előről kezdjük

Scarcerow most már kövi HSZ ed lehetne a Finish :D

RESTART!
Én is gondolkodtam már ezen, eléggé el lett túlozva az egész... Én mondjuk örülnék neki, hogyha mindenki a lehető legkevesebb alkalommal használna nyugati fegyvereket, meg high-tech ruhákat, és nem teremne egy hozzászólásban a Zóna másik végén.
Kicsit hasonlíthatna az egész az "első" szerepjátékra.

De az nem jó mert még mindenkinek megvan a Szuper Tisztelettel teli Mega Erős karija,előről kéne kezdeni Clear Sky körül úgy ahogy ColdBlood mondta

Jó csak ezzel az a probléma hogy itt mindenkinek szuperebbnél szuperebb felszerelése van és ez nem oké.
Meg kb. ugyan az lesz a helyzet mint a monolit támadása előtt. Ugyan úgy belehet állni akár melyik frakcióba csak nem vezető vagy akármi ként hanem közkatona ként aztán szépen lassan lehet majd feljebb lépni.

Jah Scar semmi gondom nincs azzal hogy te írod meg a finálét. Sőt én meg is bízok benned hogy szép nagy finálé lesz :)

RESTART!!!

kiscsillag":3kxb9g3s mondta:
Hát jöjjön aminek jönnie kell!
Kíváncsi vagyok a fináléra.

Szerintem kezdjük a legelejéről, tehét mi lennénk az elsők között, akik bemegyünk a zónába.Kienk hogy tetszik?

Ebbe szívesen beleegyeznék.

Figyeljetek, Scarecrow kitalált valamit, mi lenne ha mindenki úgy játszaná a szerepjátékot mintha a ShOC-al játszana. Tehát elsőre csak egy pisztoly, sörétes és egy egyszerű kis dzseki és ahogy halad úgy kapja meg a jobb fegyvereket és páncélokat. A frakcióknál is úgy kellene lennie hogy nem 2-3 feladat után átveszed a vezér helyét hanem nagyon lassan centiről centire kúszol fel a ranglétrán. És beszéljük meg a dolgokat, tehát ha engem Capt Axon meg akar támadni akkor írjon privátot vagy vegyen fel MSN-re vagy Xfire-re és ott beszéljük meg a dolgokat.

Mégiscsak jobb lenne szerintem a szűz zónába belecsöppeni, mert ha a clear sky-nél lépünk be, akkor már az egészet olyan félkészen kapjuk, mint ahogy a kisbagoly az annya által eléhányt kaját.
Viszont ha az elsők közt lenénk akkor szinte teljesen a fantáziánkra lennének bízva az anomáliák, a mutánsok, és minden.Egyfajta alternatív zóna is lehetne belőle, de úgy is alakíthatjuk, ahogy van a játékban.Egyszóval egy kicsit többet kéne rajta agyalni, de szerintem megérné.

És persze szinte mindenki nincstelenként kezdené, persze azért lenne különbség az anyagi és egyéb hátterek között a sablonosság elkerülése végett.De egy valamit kérnék:Lehetnek 2 méteres kigyúrt állatok, de az isten szerelmére legalább ne mindenki.

Még egy ötlet. Szerintem mindenkinek legyen alapvető vétójoga a cselekménnyel kapcsolatban. Tehát, hogyha valaki szerint eléggé lehetetlen hangulatromboló dolog történt, akkor ő jelzi, és eldöntjük, valóban helytelen volt-e az írás.

Nah ezek tetszenek és Kiscsillag is meggyőzőt a szűz zónával, mert így tényleg lehet fantáziálni. Az anyagiakat meg lehetne vezetni akár az aláírásban akár offban vagy akár hogy vagy is az invertoryt láthatóvá tenni. De ez is csak egy ötlet. A kezdés is oké de én megtartanám azt hogy aki akar az kezdhet frakcióban. Meggondolom nem kéne feltétlenül a Kordonban kezdeni mert ez is szürreális hanem megírni hogy hol mikor (kijátszottam egy őrséget, vagy vágtam magamnak egy utat)

Írok egy kicsit hogy a csata után mi lett a karaktereimmel

Borisz

Vöröserdőben egy rakéta kapta el a gépet. A földetérést csak 1 katona, Iván és ő élte túl. Iván belehalt a sérüléseibe. Ekkor Borisz megfogadta hogy örökre elhagyja a Zónát. Eljutott a sztalkerekhez akiket megmentett a monolit uralma alól ők pedig visszajutatták a helyőrségre. Ezután Újoncokat képzett ki a zóna határmenti kiképzőbázison.

Dmitrij

A monolitosok visszaverése után janovba ment. A monolitosok megint elkapták de ezúttal katonák lőtték ki a gépet. Ekkor megunva a folyamatos túszulejtést a Zónán kívüli kutatóintézetbe jelentkezett ahova sikeresen fel is vették. A zónából hozott relikviák vizsgálatában nagy sikereket ért el.

Jürgen

Bár megtudta hogy az áruló rendőrtiszt lebukott a Zónában maradt. További ismeretlen területeket térképezett fel és ezekkel az információkkal sztalkereket vezetett át az ismeretlen területeken.

Támogatom Ramirez ötletét.Hiszen így meg lehetne előzni a veszekedéseket, és nagyobb egyetértés lenne hála a demokráciának.

Vissza
Top Alul