Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Basszus ha nem kérdeztem vagy 5-ször hogy mi legyen az invertoryval akkor egyszer se.
Én sztem hogy legyen elég hely az felszerelésnek hsz után off-ba hogy mi a felszerelés. ezt hogy ne keljen mindíg le gépelni leírod egy txt. fájlba és csak annyit írsz át ami változott pénz néha a páncél meg egyebek.

A karakterem majd holnap irom meg ha haza értem kora délután már lesz sztem.

hát persze pl "megcsináltam a küldetést cserébe kaptam a lefürészelt csövüt meg hozzá emennyi töltényt" és akkor már tudják is,nem kell külön leirni "Amikor ezt elvégeztem kaptam 1 "Stalker" nevezetü ruhát és mellé 5000 RU-t" stb.. stb.. stb..

de ne 2 küldi után kapd a stalker frakció ügyes kézművesei által készített ruhát, mivel egyenlőre frakció sincs... fogatlan
meg amugy innentől még a ruhák, és a relikviák anomáliáknál se kell a játékra hagyatkozni, hanem a a magunk szellemi kreativitása a határ a zónát illetően a magunk felszerelése azért ésszerű határ....

Felszerelés:
-674 rubbel
-Vastagbőr kabát
-Merkel bock puska-40 sörétessel
-Walther P99-20 töltény
-Három napi élelmiszer és víz
-Gázálarc
stb.....

Így gondoltam az invertory vezetését.

Scar: Azt fogjuk majd Ramirezel nézni hogy ne legyenek ilyenek.

játék közbe jobb leírni,Scar most csak tippeket mondtam,am hogy legyen?Svidorovich nak 1 ikünk ételt és piát zálit hetente úgy hogy ki majd be megy a Zónába?És akk Svidorovich kajáért add fel olyasmiket hogy " ezt meg ezt láttam manapság nézd meg hogy mi lehet" Én a kajásat válalom 1 ideig!

Üdv mindenkinek, Scarecrow ismeri előző elég rövidre sikerült munkásságom....lenne 1 kérdés....csak a 3 stalker játékból ismert pályákat, és azoknak környékét szeretnétek használni? Tehát a lényeg, mennyire ragaszkodtok a területek részletességéhez?

zini ez az ember még jóval előtted ténykedett, és noha alig voltak írásai, jobban megkedveltem mint téged....
mind azon által miután olvastad Joeetm hogy szűz a zóna, és alap kis taknyosok vagyunk mostanában nem fogunk gyorsan tovább menni a kordonból, tehát e dolog még téged ne izgasson jó:D

Egy segítőnek fizettem 2000 rúbelt azért hogy behozzon a Zónába. Egy darabig simán ment minden, a mezőkön átmentünk minden gond nélkül de aztán elérkeztünk a Kordonhoz. Ott egy katonai bázis állt. Hosszasan néztük őket, majd megszólal a vezető:
-Rendben, át kell rajtuk jutnunk. Csak este mehetünk.
-Értem. Addig mi legyen?
-Ne mozogj és jól leszünk.
Ott figyeltük a katonákat estig. Este odamentünk a kerítéshez. Szépen megnéztük hogy nincs-e valami riasztóberendezés ami ránkzúdítja az egész garmadát. Sehol semmi. A kerítésen vágtunk egy lyukat. Óvatosan átbújtunk. Mikor mind a ketten átértünk visszatettük a drótot és továbbkúsztunk. mikor beértünk a Zónába ő megmondta merre kell mennem és hol tudok megélni majd elballagott. A PDA-mon bejelöltem azt a helyet és elindultam. Amikor úgy félúton járok röfögést hallok. Nem tudom mi az. Disznóra tippelek. Előveszem a pisztolyomat, óvatosan kibiztosítom és felkapcsolom a lámpát. Disznó volt de nem elmenekült hanem nekem rontott. Céloztam egy ideig de nem mertem lőni. Futásnak eredtem. A disznó gyorsabbnak bizonyult mert félúton leterített. Próbáltam lefogni de semmi haszna, nagyon erős. Egyszercsak egy lövés dörren a disznó meg rámesik. Jön pár figura akik leszedik rólam.
-Kik vagytok?
-Stalkerek. Magányosok. Jó látni egy új arcot errefelé. Mi a neved?
-I-I-Iván.
-Nos Iván, üdv itt köztünk! A nevem Wolf!
Wolfék jó arcoknak bizonyultak. Bevezettek a táborukba. Egy kis falu szerűség volt pár házzal. pár ember volt még ott rajtam kívül. A tábortűz körül üldögéltek és iszogattak, nevetgéltek, gitároztak, harmónikáztak meg mindent amit egy tábortűz mellett csinálni szokás. Én Wolfnak megköszöntem azt amit értem tett és megtudakoltam tőle pár dolgot:
-Wolf. Mi ez a hely?
-Ez az újoncok helye. Mostanában egyre többen vannak. Te is egy vagy közülük. Ha valami munka vagy felszerelés kell akkor menj Sidorovich-hoz. Ő a legjobb választás.
-Értem. Megyek is.
Sidorovich a tábor mögött lakott egy bunkerben. Lementem hozzá. Egy nagy vasajtót találok odalent. Bekopogok.
-Nyitva!
Benyitok. Egy idős dagi fickó ül velem szemben. Éppen csirkét majszolgat. Amikor bemegyek leteszi és mondja:
-Á! Új vevő. Mivel szolgálhatok jóuram?
-Hát, igazából valami fegyvert szeretnék.
-Á! Szóval fegyvert. Milyen fegyver lenne ínyedre drága jó barátom.
Itt vissza kellett fogni magamat mert ezen a fickón látszott hogy a seggemet kinyalná 3000 rúbelért.
-Nem tudom. Egy géppisztoly jó lenne.
-Oké. Mennyi pénzed van?
-4000 rúbel.
-Á! Abból 4 tár lőszert máris vehetsz hozzá. Az AK47-est tudnám ajánlani de nagyon drága 16000 rúbel.
-De nincs annyim!
-Akkor gyűjts pénzt. Munkát tudok adni ha az kell.
-Majd később most valami hely kéne ahol meghúzom magamat reggelig.
-Rendben, szolgáld ki magad. Fent a házak padlásán van hely bőven. Csak feküdj le egy picit. Reggel nézz be hozzám. Jóéjt jóuram!
Felmentem az egyik ház padlására, kipakoltam a dolgaimat, és lefeküdtem aludni. De egy darabig nem tudtam lehunyni a szememet. Folyton Sidorovich gúnyos, visszataszító nevetése jutott eszembe és az hogy hogy nevetett mikor kiderült nincs pénzem. A francba. Eddig hanyatt fekve próbáltam aludni most jobbra fordulok. Most meg az a vadkan jut eszembe. Se hanyatt, se jobbra, akkor balra. Most már nyugodtabb vagyok. Elalszom. Reggel sok dolgom lesz.

Sikerült átjutnom a határon,a távolban egy kis falu szerűséget látok,na ide azt hiszem betérek,csak egy ház van ahol be van csukva az ajtó,be is kopogok,de senki sem nyit ajtót.Leülök egy autóülésre amit most találtam,és megnézem mit is hoztam magammal: Mosin Nagant,plusz a hozzávaló szurony 20 db tölténnyel,babkonzervX3,bubis ásványvíz 4 db,bőrdzseki,zippo,és egy kis szíverősítő.
Ez így jó ?

azért izgat....kordon környékén is lehetnek titkos kis bunkerek, csatornák, rejtekhelyek.....szval izgat :D .... karim még ma vagy holnap lesz...."kis taknyos" fogatlan

Nem azért Domesz de az elején nem használhatsz mást csak PMM Makarovot és lefűrészelt csövű sörétes puskát. Azt majd később.

nem akarok beleszólni...de ha 1 puskája van....nem mindig előny...pisztoly nélkül.....ha így nézed belefér csak 1 puska....és akk legalább lesz 1 lövész :D

Reggeledett,felkeltem
1 pasast látok amint elaludt egy autóülésen ő is ébredezik,majd meglát engem és kezet nyújt,elfogadom a bemutatkozást,ő kezd el beszélni:
-Üdvözlöm,Redrick Schuart vagyok,és maga?
-Ruszlov Karamzin,és úgyszintén üdvözlöm
ekkor úgy olyan 3 ember közeledik felénk közbe válukra emelve a fegyvereiket,ők is bemutatkoznak de csak becenevükön:
-Én Farkas vagyok,ez itt Kopaszfalu,találkoztak már Svidorovich al?
Majd minket 1 pince szerüségbe vezetett,ott volt 1 kopasz ember,mosolygott
-Sidorovich vagyok,az itteni kereskedő,miben segithetek?
-Köszönöm egyenlőre annyi hogy hogyan tudok én itt pénzt szerezni?
-Van PDA ja?
-Nincs
Átnyújtott 1 et majd folytatta: - a PDA-n van 1 térkép,ott van bejelölve nekem néhány hely,még én jelöltem be,vizsgáld meg az 1 iket hogy mi lehet az,azután gyere vissza,és mond fel mit láttál,
Kimentem Farkas hoz és elmondta hogy itt 1 közeli tanyánál van az a hely,elsőként mehetek be oda,felkaptam a cuccaimat,és kisstukkerem oldalzsebembe sörétesemet a kezembe fogva elindultam..

Bárki lehet mesterlövész, csak nem most. Most újrakezdtük, ami azt jelenti kapunk egy karaktert akinek halvány lila fingja sincs a Stalker létről, most fog először puskát, most van elősnek Csernobilban. Persze ahogy tanulunk lehet belőlünk akár egy szuper mesterlövész is. De ha a Mosin nagant egy sima mosin nagant tehát nincs rajta mesterlövész távcső akkor nyugodtan maradhat. Engem nem zavar csak szóltam.

Név: Alekszej Nyecsajev

Nem: Férfi

Életkor: 19 éves

Háttere: A nagyapjával élt Szibériában. Megélhetésük az volt hogy farkasokra és különböző állatokra vadásztak. A nagyapja háborús hős. Őt az egyik reggel holtan találta. Miután eltemette elindult a Zónába.

"Képzettség": jó lövész. Jól ért az orvosi dolgokhoz. Ügyes térképész.

Jelenlegi felszerelés: Szinte csak az amit a nagyapja a háborúban hordott. Egy barna lábig érő vastag posztókabát. Egy kesztyű. Egy usanka. Egy evőeszköz készlet. Egy kulacs. Egy nagy táska. Egy 65M gyakorlóbakancs (közismert nevén: surranó). Egy 1930-as évek utáni Moszin–Nagant 50 lőszerrel. TT-33 pisztoly 5 tárral. Meg a kedvenc kése. 3 elsősegélycsomag. Számtalan papír és ceruza. 12 konzerv. 4 liter víz. 30 sugárzásmentesítő tabletta (vízhez). És egy összehajtható nyelű gyalogsági ásó. Nomeg 4000 Rubel.

Szidorovics adott egy feladatot:-Menj el a vasúti hídig és a töltés valamelyik irányában van egy mozdony,hozd el nekem a generátort belőle.
Elfogadtam,mert könnyűnek tűnik.Nem messze a falutól egy aluljárót látok,benézek oda,és nagy meglepetésemre egy UAZ van ott,megnézem működik-e.Felnyitom a motorháztetőt,és látom nincs benne motor,na basszus ez pech.Megyek tovább amikor meglátom a hidat,azon is van egy mozdony,de nem tudom,hogy híd milyen stabil,gyorsan felmászok a töltésre és meglátom a keresett mozdonyt.Kis idő múlva oda is értem,amikor mögülem morgást hallok,ez miféle kutya nincs is rajta szőr,leveszem a puskát és amikor ugrik odavágok neki ,hallottam ahogy a csontjai reccsennek,na ez se fog többé felkelni.Odasétálok a mozdonyhoz,de körülötte elég furcsán vibrál a levegő.............

nehezemre esik zöldtökűként kezdeni veterán tag létemre, és egy sikeres katonai stalker karakterem után, de legyen...
Név: Tom Abrams
na jó csak vicc volt...

Név: Thomas Jefferson (Jeff)
Kor: 22
civil helikopter pilóta volt, semmi katasztrófa nem volt az életében, csak megunta a tökéletes kis életét.
saját Pdaján van zene lejátszó, és hangszórók is erősítettek, ezen hallgat zenét, ha a fülese nincs kéznél.
Kijevben felszerelkeztem vettem egy kis sörétest, egy adag sugárzás csökkentő drogot, egy golyó álló mellényt, és egy pár protektoros újjatlan lövész kesztyűt.
vettem mellé egy rendőrségi fortot, és még 6 tárat. a söréteshez elraktam egy rakás lőszer kb 50et, ezek után pár elsősegély csomagot, és egy újabb változatú katonai gázmaszkot vettem.
a megmaradt pénzemből tartós konzerv kaját, és Vizet vettem.
ezeket egy kisebb fajta málhás háti táskába tettem, a lőszert egy ujjatlan zsebes mellénybe ami sötét woodland rejtésű volt.
ha bárki látná ezt a listát azt gondolná túlzottan paranoiás vagyok, meg minden, hiszen csak egy kis sugárzás az egész.... de majd meglátjuk...
este még pár ezret költöttem egy boltban vettem egy jó üvegnyi minőségi külföldi Whiskyt, és megtöltöttem a kulacsot.
majd elindultam egy taxival a "zóna" ként emlegetett chernobyli peremvidék felé.
valahol a semmi közepére beszéltek meg egy találták a vezetőmmel aki majd bevisz a zónába...
szerencsémre ott volt, de azt mondja késtem, adtam neki még 2 ezret, ettől rögtön kedvesebb lett, és 1 szó nélkül bevitt...
egy faluban cuccoltam le, az egyik kis házhoz, az ajtó le volt deszkázva, de egy nekirohanással áttörtem a korhadt deszkákat, de egyúttal pofára estem...
csessze meg! mondtam miközben érzem hogy az orrom vére folyik a padlón...
elővettem egy adag vattát, és az orromba tömtem, majd lemálháztam.
Megfogtam a korhadt deszkákat, és bedobtam a kandallóba, szedtem kintről gallyat, és begyújtottam.
sokáig néztem a falnak dőlve, végül elszenderedtem a mállástáskámnak dőlve...

Vissza
Top Alul