Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Nagyon vonyít szegény Látó.Nem tudom, hogy miért, hiszen minden csendes és nyugodt.
Azt veszem észre, hogy a pohárban remeg a vodka. Valami nem stimmel.Nem hiszem, hogy kisugárzás közeledne, és földrengés sem valószínű.Kisvártatva három "hamis óriásnak" nevezett kreatúra közelít felénk, úgy tűnik, hogy kis csapatunk új tagjának szembe kell néznie a zóna legveszélyesebb és egyben szémomra legriasztóbb terentményeinek egyikével.
Gyorsan páncéltörő lövedéket töltök az ak-ba, és készülök a legrosszabbra.
(Bocs de késő van és holnap cooper futásom van majd holnap valamimor írok.)

Speciális kisóriás-variáns! Olyan,ami ugrálva-szökellve halad előre,négy lábon. Közben nagyokat dübben a talpával,és infra-rezgéseket bocsájt ki

A pihenés után neki vágtunk a járatoknak, amit a környék mutáns fészkeként emlegetnek.
Szerencsére még mielőtt elmentünk a bázisról, magammal hoztam a forgótárasomat is.
Rögtön belefutottunk egy csapat vaddisznóba, gyorsan elintéztük őket.
Végre megtaláltuk a lejáratot is egy lépcső vezet lefele körkörösen, itt már nem használhatom a gránátvetőt, a hely zártsága miatt.
Lassan vigyázva hogy ne csapjunk nagy zajt, haladtunk.
elértünk egy tisztább részt, csodálkozok hogy nincsen mutáns.
Egyszer csak lővéseket hallunk, egy sőrétesből.
majd az is elcsendesült.
mozgást hallok. előre megyek, és egy stalkert látok exopáncélba egy sörétessel, és thunderrel a vállán.
ezüst szürke exopáncélba virított a stalker... Zsoldos volt.
Kosztyán is előjött, és ráemelte ő is a fegyverét.
A zsoldos feszülten néz ránk, levette a válláról a Gorzát, de nem tartotta ránk.
Ekkor megtörte a csendet.
Tudtam hogy maguk is lejutnak ide.
Olybá tűnik, nem csak mi keressük ezt az Agyart!
Furcsa szerzetek maguk hálják-e?.
Ki maga?? kérdezett vissza kosztyán.
Egy ember! mondta vissza a zsoldos kemény, de nyugodt hangon.
És magukban kit tisztelhetek, mert hogy nem egyszerű stalkerek az biztos.
Kosztyán a becsületes nevem! mondta mellettem.
És ön? kérdezett újra a zsoldos.
Az akit a csoportja el akart intézni, Thunder! Vágtam oda neki dacosan.
Ettől kicsit nem lehetne bővebben? kérdezett megint higgadtan.
Mos maga jön! mondtam vissza.
Jó. A nevem Ardam Tibérió.
És önnek a teljes neve?
Tom... Tom Abrams! mondtam neki hangosabban.
ekkor úgy látom, mintha a zsoldos vissza vett volna feszült figyeléséből, mintha meglepődött volna a név hallatán.
Ekkor vissza kérdezett. Tom?
levette a sisakot a fejéről, és rám nézett....
Azt a rohadt.... Lassan leengedtem a fegyvert.
Kosztyán, még egy picit rászegezi, de aztán egyet ért hogy nem lehet ellenség.
Ebben a pillanatban vágodott be egy negyedik ember, ő is exopáncélban, de ezen már nem volt festés, egyszerűen csak úgy nézett ki mint egy csatahajó.
Kik maguk kérdezett vissza, Miközben a Dobtáras sörétest ránk tartotta.
Gondolom ön agyar. Szólalt meg Tibérió.
Honnan ismer?
A környéken mindenki ismeri magát.
De ön nem környékbeli! felelt Agyar.
Nyugalom! nem akarunk senkinek se ártani! nyugtatta a feszült embereket Kosztyán.
Akkor mit akarnak? kérdezte Agyar.
Ekkor tibérióra néztem akin látszott hogy el akarja vinni agyart.
Beszélgetni szeretnék csak! Mondtam, újra vissza térve a tárgyalásra.
Miről? kérdezte agyar.
Lenne egy ajánlatom.
Miféle ajánlat? kérdezte agyar értetlenül, szerintem orgyilkosoknak nézett.
Ebben a pillanatban Snorkok hangja hallatszott agyar mögül, de egyenlőre még biztos távolból.
Agyar, gyorsan átcsörtetett köztünk, és lelökött egy faládát, ami egy járatot takart.
eltette a sörétest, és felmászott, lassan haladt, mondván ki kell kapcsolnia a védelmet.
Megláttuk a snorkokat, Tibérió elkezdett lőni rájuk, jómagam megfogtam a grabancánál Kosztyán és bevágtam a lyukon, hogy azonnal takarodjon fel.
Agyar végzet és mondta hogy siessünk fel.
Vál vetve küzdök tibérióval, miután megjelent mögöttem is egy csapat.
Kibiztosítottam a gránátvetőt, és lőttem... kezek, lábak, és cafatok repültek széjjel.
Jeleztem Tibériónak hogy húzzon fel azon a rohadt lyukon.
Fedeztem amíg felment, ekkor egy sonrk ugrik felém, magam elé tettem a kezem, és az állkapcsánál fogva Hozzávágtam a falhoz, széttört a koponyája.
Ekkor megfordultam, és olyan gyorsan ahogy tudtam másztam felfele.
Fent agyar várt egy nagy Acél darabbal, amivel zsilip szerűen elzárta a a járatot.
Nos akkor... folytatta agya, mintha mi sem történt volna. mi is lenne az az ajánlat?

Aszondjátok hosszú lett? nem is :P :P

már kezdtem megörülni látom új hsz érkezik, de le van törölve az arcomról a mosoly amint látom a hsz tartalmát....
olyan ez a topik mint az erekciós gondokkal küzdő szűz olto amikor megy, akkor nagyon, amikor lankad, akkor nagyon...
tényleg belőletek ki kell erőszakolni egy-egy folytatást, hiába vagyunk többen.

A kutya ugat. Nincs ez észnél, miért kell állandóan zajongania? Valami remeg, megint olyan, mint
amikor sugárzás ért. Mi lehet ez? De nem rezgek folyton, csak néha, mintha valami nagy
dolgot csapkodnának a földhöz. Ekkor már hallom is a dübörgést, a zaj irányába nézek.
Ezt nem hiszem el, mik ezek?! Három valami, aránytalanul nagy fejjel, hordó alakú testtel,
négy izmos, oszlopszerű lábbal, és a bőre olyan, mint valami bőrdzseki. De megérinteném.
Kibiztosítom az IL-86-ost, vállamhoz emelem, és már lőnék is, de Szergely az épületbe utasít.
Bentről lövések zaját hallom, pár gránátrobbanást, morgást, nyüszítést, kaffogást, aztán valami
halálhörgésszerűt is, nagyon mély hangon. Társaim berohannak az ajtón, és az ablakokból tüzelnek tovább. Nem bírom ki. Felmászok az első emeletre, és én is lőni kezdek. Az egyik hihetetlen sebességgel az ajtó felé ront, majd betöri azt. Én hasravágódom. A lény tombol
idebent, Kerenszkijt pofánvágja, aki a falnak csapódik, majd felkel. Szívós egy ember.
Közben Szergely is lő, de a mutáns felemeli bal lábát, és irtózatos arővel a földhöz csapja.
Hatalmas lökéshullám, a légnyomástól sípol a fülem. Felkelek a földről, lenézek.
Két társam ájultan fekszik a földön, a monstrum pedig lassan sétál és szaglászik, talán engem
keres. Hirtelen rám néz, egyenesen a szemembe, majd fülsértőt ordít, és nekiront az emeletre vezető létrának, ami összetörik. A padló megreped alattam, én elugrom, majd a
fél emelet a
mutáns nyakába hullik. A törmeléktől nem tud mozdulni, a feje épphogy kilátszik, és keservesen
kiabál, egyre halkuló hangon. Sajnálom, úgy tűnik, meg fog fulladni. Ezt nem érdemli meg egy lény sem. A halom tetejére ugrok, majd egy kibiztosított kézigránátot hajítok be száján.
Elszaladok, a lény még morog egy kicsit, majd robbanás, és elhal a zaj. Odakintről kutyaugatást
hallok, Látó lehet az. Kiszaladok az ajtón, a kutya épp a harmadik mutánssal küzd. A hátára
veti magát, harapdálja, ahol csak éri, de mintha a szörny meg sem érezni, folyamatosan ugrál,
hadakozik. Letérdelek, fegyvert elő, a távcsövet a szememhez emelem, célzok, lövök, nem talál.
Újra lövök, semmi. Automata tüzelésre váltok, úgy lövöm. Látó iderohan mellém, szerintem látja,
hogy ha ottmarad, őt is lelőhetem, amilyen szerencsésen célzok. A monstrum felém ront, lövök,
de a fegyver nemsokára üresen kattan. A mutáns már csak tíz méterre, sokkot kapok, lehasalok
és nem mozdulok. Egy lövés a hátam mögül, és a mutáns holtan bukik fel. Csúszik pár métert
majd előttem áll meg. Hátranézek, Kerenszkij áll ott.
Kicsit büszke vagyok magamra. Eddig csak a csapat hátrányára voltam, de remélem, most már
elkezdhetem törleszteni a számlát. Elvégre, megmentettem az életüket.

Még várok, ilyen messziről nem lenne értelme tüzelni rájuk, még ezzel a páncéltörő lövedékkel sem.
Borzasztó irammal közelednek nemcsak az óriási súlyukhoz képest.Az öregebb stalkerek azt mondják, hogy előszeretettel fogyasztja a gravitációs relikviákat.Ez a három még nem teljesen kifejlett példány, még nyilván fiatalabbak és a bőrük is vékonyabb.20 méterre vanak, elkezdek lőni a hozzám legközelebb lévőre mint az őrült. Hirtelen felszökken és tőlem úgy 4-5 méterre ér földet.Megremel a föld, cseng a fülem ,minden erő kimegy a lábamból és összecsuklok, mint egy ronybaba.
Az említett kreatúra felemel,( eddigre valamennyire mág ura vagyok a testemnek)és a szája felé közelít engem.Amilyen gyorsan csak tudok kibiztosítok egy gránátot és bedobom a szájába.
A lény elejt , a következő pillanatban hátralök a légnyomás és egy irdatlan nagy vese alaposan képentöröl.
Nagyszerű megint tiszta vér vabgyok, és még a fejem is fáj attól a rohadt vesétől.
Nem nagyon látom, hogy a többiek mit csinálnak, csak azt látom a jobb szememmel(ugyanis a balba vér ,ment), hogy az egyik ilyan lény elől fut Tatjána, ugyanennek a nyakát csimpaszkotid Látó.
A lány időnkét hátraereszt egy sorozatot, de úgy tűnik hogy nem sokat ér.
Hirtelen balról valami iszonyatosan megcsap, és nekirepülök az egyik parkolóban lévő ladának.
Kissé eufórikus állapotba kerülök, minden olyan feleslegesnek sőt szinte már már viccesnek tűnik.
Mintha valamilyen dadaista festményt néznék.Csak most veszem észre, hogy nem hallom a hangokat.
A beállt csend amilyen hirtelen jött olyan gyorsan el is ment, magas hangú visítás hatol át az ideiglenes süketség falán.Látom, ahogy Látót ledobja a földre és szerencsétlen kutya adja ki ezt a hangot.
Megpróbálok felkelni, elég nehezen megy.Csak az adrenalin tart már állva a kezem úgy remeg, hogy alig tudok célozni,de a bosszúvágy hajt.
Ez a lény majdnem megölt engem és lehet, hogy Látónak is komolyabb baja lett, és a lányt is még mindig üldözi.Végső elkeseredésemben nekirohanok és belevágom az ak elejáre szerelt szuronyt a hátába.
(na emberek innentől tietek a szál)

(ajaj egy kis kavarodás, amikor az előbbi hsz-t írtam akkor még nem volt kint a tied Renigade)

Furcsa minden. Megint ott vagyok a Nagy Sár közepén. Anya,meg a testvéreim is mind itt vannak,meg a falka. Jókat rohangászunk a nádas meg a gazos részeken,átugrálva a csatakos fűcsomókat. Az égen Károgók. Valami olyat kiabálnak,hogy én a többiek árulója leszek,mert nem jó a vérem. Más vagyok mint a többi kutya. Igaz is,látom mindezt,holott tudom,a kutyák nem látnak. Lehet,tényleg igazuk van....
Aztán felötlik bennem,én már eljöttem onnan. Eszembe jutnak a dolgok,amik történtek eddig. A hátratámadott és legyűrt csápos,Gazda,Fekete,meg a Lány is...
Eszembe jut,hogy utoljára a Döngő lábúnál is erősebb három Dübörgő lábú közelít, a Lány meg lepisszeg,mert bizonyára zavarom az üvöltésemmel.
Aztán a harc. Hiába kapaszkodom az egyik támadónk fejébe,olyan ez neki,hogy meg sem érzi.Döngőt még legyűrném,ahhoz már elég gyakorlott,és erős vagyok,de ezek itt......
Félrelök,nyekkenve érkezem az épület falát félig átszakítva. Most meg mozdulni nem tudok.
Nagyon félek ,és fázom.

Elmagyaráztam Agyarnak, hogy az együttműködése hasznos lenne, kiváltképpen a mutatott adatok amiket agyar gyűjtött össze idelent, mint kiderült ez a hely valami kísérleti labor volt annak idején, még nagyon régen a szovjet idők alatt, persze a második baleset után kiürítették az állomást.
de a dokumentumok egy részét még így is itt hagyták.
És még 1 kis plusz van a csapathoz csatlakozott Tibérió is, miután megtudta, hogy a frakció hidegvérrel el akart tüntetni az útból. Mint elmondta a helyzetet, világossá vált hogy nem személyes érdek volt, hanem túl sokat tudtam meg a célokból.
Stromscale, és Wolfhound-nak közük van az agyperzselőhöz.
De hogy milyen szinten, azt már nem tudom.
Végre lecsendesedtek a dolgok, a mutánsok vissza húzódtak az odújukba.
Agyar készséggel fel ajánlotta a vackát, mint a csapat ideiglenes Főhadiszállását.
Bár nem nevezném Vack nak, sőt, jobban hasonlított egy kisebb fegyver raktárra.
A falon Ak-k széles hada az egyszerű 47-esttől a 74U-ig. minden fel volt téve.
A szerelő asztalon egy páncél és egy elég durván fejlesztett Obokán.
Nehézfegyverek is szép számmal akadtak, 4 Rpg 2 forgótáras.
1 régimódi 1 lövéses gránátvető is akadt.
3 PKM-is volt, 2 dobtárral. 1 átlagosnak tűnő de növelt tárkapacitású szögletes tár.
Még külföldi igencsak ritka fegyverek is helyet kaptak: M4 203, de szinte minden speciális cucc volt rajta, reflex távcső, lézer,bővített tárkapacitás.
2 45-ös kaliberű géppisztoly is amit a csapatomba csak "kekszdarálóként" emlegettek.
azok is feltuningolva, lézerrel, és egyéb finomságokkal.
Mint kiderült Agyar az amerikai légierő tagja volt.
Eléggé sok hozzá férése volt a fegyverekhez.
Még egy ütött kopott M60 as is állt az egyik asztalon.
Végére értünk tehát a fegyver szemlének. Valami rossz érzés kerekedett el rajtam.
Hívtam gyorsan a helikoptert.
De előbb felszerelkeztünk agyarnál.
Jómagam hoztam a kekszdarálót, és fel is pakoltam 45-öst dögivel.
Agyar vitte az egyik dobtáras PKM-et, Tibérió maradt a fegyverzeténél.
Kosztyán egy második fegyverként elhozta a másik 45-öst is.
A pilóta beszólt a kérésemre Yantarba, hogy hol vannak Kareneszkijék.
Mire kiértünk a föld alól,a helikopter már várt, egyesen elindultunk Limanszk felé.

A doki azt mondta,hogy rendbe jöttem. Majdhogy 2 hetet töltöttem lábadozással. Ideje indulni. A megbízatás nem csinálja meg magát. Mérések,és megfigyelések Pripyatban. Indulás. Felkapom a cuccomat. Pisztoly a pisztolytáskába,gépkarabéj a vállra. Hív Pripyat....

Szokásos őrjáratnak indult,de sajnos nem volt eredménytelen.Éppen a nádas közepében jártam amikor egy pisztoly dördült,gondolom valaki beleütközött valami mutánsba.Teszek 2 lépést és hirtelen fájdalmat érzek a mellhasamban,lenézek és egy vért látok ami rólam csorog,majd hirtelen 5 renegát ugrik elő és lefegyvereznek.Többre nem emlékszem.....most valami börtönszerű szobában fekszem,és nem tudom mit akarnak tőlem.

Javítva

Közeledek észak felé. Az úton előttem két monolit vizsgál valami földön fekvő dolgot. Mikor az egyik lehajol,hogy jobban szemügyre vegye ,akkor a másikat átküldöm a szebb életre,és mikor ez megvolt a másik is a társa sorsára jut. Odasétálok,és látom,hogy ez valami új. Vérszopónak vérszopó,de van majd 2,5 méter,meg módosult a rágója. Veszek tőle hámszövetet,és lefényképezem. A monolitok PDA-ja le írja a friss jelentéseket az őrhelyeikről. Rendben. A vérszopó testét otthagyom. A vörös erdő közeledik.

Nem sokat árt neki a szurony, de legalább mostmár rám figyel.
Félrelök ismét, de mostmár végképp tehetetlen vagyok, aszthiszem megzúzódott a bal kezem is.

Vissza
Top Alul