Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Nem vadászok, vadásztam! A SEVA, meg a fegyver a lényeg. Ott hagytam, mielőtt még valaki agyonlőtt volna, és lett egy jó felszerelésem. A munkáról meg később beszélek.

Azért vadásztam rájuk, mert egy bandita PDA-ban olvastam, hogy vérdíj van a fejükért.

Hosszú az út a Wild Territoryig. Tudsz valakit a környéken, aki elvezethet oda? Ha igen, akkor leadom a cuccot amit ígértem valakinek, és már indulok is. Ismertetőjelei a dokinak?

Edit: Most mivan? Megírtad, kitörölted?

sytem error volt

Kb 190 magas, zöld szkafander van rajta, egy IL-86 van nála meg műszerek. a Vörös erdő elején várni fog téged az Erdész barátom aki segít gyorsan eljutni a bárhoz, onnan sima az utad. Jó munkát.

Volt egy kis hiba a Foxomban és ezek szerint akkor törölte amit írtam, Bocs!

Srácok,az a helyzet,hogy eddig a gyermekem ült a gép előtt,délután meg be lett vezetve az InviTV,úgyhogy én meg azzal szórakoztam,és ezért nem voltam fent! Látom szépen haladtatok előre,nem úgy mint máskor,mikor akadozik a história. No,mindegy! Megjegyzem,amiket én írok,azok nagyon messze állnak a remekműtől,de azért köszönöm,hogy számítotok rám is!
Ím az én látószögemből a harc a falunál.

Most már hárman vagyunk. De hogy ezt bárki is megértse majd-hmm,ugyan kinek,talán a saját leszármazottaimnak szövögetem ezt a történetet?-szóval tudni kell. Hogy amint gazdám összemálházott,az idegen kétlábúval tovább indultak az egyre sötétedő és különös hangokkal teli erdőbe. Gazda nekem is füttyentett,és ezzel tudtomra adta egyértelműen,hogy követnem kell. (Amúgy is követném..)
Az estével érkező sötétség valószínűleg egyikőjüknek sem okozott problémát,láttam,hogy az idegen arca előtt levő vízszintes vízfal mellett kigyulladt egy fehéres színű fény,és ekkor megpillantottam a fal mögött-igaz kicsit homályosan- az arcát is. Gazdám meg a szemei elé húzott második szemet vett fel,ami furcsán dudorodott előre,és mögötte az igazi szeme is erősen fénylett. A második szemből is éles,de zöldes fehér fény tört elő.
Az én kifejlődött és ajándékul kapott látószerveim kiválóan átvágták a homályos részeket,és mondhatom,talán még élesebben láttam mindent ,mint nappal,igaz minden sárga volt,a most megismert színek pedig eltűntek.
A táj egyre komorabb és ijesztőbb lett. A két kétlábú társamat is elfoghatta a félelem,legalábbis Gazdám verítékének szaga ezt árulta el. A másiknak nem éreztem a kipárolgásait,de szapora lélegzetvétele őt is elárulta.
És nem véletlenül.
Kis idő múlva egy olyan helyre érkeztünk,ami egykor talán szebb napokat látott emberi hajlékok sokaságágából állt. A házak szépen ,egymás mellett álltak,bár látszott rajtuk,hogy a növények lassan átveszik felettük a hatalmat. Szerte néhány egykor talán itt használatos négykerekű dolog álldogált,s az egyik éppen morgó,dübörgő hangokat adott ki,amin nagyon meglepődtem.
Társaim néhány érdekesen villogó,sípoló dobozt vettek elő,röviden pár szót váltottak,és megegyezve elindultak az egyik ház felé.
És ekkor olyasmi történt,amit jó előre sejthettem volna. Ugyan minek is mászkálunk az éjszaka kellős közepén,kockáztatva a leselkedő halállal való találkozást? Én nem értem a kétlábúakat. van olyan,amikor a föld alá bújnak,úgy félnek,máskor meg kihívják maguk ellen az elátkozott föld haragját könnyelműen.
most is így voltunk,és a baj nem is váratott magára. teljes erőből üvölteni kezdtem,mert egy szörcsögőrontott rá a Gazdámra. nem tétováztam,ugyanazt a trükköt vetettem be,mint a döcögő ellen,első találkozásunkkor. Teljes erőmből ráugrottam a hátára,és belemélyesztettem hegyes fogaimat a nyakszirtjébe,amennyire csak bírtam. Biztosan nagyon fájhatott neki,mert úgy hörgött mint egy Röfi,és lebucskázott Gazdámról,és neki meg volt annyi lélekjelenléte,hogy gyorsan talpra ugorjon.
Én ekkor,hogy a figyelmét eltereljem,elengedtem,és kitértem a támadása elől,mikor lehajolva el akart kapni. Szerencsém is volt,mert ahogy így félreugrottam,gazdám olyan dolgot vágott hozzá,amitől a szörcsögő egész testét ellepték a táncoló fényesek,hogy gyorsan a földre döntsék. Szörcsögő nagyon erős,de a lángoktól retteg. Vajon honnan tudja ezt a Gazdám??
Közben a dolgok kezdetek egyre gyorsabban történni. Egy lángoktól borított testű csápos tűnt elő valahonnan,és egyenesen a gazdámra támadt. Akkora ütést mért rá,hogy szerencsétlen azon mód megtántorodva elesett. Ekkor-ha jól láttam- az újdonsült társam kiengedett rá néhány fullánkost,de beakadt a dörgője,és már megint újabb szörcsögők meg csáposok törtek ránk. Innentől kezdve nagyon zavarossá válik az egész küzdelem. csak a két kétlábút látom,ahogyan az életéért küzd,és minden erőmmel azon igyekszem,hogy távol tartsam tőlük a támadóikat,akik furcsa mód nem számoltak azzal,hogy ellenük fordulok. Legalábbis nem ezt szokták meg.
Az egyik szörcsögőnek őrjöngő dühömben letéptem az arcát,és az egyik csápost szembe sikerült támadnom,majd neki is leszakítottam a csápjaiból kettőt,mir e iszonyú üvöltéssel kirohant. Közben szóltak a dörgők,hulltak a támadóink.
Mire a nagy kavarodásnak vége lett,megpillantottam Gazdámat a földön heverve,hófehér arccal.felém fordul,magához int,én gyorsan odarohanok mellé,mellé fekszem,vonyítani kezdek,de az új társunk erővel arrébb lök,és megpróbál rajta segíteni. Én nem tudnék mást,legfeljebb vérző sebeit nyalogatni,de tudom,az biztos nem tenne jót neki. A kétlábú nagyon gyenge ugyanis az eszközei nélkül.
Nem is haragszom az új kétlábúra,amiért arrébb tessékelt,mi ez ahhoz képest,hogy gazdám megint megsérült???
Nem hiszem,hogy haragudna rám,pusztán csak nem akarja,hogy ott lábatlankodjak,így távolról figyelem az egész dolgot,és csöndben maradok.
És most veszem csak észre,immáron négyen vagyunk. Hát ez az újabb kétlábú meg mikor keveredett ide? Vagy nem figyeltem?
Sőt,ez a kétlábú több mint jóindulatú. Szinte az első dolgai közé tartozik,hogy egy jókora szörcsögő-combot dob elém. Hát ez már megjárja.

kicsit kifújtuk magunkat, és neki áltunk relikvákat keresni a fekete exo páncélost inkább néztem kollégámnak mint tudósnak, hiszen egy profi módjára bánt a rohampuskájával, szaharov aszisztensei meg kormányzati laborpatkányok, kivéve kruglov, neki személyesen ismerem a képzetségeit.
Végül is a 2 idegen elcsodálkozott hogy én nem használok detektort, hanem egy másik furcsa relikvia van a kezemben.
Vissza néztem rájuk majd kissé halkan egy szót mondtam: Iránytű
Ezek után az exo páncélos akinek szintén nem tudom a nevét nem is csodálkozott, valószinüleg ismerte a relikviát.
A másikon azomban látszott egy kis furcs töprengés, ekkor egy kics csipogás hallatszott, fogott egy képződményt, méghozzán nem is rosszat:Aranyhal
jómagam egy szép volt szóval dicsértem a stalkert.
Az egyik házban fel lehetett látni az emeletre, egy széfet láttam, fel is mentem.
egy pár döglött rágcsa volt a felső szobában, lasan kinyitottam a széfet.
egy SEVA ruha és egy Vintorez víritott.
A ruhám jelenleg jobb verziós a plusz titán lemezek beépítése miatt.
Leszóltam a kutyás stalkernek.
A stalker feljött és mintha könybe lábadd volna a szeme, bár lehet hogy csak én láttam igy de a stalker szerintem nagyon örült az új felszerelésnek.
Megmondtam neki hogy ha vissza megyünk a tudósokhoz adok neki a Vintarhoz Lőszert.
Erre a stalker kezett fogott velem és végre elárulta a nevét.
ezek után tovább folytatuk a keresést.

No kiscsillag mostmár igazán örülj és mond meg a neved, mert már rühellek stalkert mondani.

Látom az újdonsült négylábú barátomnak tetszik az ajándékom. Megérdemli. Kiváló harcos. Hajnalodik. Szólok társaimnak hogy induljunk. Szerencsére a Stalker akit levert lábról a vérszopó, megúszta könnyű sérülésekkel. már jól van. Ettünk ittunk, rendbe szedtük magunkat, bár a másik Stalker hangosan dühöng hogy alig van lőszere.
Bemegyünk az egyik házba, ott fekszik egy halott a Monolith emberei közül. A táskájában van némi lőszer egy Vintarhoz. Nagyon jó. Thunder - akinél a Bulldog is van - megörült a cuccnak. Megyünk tovább, a másik házba. Itt érdekes látvány fogad, a kutyás barátunk áll az ajtóban és csavarokat dobál. benézve az ablakon látom hogy megtalálja az utat az elektrók között, és felszed vagy 8 artifaktot. Mázlista. Mitöbb ki is jön a házból sértetlenül.
Ennél szebb nap már nem is lehetne. Vagy mégis. Visszaír a Pék hogy vállalja a melót, mát úton is van a bár felé.
Bóklászunk tovább a faluban, a társaim szépen gyűjtögetik amiért idejöttünk, nekem is akad a horgomra egy két apróság. Mindeközben a kutya vidáman szaladgál a társa körül.
Az utolsó házban ismét egy hullába botlok. Zöld, ökológus ruha van rajta de cafatokban. Négy elsősegélycsomagot találok nála meg vagy 6 kötszert és egy PDA-t.
A kötszereket szétosztom, nekem van elég, elkezdem nézegetni a PDA-t.

Különös, de mintha az enyém másolata lenne. Egy embernek volt ilyen, Valerij Legaszov professzornak...
Igen ez az övé volt, a hátulján rajta a neve. De akinél találtam az nem ő volt. Hmmm, a prof még emlékszik rám. Ezt ő küldte nekem, benne áll az üzenetben, és akinél volt az lett volna a társam a kutatásokhoz. Mindegy. Nyugodjék békében. Megkérdezem a két Stalkert akik velem vannak hogy van-e kedvük csatlakozni hozzám. Segítsünk egymásnak, ajánlom fel nekik, mindketten azt mondják hogy alszanak rá egyet. Visszaérünk a táborba, Tánya boldog, Meleg étellel vár bennünket. Eszünk és lepihenünk.

A bárból a csapos küld egy üzenetet: Járt nálam egy ember, azt mondta hogy Ő a Pék és hogy Kerenszkij prof. - azaz én -küldtem. Visszaírok neki hogy : Igen, köszönöm. És alszom.

Ha van kedvetek akkor együtt is barangolhatunk tovább, akármelyikőtökkel vagy mindenkivel.

blackehunte a kutya megenné azt a mondatot amit rólam irtál megvesződne...
dühöngök, mert alig van lőszerem, nem nem nem.
ha elolvasod azt az irást amikor kihoztam a házbol az sgi-t a és a buldogot elég sok lőszert magamhoz vettem,
illuzió romboló vagy én alapvetően egy felkészült zsoldos vagyok aki egy balul elsűl küldi után újjat kapott, bár társamat elvesztettem nem ez volt az első, erre lesznek majd késöbb utalások vissza emlékezés alapján, (álmok rém álmok) de eléggé veterán vagyk mivel kb 2 éve dolgozom a zónában.
de mivel kb 25-30 as éveimet taposom ez nem létszik rajtam.

A táskájában van némi lőszer egy Vintarhoz. Nagyon jó. Thunder - akinél a Bulldog is van - megörült a cuccnak. <<< azért írtam ezt mert egyedül nálad van Vintar és pár doboz plusz lőszernek gondoltam örül az ember. Meg írtad hogy van nálad SGi, nekem az a lőszer is felesleges lett volna de láttam hogy te tudod használni. Ja és ez: dühöngök, mert alig van lőszerem, nem nem nem<<< itt sem ezt írtam, hanem: nagyon káromkodik mert fogy a lőszere<<< ez jelentheti az is hogy a kéznél lévő lőszered fogy de a táskád dugig van. Ha egy lövöldözés közepébe csöppen az ember, nincs ideje kérdezősködni. Mondjuk összeveszni nem fogunk, annál értelmesebbek vagyunk, de én nem írtam sehol hogy alig van lőszered.

A vintorezt a tudósoknál hagytam a táskámmal együtt a többi feleslegess cuccal csak lőszert az sgi-t a pisztolyt és a bulldogot vittem magammal, a vantar a tudosoknál van lerakva a sarokban, bár nem utaltam rá de magammal se hoztam, mivel közelharcban felesleges.
nem veszek össze de ez a hülyeség engem megöl, sehol nem irtad? éppen csak az útolsó nem offolt szövegbe de mind 1 taps1
nincsen ideje kösszöni, én is irtam, miszerint nem köszöntem meg a 2 tárat amivel megdobtál, hanem csak gyorsan betáraztam. de abban igazad van hogy pár doboz plusz lőszernek örülök,
a gond az volt itt hogy majdnem egymásra irtuk a 2 szöveget 1 perc a késés, majd nézd meg, mind a 2 en egyforma idöben irtuk, aztán kicsit elcsodálkoztam de mind 1 végülis pontosítottam az enyimen is, majd holnap fojtassuk. (nem a veszekdedést)

Felébredek. A tűzön a parázs még meleg. Körbenézek,és látom,hogy Pék hálózsákja nincs ott. Gyorsan felpattanok,és látom,hogy a hasamra van téve egy levél.
-Mi a fene ez ?Kérdezem magamban.
Elolvasom a levelet. Haragra gerjedek,de aztán lecsillapodok,és csak ennyit mondok:
-A fene !Fegyvert adtam egy csalónak,és még bíztam benne.Naív bolond voltam.
Lényeg ami lényeg ismét magányosan vágok neki az útnak,de előtte belefér egy kis reggeli.
Nemérdekes. Mai tehendőm a mérések,és a relikvia keresés. Ebből szép summát csinálok,és egy kis magánvállalkozásba fogok.

(igazad van scarecrow blackehun egy kissé illúzóromboló, de azért azt is megköszönném, ha nem traktálnátok engem ultramodern felszereléssel, meg ruhával, mert ez meg számomra az illúzióromboló)
Leülünk beszélgetni a relikviakeresés után leülünk egy kicsit eszünk iszunk, és megbeszáljük, hogy kinek mit jelent a zóna.Először is a nevem Szergej Petrovics nemrég jöttem ide, még reményekkel teli, (magamhoz képest), már az első napok egyikén életveszélybe kerültem, de akkor a Kutya mentette meg az életemet, tulajdonképpen ha akkor nem találkozunk akkor ha nem is pont a zombi öl meg akkor már nem is élnék.
Számomra a zóna nem az a hely , ahol az emberek könnyen megcsinálják életük sikereit, vagy ha igen akkor is nagy árat fizetnek érte.(gondolok itt fél kéz , fél láb sugárbetegség, stb...)
Nos az én karakterem amúgy sem a legszerencsésebb pali , a zónán kívül nem mehet, mert akkor bűnöző múltja utolérné, meg amint látjátok nem is fut olyan gyorsan, hiszen évek óta dohányzik, sőt az ak-nál meg a pisztolyánál bonyolultabb fegyvereket használni nem is tud, nem is akar.(Bocs morzsi ezért nem használom a gauusst, vegyük úgy, hogy tönkrement a blowout alatt, miután a bőrdobozt rágcsáltad)
Én úgy gondolom, hogy a zónában az ember nem a különböző kreatúrákkal, hanem magával a zónával küzd.Sőt, lehet hogy a zóna küldte a segítségemre a Kutyát is.Az én karakterem nem önszántából jött a zónába, vagy pénzért, hanem hogy meneküljön a múltja elől, de egy ideje már az mozgatja, hogy válasz kapjon egy kérdésre, amelyre csak a szarkofág alatt kap választ, hogy kitől ezt még maga sem tudja.

Visszaérünk a kutatóbázisra, egész szép a zónai napfelkelte, kicsit zöldes, árnyalata van , de engem pont ez fogott meg benne.Eladom a relikviát, veszek rajta egy hosszú bőrkabátot, meg egy új bakancsot, és még marad egy kis pénz lőszerre meg dohányra.

Elektro. Vigyázni kell vele ,mert könnyen megráznak a voltok.Látok egy relikviát is. Hmmm...Közeledek. Egyre jobban csipog a detektor,és a képen is már csak lépésekre van tőlem a tárgy. Látom már ! Csodaszép ! Holdfény. Még keresek 5 darabot. Az egyenlőre elég lesz.

kezd veletek nagyon elszaladni a szamar :D ennyire azert nem kell tulozni a cuccokkal. epp ez lett a problema az elozo jatekkal is h mindenki elkezdett hadomalni vmi cuccrol de csak azert h nagyobbat mondhasson mint az elotte levo. es ahogy elnezem kezd ezis elfajulni ienekke. szoval egy kicsit vegyunk vissza az arcunkbol es ne mondjuk h iet meg oat kapunk ezert a kis ecceru meloert. meg h relikviat hoppa talaltam egyet erre hoppa keresek meg otot. ez enyhenszolva "huleseg" a stalkerek akkor talalnak egymas utan 5 relikviat ha az egyik anomalia a masikba atdobja es igy tovabb. jo ha 1 relikviat talalnak egy heten.

nem arrol van szo h ki kell lepni es meghunyaszkodni csak epp azt akartuk elerni a jatekkal h oan legyn mint egy igazi stalker vilaga.

egyébként a seva-ban miben a hiperszuper? alapvetően iagz hogy drága, de attól még lehet szar... de jó legyen akkor. Várjatok már hol lehet hszt törölni, nem látom, eddig lehetett.
ami meg rajtam van az meg egy psz-9dM Általános védelmi öltözet, morzsi az eltalálta.
na mind egy akkor egy kis pihi mert szárnyalunk a storyval.

jó akkor újra fogalmazom a hsz emet, mivel nem tudtam törölni.
kevesebb relikvia lesz, és nem lesz "utlramodern" cucc benne.

Az összecsapás után kicsit le ültünk pihenni, ettünk ittunk beszéltünk a zónárol, hogy kinek mit jelent illetve miért van itt. és végre a 2 idegen nevét is tudom. a kutyás stalker neve Szergej Petrovics
a másik Kareneszkij Professzor.
Én azt mondtam neki hogy engem Thunder-ként ismernek a Zónában.
Számomra a zóna igazából csak egy újabb front.
A tudósnak, egy kutatási terület, Szergejnek viszont ez egy "menedék" lenne, hiszen menekül a külvilági baji elöl, mint a stalkerek többsége.
De megosztotta velünk hogy szándékában áll eljutni a szarkofágba, hiszen van 1-2 megválaszolatlan kérdése.
Hajnalodik.
ideje lenne relikviát keresni.
Össze szedtük a cuccainkat.
Kersetünk és találtunk, a tudós összesen 3 relikviát 1 Gravit és 2 Tűzgolyót
A kutyás stalkernek jóval szebb fogása volt rögötn egy aranyhalat talált, és 1 éjcsillagot utobbi nagyon ritka relikvia, nagyon nagy mázlija volt, annak ellenére hogy azt vallota igen csak peches az utobbi idöben.
nekem nem sok csak 3 kővirág és egy medúza akadt.
A tudósunk talált egy másik zöld ökologus ruhás tudóst. Belehalt egy anomáliában... nyugodjon békében.
Vissza tértünk a tudósokhoz, Tánya örömmel fogadta a relikviákat, a Kutyás vette egy új ruhát és bakancsot némi lőszert és dohányt, úgy tűnik nagy bagós.
Estére ott maradtunk a tudósoknál.

Bocs a 2 hsz ért, pls ha észreveszitek, töröljétek az elötte lévöt ha lehet.

Vissza
Top Alul