Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
(ok akkor az jó, hogy ma este elindulunk a falu felé?)
Vettem a tudósoknál három liter beznint, az üres vodkésüvegekből, meg kötszerből készülnek a molotovkoktélok.:D

azon a napon este amikor talizunk, vagy már majd a faluban találkozzunk?
merthát én erőssen ipmrovizativ ember vagyok szinte minden helyzetre tudok pár sor irni, te döntesz, de kell hogy irj valamit mert nem tudok ugy folytatást irni amiben benne vagyunk mind a 3an ha nem tudom hol találkozunk.

Lassan baktatok a helyőrség felé, az utolsó százméteren felrakom a kezemet a magasba, hogy látják, hogy nem akarok senkit lelőni. Amikor meglát a szolgálatos őr, odarohan hozzám, közben a fegyverét rám fogja.
- Mit akarsz? - ordítja.
- Csak egy kisérőt szeretnék.
- Jól van! Hátul megtalálod az embered. De semmi rendbontás!
Otthagyom az őrt, és néhány perc múlva megtalálom a kisérőt.
- Vöröserdőbe szeretnék menni! Mennyi lesz?
- Oké! Szerencséd van, mert nem kell fizetned, csak egy kis szivességet kellene teljesítened.
- Mi lenne az?
- Van itt egy PDA. Ezt el kellene vinnem az ottani tudósokhoz, de a Raktártelepen is dolgom van. Én elviszlek Vöröserdőbe, te pedig a PDA-t a tudósoknak!
- Jó! Induljunk!

( Még este jó?)
Holnap mindenképp megindulok a feladatot elvégezni, bár nem tudom, hogy szegény Kutya mien viszonyban van a vérszívókkal, és mennyire veszélyesek szémára, de inkább úgy döntök, hogy jöjjön velem.Végül is a zóna szülötte, és biztosan találkozott már pár vérszívónál nagyobb kihívással is, csak arra kell majd vigyázni, hogy nehogy belekapjon a szőrébe a láng.
Épp a vegyvereket tisztítom, már kezd sötétbe borulni a túlvilági táj, amikor valaminek a körvonalai kezdenek kibontakozni az egyik domb tetején.
Gyorsan előkapom a pisztolyt, aztán meggondolom magam, a tudósok mellett amúgy sem lehet lődözni, meg úgy is egyedül van és nem nagyon látok a kezemben semmi fegyvert.
Közelebb ér, odaszólok neki, hogy ne lőjön, mert nam akarok rosszat neki.Amikor már egész közel van látszik az arcán , hogy ő sincs itt túl rég, bár ahoz képes a felszerelése nem semmi, kikandikál a táskájából valami gránátvető csöve is.
Kiderült, hogy őt valaki ideküldte valami nagyobb frakciótól, mert nem csak a tudósoknak fáj a foga a relikviákra , amik a faluban vannak.
Még egy kicsit beszélgetek vele, nem tűnik túl veszélyesnek, hosszú lesz a holnapi nap, hát korán nyugavóra térek.

Megjelent az idegen. Furcsán néz ki. A hátán zöldes színű kis nyújtott hólyagocskák,az arca előtt meg a külvilágot visszatükröző víztükör van,csak azt nem értem,ha lóg az a víztükör ott,akkor miért nem folyik le a mellkasán a lábáig?Külső bőre roppant módon különbözik a Gazdámétól,olyan,mintha egybefüggően lenne a testére növesztve. Nem is értem,hogy vedli le? A Gazdámé általában két részből van,és külön húzza fel őket,de ez itt olyan különös....
Hát elég furcsa egy szerzet,annyi már biztos.
A csomagja sem egy átlagos háti csomag. Szép fényes valamiből szőtték,olyan színe van,mint a nagy Sárban a hínárosnak,és pont olyan selymes is,és jó vaskosnak néz ki,mintha egy kisebbfajta Röfit raktak volna belé...Bár ennek a Röfinek nagyon dörgő bot szaga van,csak úgy dől belőle.
Megáll előttünk,én eléggé bizalmatlanul körbeszaglászom,és nagyon távolságtartóan méregetem,ő meg fejével követi a körbe-karikára való mozgásomat a lábai mentén. Ez már csak egy kutyás berögződés,muszáj megtennem,annál is inkább,mert úgy tűnik,Gazdámmal halkan beszélgetnek,mintha csak régről ismernék egymást valahonnan,amit azonban nem nagyon hiszek,de mivel meglehetősen barátságosnak tűnik,inkább megjegyzem az illatát,hogy így is azonosítani tudjam,messzebbről is.
Ki tudja,lehet még a hasznunkra lesz ő is a továbbiak folyamán.
Úgy tűnik Gazdám készülődik valahová egyébként,mert az idegen megjelenése előtt a holmiját rendezgette,tisztogatta,de eléggé nyugtalannak és zaklatottnak látszott, azonban az idegen megérkezése mintha valamelyest lecsitította volna..Azért is gondolom,hogy jó hírt hozhatott.

Kiscsillag, csatlakozom én is hozzátok. Engem Sakharov prof. küldött, hogy csatlakozzam hozzátok mikor a kirendelt csapattól értesítést kapott, hogy van vállalkozó aki megy a faluba. Fel fogsz ismerni, ütött kopott fekete exo, meg egy távcsöves TRs 301-es lesz a felszerelésem. Reggel 6-ra ott vagyok.

Estefél értem oda a tudósok helyőrségéhez.
Ugy tűnik nem egyedül vagyok, egy elég furcsa párossal találkoztam a tudósoknál, egy stalker és egy vak kutya.
Mivel a stalker nem tartott rám fegyvert, vagy rám vagy más valakire, esetleg a barátjára vár, fene tudja.
beszédbe elegyedtem vele, elmesélte hogy a központba tartott, amikor a tudósokkal találkozott és mivel szüksége van felszerelésre segít a tudósoknak.
Az egész beszélgetés alatt az a kutya körülöttem kóválygott, és szaglászott.
Amig nem támad rám, addig nem kell agyonlőnöm, gondoltam mivel nekem eddig nem volt szerencsém barátságos ebbel találkozni a zónában.
Az ismeretlennel való beszélgetés során rá tértünk a felszerelésekre, mivel nagyon furdalta a kíváncsiság a gránátvetőm miatt. Mondtam hogy a szabadságtól szerváltam, nem volt valami olcsó, de nagyszámú vagy nagy testű mutánsok ellen igencsak hatásos.
Mivel kb 20 perce ismerem, és még a nevét sem tudom, meg aztán a tudósokkal is szót kéne váltanom, elköszöntem tőle egy kis időre.
Befáradtam hát a tudósok házába és meg kérdeztem az egyiktől hogy ki a vezető asszisztens.
Egy fiatal, feltűnően csinos nőszemély hívott oda magához.
Jó estét. Köszöntem és le is ültem az általa mutatott helyre.
A nő is leült és bemutatkozott.
A nevem Tánya, én vagyok a vezető itt a vörörs erdő béli kutató poszton, ide szóltak a csoportjátol hogy jön. Nos nem kertelek a célunk az itteni természet megismerése tanulmányozása és az itt fel lelhető Artifaktumok begyüjtése, és Szaharovhoz való elküldése.
Jön erre egy másik kutató is de majd csak holnap estefelé várjuk az érkezését, mivel egészen a Yantari állomástól jön ide.
A kint táborozó stalker viszont 1 napja itt van és szeretnénk ha maguk ketten elmennének a közeli faluba és begyüjtenének pár artifaktumot.
Meg köszürültem a torkomat, hogy végre szóhoz juthassak.
És nekem és a csoportnak mi a haszna?
Rendben, értem magukat zsoldosokat is csak a pénz érdekli. az a különbség ön között és a kint váró között hogy ő csak felszerelést kért és nem részesedést.
Istenem fejezze be nekem a szent beszédet, nem vagyok kezdő.
Mondja hogy mikor induljunk, és elmegyek a stalkerrel.
Még ma este ha lehet.
Rendben.
Van hely ahova le tudnám pakolni a felesleges cuccom? kérdeztem tőle még igy utolsó ként.
Hátul van hely.
Elindultam a hátsóhelység felé, a sarokban leraktam a táskát, kivettem a gránátvetőt, és az SGI-t, meg egy pisztolyt és egy tucatnyi lőszert.
a Buldogot válra vettem, a pisztolyt a térdemnél lévő tokba, az SGI-t meg a kezemben vittem kifelemenet.
Ezalatt kint a stalker készülödött lefeküdni, de oda szóltam neki hogy ne menjen aludni mert mennünk kell a faluba.
A fazon kicsit morcos lett, de azrét gyorsan össze kapkodta magát és a fegyverét és a kutyának is odaszólt.
Már javában este volt, de fityet hányva a veszélyes időszakra elindultunk a falu felé.

Elaludtam. A PDA-m jelzésére kelek föl: Skinfilnt keres.
Összeszedem magam, feltápászkodom, majd elindulok megnézni mit akar ez a lökött.
Intek az épületet őreinek, majd bemegyek a régi bajtársamhoz, aki azzal fogad hogy lenne 1 munkája a számomra.
Közli velem, hogy nemrég érkezezett egy eléggé megviselt stalker aki miután kipihente és rendbeszedte magát rögtön továbbált,
de előtte még 2 értékesnek tűnő relikviáért kapott egy egyedi tetspáncélt és megkapta az egyetlen gránátvetőt is a táborban.
A munka pedig a következő: menjek el yantarba a tudósokhoz megvizsgáltatni a relikviákat,
ha esetleg közben tudok szerezni még egy gránátvetőt is, próbáljam meg,
a jutalmam nem marad el.
Mivel már lassan 2 hete készülök yantarba,
közlöm az Skinnel, hogy baráti alapon elvállalom, csak lőszerre és egy-két elsősegélycsomagra van szükségem.
Miután ezt meghallja, mosolyogva megszólal: tudtam hogy bízhatok benned!
Mielőtt elindulok, még gyorsan megkeresem Max-et,és szólok neki, hogy egy ideig nem leszek elérhető,
mondja meg Csehovnak is.
Miután ellenőriztem felszerelésem, hátamra veszem a dragunovomat,
kezembe a g36-ot, és elindulok Rostok felé.

(joeetm szerintem írni kéne magadról pár sort bemutatkozásnak, hogy mit csináltál a zónán kívül, hogy nézel ki stb...)
A sötétbe bolrult a táj, csak az elektromos anomáliák szikrái látszanak a távolban és pár stalker tábornak az őrtüzei.
Elindulunk a falu felé az idegen javaslatára, kezemben a kibiztosított ak övemen pár molotov, zsebemben öngyújó.A Kutya is jön velünk, de még mindig egy kissé bizalmatlan az idegennel szemben , de hát így is van jól nem látszik veszélyesnek, de azért jobb ha rajta tartja a szemét.
Kis idő múlva odaérünk az elhagyott falu határához kissé feszélyez az hogy minden kihalt, eléggé posztapokaliptikus hangulat vesz rajtam erőt.
Belépünk a falu főterére, minden csündes, csak egy régi kocsinak jár a motorja, inkább nem közeledünk hozzá.
Hirtelen zörgés hallatszik, majd mély hangú hörgés és valami felkap és nekivág valami régi fakerítéshez, ami el is törik.
Aztán fölém hajol valami, tudom hogy ott van, de nem látom de érzem a tdüdejéból kiáramló levegőt az arcomon oda is tartom az ak t és meghúzom a ravasz, hirtelen látható lesz valami eltorzult kissé kékes árnyalató csápos fej, és a hozzá tartozótestből pedig dől a vér, de úgytűnik ez nam nagyon izgatja gazdáját.
A Kutya felugrik a nyakára, hátraesik a monstrum, az ismeretlen küzben sorozza a körülötte lévő levegőt a géppisztolyával, és néhol látható lesz az őt támadó kreatúra.
A Kutya gyorsan leugrik a vérszívóról én ráemelem a fegyvert, de beragad hát mi sem egyszerűbb lekapok egy koktélt az övemről, meggyújtom, és a vérszívó mellé domom, akimott fekszik a földön.
Az üveg rendben eltörik és a lángok lassan elnyelik az éppen feltápázkodni készülő szörnyet.
Még lép párat felém, miközben a lángok emésztik a testét, de aztán újjabb odítás keretében a födrerogy és kileheli a lekét, márha ilyen van neki.

Én az adrenalintól hajtva dobálom a koktélaokat, arra amerre a Kutya ugat, amikor az egyikm eltörik
hirtelen azt veszem észre, hogy egy vérszívóra réfröccsent az égő benzin, nem látom, de a lángok miatt jó célpont lesz az ak nak, gyorsan újratöltöm, és belélövök vagy fél tárat.
Ekkor hirtelen valami iszonyatos pofont lekever nekem, olyat hogy a föld adta a másikat, aztán felhasítja a ruhámat, felszakad a melkasomon a bőr, csak felszíni sérülés, de iszonyatosan fály és vérzik is rendesen.
előkapom a már oly sokszor jó szolgálatot tett makarovot, és a fejébe lövöm a benne lévő tárat, ettől megtántorodik, aztán hozzávágom a pisztolyt, és előkapom a kést beledöföm a nyakába, de túl sokat vannak látom, hogy az idegent is szorongatják.(Legyen nektek is részetek a történbetben , innnentől a ti reszortotok.)

Hál istennek előbb érkeztem a táborhoz mint vártam. Szerencsére. Mikor közeledem az épülethez Tánya már kinn vár és van nála egy csomag is. Odalépek hozzá és mondja hogy már elindult a másik kettő, ezért összeszedett nekem némi lőszert a TRs-hez, pár gránátot, meg elsősegélycsomagot. Nem is álldogálok sokat csak iszom egy energiaitalt, enni ettem menet közben. Egy gyors PDA szinkron után már indulok is tovább. Mikor közeledem a faluhoz már hallom a fegyverek dörgését, az ordítást, a vérszívókat, és egy különös mély ugatással vegyült morgást. Mikor a közelbe érek lekapcsolom a lámpám, csak az éjjellátót használom. Gyönyörű csillagos az ég így mindent jól látok. Kezemben van már a TRs-em és elkezdem sorozni a dögöket. Azzal kezdem amelyik földre vitte a kutyást, egy fél tár elég neki. Látom hogy megkönnyebbül a srác, kötszere van, kicsit rendbe szedi magát, a kutya vigyáz rá. Átrohanok a másikhoz aki nagyon káromkodik mert fogy a lőszere. Ideúton találtam két tárat gyorsan odadobom neki, majd ismét írtani kezdek. Valahol messzebb feltűnik két újabb dög, erre a páncélos kolléga elrakja az SGi-t és elővesz egy bulldogot. Bakker egy BULLDOGOT! Odapirít vagy négyet nekik, erre kinyúlik mindkettő. Asszem egyenlőre ennyi. Most pihenünk, beszélgetünk, szétosztom a medkiteket amiket Tánya még utólag küldött, valamint a kutyának is hoztam némi vadkanhúst, látom örül neki. A gazdája megsérül de nem súlyos, megnézem a járó motorú autót, találok benne egy stalkeruhát, nekiadom, egy ideig bírni fogja. Ha kipihentük magunkat, indulunk tovább szétnézünk és keresgélünk.

Ha nem baj én is leirom még a harcot, remélem te is morzsi.

Út közben érzetem, hogy a kutya figyel, de remélem inkább a gazdájára fog figyelni.
Meg érkeztünk hát, Valami hang kiszürödött a falu közepéről, bementünk hát.
Egy kocsi motorja járt, elövigyázatoságból nem mentünk oda.
A stalker elöttem volt egy méterrel, pár pillanat alatt fel emelkedett a levegőbe és neki vágodott egy keritésnek amit szét is tört ahogy neki vágódott.
A szipka továbbra is láthatatlan maradt mire a stalker végre belelőtt és meglátszot igazi valója.
Hallom az Orditást, egy szipka tart feém bödületes sebeséggel, majdnem az egész tárat belesoroztam a szipkába, mire elesett elöttem pár méterre.
Látom a következő célpontot, azt már hideg türelemmel vártam, 1 sorozat, ami vagy fél fejét elvitte.
Észre vettem hogy a stalker molotov koktélt dobálgat arra amerre a kutya ugat.
Egy ilyen üveg viszont mellé ment és a lángoló szipka egy gyorsvonat sebességével tartott a stalker felé.
Utobbi az akával lött rá, de a Vérszivó egy irgalmatlan pofont adott neki.
vissza fordulok a "munkámhoz" mert már nagyon közel voltak, ekkor egy kattanás.
Francba kifogyott a tár, a tussal pofán vágtam a szipkát mielött rám vetette volna magát, ezzel egy idöben hatalmas orditást hallok, de emberit: a Stalker nem volt ilyen szerencsés a vérszívó egyetlen csapással felszakitotta a védőruháját. Megpróbáltam feléje menni, de a másik vérszivó a karomra csimpaszkodott a pofájával. Hátra lépet 2 öt mert adtam neki egy jobb horgot, a kezem újra szabad lett felkaptam a pisztolyt és lenyelettem vele az olmot.
Ekkor egy másik fegyver hangja dördült fel mögötünk, a stalkerre pályázó vérszívó kapott egy fél tárat plusz egy kést a a nyakába.
Miuttán látta hogy rendeben lesz a stalker hozzám rohant, és meg dobott 2 tárral.
köszönésre nem volt idő csak betáraztam és ketten gyorsan megfektetünk egyet a következök közül.
Látom hogy 2 közelit egymás mellet, gyorsan lekaptam a vállamról a gránátvetöt és közéjük löttem pár gránátot a biztonság kedvéért.
Ezek után abba maradt a támadás.
Az újabb idegen, adott a sérültnek egy elsősegély csomagot és egy kis vadnak combot is ledobott a kutyának.
Rá néztem a kutyára, és egy bólintást tettem felé, egy amolyan tiszteletemet elnyerte bólintást hiszen láttam hogy hősiesen harcolt, és védte a gazdáját a vérszivókkal szemben.
Ezt követöen a gazdájára néztem akinek egy szép vágás volt a melkasán is nem súlyos, de vérzik.
Begyógyul, de megfog maradni a heg! mondtam a stalkernek.
Eközben a másik megnézte a kocsit, és talált benne egy átlagos stalker öltözetet, oda adta a sérültnek, hiszen ez csak jobb mint a semmi.
Egy kicsit kifujtuk magunkat és neki áltunk keresni pár relikviát, és egyéb érdekeségeket.

Hát nem a legrövidebb írás de gyorsan lehet haladni rajta.
Putiteng mikor ér ide a Pék nevü karaktered?

(Jaja jó lenne, ha Morzsi is írna)
Jött valami új figura is elég keményen néz ki a fekete exo jában, ellátja a sebemet, aztán ad nekem valami stalker ruhát, az előző öltözékemnél bevallom ez sokkal jobb.
A pali tudósnak vallja magát annak a Shakarovnak a kollégályának, aki ott tanyázik yantarban.
Elmúlt a veszély, kissé megnyugodva rágyújtok, aztán elindulunk relikviákat keresni az elhagyott házak közé.

hm... nabukodonozor és putiteng vadásznak a karaktereitekre?.
hm... ezt nem tudtam, de a későbbiek folyamán vihet egy kis csavart, elvégre az én karakterem is zsoldos
:twisted:

Tudod a tudós karaktered fekete exoban inkább egy veterán bérgyilkosra emlékeztet, mintsem tudósra. bár lehet hogy a zónai elfogultságom teszi black...

Én úgy gondoltam, hogy kiscsillag nem ismer fel, csak gondolkodni fog, hogy hol látot már. Zombimorzsi pedig felismer, csak nem tudja elmondani kiscsillagnak. :)

hiddel hogy van olyan okos az a kutya hogy elmondja, sőtt ez még a mázlisabb, egy vak kutyát ismerve inkább a torkodnak ugrana egyből, de legyen ugy ahogy te mondod, legalább tovább élünk
és morzsi az isten egyen meg, ha fent vagy irde meg a te elbeszélésedet a faluban lévő harcról
na elég az off bol mert majd még büntetnek.

Jelöljük, úgyhogy nincs probléma. Meg ez nem is annyira off. Ha meg a torkomnak ugrana, akkor majd letépitek rólam. De ez a verzió nem kötelező, ha van más ötlet, akkor nyugodtan lehet közölni. :)
Ne sürgesd a morzsit! Lehet, hogy most is az egyik mesterművén ügyködik. :wink:

EDIT: Már megint elfelejtem az offot jelölni. :D

Vissza
Top Alul