(joeetm szerintem írni kéne magadról pár sort bemutatkozásnak, hogy mit csináltál a zónán kívül, hogy nézel ki stb...)
A sötétbe bolrult a táj, csak az elektromos anomáliák szikrái látszanak a távolban és pár stalker tábornak az őrtüzei.
Elindulunk a falu felé az idegen javaslatára, kezemben a kibiztosított ak övemen pár molotov, zsebemben öngyújó.A Kutya is jön velünk, de még mindig egy kissé bizalmatlan az idegennel szemben , de hát így is van jól nem látszik veszélyesnek, de azért jobb ha rajta tartja a szemét.
Kis idő múlva odaérünk az elhagyott falu határához kissé feszélyez az hogy minden kihalt, eléggé posztapokaliptikus hangulat vesz rajtam erőt.
Belépünk a falu főterére, minden csündes, csak egy régi kocsinak jár a motorja, inkább nem közeledünk hozzá.
Hirtelen zörgés hallatszik, majd mély hangú hörgés és valami felkap és nekivág valami régi fakerítéshez, ami el is törik.
Aztán fölém hajol valami, tudom hogy ott van, de nem látom de érzem a tdüdejéból kiáramló levegőt az arcomon oda is tartom az ak t és meghúzom a ravasz, hirtelen látható lesz valami eltorzult kissé kékes árnyalató csápos fej, és a hozzá tartozótestből pedig dől a vér, de úgytűnik ez nam nagyon izgatja gazdáját.
A Kutya felugrik a nyakára, hátraesik a monstrum, az ismeretlen küzben sorozza a körülötte lévő levegőt a géppisztolyával, és néhol látható lesz az őt támadó kreatúra.
A Kutya gyorsan leugrik a vérszívóról én ráemelem a fegyvert, de beragad hát mi sem egyszerűbb lekapok egy koktélt az övemről, meggyújtom, és a vérszívó mellé domom, akimott fekszik a földön.
Az üveg rendben eltörik és a lángok lassan elnyelik az éppen feltápázkodni készülő szörnyet.
Még lép párat felém, miközben a lángok emésztik a testét, de aztán újjabb odítás keretében a födrerogy és kileheli a lekét, márha ilyen van neki.
Én az adrenalintól hajtva dobálom a koktélaokat, arra amerre a Kutya ugat, amikor az egyikm eltörik
hirtelen azt veszem észre, hogy egy vérszívóra réfröccsent az égő benzin, nem látom, de a lángok miatt jó célpont lesz az ak nak, gyorsan újratöltöm, és belélövök vagy fél tárat.
Ekkor hirtelen valami iszonyatos pofont lekever nekem, olyat hogy a föld adta a másikat, aztán felhasítja a ruhámat, felszakad a melkasomon a bőr, csak felszíni sérülés, de iszonyatosan fály és vérzik is rendesen.
előkapom a már oly sokszor jó szolgálatot tett makarovot, és a fejébe lövöm a benne lévő tárat, ettől megtántorodik, aztán hozzávágom a pisztolyt, és előkapom a kést beledöföm a nyakába, de túl sokat vannak látom, hogy az idegent is szorongatják.(Legyen nektek is részetek a történbetben , innnentől a ti reszortotok.)