Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Szövetséget ajánlok a kiscsillag által vezetett banditáknak, a Mauzzer által vezetett zsoldos frakciónak. A banditáknak egyelőre még a fennmaradásért kell küzdeni, és látszik, hogy kizsákmányolják a területet a Másodrendű Zsoldosok. A Mauzzer vezetett zsoldosoknak, pedig le kell számolnia a konkurenciával.

Teljes gerillaháborút índítok a Másodrendű Zsoldosok ellen! Nagyon jól tudja mindenki, hogy kikre gondolok. Időm végtelen, fegyvereim erősek!

Háború!!!!!!

Boris

mond ki ha mered! az idod pedig nem vegtelen ugyanis megerkezett az ajandek csomag a Krimbol amit kuldtek. a masodrendu zsoldosokat pedig kikerem magamnak, az igazi zsoldos annak dolgozik aki tobbet fizet es nem ismeri a becsuletesseget.

azaz alavalo Zombimorzsit megszoktettek, egy emberem meghalt Harkovba. aki tud rola azonnal jeletkezzen h megkereshessuk es megbuntethessuk. mi uldozobe vettuk oket es mostantol nem fogyolkent akarjuk viszont latni hanem hullakent.!!!

Zombimorzsi ha hallod akkor ne menekulj mert ugy gyorsabban utoler teged a halalod.

Zombomorzsit megtaláltam, és az én védelmem alatt áll! Aki szarakodik velünk, az már csak a pokolból nézheti a műsort! Jól hallotad! Másodrendű zsoldosok vagytok. A megbízótak azt a feladatot adta, hogy foglyátok el, ne öljétek meg, ti pedig most hullaként akarjátok látni!

Szánalmasok vagytok!

Éljen az ellenállás!

Boris

ha tudnad h kik az igazi megbizoim, nem lenne ien nagy a szad. es h mire ment ki az egesz. bar akkor sem tudnad megerteni. a katonai helyorseget a kordonbol eltoroltuk a fold szinerol. mindenkit megoltunk!! :D :D hamarosan a kopaszfalu ellen megyunk.

Menjetek csak! Már szóltam az ottani stalkereknek, hogy csatlakozonak hozzánk. Természetesen elfogadták!
Most kaptam az üzenetet, hogy elhagyták a Kordont!
Megalapítom A Másodrendű Zsoldoshadsereg Felszámolásáért frakciót! (MZSF)

Boris

Majd meglátjuk, ki fog menekülni. Beássuk magunkat és végetek. A fegyveres teherautókra lecsapunk és kifosztjuk őket! A terep velünk van! Még kevesen vagyunk, de erősek. A fegyvereitek erősebbek, ügyesebben is mozogtok, de mi az életünkért fogunk harcolni.

Engem nem érdekel, hogy mit csinált morzsi. Engem az érdekel, hogy pár őrült, lől mindenkire akit meglát. A harcok után megbeszéljük vele!

Meglátod! Bitón fogod végezni!

Boris az ellenállás vezetője

fegyveres teherautok? ki mondta h fegyverek vannak a teherautokon? :D :D :D azt mondtam h ajandek a Krimbol. majd meglatjatok, csak ido kerdese es eltuntetunk titeket a Zonbabol, majd a Zona visszakerul a ...... kezebe

Kiváncsi vagyok, hogy használjátok fel, ha azt sem tudjátok, hogy hol vagyunk!
Készüljetek, mert a szállítmányotokra lecsapunk!

Sőt,fogunk is! :D
Ami pedig a menekülésünket illeti,azért azt rögtön tedd hozzá,nem voltatok valami éberek! Símán beférkőzött az embereid közé a volt társam,aki még jött ezzel nekem,és ezzel letudta az adósságát. A teljes igazság kedvéért elmondanám,mi is történt akkor és ott!
Szóval a volt emberem,hírét vette,hol és kik őriznek.(Ezért mondom neked Tigris,az embereid elég szószátyárok is mindemellett!)
Tudod a környékbeli újgazdagok valahogy kiszagolták,és nagyon gyorsan híre ment,hogy az ingyenenergia-generátor forgalamazóját elkaptátok,és ez nagyon szabta a csőrük hegyit!
Mindenhol-még a legkoszosabb kocsmákban is- szóban forgott a nevem,ti meg okosan csücsültettetek,na nem éppen Harkovban,hanem Kievtől délre egy lepusztult laktanyaépületben!
A volt emberem ide,hozzátok állt be takarítónak álcázva,ti meg elkövettétek azt a hibát,hogy nem is prioráltátok le,mielőtt munkába állt. Ez bizony nagy hiba volt!
Aztán az is nagy melléfogás volt,hogy az ételt-olyan régies szokás szerint-egy pléhtányérban nyomtátok a cellámba. Tudod,az gyorsan hajlítható,és élesen törhető. Na,ezért esett le az őrnek a feje! Ez meg tudod,afféle kaukázusi szokás szerint való,hehehehe!
Innetől gyakolatilag nyitva volt az út a Zónáig,ahol Putiteng megtalált,szerencsére. (Áldassék a neve!!)
A társam elterelte az embereid figyelmét,így símán kijutottam az épületből! Azóta ő már köddé vált,s ha üldöznéd,nem fogod megtalálni. Csont nélkül vált más személyiségre,s a pofázmányát is átszabatja,úgyhogy kár a gőzért!
és végezetül pedig,nem igazán értettem,minek okán fogtatok el? Zavart a konkurrencia talán? No,persze,az urak maguknak akarják a Zónát is,mert jó volna erre is rátenyerelni,és személyedben megtalálták a megfelelő személyt a piszkos munkához,igaz e? De ebbe bele fog törni a késetek,azt garantáljuk!
Van még egy-két trükk a tarisznyában!

nem ismereitek a fonokeimet, az oka annak h elfogtunk pedig egy futo gondolat volt h kitorjon egy kis haboruszeruseg a Zonaba. de mint kiderult inkabb hatraltok minthogy tamadnatok. de mind1 legalabb jobban beassuk magunkat ha ellenunk jonnetek.

Annyit bészélsz a főnökeidről, már már gyanús, hogy te sem tudod, hogy kicsodák. Az eszeveszett támadásaidnak nem lesz jó vége. Egyre többen utálnak titeket, és egyre többen vannak velünk.
A Zóna északi része már a mi irányításunk alatt áll! 100 000 rubelt adok annak az embernek, aki elém hozza a fejed! Vannak szép számmal jelentkezők.

Boris

Ezek szerint jól láttam dolgot már az elejétől fogva.

Morzsi: a barátaink a orosz vezetésben nagyon érdekesnek találták a beszámolómat a mini erőművünkről, rövidesen két emberük fel fog keresni engem hogy összehozzak egy találkozót veled. Szeretnék ha sorozatgyártásra kerülne a cucc. Támogatást azt adnának bőkezűen. Csak helyet kellene találnunk a Zónában, ahol dolgozhatunk és a kórházat is újraindíthatjuk. Én személy szerint Limanskra vagy Pripyaty ra gondoltam, vagy még a Bár környéke a gyárépületekkel. Szerintem a Csapos barátunk is örülne nekünk. Mit szólsz hozzá?

Putiteng: Kereskedelmi kedvezményeket és egészségügyi ellátást adok neked mert segítettél Morzsi barátomnak!

behatoltunk az ingovanyba, aki megadja magat az birosag ele kerul aki nem az a fold ala. Figyelmeztetlek benneteket sokan vagyunk, tobben mint hinnetek. a fonokeimet pedig hamarosan megismeritek szemelyesen is. :D :D

Pripyaty, Vöröserdő, Kórház és a Katonai raktárak már a MSZF írányítása alatt áll, és még jó pár helyen földalatt vannak az embereink., mélyen az ellenséges vonalak mögött. (De lehet, hogy félre akarlak vezetni. Ki tudja.)

Boris

a felrevezetes fontos dolog, de lehetttek a vonalaink mogott is ugyse tudtok megolni minket, a vonalak mogott viszont szetneznek nalatok. ez viszont egy tipp, a joknak is szurkolni kell :D :D :D :D

Blackacehun barátom!

Végre megint együtt! Meglátásom szerint-mivel Putiteng is ezt pártolja,s javasolja,s az én félelmeim is ezt igazolták-hát csak minél északabbra azt a kis saját laboratóriumunkat!
Ennek részben az az oka,mert Tigris barátunk nagyon fenegeti már a körmeit,s ahogy megtapasztaltam belénk is akasztaná,ha hagynánk,s ő bizonyosan dél felől kapja az utánpótlást,s a Kordon ura. Másrészt pedig, minél közelebb szponzorainkhoz. Javasolnám neked-bár tudom ez kissé furcsán hangozhat- az általam fellelt Mazyr nevű városkát,ahová a pripjatyi Moebius -gömb kidobott,s ahol megleltem Hannibalt is annak idején! Egész pontosan,őt szipákolta be,én csak utánamentem. Tudod,ez a város a Zónán túl fekszik,úgy ötvenegynehány kilóméterre,belorusz területen,ráadásul olyan részen,ami a legutolsó blowout óta teljesen üres,katasztrófasújtott terület,aféle farkasok földje.
A hívatlan látogatókat fájintos fogadtatásban tudjuk részesíteni,mondjuk egy két furfangos műszaki zárral,meg a pripjatyi bemeneteit is lehet megfelelő őrséggel blokkolni,s felkészülni a kéretlen vendégek illendőképpeni és úriasan kifinomult fogadtatására. :D
Remélem megfelel az ötletem, No,és még valami. Amennyiben megfelelő anyagi és tudományos támogatást kapnánk,meg kellene próbálkozni egy gömbvillámkeltő generátor megalkotásával,bár lehet,ez csak utópia. Szerintem Tigris embereit még a láthatatlanná tévő ruháik sem óvnák meg. (Ez utóbbiról két félig részeg őr pofázott egymás közt a fogadajtó előtt,ahová bekaszliztak.Elég nyugatalanító,nem?)
Ja,és a mazyri hely,ahová a moebius jelenség kidob,éppen egy kórház legfelső emelete. Ugyan felszerelés nincs benne,de jó magos,acélbeton épület,és amennyire akkor időm volt szétnézni,nem találtam egyáltalán sem lepukkantnak,sem pedig ósdinak. Lehet,még az elektromos rendszere is újraindítható.. Generátorunk ugye van?

Putiteng!
Neked pedig örök hálám,hogy megtaláva engem nem hagytál a trágyában. Egyel ezért jövök neked! Úgy gondolom,ha sikerülne a gömbvillámfegyvert hordozhatóvá tenni,te leszel az első,aki élesben kipróbálhatod aktuális ellenfeleinken! De szép is lesz az!

Zombimorzsi: Öröm lesz használni! Elnevezhetem?

Blackacehun: Mikor érkeznek az embereid?

Tiger:

Azt nem mondtam, hogy ölni fognak. Felvázolom a helyzetet, hogy tisztába legyél mivel állsz szemben:

Vonalak mögöttiek:

Nagyjából 20 ember, ezekből 15 tűzszerész. Náluk van körülberül ötven kiló TNT, meg néhány kiló C4. A negyven aknáról ne is beszéljünk.

A TNT-vel a nagyobb épületeket fogják szabotálni, az aknákat a járműves járőröknek és a kis "csomagotoknak" szánom. A C4-el barlangokat, hidakat és egyéb közlekedést segítő pontokat fogunk felrobbantani, ezzel megbénítva a teherszállítást.
Kereshetitek őket, de kizár, hogy megtaláljátok, mivel biztos helyen vannak. Ki tudja, talán közelebb mint gondolnátok! Most, hogy az 1. évadból idézzek, kicsit változtatva:

Az embereim ott is vannak, ahol álmaitokban sem gondolnátok. Lehet, hogy a föld alatt? Lehet, hogy a levegőben? Vagy lehet, hogy az összes embered az ellenállás tagja? Lehet, hogy te is az vagy, csak nem tudod? :D

A frakció:
Több száz ember. Legtöbbjük még tapasztalatlan, de ezeknek az embereknek már megkezdtük a kiképzését. Zombimorzsinak külön köszönet a fegyverekért. Annak is nagyon örülök, hogy hihetetlen jó fizikai tudásával, nemsokára kész lesz az elektro fegyverünk, amivel kitörlünk titetek a föld szinéről is. Hahahahahahaha!

Külön csapatok:

1. csapat: Küldetésük a rádioadások lehallgatása.
2. csapat: Nagyagyok kis csoportja, orvosok
3. csapat: Fegyverfejlesztők
4. csapat: Raktárosok
5. csapat: Légvédelem
6. csapat: Járműelhárítók
7. csapat: Testőrség
8. csapat: Tűzszerészek
9. csapat: Speciális egységek (Elekro fegyveresek)
10. csapat: Vezetők

Akiktől félnetek kell:
9.1 csapat: Fanatikusok
9.2 csapat: Jihad támogatók (Ők mindenhol ott vannak) :D

Boris

a teherszallitas mar megtortent. a kordonba berendezkettunk. ingovanyba atvettuk az iranyitast. hamarosan meginudlunk.

Vissza
Top Alul