Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Pripjatyba a lábotokat se tegyétek be. Nem miattunk. Más miatt. Illetve,ahogy gondoljátok,csak azt ne mondjátok,benneteket senki nem figyelmeztetett idejekorán.

Én nem hencegnék a helyedben,ha legalább valami segédjegyzői fogalmam lenne arról,mi is várja ott az emberi lényeket. Ó,nem a zombik,nem a különböző kreatúrák,meg anomáliák. valami sokkal sötétebb van ott,amit régóta érzek. Azóta,hogy először idejöttem. Majd te is megérzed,csak akkor lehet késő lesz.

Hát én sem nagyon, mivel pár épületetbe pár kiló TNT-t elhelyeztek az embereim, úgyhogy ha támadtok, hamarabb fogtok tüzijátékot látni, mint szilveszterkor.

Ahogy a valóéletben szoktam mondani:

SAKK!

Putiteng!
Vigyázzatok az épületek alagsori részeinél. Olyan infó van birtokomban,miszerint többen láttak folyadékként mozgó,de attól sűrűbb,viszkózusabb szurokfekete ,mozgó matériát,ami a falakon is felmászott,majd hírtelen eltűnt a résekben,mint ha soha ott nem lett volna. Nem tudom,honnan ez a dolog,de annyi bizonyos,mikor először itt leraktam a boltot,még nem találkoztam vele.Tegyük hozzá rögtön,én az épület emeleti részeit bitoroltam.
A cuccos egyébiránt gyakorlatilag erodálja betont,a téglát,majdnem mindent,amihez hozzáér. Ja,és a közelében extrém fejfájás gyötört bárkit,aki találkozott vele. Én meg nem mondom mi ez,de itt a Zónában azon csodáloznék,ha nem tünne fel minden hónapban valami extrém,őrült dolog...

tamadaast inditunk a szemetdomb ellen, a szabaly ugyanaz mint az ingovanynal: megadod magad = birosag, nem adod meg magad=halal

Tiger:

Úgy látszik, hogy nem voltam érthető! Ha támadtok, robbantunk.

Morzsi!
Kész van a elektro fegyver?
Ha felrobbantsuk azt az épületet, három dolog történhet:
1. A cuccosnak annyi
2. A cuccos kiszabadul, és kinyír néhány embert, az ottaniak pedig valahogy ártalmatlanná teszik.
3. A cuccos kiszabadul, mészárlásba kezd, nem lehet kinyírni. (Erre az esetre már kidolgoztam a menekülési tervet)

A siker 66%-os! Robbantsuk vagy ne?

Más:

Kérlek, hogy vezesd az ellenállást!

Boris

hat robbantsatok mi nem leszunk kozel a robbantos dolgokhoz mert vannak detektoraink es szakertoink, meg mindig nem tudjatok h mivel alltok szembe

Sikerült egyben tartanunk a forró plazmagömböket egy, a gravitációs téranomáliából származó képződmény egy kicsiny méretű darabjával, s a részecskegyorsító eszközöket is megkaptuk. Hamarosan ki is tudjuk lőni a plazmatölteteket,úgyhogy nem igazán ajánlanám senkinek,hogy a Bár távolságán túl merészkedjen,hacsak nem a mi oldalunkon áll.
Éppen ezért Tigris,minden lehetőségedet elvágtuk,hogy a katonai raktárak peremvidékére,vagy azon túlra bármiféle járművel behatolj,mert azok lesznek az elsők,amiből tényleg füstölgő ócskavasakat fogunk csinálni,aztán viheted őket a főnökeidnek!
Energiánk effektíve mint a tenger,ez az új fegyver pedig magából a Zónából táplálkozik.

Putiteng,neked pedig sajnos azzal a hírrel kell szolgálnom,nem valószínű,hogy a fent említett eszköz egy ember számára is hordozhatóvá teheteő a hatalmas tömege miatt!
Most azon gondolkodunk,hogy a meglévő és használható páncélozott harcjárműállomány lövegtornyaiba szerelnénk be őket,meg a magosabb pontokra,az erőmű környékén egy önmegsemmisítő rendszerrel egybekötve,ami a kezelők életjeleire van hangolva. ha azok megszünnek,az eszköz egy beépített töltet segítségével apró darabokra szakad.
Ezek nem kerülhetnek az ellenségeinbk kezébe semmikép!
Kíváncsi leszek,ezek után mernek e előrébbnyomulni?

egyszer mar elmondtam h gyalogsagga vedlettunk at, az akna meg hasonlok ellen pedig van egy remek taktikank. talaltunk jonehany husit a kordonba es rakuldtuk oket arra a reszre ahol aknakat talaltunk mitne mondjak erdekes latvany volt h amit a golyo nem fogott azt az akna foglya

A holnapi nap folyamán le fogjuk adni az első lövést a legmagosabb pripjatyi épület tetejéről! A célpontot egyenlőre nem közöljük,majd csak a hatások elemzése után adunk ki egy kommünikét.
Jó nagy durranásra készüljön mindenki!

Nem tudom mit van úgy mindenki beszarva attól a fekete lénytől? Ő egy lidérc. Adtam neki egy szikrancsot és azóta a barátom. Ha gondoljátok elküldöm segíteni :D Morzsi a Möbius-gömböt Igor átirányította a kórházból egy elég jók ellenőrizhető helyre, a lidércünk pedig ellenőrzi azt a helyet :D Kicsit éhes a srác :D

szemetdombot az uralmunk ala hajtottuk. 8 aknat talaltunk abbol 7et hatastalanitottunk. a nyolcadik egy 3 emberunk eletebe es egy keresobe kerult. 9 emberen kivul mindenkit megoltunk, ok birosag ele kerulnek es mar a Krimbe tartanak.

Megvannak az első eredmények. Nem tudom,ki volt közületek a Vad Vidék átjáróján túli "senki földjén".de azt hiszem,mostanában nem fogtok egyszerűen átmenni rajta.
A vasúti raktér összeolvadt,az acéltorony pedig rádőlt. Nem egy szép látvány,de legalább demonstrálni tudjuk az erőnket. A Katonai Raktárak bejáratától pedig-amiképpen az a Micimackóban is megírva vagyon-"Tilos az á......! " vagyis innentől kezdve,bárminemű katonai egység jól gondolja meg,miként óhajt átutazni.

mennyire fordul gyorsan a tornyotok? helikoptert letudjatok vele kovetni? :D :D :D nem hiszem. viszont van egy rossz hirem: nem neztetek eleg jol a szarkofagot. ugyanis most kaptam meg egy radioadast ami a kovetkezo:

-Itt Csiltenyov, jelentem h elkerultek minket a kutatasok ezert elojottunk a megbeszeltek szerint, mindenki megvan mind a 40 ember. tovabbi utasitasig elfogaljuk a szarkofagot es vegrehajtjuk a Fäklyät. kovetkezo jelentkezes a megbeszeltek szerint.

Igeeeeen? Akkor majd azt is leolvasztjuk,az sem akadály. A phasereink elég tekintélyes energiacsomókat tudnak kilövögetni,és a becsapódásnál érdekes dolgokat produkálnak!
Megmondtuk,arra a területre a lábatokat be ne tegyétek,mert halál fiai vagytok!
Az erőművet pedig védeni fogjuk,oda nem fogtok csak úgy besétálni. Ez nem a ti pályátok. Úgyhogy coki! :D

felreertetted, bar nekem mind1. amint irtam nem neztetek at eleg rendesen a szarkofagot. az embereim mar reg bent vannak az epuletbe ugyanis lent voltak az alaksor egyik eldugott reszebe. azota a feladatot vegrehajtottak amikor elojottek, es nekialltak vegrehajtani a Fäklyät.

Vissza
Top Alul