Az is lehet,most már teljesen megőrültem. tegnap délután,az egyik régi rejtekhely dobozát nézegettem,csak úgy kíváncsiságból. Megláttam benne a "csodát!!!. A Zóna engem támogat. Megint egy fegyvert adott a kezembe,amivel meg tudom magam védeni a a FANATIKUS ŐRÜLTEKTŐL!
A doboz alsó fedélrésze dupla volt. nem volt ott senki mellettem,aki megláthatta volna,amikor szétfeszegettem. Volt benne egy leírás a GORGÓ-FŐRŐL! Teljes és pontos leírás volt.
Nem tudjátok ugye ,mi is az?Igaz e? Na,majd megtudjátok.
És ebben van az igazi csoda. A társam egy rohadt kis törpét fogott,és megláncolva elém vezette. Azt gondolta,majd eladjuk,de neeeem!Neeem bizony!
Annál sokkal jobb lehetőség adódott ezálta! ÁÁÁÁ!
Még az éjszaka leválasztottuk a törp fejét ,és rögzítettük egy ,a leírás szerinti acélkeretben! Soha senki,de tényleg senki nem vágta még le ezeknek a dögöknek a fejét? Tényleg? És azt tudjátok,hogy a fej,de főleg a szörnyű szemei még vagy egy hónapig képes pirokinézisre,há?
Nem tudjátok, Nem baj,ÉN TUDOM!
A lényeg,hogy a fejet egy bizonyos relikvia hat darabjával körberakva a holt fő képessége igen erősen megnövelhető. És működik! Bármit meggyújt elég nagy távolságon belül ahhoz,hogy a közelembe sem mertek majd jönni! Mert azóta még egy ilyen új eszközöm van.
És a fejek-képzeljétek csak-ami a legiszonyúbb ebben-még én is beleborzongok! A fejek,de különösen a szörnyű halott szemek befogják és követik a célt.Azt a célt ,amit én látok!
És elpusztítják,ha akarom!
A Zóna engem választott ki!
#B