Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
a szarkofagba kiengedtuk a gazt, eddig 14 hullat talaltunk. mondtam h ott vagyunk mi a szarkofagba. a kivansagteljesito a mienk.

radioadas mindenkinek:
ELERKEZETT HAT A NAP amire annyire vartunk. felfedjuk valonkat es elolepunk a sotetbol h megmutassuk az utat. tudjatok hat meg hitetlenek mi vagyunk a Monolit es az egyet szolgaljuk. Frakcionk hala a kulonbozo egyesitesnek nagyobb mint vha igy meltanyosan vehetjuk at az uralmat a zonaba. Hitetlenek kerjetek az egy megbocsatasat es beallhattok szolgalni, majd elnyeritek jutalmatokat. aki pedig nem hisz a Monolitban az vesszen es a halalaval megfizet azert amiert megsertette a monolitot. ujabb egysegeket juttattunk a szarkofag kornyekere h megtudjuk akadalyozni a Monolit ellen bunt elkovetni kivano egyeneket.

Nagyon jó! Mi pedig ezennel tűz alá vettük a reaktorroncsot,amiben olyan jól érzitek magatokat!
Szerintem külön fogjátok élvezni a véletlenszerűen becsapó energiacsomókat,az való nektek!Biztos majd erre is kitaláltok valami lunátikus és fanatikus elméletet,hogy miért is zárult be mögöttetek az ajtó örökre,igaz e? Haha!
Megsütünk benneteket,mint egy elektromos sütőben a sertésszeletek,úgy fogjátok végezni!
Ja,és a fekete olajat pedig elengedtük. Igor képes volt vele kommunikálni,és ő pedig be fog jutni közétek.Kíváncsi vagyok,mihez kezdtek akkor a sok babonátokkal?
Most érkeznek az első távoli megfigyelőink által küldött adatok az erőműről. A déli udvar teli lett elektromos anomáliákkal,onnan már nem tudtok támadni.
Az elektro-tüzérségi megdolgozást pedig tovább folytatjuk!
A nyugati szegmens következik,majd így tovább. Vagy menekültök,vagy pedig örökre bent fogtok ragadni.

a Monolit hatalmas es segiti a hivoit. ezert vedve vagyunk a fegyvereitektol, ti viszont nem vagytok vedve a mi fegyvereinktol. a fekete remet pedig az Egy majd elpusztitja, Igor pedig a zona szulemenye masneven az Egy felette all. a szarkofagot elpusztithatjatok de minket soha.

Most jöttem vissza Kijevből! Szereztem 2 teherautónyi Klórt, meg ugyanannyi metánt. Először leheggesztünk minden kijáratot, tetőt, ajtót, ablakot egyarán, és beengedjük a Klórt. :D
Hogy ez nekik miért rossz? Az első harcigázt 1915-ben Ypres-nél használták. A harcigáz Klór volt. :D

Ezzel a mókának még nincs vége. Bengedjük a metánt és:
:blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup:
:blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup:
:D

Putiteng

Ez egy zombi. És milyen naiv. Téved. Igor teremtette a kívánságteljesítőt,és ő is fogja leállítani. A lidérc ellen pedig esélyük sincs. Valamint megtaláltam Yazinszkij és Kerenszkij professzort akik felelősek a C-Öntudat projektért. Elhozom őket és közös erővel leállítjuk azt. Megsemmisítjük a kívánságteljesítőt és a monolith kultuszt.

Igor! Találkozzunk a delta szektor nyitópontján, négyen megyünk csak oda.

Nekem is mennem kell, ugyanis én vagyok a C-Öntudat alkotóinak utolsó, még élő tagja. Viszont úgy érzem nincs már sok időm hátra. Egy különleges betegség lassan elpusztít. 3 nap múlva induljunk.

Addig lövöm a reaktor környékét,amíg csak tudom. Onnan ki nem jöttök többé. Leszámolok a fanatikus őrültekkel. Rájuk senkinek nincs szűksége,csak a bajt és a szenvedést hoztátok ránk eddig is. Az állandó elektromos feszültség pedig szétmállasztja a legerősebb vasbetont is,ha tetszik ez nektek,ha nem. A déli udvar már így is átjárhatatlan ,mert annyira sűrűn teli van elektromos anomáliákkal. A nyugati szektor úgyszintén. A kelet felé való kitörést már nem tudjátok megcsinálni,a hidat belezúztuk a vízbe.
Támadni fogunk. Mit fogtok enni,inni? Meddig álljátok az ostromot? Körbezárunk benneteket és a harapófogó bezárul! Készüljetek a pusztulásra!

A monolit hatalmas es segit bennunket, a szarkofagbot elszallitjuk a kivansagteljesitot egy uj vedettebb helyre amire nem talaltok ra. az eletunket nem kell felteni mert mi is barmikor elhagyhatjuk a szarkofagot, felesleges volt tonkretenni.

hogy mennyire beindult a tortenet :D :D :D :D :D

Az is lehet,most már teljesen megőrültem. tegnap délután,az egyik régi rejtekhely dobozát nézegettem,csak úgy kíváncsiságból. Megláttam benne a "csodát!!!. A Zóna engem támogat. Megint egy fegyvert adott a kezembe,amivel meg tudom magam védeni a a FANATIKUS ŐRÜLTEKTŐL!
A doboz alsó fedélrésze dupla volt. nem volt ott senki mellettem,aki megláthatta volna,amikor szétfeszegettem. Volt benne egy leírás a GORGÓ-FŐRŐL! Teljes és pontos leírás volt.
Nem tudjátok ugye ,mi is az?Igaz e? Na,majd megtudjátok.
És ebben van az igazi csoda. A társam egy rohadt kis törpét fogott,és megláncolva elém vezette. Azt gondolta,majd eladjuk,de neeeem!Neeem bizony!
Annál sokkal jobb lehetőség adódott ezálta! ÁÁÁÁ!
Még az éjszaka leválasztottuk a törp fejét ,és rögzítettük egy ,a leírás szerinti acélkeretben! Soha senki,de tényleg senki nem vágta még le ezeknek a dögöknek a fejét? Tényleg? És azt tudjátok,hogy a fej,de főleg a szörnyű szemei még vagy egy hónapig képes pirokinézisre,há?
Nem tudjátok, Nem baj,ÉN TUDOM!
A lényeg,hogy a fejet egy bizonyos relikvia hat darabjával körberakva a holt fő képessége igen erősen megnövelhető. És működik! Bármit meggyújt elég nagy távolságon belül ahhoz,hogy a közelembe sem mertek majd jönni! Mert azóta még egy ilyen új eszközöm van.
És a fejek-képzeljétek csak-ami a legiszonyúbb ebben-még én is beleborzongok! A fejek,de különösen a szörnyű halott szemek befogják és követik a célt.Azt a célt ,amit én látok!
És elpusztítják,ha akarom!
A Zóna engem választott ki!
#B

Nem a zóna választott ki téged! Mi voltunk azok! Elérkezett a TE időd! Tegyél rendet a zónában! Az ERŐ legyen veled!

Ps.: Anatol Zakin vagyok, A Professzor Blackacehun asszisztense. A négy tudós még él, de ki tudja meddig. Morzsi a reaktor alatt találkozzunk és átadom neked a professzor PDA-ját, valamint a jegyzeteit.

Bocsi, hogy nem voltam , de elment a netem,de addig vettem pár rpg 7 est áron alul.
Egy kiscsit régiek, de azért még működnek.

a roncstelepről még anno abba a régi kórházba menekültünk, ahova a möbius gömb kidob(remélem nem okoztunk kellemetlenséget) .

Én a frakciómmal a monolith ellen vagyok , és ezért a célért még az egyéni haszonszerzést is másodrendű céllá alacsonyítom.

Én nem rendelkezem holmi plazmafegyverekkel ,de ha kell az embereim a rohamban elsőként fognak harcolni , ha majd sor kerül rá.

A kiválasztottak kiváltsága immáron az enyém. Szemeimben az őrület fénye csillog! Ááááááááá!
A leírásokat és a vortex ütegekben elhelyezett műtárgyakat magamhoz vettem,mostanára azok hasznavehetetlenekké lettek,általam! A két Gorgó-főt magamra hevedereztem,egy elől,egy hátul van. lépéseimet a Zóna kegyelméből megszerzett kristályok teszik szinte súlytalanná. Nem fáradok,nem éhezem,nem szomjazom immáron. Nem félek én,bárhol is járok. A Zóna otthonommá lett,belém költözött,eggyé váltam vele....
A Zóna teremtményei megadással teli alázattal közelítenek felém. A zombik is messziről bámulnak csupán....Megállnak,hangjuk sincs,csak néznek mozdulatlanul,ahogy elhaladok mellettük.
Elindulok a reaktorhoz. Senki nem fordul ellenem.
Nem tudom még mi várhat ott rám,a pusztulás,vagy pedig a beolvadás? Meddig tarthat még a fizikai létem? Mikor fogok átlépni egy másik,szellemi létsíkba? Vagy valami egészen más vár rám, nem tudom.
Azt tudom viszont,hogy hallom a nyomorékká olvadt reaktor szirén énekét,amint magához hív.
Igen,beszél hozzám. Képtelen vagyok neki ellenállni.
Mennem kell.....

Morzsi meg nem tudod de hamarosan rajossz h a Monolit megtalalt teged, megbocsatott neked amiert egykoron ellenefordultal, de most h kezdesz megudvozulni magahoz hiv h elnyerhesd jutalmadat.

A fekete olaj rám támadt! De nem is sejtette,mekkora erővel rendelkezem. Az egyik Gorgó-fő-mivel hátulról rontott rám,hamarabb észrevette,mintsem bármelyikőtök gondolhatná azt. Szeméből pedig egy hatalmas méretű pirokinetikus torlóhullám lövellt ki,akkora,hogy majdnem előre estem,de egy láthatatlan kéz megtartott a levegőben,s lassan ,puhán térdre ereszkedve értem földet.
A torlóhullám megfordult,és gyengülő erővel ugyan,de mint gyermek a tollpihét, röpítette fekete olajat,vagy inkább azt,ami maradt belőle.
Minden ,ami a környezetemben volt,meggyulladt. rajtam még pörkölődési nyomok sem voltak. Magát a hőt sem éreztem. Furcsa volt a tűz közepén állva kifelé nézni.
Ekkor minden világossá vált előttem......Talán a tűz.......

hatba tamadtunk benneteket hitetlenek a sotet volgy mostmar a mienk, 34en megtertek a Monolit utjára. a tobbiek meghaltak. ne kerdezzetek hogyan jutottunk oda. A Monolit segit minket. Morzsit kivalasztotta h megvaltsa a Zónat. a fekete olaj a Monolit ellensege ezert is tamadt ra Morzsira. de a Monolit felhatalmazta Morzsit h legyozhesse ellensegeit.

megallt a tortenet, szoval ujrainditom

A négy tudós összefogott és egyesítette erejét. A monolith nincs többé. A kívánságteljesítőt lekapcsoljuk rövidesen. A C-Öntudat projekt megsemmisült. Megpróbáljuk visszaállítani a zónát az eredeti állapotába! A monolith frakció és mindenki aki szembeszegül velünk el fog pusztulni! Nincs többé visszaút!

Nem egyedül kellene ilyen döntést hozni szerintem, hanem feltenni kérdésbe és utánna közös alapon kidolgozott szabályokkal újrakezdeni!

szerintem ezt nem egy embernek kellen megmondani , hanem aki játszik azok közössen , de egyébként Blackehun , befejezése poénosabb :D

ez nem befejezes volt. csak leirtam azt ahogy a monolit latja jelenleg. es azt h mit csinal a monolit eppenseggel.

Elértem a Zóna szülőhelyét,a REAKTORT! Én magam vagyok a ZÓNA kiválasztottja,az ELSŐ!
Behatoltam a szétrobbant magba.Testem hirtelen feloldódott a szürke,porló betonban,a vörös rozsdában,eltűntem,mégis jelen vagyok. De minden rezgést hallok,érzek,bármelyikőtök szemével látni vagyok képes,behatolhatok a legnyomorultabb rágcsáló agyán át egészen a legerősebb irányítók elméjéig, bárkinek a gondolataiba,és irányíthatom a cselekedeteiteket,ha úgy akarom. Hiába romboltátok szét a TUDATOSSÁGOT.
KÍSÉRTETTÉ VÁLTAM,MELY MILLIÓ ELMÉBŐL SZÜLETETT!
Ott leszek mindenhol,egyidejűleg fogok mindent érezni ,mit ti éreztek. Örülni és szenvedni is együtt fogok veletek. Hallani fogjátok a hangom,érezni fogjátok a jelenlétem!
Vigyázzatok,mások is fognak követni,nem leszek egyedül...

(Öööö,ez így eléggé patetikus befejezése lehetne a történetnek?)

Morzsi, hiven kovetunk teged. megtortent amit megjosoltak. Te lettel a Monolit. Te magad vagy a Monolit. Eggye valtal vele. Mostmar egy vagy a Zónaval.

meg nincs vege

Vissza
Top Alul