Sőt,fogunk is!
Ami pedig a menekülésünket illeti,azért azt rögtön tedd hozzá,nem voltatok valami éberek! Símán beférkőzött az embereid közé a volt társam,aki még jött ezzel nekem,és ezzel letudta az adósságát. A teljes igazság kedvéért elmondanám,mi is történt akkor és ott!
Szóval a volt emberem,hírét vette,hol és kik őriznek.(Ezért mondom neked Tigris,az embereid elég szószátyárok is mindemellett!)
Tudod a környékbeli újgazdagok valahogy kiszagolták,és nagyon gyorsan híre ment,hogy az ingyenenergia-generátor forgalamazóját elkaptátok,és ez nagyon szabta a csőrük hegyit!
Mindenhol-még a legkoszosabb kocsmákban is- szóban forgott a nevem,ti meg okosan csücsültettetek,na nem éppen Harkovban,hanem Kievtől délre egy lepusztult laktanyaépületben!
A volt emberem ide,hozzátok állt be takarítónak álcázva,ti meg elkövettétek azt a hibát,hogy nem is prioráltátok le,mielőtt munkába állt. Ez bizony nagy hiba volt!
Aztán az is nagy melléfogás volt,hogy az ételt-olyan régies szokás szerint-egy pléhtányérban nyomtátok a cellámba. Tudod,az gyorsan hajlítható,és élesen törhető. Na,ezért esett le az őrnek a feje! Ez meg tudod,afféle kaukázusi szokás szerint való,hehehehe!
Innetől gyakolatilag nyitva volt az út a Zónáig,ahol Putiteng megtalált,szerencsére. (Áldassék a neve!!)
A társam elterelte az embereid figyelmét,így símán kijutottam az épületből! Azóta ő már köddé vált,s ha üldöznéd,nem fogod megtalálni. Csont nélkül vált más személyiségre,s a pofázmányát is átszabatja,úgyhogy kár a gőzért!
és végezetül pedig,nem igazán értettem,minek okán fogtatok el? Zavart a konkurrencia talán? No,persze,az urak maguknak akarják a Zónát is,mert jó volna erre is rátenyerelni,és személyedben megtalálták a megfelelő személyt a piszkos munkához,igaz e? De ebbe bele fog törni a késetek,azt garantáljuk!
Van még egy-két trükk a tarisznyában!