Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Morzsi én mondtam hogy a tartalék SEVA ruhámat vidd el! Vagy az nem volt kényelmes? Nem rádiózok a határra mert mi is megyünk, összeszedtünk mi is néhány sebet meg egyebet. Kitérőt ne tegyetek, majd összekaparjuk magunkat, utána közösen átmegyünk, mert mi is boltolni akarunk velük.

Nekem tetszik ez az együttműködés, eddig hasznos volt mindenki számára. Ezt folytassuk így tovább.

A pokolba is, a bázisunk holléte már nem titok a katonaság számára, most épp gyalogosrohamot intéznek ellenünk. Elég zöldfülűek vagyunk még itt, a közelben állomásozó csapatok segítsenek, kérem!
Na végre, már nincs szükség a segítségre, nagy nehezen visszavertük őket. Még szerencse, hogy a bázis építését épp most kezdtük el, távolabb kell költöznünk. Új törzshelyünk tehát:
A régi bázistól keletre 10-15 kilométerre, egy ingovány mélyén, magas, kopasz tölgyfák között
Hajnali négykor indulok a Balatonra, egy hétig ott leszek, addig, kérlek benneteket, hagyjatok ki a történetből, de ne felejtsetek el, visszatérek még :D Egyébként, ha légi támogatásra lenne szükség, vegyétek úgy, hogy automatikusan beleegyeztem, intézzétek el a sztorit.

Blackacehun!

Öhöm,igazad van,csak azt az egy dolgot hagytad ki a számításból,hogy a pocakom kissé nagyobb,mint nektek fiataloké,imígyen "enyhén"szorít a passzív izomzatom tájékán a SEVA. :D És,ha már itt tartunk,akkor....
Azon agyalok,hogy össze kellene párosítani a védőruházatokat egy mini műtárgygenerátorral,hogy az áramellátást és a belső légkondícionálást végteleníteni tudjuk,és soha ne kelljen áramforrásként használt akkukat cserélgetni,meg töltögetni. Így gyakorlatilag kiküszöbölhetnénk a sokszor hazárd időpontokban előforduló leállásokat. Tudod,mindíg a lehető legalkalmatlanabb időpontban krepálnak be a cuccosaink gyakran,ami túl azon,hogy bosszantó,sokszor meg egyenesen halálos is lehet.
Az átérésem a Mocsárhoz hamarosan esedékes,és orvosi kezelés és némi pihenés,tisztálkodás után elutaznék Kiev környékére,építőanyagokat beszerezni,tudod a megbeszélt műhely-gyártósor-kocsma és bolt ,meg pihenőhely épületünkhöz.

Az egyik gépen megtaláltam egy igen kisméretű generátor leírását és rajzát, és egy szikrancs hajtja meg. A leírás szerint kb 5000 órát bír dolgozni leállítás nélkül, és az egész kb akkora mint egy Pioneer dvd író. A technikusok már készítettek egy prototípust amíg mi odavoltunk "bulizni" azt mondják hogy kicsivel több energiát ad le mint ami egy Exoskeleton folyamatos, teljes terhelésű üzemeltetéséhez kell.

Oké rendben, amíg te elugrasz Kijevbe, addig én átnézek Orosz barátaimhoz és megméregetem nekik a Cseljabinszk reprocesszáló üzemük területét és környékét.

Na, a bázis felhúzva, helik megpakolva lőszerrel, üzemanyaggal, közben csatlakozott hozzánk egy kereskedő, és egy orvos is, tehát akinek szüksége van rá, szívesen várjuk egy kis pénz ellenében :)

okhom!! van helikopteres zsoldos frakcio, kicsit visszaolvastok megtalaljatok h szinte mindig legi uton kozlekedunk a zonaba es a zonabol is. egyebkent meg kellett nektek betorni az eromube. fent nagyon fujnak ratok. es nem csodalkoznek ha par Spetsnaz egyseg ratok szallna h elbeszelgessen veletek. Zombimorzsi maganbeszelgetesbe(pm-be) keressunk uj helyet egy kis csevelyre. ird meg h hol talalkoznal szivesen.

Éjj a francba, pedig vagy két-három oldalt visszaolvastam :( Na mindegy. Találjak ki másikat, vagy esetleg elfér kettő is? :D Elég nagy a zóna :D

hatha csak helikopterrel foglalkozol akkor te lehetnel a legitartsasag aki akar tursitakat is hozhatna a zonaba ezzel is novelve a bevetelt. nade felre a trefaval. nekunk sajat helikoptereink vannak es foleg az allam finansziroz mert tul dragak vagyunk nehany feladathoz. szoval lehetsz helikopterrel csak arra figyelj h akkor nem zsoldosok vagytok hanem szallitok.

ne idez kozvetlenul mert a mod nem szereti

A fenti nagyokosokkal beszélgettem egy kicsit, /Tiger: a főnökeid főnökeivel/ és nagy lekvárban vannak mert Ignalinával is valami baj van, úgyhogy rohattul kell nekik a segítségünk. Nekünk van tapasztalatunk a radioaktív környezetben való munkában.

Más : Morzsi, orosz barátaim kérdezik hogy van-e kedvünk felmérni a Kistim térséget egy kis anyagi támogatás ellenében. Én mondtam nekik hogy megkérdezlek, utána visszaszólok.

Mauzzer: Kórház és orvosi személyzet van a Bázisunkon az ingoványban, valamint egy kisebb erőmű is. Viszont mint szállító nagyon örülünk neked, főleg ha nem túl drágán dolgozol.

Akkor egy csöppet kiegészíteném még a frakciómat, ha nem gond. Bocsi a sok tökölésért :) Akkor a szállítgatás mellett lennének szárazföldi csapataink is (a bázisvédelem mellett), AK-74-esekkel, Vintorezekkel és RPG-7-esekkel. Szállítás: Viszonylag alacsony áraink vannak (egyelőre... amindt beindul a biznisz, lesz nemulass >), a zónában bárhol ott vagyunk öt perc allatt.

Ejh! Volt egy kis nézeteltérés Kievben. Azt hiszem,oda egy ideig biztosan nem mehetek vissza,miután kis vitám támadt néhány helyi baromarcúval,aki a külvárosban pöffeszkedve úgy érzi,ő sz.a.rj.a a jeget.
Az összezördülést a lehető legkellemesebb légkörben,nagyon kultúrált módszerrel rendeztük,a három fickónak gyakorlatilag nincs feje. Illetve,hogy egész pontos legyek, szépen csomagolva,egy japános díszdobozban elküldtem a főnöküknek,had örüljön már egy kicsit.
Ja,és a lényeg,a volt kaukázusi bajtársam pittbulljai is nagyon jókat kajálhatnak az elkövekezendő pár napban,ha értitek,mire célzok... :D
A Zónába úgysem mernek utánam jönni,ahhoz ők patkányok, viszont a haver azt javasolta,innentől kezdve messzire kerüljem a várost,mert ő sem figyelheti minden lépésem.
A cement, a szerkezeti acél,meg a sóder úton van,zsaluanyag is érkezni fog,igaz,azt Fehéroroszból hozzák. Azonban a faanyagot az ácsszerkezethez ,meg a nyílászárókat kénytelenek leszünk a helyi forrásokból beszerezni,dettó igaz ez az elektromos cuccokra is,úgyhogy lesz egy kis vezetéktépkedés...
A legjobb lett vón az erőműből obszerválni,de akkor még ki tudta ezt. (Persze,ha reggel tudom,hogy délben pofáraesek,aznap fel sem kelek!)
Na mindegy,legyünk optimisták,és mondjuk azt, ez nem félig kudarc,hanem félsiker, és kezdődhet az építkezés. Szerintem a tél beállta előtt készen lehetünk,ha komolyan ráfekszünk a témára.

Morzsi vezetékekkel meg ilyenekkel nincs gond. Iván barátom azt mondta, hogy tud szerezni pár métert, jutányos áron. Szerelvények dettó. Kell neki egy kis hús meg némi alkatrész. Ja meg ha azt a kis melót elvégezzük cseljabinszkban, meg az Ignalinai erőműben akkor még több forrásunk lesz. Épp ezért jönnöd kéne velem vissza Cseljabinszkba két napra, mert a te vasad jobban felszerelt műszerekkel mint a mieink közül bármelyik. Ja meg jobban vezetsz mint én. Ignalinába már elmentek a fiúk úgyhogy rövidesen az is meglesz. Lesz pénz és anyag bőven :D

Na húzzunk bele!

Eh. Nem rossz gondolat,de mivel utazzunk? Több mint kétezer km. Esetleg igénybe vegyük a helikopács-transzportot? Zsírozzuk az orosz légvédelmet? Arról nem beszélve,hogy a BMP bevagonírozására a Mi-24-esek kicsik. A vasút elég lassú,meg egy ökör ára. de van egy javaslatom. Ugye ott,a környéken is vannak mindenféle harckocsizó magasegységek. Vigyük a felszerelés azon részét,ami tuning,az gyakorlatilag három nagy ládába berakható. A negyedik ládába meg vigyünk némi relikviát az ottani pizsamásoknak,szerintem a lelküket is eladják. Ez a cuccos befér egy méretesebb teherautóba,és nem is leszünk feltűnőek. Nem szeretem,ha sokat kérdezősködnek,így fegyverből csak pisztoly vagy revolver jöhet számításba,esetleg nehány UZI,vagy Skorpió.(Arra is előfordul néhány okvetetlenkedő bandita,meg nagyfejű helyi főbarom,aki markában tarthatja a helyi miliciát,de összetűzésben nem akarok keveredni velük,még tapasztalatunk által biztosított fölényünk tudatában sem..,ennek ellenére én a cromwelli igazság híve vagyok.)A többi fegyót,lőszert,harcjárművet majd a helyszínen.
A teherkocsit jól készítsük fel,aztán tényleg indulhatunk...

Szerintem is jó ötlet. Vigyük a tápos Kamazt, kicsit gyorsabb mint a többi. A seft részét te intézed van benne gyakorlatod, a melót megcsinálom én. Igor szintén jön velünk, 3-an így elegen leszünk :D

Blackacehun!
Nekem érkezett egy privát és titkosított radio-message,ezért most ,holnap estig maradjunk még,s csak az alkony beálltával induljunk. Elé kell intéznem egy dolgot a közelben....Annyit elárulok,hogy a Sötét-völgybe kell lennem ma estig,egy nagyon fontos megbeszélés okán. Ha nem érnék időre vissza(ami nagyon valószínű),gyertek ebbe az irányba és vegyetek fel a Sötét -völgy és a Kordon közti nagy átjárónál,tudod,ahol az a buszma nagy vaskapu van a farm mellett. A többit majd ott,és akkor. Remélem lárjuk még egymást. Mielőtt odaértek,csekkoljátok le a jeladómat. Rákötöttem egy biometrikus,tényleg a saját bio-paramétereimet sugárzó kis egységet,ami egy oldalsávelnyomásos,alfa-csatornán folyamatosan adja az aktuális állapotomat,tudod,szívfrekvencia,vérnyomás,pulzus,testhő,légzési ritmus,alfa hullámok,és közvetlenül a beacon saját frekije alá van bekódolva. Ha az adatok "kisímulnának",vagy csökkenő és megszűnő értékeket adnak,akkor úgyis tudod,mi történt.Ha ez így történik,eszeveszett sebességgel meneküljetek,és nagyon figyeljétek a terepet magatok körül! A két zombimorzsimat ott eresszétek szabadon,tudni fogják,mi a dolguk. :?

Mi a jeladódat fogjuk figyelni, Igor pedig minden mást! Amennyiben bármi gebasz törénik, a morzsikat nem engedjük ki az autóból viszont mindenki más k..... nagy bajban lesz! A kis Barátunk azt mondta miután olvasta az üzenetet, hogy akkor eljön az Armageddon, az Apokalipszis és a Pokol 4 Angyala!
Isten irgalmazzon mindenkinek!

Figyelem mindenkinek a Sötét -völgyben,aki hall engem! Elfogtak,ismétlem,elfogtak. A fogvatartóm egyedül van,pisztolyt.......a fejem....nem merek. ......ne keressetek,mert meg akar....ölni. Vigyázz...nem tudom tovább tart....A beacon a fö....ön,most tapossa szét.Ne!

Figyelem! 60 emberem allomasozik a kordoni helyorsegen, megkulonbozteto jeluk nincs. egy ujfajta kiserleti ruhat hasznalnak amirol tobbet nem mondok. megtudjak vedeni magukat de nem szeretnek atrocitasokat. nem rosszalkodni jottunk csak megnezni par dolgot. van veluk 6 BTR is ha vki nem nezne szivesen h itt vagyunk, ez esetben olommal birjuk jobb belatasra.

Vissza
Top Alul