Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Ó,hát semmi,semmi.Semmi különös,éppen csak gazdagodni készülünk itten nagyon... :D

Blackacehun!

Fene bánja a dögöket,inkább szerezz egy nagyteljesítményű szívattyút,meg egy aggregátort,aztán spricceljük el csak ezt a földalatti tavat,és nézzük meg mi van a lehegesztett ajtó mögött.
Szerintem a közeli bányatóba is átlemelhetjük a vizet-hogy ez eddig nem jutott eszembe-ott is megélnek ezek a kreatúrák,bár a vize kissé radioaktív.nem baj,majd alaklmazkodnak.Eddig is ezt csinálták,most sem lesz másképp. A két állítólagos generátor szerintem nagyobb hasznot hajtana...
Azért beszéld csak meg az ökológusaiddal,én sem szeretem az értelmetlen rombolást.

Nah megvan a gödör, jönnek a nagyteljesítményű átemelő szivattyúk, a gödröt egy kis C4-essel megcsináltuk. Most bélelik ki fóliával és már a kisszivattyúk emelik is át a vizet. A srácok összeszedegetik hálóval amit találnak, meg vittek már párat vizsgálatra. Két nap és ki lesz nyitva a lehegesztet ajtó, mert hozatok lángvágókat is.

Blackacehun":3e5i3azp mondta:
Szépen pukkant! Van egy-két nagy hal, döglött is, kába is. Megjöttek a srácok is, visznek mindent, az élőt vizsgálni, a dögöt vizsgálni meg kajának ha jó. Van egy tuning Gauss nálam, működik víz alatt is, az jó lesz, meg a szigonypuskák. Na induljunk, a vinyók és más egyéb adathordozók az enyémek, az infókat majd küldöm nektek is. Egy csapat elindult az erőműhöz, visznek termitfáklyákat és megpróbálják hatástalanítani a VX-8-at

azt mi sajnos nem engedhetjuk! eros parancsot kaptunk az allamtol h orizzuk az eromuvet. eppen takaritunk szoval forduljatok vissza vagy fel!!! Szidorovics is elindult csak o egy UAZ-al mi meg 4 Mi 24-essel es 2 mi 26-ossal. az eromu bejarata mar a mi fennhatosagunk alatt all. folyamatosan nyomulunk elore.

Hehe. Mi itt nem faragni fogunk-azt hiszem-hanem energiákat termelni,és jó sokat! Sikerült felhozni a két generátort,és meglett az összes műszaki leírás,meg az üzembentarói utasítás teljeskörű dokumentációja!
A két berendezés egy nagyméretű vizhatlan ládában volt elcsomagolva-szerencsére-úgyhogy azonnal üzembehozhatónak bizonyultak.
Az elektromos-anomália generátor egy kb. 2-300 fős település teljes energiaszükségletét tudja produkálni, a másik viszont annyi plusz hőt termelt,hogy a vizes alagsort csontszárazzá tettük vele,mindössze fél óra alatt,ráadásul mindezt alpbeállításnál.
Most célszerűnek tartanám elvinni mindkettőt a Mocsárba,és jól őrizni,mert ez másnak is kapóra jöhetne,amit nagyon nem szeretnék,márcsak a jövőbeli virágzó üzletünk végett sem.
Ja,és ha meg nem sértelek Blackacehun,én bizony odahurcolkodnék hozzátok,valahogy nem érzem biztonságosnak a kísértetvárost. (A két beosztottamnak is jeleztem,az egyik velem tartana,a másik meg inkább lécelne,szerintem valamiért nem kedvel benneteket,de ez már kizárólag az ő problémája. A fizetését megkapta,mehet isten hírivel,amerre lát.)
Aztán nektek sem volna rossz parti,ha közvetlenül-termelői áron-juthatnátok hozzá a legújabb cuccosokhoz,no meg Kiev is közelebb volna. Oda persze nem a BMP-vel mennék.. :D

Gyertek nyugodtan, szívesen látunk titeket. A cuccnak egy földalatti raktárat előkészítettünk, meg van néhány önkéntesem fegyveres őrnek. A vasadat is hozzátok mert jött néhány érdekese cucc ami hozzávaló, szerintem nem bánod meg :D

Összecuccoltam,az egyszál emberem is itt van,elég hülyén fogunk kinézni,mikor átmegyünk hozzátok,mert a BMP után egy pótkocsit is húzunk,ami ugye legalább olyan bizarr látvány,mint snorkon az estélyi ruha...(A pótkocsi egy afféle lakóvagon,ronda mustársárga színű..)
Nem tudtam mit csinálni,mert akkorára sikeredett a csomag,hogy csak így tudjuk áthurcibálni,s itthagyni nincs kedevm,lévén túl nagy már a híre a Zónában annak,amit találtunk!
Ennek okán leghamarabb holnap alkonytájt érünk -nem akarom összetörni a holmit-oda,úgyhogy légy szíves igazíts el mindenkit az átkelőhelynél,ne lőjön ránk.
Azt gondoltam,a tábor közepén kezdhetnénk valami új épületet emelni,a mocsaras altalajt semmi perc alatt kiszárítjuk,építőanyagot meg majd kintről szerzek.
Ide,ennek a kibetonozott alagsorába-ha majd elkészült-lehetene a két generátort berakni,meg valami műhelyfélét is összebuherálni,hogy elkezdjük a gyártását sorozatban.
A földszintre boltot csinálhatnánk,aztán Szidorovicsot felfogadnám raktárossegédnek,mást nem nagyon érdemel.
Felső szintjén meg lehetnének szállást adó szobák is.
Energiánk annyi lesz,hogy díszkivilágítást csinálhatunk még a távolabbi pontokig is!
A generátorokhoz szűkséges működtető műtárgyakat meg majdcsak összevadásszuk innen-onnan..
Remélem a szerelőid partnerek lesznek?

vöröserőbe indítottunk egy mutánsirtó osztagot és ha valakit érdekelnének a testrészei akkor üzletelhetünk de ha valakinek fejek kellenek trófeaként akkor is üzletelhetünk

Szeretném bejelenteni, hogy kilépek a Szolgálatból. Már nincs okom ott maradni, mivel a Szabadság megsemmisült. A felszerelést visszaadom. Kérem, ezt a Szolgálat ne úgy vegye, hogy mostantól agyon kell egymást lőni, eddig is és ezután is úgy tekintek a rájuk, mint barátokra.

Boris

Nem is. Majd szépen beülsz mellém a BMP-be,és kitanulod a toronylövész szerepét,hogy hogyan kell kezelned a pct.rakettát,meg a gépágyút!
Aztán,ha szépen haladsz előre,megtanulod a vezetését is,és segíteni fogsz nekem ide,meg oda grasszálni,meg kereskedni,alkudozni!
Ha gondolod...

De szerintem rövidesen összekaparunk még egy valami vasat. A többi részletet majd hétfőn.

Edit: Sikerült a Magyar honvédségtől néhány M-zárolt autót, meg harcjárművet vasárban megszerezni, a fiúk most dolgoznak rajtuk hogy néhány életképes legyen, de sajnos van ami csak alkatrésznek jó. A géptelepről elhoztunk egy régi mederkotró gépet azzal készítjük elő az új épület pincerészét. építőanyagot meg néhány rom elbontásából szerzünk. Van a két jó állapotú Kamazunk, el kéne látogatnunk az ismerősöd kórházába Morzsi, kéne még egy-két cucc a kórházunkhoz, megy néhány ágy és matrac. Ha ez elkészül akkor lesz egy szép nagy kórházunk, bár a mostani gyógyító részlegünkbe is szívesen várunk beteg és sérült stalkereket, valamint segítő szándékú embereket akik dolgoznának velünk.

eloszor is egy kerdes: ki van a katonasaggal? aki a katonasaggal van az kerem irjon pmet mert beszelnunk kell.

az atomeromubol kirepultunk azonban az ajtokat lehegesztettuk h megovjuk a stalkereket a bentlevo dolgoktol!! nem ajanlatos bemenni.

Ezáltal pedig mérhetetlenül kíváncsivá tettél.legalábbis ami engem illet. Szerintem egy baromi nagy ,pokoli széfet csináltatok magatoknak,ami meg teli van anomáliákkal,meg különféle jobbnál jobb artyifaktokkal,képződményekkel.
Nem is csodálkoznék rajta,ha pár éven belöl az ukrán hadsereg speciális tömegpusztító fegyverzettel,meg mindenféle "futyurisztyikus-ticsungvetőkkel" rukkolna elő,hogy befenyítse a környező államokat. A hadseregnél ez már csak magától érthető dolog,mivel a tábornokaitoknak megint kell valami extra játékszer,cuccos,amivel kisded játékaikat,meg nagyhatalmi ábrándjaikat megkergethetik egy kissé. És mond,ti,akik folyamatosan bulcsáztok a pizsamásoknak,ugyan mit kaptok ezért a halálos melóért? Egy kétszobás panelt Kievben? Biztos megéri... :D
De tudod mit,inkább üzletelgess velünk! Megnyitjátok az egyik lehegesztett ajtót,beengedtek,és a haszon tíz százaléka a tiétek. Rendben?
Szerintem akkora bevételeünk lesz,hogy jövőre nyugodtan a Kanári szigeteken nyaralhatnál a családdal két hónapig ,all inclusive.
És erről nem kell tudnia senkinek odafent. A kulcs nálatok van ugyanis, a főnökeid meg olyan gyávák,hogy a Zóna határán sem jönnek át,nemhogy az erőmű közelébe.Gondolkodj az ajánlatomon. Nem kis pénzről van szó.

Ha tudni szeretned nem ketszobas kerot kapunk hanem penzt es az mindenkinek szepen gyulik. Mar most se kene itt lennunk csak kint mar a krumplit is geigerrel merjuk mielott hozzanyulunk. Az ajanlatodrol meg annyit h mi penzert dolgozunk es aki tobbet ad annak dolgozunk

Ja,meg inflálódik. Biztosan te is jobban szeretnéd mondjuk kőkemény zöldhasúakban,vagy európai játékpénzben kapni a zsét,esetleg csokifoltos frankban közvetlen a szállítótól ,az Alpesekből,igaz?
Bármit meg lehet oldani,csak megállapodás és hegesztett felület szétflexelésének a kérdése.
No,és hogy ne köntörfalazzak,meg hogy érezd,hogy nem ártó szándékkal érdeklődöm,hát találkozzunk mondjuk Pripjatyban,a stadion előtt,a főbejáratnál. Én egyedül megyek,nekem nincs titkolnivalóm,meg amúgy is te vagy az erősebb. És,hogy lásd,kivel van dolgod,viszek neked egy kisméretű elektromos anomália generátort,ami elfér egy közepes bevásárlószatyorban,de két családi vityilló éves áramfogyasztását produkálja,csak neked.
És még valami. egy tuningolt BMP-vel megyek,ami penészzöld és szürke rejtőszínekre van festve. A lövegtornyot hátrafordítom,nehogy félreértsd a helyzetet. Aztán majd meglátjuk. Szerintem megegyezünk. Honap este 9-kor ott leszek.
Ja,és jegyet a belépéshez nem veszek. Nekem oda bérletem van.. :D

Blackacehun barátom, itt az idő! Königstiger sehol,pedig megbeszéltük egyértelműen a ma este kilenc órát. Ezt onnan tudom,hogy a Pripjatyi emberem-tudod,aki nem akart veletek érintkezni-még megteszi nekünk azt az utolsó szívességet,hogy a stadion bejáratától száz méterre jobbra levő ház legfelső emeletéről egy kisméretű hőkamerával szkenneli folyamatosan a környéket,de emberi életnek nyomát sem látja.. Pár mutánson kívül semmit nem jeleznek,de azok is távol,mert nem mernek közelebb merészkedni a két zombimorzsim véget,akik mentális energiájukkal távoltartják a dögöket...
Úgyhogy én azon volnék,valami szédületes gyorsasággal induljunk az erőműhöz.. Rendelj magad mellé még vagy két embered,meg valami lángvágót,két palackot,aztán így négyesben uzsgyi Pripjaty felé.( Nagyteljesítményű flexem van,meg hozzá visszük a generátort is,abban nem lesz hiba!) Ott még megnézzük,várnak e ránk,de öt percnél többet nem akarok ott tölteni. A hátam is borsódzik attól a helytől,jobban,mint az erőműtől,különösen így éjszaka. Szeretném még a két morzsimat fedélzetre venni,jól jöhetnek,amikor behatolunk a célterületre. Ha minden símán megy, éjfél után egy ,fél kettő magosságában ott lehetünk. A többit majd út közben megbeszéljük. Így is elég kísérteties lesz ilyen időpontban megérkezni,de legalább emberszerű ellenfelekkel nem kell számolnunk. :D

Vissza
Top Alul