Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
A holnapi nap a Zóna történelmében a Nagy Kitörések Napjaként fog bevonulni. A számítások szerint holnap minden 15 percben lesz egy kitörés. Ugyhogy szerintem most szépen vonuljon mindenki a relytekhelyéhez, ott búljon el, és holnaputánnig elő se jöjjön.

Boris

Morzsi: 4-en leszünk megyek én is. Még kb fél óra és utolérlek benneteket. Segítek takarítani én is. meg valahova nekem is bújnom kéne mert úton vagyok én is. A klinikára meg majd beugrunk szétnézünk, hátha össze tudunk szedni még némi cuccot. A fiúkat lezavartam a mélységi óvóhelyekre, kb 40 méter mélyre.

Az első szint végében vagyunk.Nem megyünk tovább,megvárunk benneteket. Az UAZ az épület nagy garázsában parkol,tudod,ahol van az a forgó klaxonfény,meg erősen radioaktív tartály,remélem nem tesz benne kárt a kitörés.Igyekezzetek! Minden eshetőségre a garázst eltorlaszoltuk mindenféle fémholmival,lemezzel,hordóval,hogy legalább az esélyt növeljük,és csak ezután mentünk az épület nyugati előterébe,a föld alatti lejáróhoz,a fák közé. Most az emberedet visszaküldtem a betonkibúvóhoz,hogy idetaláljatok! A dög,amiről beszéltek,csakugyan itt van,hallottuk az üvöltését,és még az is meglehet,nem egy kabátra valót tudunk majd belőle lenyúzni. :D

Nah elkaptuk a dögöt! Köszi Morzsi a segítséget! Ebből akár két kabát is kijön. Ahogy a felszíni szondák is jelezték vége a Blow -nak, megnéztem az UAZ-t az is túlélte és nem lett radioaktív. Szerintem ugorjunk be hozzánk és kajáljunk valamit. Most majd megnézzük a szondák és a műholdak eredményeit, és megtudjuk mi a retek van most.

Az jó lesz,küzdelem alatt mindíg leesik a vércukrom fura mód,és a végére szédelgek egy kicsit.A gereznája meg egészen tetszetős,jó vastag,hogy úgymondjam "jófféle bundácská"!Ráadásul olyan mintázata van,hogy símán rejt a terepen. Az meg az ősz beköszöntével jól jöhet...Tényleg ez a fura valami kint is járkál?
De,hogy hívjuk a dögöt? Ilyent még nem láttam,olyan,mint egy nagy,ronda,kövér macska,csak annál nagyságrendileg hatalmasabb! Hívjuk mondjuk karmos fejroppantónak?
A körmeit elnézve,abból meg jó kis késeket lehetne összehozni,úgyhogy a mancsait levágom,ha nem haragszol,és majd nálatok kipreparálnám.
Azért az érdekelne,mi van a vizzel elárasztott részen. valahonnan kellene szereznem egy jobb búvárfelszerelést,meg nagy fényerejű vízalatti lámpákat,meg magnéziumfáklyát is hozzá.
Na,menjünk...
Ja,igen. A fejét is elvinném,ha neked nem kell,jól mutatna trófeaként. csak a szemei olyan furcsák....

A búvárcuccnak utánnanézek, szerintem tudok szerezni. Egy kés nekem is kell, meg kellene egy pár kesztyű a bűréből, amolyan ötujjas. Lehet hogy az elárasztott részen találunk egy-két dolgot erről a dögről. Ja meg szerzek egy-két szigonypuskát is mielőtt visszamegyünk oda.

Persze,a zsákmány közös,együtt öltük le! A szemeivel viszont továbbra sem tudok mit kezdeni,mert egyértelműen nem egy megszokott forma.
Az ín és a szaruhártya nagyon meg van vastagodva,és szürkéskék árnyalatú,olyan,mintha egy napszemüveg volna neki beépítve. Szerintem a túlzott fénytől óvná a szem többi részét.
Aztán az is egy kissé ellentmondásos,hogy a szemei túl távol találhatók a koponyáján,ami meg inkább a növényevőkre,semmint a ragadozókra jellemző.
Megmértem a szögtávolságukat,és 63 fok adódott. Ez meg 3 fokkal kevesebb csak,mint a vaddisznóké itt a Zónában.
Persze,tudom,ezek a dögök nagyon alakalmazkodnak,nem is lehet mást tenniük,mert külömben elpusztulnának.
A mancs érdekes módon elől 4,hátul 3 újjra tagolódik,s elöl van két igazán szép,mintegy 20 cm hosszú,szerintem sarokkarom,amiből az egyik a tied! Jó kis gyikics lesz belőle,jaj a banditáknak!A A többit meg szerintem adjuk el.

Érdekelnek azok a körmök. Akarok egyet venni.
Az ajánlatom a körömért:

1 blowout mérő (Elkérték a tudósok az eredetit és csináltak két másolatot az eredetiért.)
3 porcelánpohár
3 doboz tea
1 motorpumpa
1 lemez, rajta a Zóna összes kereskedőjének neve és tartozkodása. (Ez gondolom még jól jöhet.)

PUTITENG!

Nem rossz.Ezért neked adom az én húszcentis,kicsontozott,letisztított és piszok éles karomtrófeámat,úgyhogy megegyeztünk! Fenegetni úgy látom nem nagyon kell,jó strapabíró a szerkezete.
Találkozási hely ismét az Agroprom-labor,de ezúttal merülni is fogok! Ha gondolod,segíthetnél,mert mondjuk nem mindegy kivel,vagy mivel találkozom odalent....

Oké! Viszek marhahúst, lehet, hogy vannak a vízben mutánshalak, és egyéb nyalánkságok. Majd a húst a víz fölé lógatjuk, és ha valami ráharap, akkor megbirod gondolni mégegyszer a búvárkodást.

Boris

Akkor addíg megboltolok a Bárnál a Szolgálatosokkal egy kis pukkantószert ,meg detonátorokat is az esetlegs harapós halaknak,ajándék gyanánt,meg köteleket,amivel belógatjuk a víz alatti detonációhoz. Olyan torlónyomást csinálunk nekik-befűtünk a bamba pofájukba-hogy feljönnek a víz felszínére megájulva. Aztán,mielőtt észre térnek berakom őket egy nagy műanyag tartályba,van ott olyan a föld alatt,láttam. Majd ezek után eladom Blackacehun kutatóinak,had áskálódjanak az újféle zónabéli vízalatti világban. Van köztük két halbiológus is,nekik biztosan izgatja a fantáziájukat.
Ja,és Putiteng,hozzál valahonnan magaddal egy merítőszákot,mert arra is szűkségünk lesz.
Holnap reggel tehát horgászunk! Aztán majd meglátjuk,lehet e merülni .

Most berádiózok Gabberékhez, az üzlet meg a beléptetés okán aztán megyek is a Bárba. Holnap meg találkozás az Agropromnál,és HALÁL A HALAKRA!!!

Majd utánna nézek. Ha meg nem lesz, akkor csinálunk mi magunk.Csinálok pár botot, azzal is foghatunk párat. Beadunk nekik sugárzás elleni cuccokat, és már meg is ehetünk párat. :D

Boris

Nah búvárruha van, szereztem. Szigonypuskák is. Pukkantót majd nézünk valahol de szerintem egy kis C4-es jó lesz. Egy hálóm van nekem is, azt viszem. Morzsi kész van a vasad, jobb mint új korában. Sikerült eredeti ruszki alkatrészeket szerezni bele. Nagyon frankók. Az egyik halbiológusom is jön velünk, a biztonság kedvéért. Annak a dögnek a húsát megkóstoltattam a két nálunk pihenő zombimorzsival, és ízlett nekik, a húsa tiszta, nem mérgező. Faja a kesztyű, szerezni kell ebből a bőrből még egy adagot.

Emberek! Irány az Agroprom! Haladjatok nagyon,én megint itt dekkolok az első szintnél. Egyenlőre csönd van,semmiféle fejroppantó cicus hangját nem hallom,csak a lejárat közeli elektromos anomália csattogását! fegyver töltve,szem nyitva! Siessetek..

Nos,uraim,akkor hát engedjük be a vízbe azokat a detonátorokat! És kissé álljunk arréb,mert a legkevesebb az lesz,hogy nyakig vizesek leszünk. Ez önmagában nem baj,mert a víz teljesen tiszta,már amennyire a műszereim annak mutatják,de a benne levő mindenféle élőlény nem szeretném ,ha összemocskolna bennünket a loccsanáskor.
Húzódjatok hátra,majd én begyújtom a gyújtózsinórokat!

Szépen pukkant! Van egy-két nagy hal, döglött is, kába is. Megjöttek a srácok is, visznek mindent, az élőt vizsgálni, a dögöt vizsgálni meg kajának ha jó. Van egy tuning Gauss nálam, működik víz alatt is, az jó lesz, meg a szigonypuskák. Na induljunk, a vinyók és más egyéb adathordozók az enyémek, az infókat majd küldöm nektek is. Egy csapat elindult az erőműhöz, visznek termitfáklyákat és megpróbálják hatástalanítani a VX-8-at

Lefelé menet több elágazást találtunk. Számtalan járat,kisebb nagyobb helység van itt,meg egy sor különleges hal. Ezek is olyan mutánsok,mint a többi zónabéli kreatúra,van világító testű,meg félig átlátszó is,a legkülönösebb az a féregszerű hosszú valami,ami alant kígyózik,és láthatólag a törmeléket emészti. Nem is mertem közelmenni hozzá,inkább megböködtem két szigonnyal,de behúzódott egy hasadékba,ahová már nem tudtam követni.
A felszerelés nagy hányda hiányzik,szerintem az elárasztást megelőzően jól kisöpörhették ezt a helyet,azonban van a járatok legalján egy nagy,vastag páncélajtó,amit lehegesztettek. Szerintem itt lehet a corpus delicti,már ha nem átverés a mendemonda,hogy van itt két furcsa generátorféle,amelyikből az egyik a fellehető elektromos anomáliák által termelt artyifaktokból teljesen szabványos és tiszta,gyakorlatilag örökké tartó áramot termel.
A másik pedig a vortex anomáliákat használja szabályzott termikus energia termelésére és tárolására,magyarul,elspájzoja a hőt télire,úgyhogy a dios kőolaj és szén! Ha sikerülne megszerezni,s hozzá még a valószínűleg itt kallódó rejtett leírásokat is,szerintem nagyon meggazdulnánk.Nem hagyhatjuk ki ezt a lehetőséget! Aztán gondold el,nem kéne számlákat sem fizetned.

Most valahogy vagy keszont kellene ide építeni,vagy pedig átemelni a vizet máshová,de akkor meg a dögök pusztulnának el. Szerintem várjunk,amíg a kutatóid megvizsgálják a halfaunát,és utána döntsünk. A halakból is szép pénzt lehetne csinálni.

Oké várunk! Bár nincs itt nagyobb víznyomás mint a felszíni vizekben úgyhogy szerintem egy medencét kellene ásni és oda átmenteni a halakat meg az egyéb dögöket és a vizet is át lehet emelni oda. Szerintem telefonáljunk egyet-kettőt utána egyeztetünk!

Vissza
Top Alul