Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Egy Kamaz teherautó két szerelővel meg két fegyveres kísérővel úton vannak. Hoznak plazma és acetilén vágót is, meg rendeltem még 3 Kamazt is az erőmű teherportájához. Mindegy mit találunk, elég sok mindent el tudunk hozni. Kíváncsi vagyok rá hogy találunk e még olyan karmos dögöt valahol, mert Sakharov barátomnak is kéne valami melegebb cucc télire :D Az éjszakai melótól meg no para mi már megszoktuk a dolgot, úgymond rutinosak vagyunk benne.

01:15 Megérkeztünk és várunk téged, fél óra és ideérnek a teherautók is. Kicsit messzebbről jönnek, rendeltem kaját a marhafarmról :D

Jövünk a kapunál. ha odakukucskálsz,látni fogod a porfelhőt! Königstiger,meg a katonái nem voltak sehol,én szinte délig vártam rájuk,de ne tudd meg,milyen egy éjszakám volt. Majd telicsinálta a gatyámat,hiába volt ott a két morzsim. Ebben a városban szerintem nem a zombik,a mutánsok,nem az anomáliák,és még csak nem is a fegyveres emberek a legfélelmetesebbek,hanem van benne valami kísérteties,valami megfoghatatlan. Olyan érzésem volt,mintha a város egykori lakói itt kísértenének körülöttem. Mintha a ma már nem élők szellemei itt motoznának,keresnének valamit,és joggal vonnának felelősségre,minek vagyok itt? Hangokat hallottam mormogni a BMP körül,furcsa volt,sehol a Zónában nincs ilyen. Egész mondatfoszlányok hangzottak el,de mégsem tudtam összerakni őket. Szerintem megérné majd az erőmű átkutatása után visszajönni a városba,és a paranormális tevékenységet megvizsgálni különféle helyeken. Nem tudom,de mintha valamit közölni akaratk volna velem. És ne hidd,hogy a képzeletem játszik velem,ó nem. Végig ébren voltam.A két morzsi pedig nagyon nyugtalanul viselkedett,pedig ők a Zóna állatvilágának-én nem tekintem állatnak őket-urai,semmitől és enkitől nem félnek.
No,de mindegy,szerintem kezdjük a melót.

Hát nem tom de aki ezt hegesztésnek nevezi az adja vissza a szakvizsgáját. Gyorsan átvágtuk a lehegesztett ajtókat és már indulhatunk is. Viszünk egy kis hordozható acetilénvágót, meg egy benzines flexet. Néhányan vigyáznak a bejáratra meg velünk is jöttek be emberek. Szerencsére nem túl ijedős csapat, a mutánsokat meg jelzik a morzsik, vagy el is kergetik. Javaslom nyissunk ki minden ajtót, a Geiger-ek majd zörögnek ha nem kéne :)

Feljutottam a legfelső szintre, az anomália detektoraim gyakorlatilag kiakadtak és lefagytak. A sugárzással nem igazán törődöm,az itt mindíg magos. A reaktortér előtt állok,ide kellene jönnötök,szerintem teli van meglepivel. Ha jól látom,amott a törmelékkupac mögött valami fénylik,nem is gyengén,Megnézem. Azt a.....
A jó. ...hogy rohad.....mocskos ...féreg. Dögölj meg! Áááááááááááááááááááá! Nesze!
PRÓBÁLJATOK MEG SIETNI,MEGSEBESÜLTEM!

Itt Boris!
Mostanában nem voltam, mivel üzleteltem és szereztem 3 p90-est a feketepiacról. Éppen a reaktor közelében vagyok, ha úgy gondoljátok, beugorhatok.

Csak vigyázz nagyon. Nem hiszitek el,de majd ha mindenki közelebb jön,akkor úgyis meglátjátok. Az képződmények saját életet élnek,és meglehetősen agresszíven viselkednek bárminemű emberi közeledés hatására. Szerintem Königstigerék ezért zárták le az össez létező ajtót. Olyan magatartást mutatnak,ami tudatosságra enged következni. Látszólag olyanok ,mint a Zóna bármelyik területén megtalálható artifactok,csakhogy ezek a saját energiájukkal megtámadnak,ráadásul csoportosan. Ez az erőmű úgy működik,mint valami radioaktív termeszvár,ahol mi vagyunk a betolakodó rovarok. Nekem jól megégették a bőrömet,rohadtúl fáj,és el sem tudom képzelni,mi lesz,ha mondjuk találkozunk néhány elektromos töltésűvel. Akkor agyonvágnak? Az ellen még védekezni sem tudok, hogy rohadjanak meg!
Azt a kettőt szétlőttem,jó nagyot pukkantak. Nem is tudom,hogyan lehetne ezeket a valamiket összegyűjteni. olyan,mintha szellemírtósat kellene játszani,gyűjtődoboz nélkül. Valakinek valami ötlete? Csak Königstiger meg ne tudja,mert akkor levadásznak bennünket.

Szerintem szippantsuk be őket, valami nagy tartályba. Azt ne kérdezzétek, hogy hogyan!

Boris

Itt a kötszer! Ezeket a szarokat egy controller mozgatja valahonnan, az tudja aktiválni is őket. Az elektro-k ellen a földelés nagyon szépen véd.

A franc.... miez? Egy óriás controller, bakker ekkorát még nem láttam. megsoroztam egy Buldoggal de semmi eredménye, a Gauss sebez rajta de nem sokat, úgyhogy valaki hozzon sürgősen mégy Gauss-t meg RPG-7es-eket.

Gyorsan a francba már bírom sokáig és alig van lőszerem!

Picsába! Mindenki kifelé! Itt van egy óriási .... megpróbálom felrobbantani a mennyezetet, de kellene pár... Úristen! Ezek meg, hogy kerülnek ide!? Te meg ki vagy? Hozzád szóltam!
Áááááááááááá!

Boris

en szoltam, a talakozo miatt elnezest kerek de eppen sziberiaba voltam megnezni par erdekes dolgot. szivesen talakoznek veled, csak az ido nem alkalmas mostansag. majd par het mulva visszaterunk a zonaba addig is .....

...Beestem egy kis "szobába"! Vazze ez tele van lőszerrel, felszedek amennyit tudok és megyek vissza!

Putiteng menj innen! A controller hátán van egy seb, ha rálövök akkor látszik, hogy jó helyen próbálkozok.

Egy tár a Gauss-ból és vége.... Ennyi volt.... Kivégeztük!

Putiteng akivel találkoztál ő az erőmű egyik operátora volt. Súlyosan megsérül a robbanáskor, de túlélte. Ő az első a mutánsok közül, controller és poltergeist egyben, és ő még meg tudta őrizni az emberi alakját is. Beszélni ugyan nem tud, de telepatikusan kiválóan kommunikál mindennel és mindenkivel. Azt mondta velünk tart és segít nekünk, az eredeti neve Igor Kalicsenko.

Az artifaktot is megnyugodtak, össze lehet szedni őket akár kézzel is, a fiúk már el is kezdték a begyűjtést. Ha itt végeztünk akkor visszaviszünk mindenkit az Ingoványba, és kórházi kezelésben lesz részünk. Vannak csinos orvosnők és nővérek is :wink:

Ha mindenki rendbejött akkor majd kirándulunk egyet a Kistim térségbe, megnézzük a Cseljabinszk 60 nevű Mayak egységet, ott mi a helyzet. Ki tart velem?

Ez a rohadt bomba hamarabb robbant, mint gondoltam. Ismerős a helyzet: Jó sok kő elállja a kijáratot. Mintha csak a Kordonban lennék. Örülnék ha kiásna valaki!

Boris

Hát,én egyenlőre elnyalogatom a sebeimet itten,nagyon randán megégtem. Valahogy elvergődök majd Putitengig,megpróbálom kiásni,remélem még időben .
Blackacehun,te pedig szedegesd össze a lehető legtöbb képződményt,amit csak lehet,mert kellene generátorokhoz.
Mihelyt készen vagy,gyere az embereiddel ide és segíts nekem ásni. Szerencsétlen Putiteng megint jól bekávézta magát a zűrbe. Fogalmam sincs,hogy miként kaparjuk elő,merthogy légkalapácsom az nincs,viszont a nagy flexekhez van egy halom kővágó tárcsám a BMP-ben,azokat hozzad sürgősen.
Azt a szerencsétlen Igort meg próbáld rávenni,hogy ha az egész cirkusznak vége lesz,jöjjön vissza velünk Pripjatyba szellemet vadászni! Véleményem szerint ő könnyebben megtalálja a titok kulcsát,mint ha mi magunkban kínlódunk,mindenféle mérőműszerrel.
Ha képes viszont telekinézisre,akkor segíthetne a kissebb darabokat elmozgatni Putiteng feje fölül.
Őszintén szólva soha nem gondoltam,hogy a morzsikon kívül bármiféle mutánssal szót fogunk érteni valaha is.

Azt mondta Igor hogy jön velünk és nagyon szívesen segít mindenben, csak szorítsunk neki helyet valamelyik gépen mert nem szeret gyalogolni. Én mondtam neki hogy jön velem az UAZ-zal vagy mehet veled a BMP-vel. Csak azt nem tudom hogy mi a francnak kellett robbantani? Na mindegy, kibugáztuk a srácot a lekvárból, összeszedtünk mindent, nem hagytunk magunk után csak romokat és hullákat, mellettük pedig töltényhüvelyeket.

Beszéltem a kórházzal, már várnak minket. Én is tele vagyok karmolásokkal, horzsolásokkal, van néhány égett sebem is meg véraláfutásom, úgyhogy pihenés következik. Meg kaja, jóféle marha, Morzsi te már ismered :D

Ki jön velem a Cseljabinszk-be?

Azért kellett robbantani, mert vagy 10 irányító szórakozott mögöttem, és valahogy le kellett őket ráznom.

Boris

Én egyenlőre megyek a mocsárba,meggyógyulni. Megégett a jobb oldalam,meg azt hittem először az arcom is,de szerencsére a fejemből kiömlő vér ráégett,és megvédte azt.Most tényleg úgy nézek ki,mint valami atomsérült,pedig csak le kellene valakinek szedegetni ezt a gusztustalan kérget a képemről.
A ruhámról végképp lemondhatok,annyit azért használt,hogy csak a bordáimnál van egy féltenyérnyi helyen komolyabb égés,körülötte meg a szokásos pörkölődés. jó volna valami antibiotikum,nehogy fertőződjön. Rohad módonl tud fájni,pedig nem is nagy sérülés.

Remélem a bejáratokat valahogy tudjátok biztosítani?

Blackacehun,te meg rádiózz oda kérlek a "határőreidnek",hogy megint csak én jövök.
nem ártana,ha Putiteng velem tartana,ha útközben valami történne. Egyedül nem sokra mennék.

van már helikopteres légitámadásos zsoldosfrakció? ha nincs, akkor "létrehoznék" egyet :)

Zsoldosfrakció már van, de légitámadásos még nincs.

Oké, veled megyek, csak még megnézetem a sebeimet egy orvossal, aztán indulhatunk.

Tehát akkor, az én frakcióm:
Neve: Death from Above
Logója: pajzs formájú alap, vörös csíkos háttér, középen két, ellentétes irányba forduló sasfej
Vezetője (tehát én): Oleg Zachary
Leírás: A világ különböző hadseregeiből dezertált mesterpilóták, akik egy "kis pluszpénz" reményében költöztek be a zónába.
Főbb feladatköreik: Visszavonulás támogatása, bekerített csapatok evakuálása, hadianyag/katonák szállítása
Felszerelés: Ami belefér a kabinba. Főbb fegyver az AMD-65, néhány pilótánál akad hangtompított MP-5 is, a bázisvédelemnél dragunovok, távcsöves mosin-nagantok, ak-47esek, RKP géppuskák RPG-7esek.
Öltözet: Terepszínű zubbony, és nadrág, a mesterlövészeknek Ghillie álcaruha.
Járművek: Az Ukrán Hadserektől zsákmányolt gépek. Egyelőre négy darab Mi-24 Hind, két Ka-50 Hokum, három Mi-8, és Zachary speciális Mi-24ese.
Bázis: A zóna nyugati része, egy nagyobb tanya, távol az anomáliáktól, mutánsoktól, és stalkerektől, festői környezetben:D
Bérek:
Szállítás: 500 rubel/helikopter
Támogatás: 700 rubel/helikopter
Terület támadása: 600 rubel/helikopter
Ha tűz alá veszik a helikoptereket, és megsérülnek, akkor a megbízó köteles megtéríteni a kár 5%-át.
A frakció jelenleg 57 tagot számlál, ebből 17 pilóta, 9 a földi irányítás tagja, 25 a bázisvédelem, 5 a vezérkar, és Oleg gyönyörű felesége, Natasa :D
A pilóták természetesen ellátnak több feladatot is, szintén védenek bázist, és a bázisvédelem képes ellátni másodpilóták feladatát is.

Egy hétig tart, amíg felhúzzuk a bázist, és elkészül minden, addig ne számítsatok ránk :(
Balatonon leszek egy hétig

Addig is, egy feladat vállalkozó szelleműeknek:
A hadsereg leszállított két vadi új Mi-24est a kordoni előőrsre, vélhetőleg átmenetileg, csak 1-2 napig. Végeztünk egy felderítő repülést a terület fölött, a következő egységek találhatóak ott:
Egy darab BRDM-2-es, 10-15 gyalogos katona, két mesterlövész, és 5 darab elit specnaz katona, Stingerekkel felszerelve (a felderítő repülés is elég meredek volt, ezért bíznánk Rátok a feladatot) tehát jelentős ellenállásra nem kell számítani. Aki leszállítja nekünk a két Mi24-est, 100.000 rubel üti a markát.

Na,Putiteng,ha összefoltoztattad magadat,akkor télakoljunk,mielőtt beáll az est. A halálnak van kedve ebben a radioaktív szörnytelepen éjszakázni. Kaptam egy bandita öltözéket,kiegészítve egy kevláros mellénnyel,meg térd és könyökvédőkkel. A régi ruhámat,meg vagy 400 pénzt fizettem érte Blackacehunnak. Ő azt mondta,talán az alsó részét még lehetne valamire használni,hát sok szerencsét hozzá,ha van neki-és szinte biztosra veszem,hogy akad az emberei közt-olyan csodakezű szabász,aki kezd vele valamit...
Teliraktam az utazóteret képződményekkel,most megpróbálom messze kerülni az anomáliákat,nehogy beaktiválódjanak itt nekem,mert szétkapják a kicsikocsinkat mint hülyegyerek a biciklijét,s lehet éppen Mauzzerék tábora felé fogunk kitérni,remélem,tudunk vele valamit seftelni.
Lesz miből. Főleg azért,mert az asszonyka biztos ráharap a szebb darabokra.
Én úgy gondolom,megegyezhetünk néhány alkalmi evakuálásban is,ha erre rászorulnánk. :D
Na,induljunk,barátom.....

Vissza
Top Alul