Hali Hannibal!
Tudtam,hogy itt kell maradnom! Indulok a kórházépülethez,és valahogy kiviszlek onnan.Van ott egy másik magos épület,nekem meg van egy kiőhető csákjám,meg erős,speciális műanyag kötelem,azon valahogy,egy csiga és egy csörlő segedelmével át tudnálak hozni téged,meg a cuccaidat is. Az épületben még mindíg ott van a moebius gömb,de szerintem ne nagyon kockáztass,és ne menj a közelébe,mert ugyan kicsi a valószínűsége,de előfordulhat,hogy nem Pripjatyban dob ki,hanem mondjuk valahol a Holdon.. Űrutazásra meg momentán-gondolom-nincs felszerelésed?
Szóval majd később vissza kellene térnem ide,te meg ott ahol beléptél a gömbbe,kellene maradj. Én átrádiózok,és áthajítók mondjuk egy energiaitalos dobozt,és ha működik,utána mindenféle nélkülözhető és egyre nagyobb súlyú dolgot. Nem ártana,ha lenne a Zónából egy privát vészkijáratunk,nem gondolod? No,addig csak nyugi,már közeledek!
(A pótvizsgád eredményének lényege,hogy GÖRBÜLT!!! A többivel meg ne is foglalkozz!)
Blackacehun!
A műszer a tiéd. A húst pedig csak úgy magyarosan főzesd meg,de csak ha le tudjátok utána fagyasztani! Keress hozzá valami fém,vagy műanyag dobozokat,és hagyd a Bárban,és mondd meg a tulajnak,hogy 4 kilónyit eladhat belőle,de egyet feltétlen hagyjon meg,mert ha it végeztünk Hanniballal,utána a bárba megyünk.Ennyi stressz után feltétlenül valamivel kárpótolni kell magunkat.Én egy kiadós ebédre,majd duhaj italozásra gondoltam...
A felajánlott cuccosokat is leadhatod náluk,mert egyébiránt tartozásom van a tulaj felé,szerintem a nyálkával egyenlíthetek.Ja,felőletek érkezünk a Zónába,szólj az emebereidnek,hogy a mocsár nyugati oldalára küldjenek maguk közül vezetőket. mennénk Putitenget kiásni a Kordonnál,még mielőtt elfogynak a készletei,meg a levegője.
Putiteng!
Hallom bajban vagy! Megpróbálunk ezért-meg a várható kitörés miatt is-a Zónába ezúttal délkelet felé haladva,a mocsáron keresztül bejutni. Már előre rádiózok blackacehunnak,nehogy valami betolakodónak nézzenek,aztán megrongálják a felújított verdámat...Igyekszünk,ahogy tudunk,de azért jó volna,ha a többiek is lendítenének valamit.