Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
!!!Figyelem!!!

Holnapra hatalmas blowoutot jeleztek a műszereim. Mindenki azonnal keressen menedéket!Lehetőleg a föld alá menjetek!

Én egyenlőre itt maradok Mozyrban,szerintem itt olyan biztonságos dekkolnom,hogy a Zónában még a Kordon sem mérhető össze ezzel a területtel. Láttam néhány pszeudofarkast,meg rágcsát,de hát tudjátok,azok kimászkálnak,mit nekik a drótkerítés.
Putiteng!
A blowout kiterjedése milyen irányú? Engem elérhet?

bezárkóztam Pripjaty egyik házának az alagsorába. magam vagyok a környéken sehol senki. ha végevan szóljatok, elbarikádoztam magam itt végre szusszanhatok egy jót.

50-75km sugárban lesz jelen. Próbálja meg valaki tönkretenni a banditák, renegátok és egyéb gonosztévők PDA rendszerét. Nem bírnak komunikálni, így több lesz a veszteségük.

irjuk ki: hackert keresunk rubellel illetve artival megfizetve. kerjuk jelentkezzen a barba, PDA feltores kepessege minimum. :D :D :D :D :D

Rajta vagyok a dolgon, keresem a megoldást. Van egy zsákmányolt bandit PDA-m azzal szórakozok most. Szerintem rövidesen meglesz minden ami egy vírus rendszerbe juttatásához kell.

Barin: megvagy, látlak.

Tiger: végezzetek el néhány elemző mérést, utána kitaláljuk hogy honnan jött ez a retya.

Most bújok én is a Blow után jelentkezem.

vörös erdő elfoglalva aki át akar menni a limanszki hídon fizetnie kell 1000 RU-t (fejenként) :P

Blackacehun":3scxaqxl mondta:
Rajta vagyok a dolgon, keresem a megoldást. Van egy zsákmányolt bandit PDA-m azzal szórakozok most. Szerintem rövidesen meglesz minden ami egy vírus rendszerbe juttatásához kell.

Barin: megvagy, látlak.

Tiger: végezzetek el néhány elemző mérést, utána kitaláljuk hogy honnan jött ez a retya.

Most bújok én is a Blow után jelentkezem.

nem all modunkban mereseket vegezni, parancsot teljesitunk. ha a parancsadonk parancsba adja akkor vegzunk mereseket egyebkent nem!

BLOWOUT,BLOWOUT,BLOWOUT!!!
Szinte tudtam! Nagyon látványos a blowout így majdnem 100 km-es távolságról! És tudjátok,hogy még itt is lehet hallani azokat a hangokat ilyenkor. Nagyon kísérteties . Készítek róla felvételeket,megmarad a családi archívumomban.
innen nézve a következőképpen zajlik. Először mély dübörgést hall az ember,szinte a gyomrában is érzi,majd egy hatalmas fehér villanást láttam délkelet felől. Ezt követően egy spirális arhitektúrájú ,fénylő,örvénylő,felfelé kitáguló felhőszerű képződmény jelenik meg,ami narancsos,vöröses fényben villog.,itt meg ahol állok,a Zóna felől erős szél támad.
A felhő egyre jobban terjeszkedik,átmegy piszkosbarna,és zöldeskék színbe,majd elektromos kisülések látszódnak benne..Ennek a dörrenései itt is hallhatóak. Ezek után megint ízzani kezd a terület,nem tudom kivenni mi történik,mert mindent fehér,vakító fény világít meg,majd ennek elmultával a spirális felhő egy felfelé emelkedő hengerré alakul,és szétoszlik. nincs rá jobb leírásom. nagyon szép és nagyon látványos így messziről.
Enyhe bétaaktivitást jelez a mérőműszerem,de nem veszélyes. Szerintem a védőruháinkon sem tudna átmenni,de ha találok valami kifolyófélét-feltéve,higy van nyomás az itten vízhálózatban-akkor lemosom magamat,meg a BMP-met is.
Azért tudjátok,hogy a végén felfelé emelkedő hengerszerű felhő pont az erőmű irányából volt látható,csakúgy,mint az első villanás,ha nem csalódom. Jó,hogy eljöttem onnan,szerintem,azóta ha ottmaradok,egy fémtócsa meg némi szerves maradvány maradt volna belőlem,meg a páncélosomból...

a blowout-ra rögtön felébredtem és nagyon megijedtem de hál'istennek jólvagyok.
zombimorzsi! a leírottak alapján nem sajnálom hogy nem láttam és inkább fedezékben vagyok..

sotet volgybe talalhato labor legalso szintjet lepecsetltuk es lezartuk a liftet es a szellozoket is amik hozza tartoznak. engedelyt kaptunk minta vetelere, a fejesek ugy gondoltak h jobb ha tudnak vmit a dolgokrol. ha te is akarsz a mintabol akkor kaphatsz belole holnap reggel 10:30-kor a kordonba levo faluba, ha nem vagy ott akkor nem kapsz belole. szoval ne kess. a feladatunkat elvegeztuk, sotet volgybol kivonulunk!!!

A Blowout a Kordonban hatalmas volt. Én Szidorovicsnál bújtam el (mélyen a zsebembe kellett is nyúlnom) földrengés és dörgések voltak. Sajnos a lepcsőnél összetört a vasszerkezet, ami a fölöttünk lévő földet tartotta, így nem birunk kimenni. Nem hallottunk fentről semmit, megnéztem a PDA-t és azt jelzi, hogy a Kordonban nincs senki. Vagyis vagy meghaltak, vagy elromlott a PDA-m.
Kaja és víz van, a legszűrő is jól dolgozik, de örülnénk, ha valaki jönne és kiásna minket.

Boris

Ha én nem is, de Michail Kerenszkij professzor a megbízólevelemmel együtt ott lesz a mintáért. Én most az erőmű környékén kódorgok néhány emberemmel és keresgélünk. Csak azt tudnám hogy hogy a bánatos francba kerültünk ide. Egy Kamazzal és 10 emberemmel egyszer csak itt ébredtünk. A többiek valahol Pripyatban kódorognak. Nem tetszenek nekem ezek a vándorló Möbius gömbök. Itt valami rossz készül. Brutális volt a blowout is ami itt lezajlott. Szerencsére sikerült elbújni az erőmű egyik kisebb alagsori műhelyében az 1-es blokknál. A buli után most elkezdtünk keresgélni és találtunk 3 "nyálkát", 1 "elemet", 1 "golyót", 1 "lelket", 2 "húscafatot" és 4 "vérkő-t". Van itt néhány hulla is, lesz néhány ruhánk is eladó. 4 v 5 Exo, ökológus ruhák, 2 seva, vagy 6 Beril-5. Fegyvereket valószínűleg nem fogunk eladni mert annak szűkében vagyunk. Árakat még nem tudok, de meg lehet velem alkudni. Sok zombitetemet is találunk itt, biztos hogy ideggáz miatt lettek azok, de valami furcsa sugárzást is érzékelünk errefelé, csak még az irányát és a forrását nem tudtuk meghatározni.

Morzsi : az orvosi műszerekért cserébe a következőket ajánlom:
1 Exo , 1 ökológus, 2 Beril-5, 1 "nyálka", és egy Gauss puska 5 tárral. Természetesen minden kiváló állapotban. Ja és még 5 kg marhahús a múltkoriból, ha gondolod meg is főzetem pörköltnek neked. Ha az ajánlatom megfelel kérlek jelezd!

Tiger : Köszönjük a segítségeteket, a vizsgálati eredményeinket továbbítani fogom felétek is, amint az lehetséges lesz. A megbízólevélen keresd a nevem a szövegben, másnak ne add át a mintát, erre kérlek.

A zsákmány PDA-val jól haladok, rövidesen készül a vírus, és az ellenszer amit majd küldök mindenkinek.

Sultán el ne menj!!!
vagyok!!!
holnaptól teljesen összeszedem magam!!!!
pótvizsga 2!
jó játékot....

Emberek! Nagyon, nagy baj van!

Szidonak van egy műszere, ami segítségével elemezni tudja a blowoutokat. Pár napja állította fel a leszakadt híd tetején. Azt mondta, hogy minnél magasabban van, annál pontosabbak az adatok. A híd magasága szerinte nagyon jó. Egy hosszú vezeték segítségégvel, összekötötte a számítógépével, és megnéztük, hogy mik az adatok.
Azt kell mondjam, hogy a tegnapi blowout csak a kezdet volt.
Már az óriási volt, de ami holnapután lesz, mintha a Zóna összes blowoutját egy nagyba gyúrták volna össze. Ez már nem is kitörés. Ez már "Giga-Blowout"! A Zónát megszértettük!
Mindenki azonnal tünjön el az erőműből!
Pillanat!
Új hírek jöttek!
A mérések szerint még Moszkvában is hallani fogják a robbanást.
És jó volna, ha valaki végre kiásna minket!

Boris

mi vagyunk meg kordonba, 10:30 ott leszunk, utana kivonulunk a zonabol elorathatatlan ideig(amig parancs nem erkezik). parancsba adtak Szidorovics kiasasat allitolag oan dolgokat tud amirol a kormany elszeretne vele beszelgetni.

Hali Hannibal!

Tudtam,hogy itt kell maradnom! Indulok a kórházépülethez,és valahogy kiviszlek onnan.Van ott egy másik magos épület,nekem meg van egy kiőhető csákjám,meg erős,speciális műanyag kötelem,azon valahogy,egy csiga és egy csörlő segedelmével át tudnálak hozni téged,meg a cuccaidat is. Az épületben még mindíg ott van a moebius gömb,de szerintem ne nagyon kockáztass,és ne menj a közelébe,mert ugyan kicsi a valószínűsége,de előfordulhat,hogy nem Pripjatyban dob ki,hanem mondjuk valahol a Holdon.. Űrutazásra meg momentán-gondolom-nincs felszerelésed?
Szóval majd később vissza kellene térnem ide,te meg ott ahol beléptél a gömbbe,kellene maradj. Én átrádiózok,és áthajítók mondjuk egy energiaitalos dobozt,és ha működik,utána mindenféle nélkülözhető és egyre nagyobb súlyú dolgot. Nem ártana,ha lenne a Zónából egy privát vészkijáratunk,nem gondolod? No,addig csak nyugi,már közeledek!
(A pótvizsgád eredményének lényege,hogy GÖRBÜLT!!! A többivel meg ne is foglalkozz!)

Blackacehun!
A műszer a tiéd. A húst pedig csak úgy magyarosan főzesd meg,de csak ha le tudjátok utána fagyasztani! Keress hozzá valami fém,vagy műanyag dobozokat,és hagyd a Bárban,és mondd meg a tulajnak,hogy 4 kilónyit eladhat belőle,de egyet feltétlen hagyjon meg,mert ha it végeztünk Hanniballal,utána a bárba megyünk.Ennyi stressz után feltétlenül valamivel kárpótolni kell magunkat.Én egy kiadós ebédre,majd duhaj italozásra gondoltam... :D
A felajánlott cuccosokat is leadhatod náluk,mert egyébiránt tartozásom van a tulaj felé,szerintem a nyálkával egyenlíthetek.Ja,felőletek érkezünk a Zónába,szólj az emebereidnek,hogy a mocsár nyugati oldalára küldjenek maguk közül vezetőket. mennénk Putitenget kiásni a Kordonnál,még mielőtt elfogynak a készletei,meg a levegője.

Putiteng!
Hallom bajban vagy! Megpróbálunk ezért-meg a várható kitörés miatt is-a Zónába ezúttal délkelet felé haladva,a mocsáron keresztül bejutni. Már előre rádiózok blackacehunnak,nehogy valami betolakodónak nézzenek,aztán megrongálják a felújított verdámat...Igyekszünk,ahogy tudunk,de azért jó volna,ha a többiek is lendítenének valamit.

Vissza
Top Alul