Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Ne menj! Radioaktív eső közeleg!

Oké,oké, visszakellene csatolni a részeket, de ez azért már túlzás. Nem szeretem a hungaristákat. Aki meg az, lépjen be a magyar gárdába! Ennyi!

Sajnos a mohóságom elnyomja a veszélyérzetemet. Ráadásul közel is vagyok,van esélyem túlélni. A BMP-t meg kibéleltettem kompozitokkal belőlről,talán megóv. Megyek,nem tudok nyugton űlni. Folyton az jár az eszemben,ha sikerülne elsőként,akkor megtudhatnám a titkokat! És örökre gazdag lehetnék! ÖRÖKRE!!!

Írj jelentést! Ha tartalmas és részletes, megveszem tőled.

Maradjunk állandó rádiókapcsolatban! Már,ha nem nyom el a termikus zaj,meg lesz jó terjedés.
Figyelj mindent. Most hagyom el a hidat. Egyenlőre minden üresnek tűnik. Úristen!

álljatok meg :D beszállok én is :D valaki adjon már tudósítást hogy mi is van hogy van :D

Putiteng, hungaristákat én se bírom, bár Vosztrikov jó fej, de láttam a magyarországért topikba szóló hszeit..hát bocs de jogos hispan banja, bár nem az én dolgom megállípítani hogy jogos-e vagy sem.

Most nyilt meg a reaktorhoz az út. Vosztrikov halott, monolitkatona halott. Boris az őrült, Gabber a szolgálat vezére, Hannibal a mesterlövész és Szultan a kereskedő a Zóna leghírhedtebb emberei. Szultan elindult a reaktorhoz a radioaktív esőben és megszakadt a kapcsolat.

aha. kösz ezt a gyors összefoglalót. akkor színre lép Barin Duzsokovszi aki a magányos szolgálatos, az az a szolgálathoz tartozik ám de nem fogad el parancsokat. ő a saját útját járja Dragunovjával, és megbuherált Tunderével.

Szultan válaszolj! Ha 1 órán belül nem válaszolsz, indulok.

hát már amibe te elvagy ásva a romok alá azt elfeledtük, és újat kezdtünk. azaz igazság hogy énsem voltam itt egy-két napig énis levagyok maradva, de több a sima ember mint frakció szal többen csak sima emberek mint frakcióvezetők, és két embert bannoltak, ők meg vannak halva :D

Hé,emberek,valaki.........Segítsetek.........halljátok az adásomat? .....Nem tud.......leáll.......Könyörg.....Istenem, a halottak...megint ......felém.

Sikeült nagynehezen kihátrálnom a híd felé. Most azért tudjátok fogni az adást,mert az erőmű külső szektorában vagyok,egy magos betonfeljárón! Mögöttem délre az iparivíz csatorna,előttem a főbejárat.
Az elmúlt órákban élőhalottakkal küzdöttem,még szerence,hogy páncélozott járműben ültem.és teleraktam lőszerrel.
A monolith nyomát sem látom,ellenben bizonyos őrposztoknál széthajigált felszerelés,fegyverek,és ha hiszitek,ha nem,üres ruhák,sisakok! nem tudom,mi történhetett itt,s hová lettek a hírhedt lunatikusok,de az biztos,valami félelmetes zajlik itt. Az élőhalottak meg,valahogy túl sok volt belőlük,és nem is igazán rothadt a testük.
A főbejáraton özönlöttek kifelé,úgyhogy ott,köszönhetően a toronygépágyúnak,egész halmokban állnak a szétszaggatott tetemek. Ha erre jön valaki közületek,hozzon magával nagyerejű robbanóanyagot,menjünk biztosra!
Innen még nem mozdulok,átküldöm a pozíciómat a PDA-dra,itt megtalálsz! Egyedül nincs kedvem beljebb menni,de a zsákmány izgatja a fantáziámat!

Hú,Tigris!
Pedig jó lett volna észak felől,Belorusszia irányából érkezned,persze tudom,te is Kievnél tranzitolsz! :D
Azért nem ártana igyekeznetek idefelé,mert elkezdett estébe hajlani az idő. Most azon morfondírozok,induljak vissza,vagy maradjak? Fél órán belől elérem Pripjatyot,ha viszont itt töltöm az éjszakát-bár egyenlőre semmi mozgás,csak néhány varjú károg,ami ugye szokásos,meg a távoli szörnyhangok-szóval,akkor számolnom kell ezzel azzal. Embernek,meg páncéltörő eszköznek nyomát sem látni,amúgy a monolith hagyhatott el néhányat,de ha bent csücsükélek a BMP-ben-szűkös a hely ugyancsak-de az biztonságosabb.

HUHA!!!!! ezek a rohadt mutánsok nem teketóriáznak, majdnem elkapták a seggem, tisztára bevadultak, eddig mindegyik egy lövés hallatán ehúzta a büdöst, de most lőhettem, nam mennek ezek sehova... Sultán... figyelj a zombimorzsikkal mert nem bztos hogy ők nem vadultak be...
találtam egy új ismeretlen anomáliát, nem tudtam mi volt az de valami téranomália lehetett, mert hirtelen máshol ébredtem... igen furcsa tudom nekem is az volt... sétálok és egyszer csak felébredek... hogy hol vagyok nem tudom... de sehol semmi, épületek vesznek körbe, de nem Pripyat... egy árva lélek sem mutetja magát... pedig hiányzik a lövöldözés hangja a távolból...
Sultán mehetek veled, 2 jobb min egy...

Hannibal!

Valahogy így gondoltam én is. A zsákmányt meg majd riszteljük,és elpasszoljuk a kinti lúzereknek.Ketten gyorsabban dolgozunk,a két emberem meg símán viszi az üzletet Pripjatyban.
Bevezetlek a high life-ba,majd látni fogod,micsoda kinyalt barmok,meg úrinőnek hazudott prostik buknak a szép artyifaktokra! És milyen pénzért,barátom. Namármost,ahhoz viszont tudnom kellen,hol is vagy valójában. Az adásod fogom,de alig mozdítod a térerőt mutató műszer keijelzőjét,és elég nagy zajjal hallgatlak. Átdesszantolok a túloldalra,és megpróbálom kimérni a pozíciódat,úgyhogy maradj addig veszteg és maradj adásban!
A környék abszolúte csendes,többfelé világít a "pázsit",már ha lehet annak mondani ezt a gaztengert itten. Szép aranyos fényük van,a hőkeresőmön meg semmi élő jel. Bekapcsoltam az infrát is,de nincs mozgás,csak távolról néhány villámszerű villanás. Biztosan messzire van,úgy nézem a mocsár irányából jön. nem tán Blakacehun-ék keveredtek valami balhéba? Mert akkor biztosan hasznát veszik majd az ultrahangos készüléknek,amit lepasszoltam nekik tegnapelőtt.
(A morzsijaim miatt ne aggódj,ott hagytam őket,s hírek szerint jól bepakolták a böndőt,most röfögve alszanak.)

csak velünk
szeméttelep egy része a mi irányításunk alatt áll de be lehet menni csak ha utána indulnál bár felé akkor fizetned kell 1000 RU-t (fejenként) ha be akarsz menni bárba de ha jantaron keresztül szeretnél menni ott is fizetnetek kell 1000 RU az átjárásért (fejenként)

Vissza
Top Alul