Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Gondolatüzenet a Síkságról,a falka gyengébbik felétől:
"Úristen! A möbius gömbök,amelyek Limanszkban és a Vörös-erdőben voltak egy hosszú,fénylő vonallá rendeződtek,amit innen a lapályról is látni. Orkánerejű szélvihar támadt,lökésszerűen sodor bennünket,alig tudunk megállni a lábainkon!. A ragyogó fényvonal altt óriási hasadék képződött,a Zóna megremegett. Mi a falka ,most kelet felé rohanunk eszünket vesztve,a folyó felé! Az ég egyre vörösesebb,és narancsosabb árnyalatot ölt. Annyira erős a fényintenzitás,hogy a mi nehézkes és rövidlátó szemeinket is rettenetesen zavarja. Az összes rohadt mutáns is arra zúdul,amerre mi. Az az érzésünk,most bosszút akarnak állni. Van ott a parton valaki közületek?"

Itt Putiteng!

A mutánsok elfoglalták a Síkságot. Még nem észlelték a csatornát, jelenleg ott lapulunk. Mindent ami mozdítható levittünk. Több ezren lehetnek. A Crusadert nem bírtuk levinni, a Kordonban van. Valaki menjen el érte, ha tiszta a terep. A kaja fogy, tüzérségi csapást rendeltem el. Az aprítani fog, de nem lesz elég. Két lehetőségünk van:
1. Külső támadás a Síkság ellen.
2. Alagutak összekötése.
A csatorna kordinátái: X: 125 Y: 45-től X:142 Y:49-ig.

Vosztrikov vagyok !
Az embereim meghaltak ! A Duty fellázadt és kivállt !
Fogtam a cuccomat ,és betáraztam jó öreg G36-osomat !
A Rendfenntartók többé nem léteznek !
Magányos STALKER lettem !
Talán túlélem ezt a poklot ! Az iratok nagy részét elégettem,még mielőtt a Duty rátette volna a kezét !
Elemgyek és megpróbálok segíteni morzsi csapatának !
Isten óvjon minket !

Utolsó üzenet a legyengült falkától.
"Követnek minket,most elértük a folyót,de onnan is valamiféle rákszerű állatok másznak előre. Körbevettek minket,végünk van,de nem adjuk meg...."

Mi pedig,a maradék maradéka,elindulunk valószínűleg halott társaink megkeresésére,már ha maradt valami belőlük. Nyugtalanaok vagyunk.
Vosztrikov generális! (nekünk ezután is az maradsz!) Találkozzunk a Kordon és a Síkság közti határmezsgyén! Próbáljunk meg együtt segíteni Putiteng parancsnok embereinek! Igyekezz!

Úton vagyok !
A rohadt Duty-sok !
Barinban nemtudom,hogy bízhatok-e ,úgyhogy egyedül megyek !

(köszönöm,barátom)

A Védelmező csapatok a Szabadsági és Monolith csapatok támogatásával felkutatja és megsemmisíti a Duty frakciót. Az ősszes (2db) MI-24-esemet elküldöm hogy megkeressék a Zsombimorzsikat és ha még valamelyik élni fog akkor megmentik. Vosztrikov véleményem szerint vidd magaddal a Kordon melletti Crusader tankot.

Helyben vagyok ,morzsi ! Most találkoztam az erőiddel !
A végső akció indulhat !

Szerintem ezután kezdjünk egy új story-t !

Valahogy így :

-Duty:Barin
-Monolith:monolitkatona
-Zombimorzsi(megmarad):Zombimorzsi
-Putiteng:Amit választ,nem nyilvánvaló !
-Blackacehun:Clear Sky
-Freedom:Én

Valamint kitalálunk új szabályokat,mert ez így elég inkorrekt és kicsit már unalmas !

Milyen végső támadás? (mért nem bírja felfogni senki hogy a monolitkatona csak a felhasználónevem, az én frakcióm a Védelmezők? és mi lesz a blackshadow-val?) tőlem mehet a replay

Mindent törlünk és kiosztjuk a normál frakciókat !
A Replay-t léptessük életbe !

ÉS MOST ÚJ SZABÁLYOK KELLENEK !
Ezt közösen oldjuk meg ! (Ötleteket mondani)
Így csinálhatunk egy tényleg jó szerepjátékot !
Monolitkatona,bocsesz akkor válassz egy másik frakciót !

Nálam FREEDOM Fix

Ittvan néhány ötlet : -Te mint karakter szerepelhetsz,tehát a saját S.T.A.L.K.E.R. cuccaidat is írd le kezdésnél.
Vezessünk be RUBEL rendszert ! Tehát egy héten mondjuk minden frakció kap 10000 RU-t !
Tevékenység:Háború,kutatás,építés,egyéb
Diplomácia: Egyes frakciók közötti ,üzleti illetve tárgyaló kapcsolat.(Háborút is itt lehet szítani)
Történetírás: Ne legyen baromság ! Azaz ,ne legyen olyan hogy pl.Crusader tank ütötte agyon a kordonnál Borov-ot ! A TÖRTÉNET LEGYEN REÁLIS !
Na egyenlőre ennyi ! Írjatok ti is !

nekem nem jut eszembe semmi új szabály...
de ha a rendes frakciókkal megyünk és a rendes játékban használt térképen, úgy túl lekötött lehet de viszont így lenne igazságos. de egy ilyen játékhoz milyen új szabályok lehetnek? lol2

ezek az ötletek tetszenek, talán annyit mégis lehet hogy valaki csinál új frakciót de úgy hogy pontosan leírja hogy mi-merre-hány. szal akkor szóljatok és én eliskezdem tervezgetni a sajátom...amúgy tetszik a pénzes meg a diplomáciai ötlet...

FREEDOM
SCS_Freedom.png

Vezető:Vosztrikov
Altiszt:Lukash
SHOC_Lukash.png

Elhelyezkedés:Hadiraktárak és a sötétvölgy északi része
Fegyverek:TRS-300
Weapon_-_TRs_301.jpg
,G36,SG-550,SVD,SVU,PK
Vosztrikov fegyverei:G36
SHOC_G36.png
,USP
Ruhája: Exo ruha a szabadságtól
Kezdő tőke : 100.000.
+1: Jó harcosok,és túlélők,az álcázás,és a célzás mesterei

st_freedom.jpg

cs_pers_freedom.jpg

Segítség:
http://stalker.wikia.com/wiki/Main_Page Jeleket és egyéb INFO-kat kidobja ha beírjátok a keresőbe a Frakció nevét !

na akkor ha nembaj létrehiznék egyet.

Sun of Zone
emlogo.png

Vezető: Barin
Altisztek: ha valaki akar csatlakozhat
Elhelyezkedés: Agroprom Kutatóintézet és Underground része (gondolom katona senki se lesz és annak ottva a Kordon déli részn lévő tábor.)
Fegyverek: Dragunov, Desert Eagle, SG-550 (Sniper edition is),
Veteránok fegyverei: VSS Vintorez, Tunder S14
Barin fegyvere: VSS Vintorez, Desert Eagle
Öltözék: SoZ öltözék, SoZ exoskeleton
Öltözék színe: sárga, fehér, vörös.
Cél: kutatás, fejlesztés, kereskedés. (ha valami kell tőlünk vehettek jóminőségű árukat)
+1: kiváló mesterlövészek, jó tudósok, csapategység.

hijj a mindenit!!! vegre ujrakezdodik, keson vettem eszre h van ien topik is ezert nem akartam mar enis belekezdeni :D :D :D . egyebkent jatszott mar vki igazi szerepjetekkal? kocka dobalosra gondolok.

nade ha mar frakcio akkor Zsoldosok!

376px-Biohazard_symbol.svg.png

vezeto: KönigsTiger
a zsoldosok csak ket esetben haboruznak: ha erdekukben all vagy pedig felberelik oket.( fel lehet minket berelni jo penzert es akkor gyapjuk az ellent! a megfelelo osszegert barmit megcsinalunk.)
elhelyezkedes: Dead City
csoportok:
-Tamadok:
-fegyeverek:Obokan, SPAS-12,Walther P99
-ruha: Katonaktol vasarolt katonai pancelozott ruha(terepszinu)
-Tamogatok:
-fegyverek: SvD Dragunov, Walther P99, RPG-7
-ruha: zsoldos ruha(terepszinu)
diplomacia: mindenkivel annyira vagyunk joban amennyire megfizet minket
cel: RUBEL!!!!!!
+1: nagyon jol kepzettek, barmien helyzetbe helytallnak

Duty
Vezető: Monolitkatona
Elhelyezkedés: Limansk
Fegyverek: AK-47SU,AK-47 és különböző változatai,Vintar-bc,PK (gépfegyver),TRS-301,Thunder
Monolitkatona fegyverei: TRS-301+hangtompító,optika,gránátvető
Pénz: 100.000.
+1 Kapcsolatban áll a katonasággal, Szabadúszó stalkerekkel és a tudóssokkal
Dolg_Patch.png

SHOC_PSZ-9md.png

SHOC_Dolg_Exo_Portrait.png

Monolitkatona felszerelése: Csövekkel megerősített ruha
ExoSuit.png

Hát,köszönöm,de bizony most nagyon magosra raktátok a mércét. Szóval,szerintem az lehetett a baj,hogy a frakciók legvégül szövetségre léptek egymással,és nem maradt ellenség. A játékban ugye az ellentétek feloldhatatlanok, a frakciók emberanyaga pedig végtelen. Valójában egy frakciót sem sikerülhet végleg kiszorítani a Zónából,és nincs közös ellenség sem,hacsak a mutánsokat-szegény nyomorult jószágok :| -nem számítjuk ide.
Lehetnék én is ilyen "mindenki rám lő,és ettől a végén teljesen kiborulok" kreatúra esetleg,de akkor nem ártana,ha valamelyőtök kiagyalna egy másik mutáns specifikációt,akikkel viszont én lehetnék szövetségben,életre-halálra a többiek ellen. (Sok esetben a játék is kreál ilyen helyzeteket)
A Zónát még jó volna jóelőre egyértelmű módon meghatározni,mint konkrét játékteret. Tehát le lehetne copyzni az eredeti térképet,és a játék megkezdése előtt kiegészíteni területekkel,úgy,ahogyan azt Putiteng tette volt,amikor ráakadt a Síkságra. (Kép beszerkesztve,és minden játékos által tudomásul véve,ez fontos!)Az adott területeket elfoglalván lehet elkezdeni a játékot. Egy adott részen akár több,de egymással szövetségben mozgó frakció is exisztálhat,de a szövetség felbontható természetesen.
Jó volna valami véletlenszámgeneráláson-amolyan virtuális dobókockán-alapuló módon játszani,a mozgást,az erőt, a muníció és emberlétszámot figyelembe véve. Ha ugyanis nem ezt tesszük,a történet el fog laposodni,és megint futunk egy kört.
Tudom,hogy okostojásnak tünök a szemetekben,mikor ennyit írogatok,csak az ötleteimet mondom.
Mondjuk ha lehetne olyat,hogy amikor belépek az oldalra,kapok egy bizonyos értéket,kreditet,amiből gazdálkodva tudok adott alkalommal lőni,embereket mozgatni. És ezt max. naponta egyszer tehetem.
A lehetőséget és megvalósíthatóságát gondoljátok tovább,hátha.... Lehet ,hogy ostobaságokat írtam,de én így gondolom,és nem fogok megsértődni,ha kikacagtok a butaságomért. :oops:

Nos akkor a Clear Sky frakció élén megjelennék én is. Maradunk a játékban megszokott tudósok és kutatók, a Mocsár a fő bázisunk, de ott vagyunk mindenhol. Fő szövetségeseink a Yantari tudósok és a Zombimorzsik klánja. A fegyverzetünk a játékból megszokott, az enyém egy Gauss puskával kiegészítve. Ha valami nem tiszta akkor lehet kérdezni.

nem irsz ostobasagokat Morzsi! eleg sokat jaccottam rendes szerepjatekkal(M.A.G.U.S., foleg lyukasoran) es tenyleg kene bele vmi dobokocka szeruseg mert kulonben ha az egyik azt mondja h 11 tagja a frakciojanak megolte 12 tagjat egy masik frakcijanak akkor a masik rogton jonne h miert olt meg kevesebb tobbet. az eroviszonyokat kikene irni, stbistbi. egyebkent irjatok be alairasba h h allunk a jatekkal peldaul h en Dead city be vagyok es ennyi meg ennyi stalkerem van, h ne kelljen mindig visszaolvasni tobb oldalt h megtudjuk a masik fel merre fele talalhato :D :D :D :D

Viszont,ha tényleg kapnánk napi egy belépésünknél egy adott kreditet,azt azért jó lenne valamelyik szerverúrral (!) megbótolni,. A többi tényleg becsület dolga,de vissza is kereshető. A napi egy lépés balra vagy jobbra,keletre vagy nyugatra viszont úgy lassítaná a játékot,hogy az közben visszakereshető eredményekkel kecsegetene. Az adott összecsapást hogyan,milyen módon lehetne számszerűen lerendezni?(Kinek hány embere,mutánsa,kreditje,lőszere maradt??)

Vissza
Top Alul