Hát,köszönöm,de bizony most nagyon magosra raktátok a mércét. Szóval,szerintem az lehetett a baj,hogy a frakciók legvégül szövetségre léptek egymással,és nem maradt ellenség. A játékban ugye az ellentétek feloldhatatlanok, a frakciók emberanyaga pedig végtelen. Valójában egy frakciót sem sikerülhet végleg kiszorítani a Zónából,és nincs közös ellenség sem,hacsak a mutánsokat-szegény nyomorult jószágok :| -nem számítjuk ide.
Lehetnék én is ilyen "mindenki rám lő,és ettől a végén teljesen kiborulok" kreatúra esetleg,de akkor nem ártana,ha valamelyőtök kiagyalna egy másik mutáns specifikációt,akikkel viszont én lehetnék szövetségben,életre-halálra a többiek ellen. (Sok esetben a játék is kreál ilyen helyzeteket)
A Zónát még jó volna jóelőre egyértelmű módon meghatározni,mint konkrét játékteret. Tehát le lehetne copyzni az eredeti térképet,és a játék megkezdése előtt kiegészíteni területekkel,úgy,ahogyan azt Putiteng tette volt,amikor ráakadt a Síkságra. (Kép beszerkesztve,és minden játékos által tudomásul véve,ez fontos!)Az adott területeket elfoglalván lehet elkezdeni a játékot. Egy adott részen akár több,de egymással szövetségben mozgó frakció is exisztálhat,de a szövetség felbontható természetesen.
Jó volna valami véletlenszámgeneráláson-amolyan virtuális dobókockán-alapuló módon játszani,a mozgást,az erőt, a muníció és emberlétszámot figyelembe véve. Ha ugyanis nem ezt tesszük,a történet el fog laposodni,és megint futunk egy kört.
Tudom,hogy okostojásnak tünök a szemetekben,mikor ennyit írogatok,csak az ötleteimet mondom.
Mondjuk ha lehetne olyat,hogy amikor belépek az oldalra,kapok egy bizonyos értéket,kreditet,amiből gazdálkodva tudok adott alkalommal lőni,embereket mozgatni. És ezt max. naponta egyszer tehetem.
A lehetőséget és megvalósíthatóságát gondoljátok tovább,hátha.... Lehet ,hogy ostobaságokat írtam,de én így gondolom,és nem fogok megsértődni,ha kikacagtok a butaságomért.