Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
szerintem majd a végén valaki összegzi pirossal a szabályokat vagy megkérünk valakit hogy írja ki ide fentre, hogy mik. elsőnek megbeszélgetni kellene őket...
kordontól keletre az a kacskaringós út féle az mi?
Kérni kell egy fórumszerkeztőt,hogy segítsen a játék megszerkesztésében !
Mert akkor tényleg ki kéne ezt innen emelni,és a szabályokat pirosan szedve felülre beilleszteni,majd valahogy megoldani ,a szabályszerűséget és a S.T.A.L.K.E.R.-es hangulatot.
Lényegében ennyi a tehendő !
csak sietni kellene, mert minél hamarabb elkezdjük a játékot annál jobb...saját frakciófegyver fejlesztés lehetséges? vagy milyen fejlesztéseket lehet tenni? mert a frakcióm kb ekörül fog működni, meg a kereskedés körül.
Vosztrikov! 9 kiváló mesterlövésze van a frkaciómnak Dragunovokkal felszerelve. ha kell segítség szólj nyugodtan.
alig várom hogy kezdjük
és ki lesz a szolgálat :?: banditák vezére sincs még meg, a renegátoké se, monolit frakció vezér sincs,és a tiszta égbolt
annyi frakció vár még vezérre de újat is lehet alapítani :lol:
na akkor összesítem mert van szolgálat is meg tiszta égbolt is.
Barin99: Sun of Zone Vosztrikov: Szabadság Monolitkatona: Szolgálat Blackacehun: Tiszta Égbolt KönigsTiger: Zsoldosok Gabber9511: Magyarok VinoBob: Amúri partizánok Zombimorzsi: Zombimorzsik
bocs ha kihagytam valamit vagy ha nem pontos emlékezetből írtam.
Hát olyan rizikó félére. Vagy nem tudom, hogy hívják nálatok azt a játékot.
Tudjátok amikor vannak azok a kis tankok, meg egy térkép, azokon területek és gurítókockával gurítasz és az határozza meg, hogy mi lesza csata kimenetele.
Van is egy ilyen oldal. Azthiszem www.conquerclub.com .