Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
innye baxxátok meg ez jó lessz a végén még én is beszállok :D :wink:

frakcióm: magyarok
kik vagyunk: Magyarországból jött kalandvágyó emberek akik szerencsét próbálni jöttek a zónába
célunk: pénzszerzés,felfedni a zóna titkát,és a zóna felderítése...
vezérünk: Gabber 9511hadnagy
még milyen adatokat kell magadnom :?:
hol van az X12 :?:
és tudna valaki egy nagy térképet mutatni amin minden terület rajta van :?:
nekem csak ennyi terület van a térképemen :roll:
3615206301-mapa-zony-clearskypl_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

a piros vonal irányában helyezkedünk el a folyó másik oldalán valami elhagyatottnak tűnő szántóföldön húztuk meg magunkat a bárkáink amikkel a folyón haladtunk a sugárzástól elkezdek szétmenni egyik össze is roppant szerencsére akkor már mindenki elhagyta csak az a gond hogy közelben mocsaras területeket észleltünk és aggódok amiat hogy az egyik emberem rossz helyre lép és bele süllyed a radioaktív mocsárba a bárkáink használhatatlanok
lehetőségeink : átkelünk a mocsáron
-vagy kelet felé indulunk és szerzünk szerszámokat meg hordókat (azok ha üresek fent tartják a rájuk rögzített cuccokat) a szerszámokkal a bárkákat szétszedjük és ideglenes hidat csinálunk belőlük és ezeken átkelünk a folyón azután kordon felé vesszük az irányt
és én inkább az utóbbit választom :twisted:

Ez most hogy is van, minden ember 1 frakció ? :D

Na jó akkor én is csinálok egyet, legyen mondjuk az amúri partizánok a neve :D
Fő tevékenység: partizánkodás
Bázi: nincs, bárhol előfordul, lesből támad. :P
Cél: A zóna elfoglalása ésaz amuri partizánok c. dal énekeltetése mindenkivel :D

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/PiUg_QdVEZc&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/PiUg_QdVEZc&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Vezér nincs, anarchia van 8)

Frakció: Hadsereg
Elhelyezkedés: Kordon - Helyőrség
Vezető: Szergej Putiteng
Tábornagy: Alexander Garivovszkij
Fegyverzet: AK, SVD, R93, SPAS 12, 9mm, M60, Dragunov, W2000
Szergej Putiteng fegyverei: Bren (Szekrényben), M4A1(optika,gránátvető,hangtompító), Uzi, Dubla Beretta.
Pénz: 100.000
Diplomácia: A Stalkerekkel kissé ellenséges viszonyban.
+1 Fegyelmezettség, kitűnő kereskedelem, gyors utánpótlás, kívülről bevethető egységek, gyors mozgás.

Én katona leszek! Barin! Ha már Agropromban vagy akkor tiéd lehet a csatornarendszer. Nekem kell a Helyőrség.

bocsánat fegyverzetet kifelejtettem
-M249
-LR300+37mm gránát vető+távcső
-G36K+M203
-xm8
-Scar
-RPG-7
-spas 14
-Dragunov

csempész áru :twisted:
folyamatos lőszerellátás
jól képzett emberek , szervezetség
ellenségek: monolit, kissé a banditák meg a renegátok és még az aki ellenünk fordul :twisted:

Az előbb lett közölve egy kép. Gabber 9511 jelőlte be, hogy hol van. Szerintem legyen ott balról, a folyó mellett a Síkság.

hű de sokat írtatok, amióta nemláttam. Először is köszi Vosztrikov hogy a frakcióm érvényes lett mégis. Látom végre jó sookan leszünk. Egyébként Zombimorzsi ötletei kivitelezhetőek lennének? pl. a kockás bár azt nemtudom elképzelni hohy-hogy.
Königs! Dead City holvan a térképen?
egyébként nemlesz valaki monolith?

Putiteng! oké megbeszéltük. köszi :) :wink:
VinoBob, ezekszerint mindenkinek van sajátja, nekem például az előző játékba nemvolt, meg most is jöhet mellém valaki altisztnek ha akar...

Dead City az Pripjaty. Dead City, vagyis Halott Város, csak Pripjaty lehet.

Javaslataim:
1. Mindenki csak a játékban fellelhető fegyvereket használhatná ( pl nem találkoztam a játékban sem Brennel, sem M4-essel, sem Crusaderrel)
2. Támogatom az ötletet hogy az aláírásában mindenki jelenítse meg a frakciója nevét, bázisát, frakciója létszámát.
3. Legyen a frakciók számára létszámkorlát, aminél több ember nem lehet egy frakcióban, pl 60 fő
4. a Kreditrendszer ötletét szintén támogatom, valamint lehetne valaki "hivatalos kereskedő" pl Jim67

Putiteng: DeadCity a DeadCity! Nem Limansk, nem Pripyat!

jaaah mostmár tudom. azt gondoltam hogy nem Pripjaty.
én támogatom Blackacehun ötleteit, bár a limit a 60fő picit kevés. vagy lesz respawn?:D
legyen szerintem artifact meg fegyver kereskedelem is, hogy lehessen pénzt szerezni.

de ez jó lenne, de kérdem én, belehet ide tenni olyan dobókockát hogy ne lehessen kiszámítani mikor mi jön ki, és hogy a többiek letudják ellenőrizni hogy ki mikor mit dob?

akkor mik szabályok
Javaslataim:
1. Mindenki csak a játékban fellelhető fegyvereket használhatná ( pl nem találkoztam a játékban sem Brennel, sem M4-essel, sem Crusaderrel)
2. Támogatom az ötletet hogy az aláírásában mindenki jelenítse meg a frakciója nevét, bázisát, frakciója létszámát.
3. Legyen a frakciók számára létszámkorlát, aminél több ember nem lehet egy frakcióban, pl 60 fő
4. a Kreditrendszer ötletét szintén támogatom, valamint lehetne valaki "hivatalos kereskedő" pl Jim67
ezek lesznek azok :?:

a dobokocka helyett van egy otletem a megvalosithatobb lenne: lottozas mondjuk veszunk 50 szamot mindenki mondhat 1-2 esetleg 3 szamot. ha vki mar mondott egy szamot es a masik is ugyanazta szeretne akkor maskor gyorsabbnak kell lennie, masneven nem lehet azonos szama ket embernek. ezt megcsinalnank minden heten egyszer a hetvegen pl. penteken lehetne leadni a szamokat. van egy csomo ien lottoszam generalo progi szoval abbol sem lehet gond

lentebb volt róla szó
de szerintem az ami Limaszkbam van az egyik ház alatt 8)

Vissza
Top Alul