Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Feleslegesen ne fárszd őket,nemsoká készen leszünk. Tudod,nekünk a földmunka a vérünkben van,őseink folytán.
A túlparton levő pár zombimorzsi meg keményen döntögeti a fákat,ha készen leszünk,leúsztatjuk őket. Szerintem a téli tüzelő problémáját is megoldhatjátok vele,annyi lesz!

úgylátom mindenki jól elvan , de nincs valaki aki elleség lenne ? szal mindanki haver ? zombimorzsi meg valami kutyafajták f?nöke ?

Igen,egészen pontosan speckó pszi-kutya. Emberi kommunkiációra is képes,de inkább aféle segítőkész kreatúra.(pontosabban kreatúrák,mivelhogy mégiscsak falkaszellemben,kollektívában dolgoznak. olyanok mint a star trek-ben a borgok,de nem támadnak be senkit. Egyenlőre legalábbis....)

Ennek örülök, akkor az összes teherautót átirányítom oda. Amint bírjátok pakoljátok tele. A leúsztatást most hadjuk, mivel nem tudom, hogy van-e anyagunk egy gáthoz. A földi út a legbiztosabb. Visszatérve a futóárkokhoz, megoldaható lenne-e, hogy pár helyen át tudna menni egy tank is? Ki tudja mikor lesz szülségünk a Crusaderre?

Szerbiában a dolgok jól mennek. A balkáni szláv nemzetek benne vannak Jugoszlávia másodszori megalapításában.

zombimorzsi":18u3qyr6 mondta:
Igen,egészen pontosan speckó pszi-kutya. Emberi kommunkiációra is képes,de inkább aféle segítőkész kreatúra.(pontosabban kreatúrák,mivelhogy mégiscsak falkaszellemben,kollektívában dolgoznak. olyanok mint a star trek-ben a borgok,de nem támadnak be senkit. Egyenlőre legalábbis....)

akkor gyakorlatilag zsoldosok , aki a legjobbat ajánlja annak segítetek , de ez a pszi kutya ez eredeti karakter eljen

Köszi Jim! Úgy gondoltam,kell egy nem emberi,de mégsem totálisan ellenséges,sőt értelmes specifikum is. Elvégre a Zónában bármi megtörténhet!

üdv! bent vagyunk a laborban. szörnyű amiket itt találtunk. a síkság elvan átkozva igaza volt, zombimorzsinak. találtunk egy dokumentumot is, ami arról szól, hogy elfog tűnni a zóna...valami rosszabb lesz. még nem tudjuk hogy a Síkság között és a robbanás között mi az összefüggés, de egy jóslat szerint az fog tenni az egészről aki a Síkságra telepedik...
Putiteng! szerintem menj onnan míg nem késő...

A zombimorzsik nem is tudtam hogy ilyen barátságosak. még jóhogy a bárostól kértem kutyakaját. ők most alszanak, mindneki más kutakodik, és összefüggést keres.
sugárzás meglepő módon nincs...ez gyanús nekem is és a tudósoknak is.

A találkozóra énis elmegyek !
Barin főhadnagy:Az Operation X12 dokumentumait hozd el ! Közösen megvizsgáljuk őket !
Zombimorzsi falkavezér:Köszönjük a segítséget ! Nektek készítettünk nyakörveket,ami felerősíti a Pszi erőiteket !

Megköszönvén a technikai támogatásaitokat még egy speciális kérésünk lenne a nyakörvekkel kapcsolatban. Szeretnénk gps jeladókat hozzájuk,és egy Vosztrikov generális álta kiállítottl pár főből álló megfigyelő csapatot,akik a mi mozgásunkat és hollétünket figyelnék. Jó lett volna egy ilyen,amikor a társunk eltünt a möbius-gömbben! Megoldható lenne? Műholdas nyomkövető rendszereket tudunk a katonáktól beszerezni,ha egy kicsit "megbabonázzuk őket",neketek csak a jeladókról,meg a megfigyelőkről kell gondoskodnotok.
Tekintettel arra,hogy gyakran vállalunk előörs szerepet,nem volna rossz,és a mi biztonságérzetünket is növelné.
Az ugyanis egy idő óta nem a régi...Főleg,mióta két- nagyon nyomasztó- helyen van a falka egy időben.
Rosszat érzünk. Valahogy ,olyan megmagyarázhatatlan,szürke,nyúlós,és idegesítő a csend.nincs ez így jól. A Zóna soha nem volt-különösen neketek-barátságos,de most komoran hallgat. Régebben minden dühét levezette a blowoutokban,de azok az idők már messze vannak.
Olyan titkot sejtünk,ami megrengetheti nemcsak a Zónát,nemcsak Ukrajnát,de az egész lakott világot. Lehet,hogy igazak a mesék,hogy ezen a földön a gonosz már századok óta jelen van?
De akkor miért vagyunk mi itt? És miért jöttünk létre? Ti emberek láttátok és tapasztaltátok a kiemelkedésünket a többi szörnyű mutáns és nyomorék,genetikailag eltorzult kreatúra közül. Megéltétek,hogy mellétek álltunk,és segítettünk benneteket. Nektek tudnotok kell,mi végre történik itt mindez!

Egy csapat Shadownatz jó lesz a célra ? Speciális kiképzést kaptak ! S.A.S. és Spetsnaz ötvözéssel !

A falka azon része,amely az egykori X-12-ben megfordult,rettenetes álmot látott tegnap éjjel,mialatt ti a dokumentációkat böngésztétek. A Zóna megint súgott nekünk valamit. Minden elfeketedett, a Nap eltünt az ,és az égen egy óriási vöröslő hasadék alakult ki a helyén. Ezek után a föld rmegett a talpunk alatt,és iszonyú,port kavaró szévihar támadt. Olyan bömbölés hallatszott,mintha a Hold esne le az égről,és a vörös hasadékon át furcsa fények,és torz alakzatok szálltak le a földre.Az álom eddig tartott.A Vörös-égbolt projektnek valami köze lehet a dologhoz. Olyan entitások közelségét érezzük,akik nincsnek jelen fizikai valójukban,mégis körbetáncolnak bennünket.Figyeljetek!

Szellemek ? Holtak feltámadása ?
Hmmm..
A vörös ég egy hatalmas hullámokat sugárzó gép ami a részecskéket és a rezgéseket erősíti fel,és a kísértetek lényegében korábbi rezgések visszhangjai valamint az emberi lélek megynilvánulásai !
És mivel ez a flekvencia olyan mélyreható,hogy képes lett volna megalkotni 200.000.000. szuperembert ,ezért egyáltalán nemkizárt,hogy ezek a rémálmok és látomások, a következő fázisokat mutatják be !
Zombimorzsi ,a bázisunkra húzódjatok be ! Ne merészkedjetek ki !Mert ha mindaz igaz amit mondtál,akkor valóban imádkoznunk kell az életünkért !

10. ?A harmadik angyal is trombitált, és leesék az égről egy nagy csillag, égve, mint egy fáklya, és esék a folyóvizek harmadrészére, és a vizek forrásaira.
11. A csillagnak neve pedig Üröm: változék azért a folyóvizek harmadrésze ürömmé; és sok ember meghala a vizektől, mivel keserűekké lőnek.?
János a jelenésekről 8:10, 11;
Ezek az utalások beteljesülni látszanak !

Amit az ismeretlen területen lévő laborban találtunk dokumentumokat azokat átvizsgáltuk és néhányban találtunk utalásokat a vörös ég projekt és a c-csoport kapcsolatára és ez felettébb gyanús!
Vissza kell mennem az erőműbe, a c-csoport laborjába ahol az inkubátorok voltak hátha találunk valamit. Nekem van egy olyan előérzetem hogy a különböző laborok felszámolása során megszüntettük a zónát fenntartó létesítményeket és a zóna instabillá vált. Lehet hogy megszűnik a zóna, de lehet hogy kiterjed sokkal nagyobb területre.

Mostantól engedélyezem a Síkságon az őrposztok felállítását. Nehézfegyverzetet és tüzértséget TILOS behozni.

Sajnálattal vettem tudomásul, hogy a kiásott csontvázakat nem vizsgálta meg senki.
Csak beszéltek, hogy menjünk el, pedig az információkat nem is használjátok.

megvannak az iratok, vosztrikovnak odaadtam. én nemértek hozzá de valami rossz fog történni. visszavonulok fedezékbe egy időre, veterán sejtelmeim rosszat sejtenek.
Zombimorzis sajnálattal közlm hogy az X12ben volt valami zöld színű sugárzó folyadék, amit az egyik zombimorzsi megivott és 10perc múlva mintha sav marta volna szét szegényt... :koszoru:
sajnálom

zombimorzsi:katonád halálhíre engem is megráz,fogadd mély részvétem ! :koszoru:
Barin őrnagy:Az iratokat átvettem ! 30.000. RU zsold és 1 Medúza !
X12 megvan ! Rendben ! De kérdem én ! HOL A MASINA ? Tudjuk,hogy működik,de ha a Vörös Ég projekt nem egy Gép akkor mi ?
Te jó ég ! Morzsi ! Téged irányítottak ! Valami lekötött az X12-vel,hogy addig véghez vihesse tervét !
AZONNAL BÚJJON EL MINDEN STALKER ÉS ZOMBIMORZSI !
Ez nem... <[recsegés...,sipolás)>

Vissza
Top Alul