Zónás frakciószerepjáték.

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Találkozási pontként a Yantarban levő mobil kutatóállomást jelölöm meg, Barin hadnagy segítségével kitakarítottunk, és bárból ide vezető utat is. Élelemmel és védett pihenőhellyel várunk titeket!

Mind a négy végtagunkat igénybe véve gyorsan közelítünk a megadott helyre! ilyenkor tényleg lemegyünk-szó szerint -kutyába! Nyelvünk kilóg,szép gereznánk pedig csatakos lesz,de ez lényegtelen,a kötelesség az első!
Hamarosan megérkezünk,de a nagy vasúti aluljárónál lassítunk a sok égető anomália végett,meg van erre nehány kósza zombult tag is,akiket megrágcsálunk,csak csupa barátságból...Nehogy már azt képzeljék,hogy egy vacak duplacsövű pukkantóval ránk lehet ijeszteni. No,meg jöbb lesz nekik is,és ez a falka harci szellemét meg kifejezetten emeli.

Jó hírrel szolgálhatok! Felfedezetünk egy területet.

A terület a Kordon és a Sötétvölgy közötti területen található.
Magas fű, kissebb fák, állatmaradványok, és pár épület, így jellemezném a területet.
A területre az FKP igényt tart. A terület neve: A Síkság.
Itt fog megépülni az FKP új főhadiszállása.

Az FKP címerén is változtatok. Egy F betű, aminek a kissebb szárából kiáll a K-nak a két szára, és egy fordított P, az F-en.

(Na ezt most jól elmagyaráztam.

feladat megoldva, elnézést a hosszú időért. Yantart megtisztítottuk a tudósokkal mindenféle lénytől, mostmár a stalekrek nyugodtan lehetnek arra felé is de én azttanácsolom hogy terjeszkedjünk arrafelé is azaz ne adjuk át másoknak. a tudósok is biztos örülni fognak.

egy nagyobb kitörés volt yantarban, ami miatt minden kihalt, majd ezekután jelentek meg a mutánsok errefelé...de már minden tiszta errefelé.

Putiteng!
szinte hihetetlen hogy ezt a területet még eddig nemfedeztük fel, mert szinte a mi volt bázisunk közelében van...azért gratulálok.

sötétvölgytől délre is van egy terület vagyis már hallottam róla van arrafelé egy út, ami kanyargós, és nagy sziklapartok...a Kötelesség egy időben elakart küldeni oda pár embert szétnézni de mégsem küldtek mert egy legenda szerint valami újszerű mutánshorda van arra...de erről nemtudok több dolgot.

1. lehet azokat írtottuk ki
2. nem mondtam biztosra hogy vannak is ott
3. csendben lehet elvannak maguknak
4. ez nem lenne ilyen nagy ütközet

Amúgy is ez a Zóna, tele mutánssal meg mindenféle jelenséggel...habár ezt neked tudni kell ti véditek annyira...

ilyen ha egy duty-s meg egy monolith beszélget vszeg :D

Monolitkatona csak a felhasználónevem, a frakcióm neve Védelmezők te nagyokos! Amúgy meg ha annyira szereted a szőrnyeket, akkor csak legyél bolldog velük. Meg ha nem vetted volna észre a duty már beleolvatt a rendfentartók-ba úgyhogy te már nem vagy duty-s. :)

Uraim, ne vitatkozzunk, hanem menjünk és nézzük meg. Én a magam részéről megyek, két zombimorzsi jelezte hogy velem tart, segíti munkámat a pszí képességeivel, a többiek visszaindultak, épen és egészségesen. Meglehetősen jót harcoltak, jól esett nekik, utána pedig ettek, ittak, pihentek. A Rendfenntartóktól kérnék egy MiL-Mi-24-es helikoptert fegyverzettel, személyzettel és néhány technikussal, a társam szeretne egy kirándulást tenni a Rügen-sziget felé mérések miatt. Két biológus kollégám pedig folytatja a kutatásokat a lárvákkal kapcsolatban.

Szeretnék tőletek információt kérni az általunk fejlesztett Exo-k levegőztető rendszerét illetően milyennek találtátok? Főleg a beépített oxigén gyertyák érdekelnek, mert ez egy igen jó reményeket adó fejlesztés.

Így van. Két társunk,nevezetesen Tartigris és Élesfog ,akik jelentkeztek a felderítő és esetlegesen-feltéve,de meg nem engedve- megsemmisítő tevékenységre.
Furcsa, a törpökre jellemző,de fordított polarítású agyi hullámokat észleltek,ráadásul ezek nem folyamatosan,hanem impulzusszerűen,és magos amplitudóval jelentkeztek.Nagyon kellemetlenül hatnak,és erős koordinációs zavarokat okoznak,bár csak pár másodpercre. Tisztában vagyunk vele,hogy ezek szórt jelek,úgyhogy jó lesz vigyáznunk!
Lehet,hogy egy új pszi-képességű faj harcol ott?

Felépítettünk A Síkságon a főhadiszállást. Várunk szeretettel minden barátságos Stalkert.

Egyenlőre csak egy elhagyatott bunkert találtunk a tetején egy antennával, az sugározta a jeleket. A bunkerben néhány zombit és snorkot találtam, nem jelentettek komoly akadályt, a bunkerben lévő berendezéseket lekapcsoltam, Tartigris pedig megállapította hogy megszűnt a pszí zavarás és jelenleg nem érzékel semmit. Viszont jó lenne ha a rendfenntartók küldenének szállítójárművet mert rengeteg medkitet, fegyvert, lőszert, gránátokat találtunk, valamint egy lezárt szoba kinyitása után nagyon sok dokumentumot, főleg kísérletek leírásait, és számítógépeket tele információkkal és adatokkal. Mondjuk két AWD Kamaz pont megfelelő lenne, persze a szükséges fegyveres kísérettel. Tartigris és Élesfog úgy döntöttek hogy a talált matracokon alszanak egy jót, én pedig tanulmányozom a dokumentumokat.

Meglátásunk szerint megint csak egy újabb "játékszerrel" állunk szemben,amit néhány,talán még valami emberi kvintessszenciát is hordozó-egykoron talán ember-most mutáns lény piszkálgat. A meglepő azonban az a dologban,hogy ezt nem igazán saját akaratukból teszik,sokkal inkább külső hatásra.
Érdekes lehet az a rügeni labor. Jó volna közelebbről is szemrevételezni,miféle furcsa dolgok folynak ott.

Barin hadnagy térj vissza a bázisra,és ha lehet ne provokáld a többi frakcióvezetőt !

A Yantar küldetésért ,kapsz 3000RU-t ,és 2 Medúza Relikviát !
Valamint mostantól főhadnagy vagy !

Pihenj,menj le a bárba és igyál,a pultosnak már szóltam ! Új buli van !
Eligazításra jelentkezz nálam, ha kész vagy mindennel !

Blackacehun:A ruhát a tesztelőim nagyon jóra értékelték,tudósaim is vizsgálják,de alomáliákkal szemben mégsem olyan kitünő ! Ezen még javíts kérlek ! Ha megvan a prototípus küld el !

Megpróbálok kiképeztetni egy csapatot a támadásra, de ehhez szükségem van Németország engedélyére.

Sok a 7.62-es lőszer nálunk ,ezért vettünk 25.000 db RK95-öst a fekete piacról !
Mostantól ez az elsődleges fegyver !

MOSTANTÓL A SAKO FEGYVEREK HÓDÍTANAK NÁLUNK ! CSERÉLJÜK A MOSTANIAKAT FOKOZATOSAN !

A javítást rátok bízom, én folytatom a bunker felderítését. A szállítójárművek megérkeztek, az ellátmány úton van vissza a bázisotokra. A kért MiL-Mi 24-es a technikusokkal is megérkezett így a társam elindult a Rügen-sziget felé a méréseket elvégezni. Remélem rövidesen többet fogunk tudni mindenről.

P.S.: én maradok az S.A. Avalanche távcsöves változatánál meg a tartalék Gauss puskámnál.

én is ragaszkodom a VSS-emhez ha nem lenne nagy gond.
Egyébként ha valakit érdekelne a pihenésemre szánt pár napocska igen jól telik, végre van időm erre-arra, meg élni a hobbimnak a relikviagyűjtésnek bár eddig még csak 1-et találtam, egy Hópihét. ez a kedvencem. Még kérnék két napot a kikapcsolódásra, és csak utána vágnék bele az új megbízatásba.

Én nem azt mondtam ,hogy minden megy a ganalyra ! Fegyver raktárainkba mennek a felesleges cuccok ! De a SAKO és az IZHMASH a két hivatalos fegyvermárkánk ! Persze a zónában,ez nagy dolog ! Talán a jó katonai és kormánykapcsolatainknak köszönhető ez a lépés !

Vissza
Top Alul