Történet, magyarázatok, SPOILER veszély

Csiga07":52w2rrcg mondta:
A rejtett teleportot hogy lehet használni Janovban?Tudom,hogy nem lehet felmenni oda,konzol-paranccsal kell elérni,hogy repüljünk.De mi ez a parancs?

Szerintem ezek sima level changerek lehetnek. Bár nem értek az xrayhez, de szerintem amikor odamégy a stalkerekhez. hogy ide meg oda akarok menni, akkor a lel changer nem ezzel van triggerelve, hanem csak elsötétítik a képt és áthelyeznek a pályán ebbe a pozicióba. Nyilván olyan helyre kellett tenni, ahol nem éred el, omndjuk egyszerűbb lett volna levegőbe tenni, akkor tényleg nem találták volna meg.

O.K. tulajdonképpen semmi bajom a "rendes" közlekedéssel,még a pénzt se sajnálom :D

sziasztok, nem tudom hova írni, ezért ide teszem. hol lehet magyarítani a játékot?

Na, beírok én is ide. Elég sokat játszottam a Shoc-kal. HA a CS outróját megnézitek, ott Scarnak kiég az agya, ahogy ezt a Clear Sky orvosa is megjósolta. Ha még egy kisugárzás ér minket, meghalunk. De, így is-úgy is meghalltunk volna, mert. Scar PDA-ja kerűl Strelokhoz, hiszen 1 feladat maradt csak benne, hogy ki kell nyírnia Scarnak Sterlokkot, miután sikerűlt legyengítenie a Pszi ellenáló szerkezetét Scarnak, rögtön jött a kitörés. Én biztos nem azzal foglalkoztam volna, hogy a teljesített küldetést kitöröljem a PDA-mból, hanem hogy minnél hamarabb fedezékbe mennjek. Mivel elvileg nem csak állni kellett és lőni Strelokot a Gaussal, hanem üldözni, ezért Scar elég közel kerűlhetett az erőmű bejáratához, meg Strelokhoz is, ami magyarázatot ad arra, hogy miért fekszik Strelok mellett Scar.
A Shoc introjába meg azt láthatjuk, hogy 1 ember vezeti az autót, az nem lehet más, mint sterlok, csak épp elveszíti az eszméletét, mikor belecsap a villám az autójába és felborúl. 2. megoldás lehet, vagy akkor vesztette el az emlékezetét, mikor felborúlt a teherautójába, vagy akkor, mikor ő is sérülést kapott a kisugárzás miatt a CS végén. És azért tette el a PDA-t, mert az egyetlen kulcs rá, hogy kiderítse, ki ő valójában.
Ami még furcsa volt nekem, hogy a CS vezetői hogy a francba jutottak el elöbb az erőműig, mint én? Ami azt jelenti, hogy tudtak egy biztonságosabb utat a zónához.És mint tudjuk, Strelok már járt az Erőműben, mi van, ha a CS akkor nem tudta megakadályozni Strelokot? És most pont kapórajött egy feltuningolt ember, aki képes lehet megállítani nekik, mivel ők bénák voltak hozzá első alkalommal.:) Mondjuk azt is megtudjuk, hogy 3-an voltak Strelokkék, Fang és Ghost is bejutott.

szóval a cs végén a befejező videóban strelok fölkel de összeesik. A kamiont nem strelok vezeti hanem egy katona talán, strelok a hullák közt van gondolom az erőműnél találtak rá. A Shoc végén a hologramot megkérdezhetjük hogy mi az a deadh truck (ami mellet találtak a Shocban) elmondja hogy hullákat szállít a zóna közepéből. Hogy ezt ki tartja fent és a cs titka(nem tudom melyik topicban már tárgyalták ezt ramirezék): A cs vezetői az x laborokban dolgoztak és hogy el lehet pusztítani a zónát az ő titkuk. de strelok rájött erre ezért felbérelték a mitsemsejtő heget a csben akinek bemagyarázták hogy strelok miatt vannak kitörések, ezért kell megállítani. A csben az erőművi harc után nem gondolták hogy strelok megmaradt, megépítettek egy cuccot amivel irányítják a zónát. Így érthető ki tartja fenn a deadh truckokat maga a cs frakció. Lebegyev teljesen hasonlít a hologramhoz ráadásul. Ebbe a szerkezetbe lehet belefeküdni az Shoc végén vagy ezt szétlőni és eltüntetni a zónát.

És egy bizonyíték az állítás helyességére ami egy dokumentum amit a CoPban találtam amiben említik a nooszférakutatásban elért eredményekben Lebegyevet és társait ugyanis a zóna a nooszférában piszkálás miatt jött létre:
ss_nagy_j_nos_02-04-10_18-31-06__pripyat__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A teherautót nem katona vezeti, hanem egy Stalker ruhás egyén. A Cs végén nem áll fel senki, mindenki remeg. Aztán a végén csak Strelok remeg össze-vissza. Egy katona meg mit keresne az erőműnél? El se jutottak odáig se a CS-be, se a Shocba. A Monolitosok kinyírják az összes katonát, mielött bármelyik is bemenne az erőműbe.
Csak közbe töröltem,. azt hittem rossz helyre írtam :)

mit keresnének stalkerek az erőműnél szeméttelepen is van stalkerruhás bandita
Szerintem az a sofőr vagy monolitos vagy css

A death truckot valószínűleg egy ugyanolyan agymosott ember vezeti, mint strelok maga. Vagy egy monolithos.

a monolitosok meg (kósza mondta) agymosás alatt álnak hogy védjék a zóna belsejét ezért van a monolith kultusz amit persze a cssek csináltak (mármint a monolitot)

Az erőműnél két Stalker volt, Heg és Strelok. Heg meghallt, Strelok maradt csak. A többiek CS-osok, meg monolitosok voltak. Senki nem élhette túl a kisugárzást, csak Strelok. Ő volt a legközelebb az erőmű bejáratánál. De ezen kár vitatkozni, ezt csak a Fejlesztőbrigád tudhatja, vagy még ők se :) Bizonytalan, mint a kitörés :)

ha ez lesz a stalker 2 sztorija ne engem hibáztassatok.

Szerintem a Stalker 2 teljesen más stori lesz, nem ezt a vonalat fogja követni. Vagy lehet, beiktatnak még egy Add-on-t.

Lehet hogy valaki más szemszögéből fogjuk majd játszani a játékot...az biztos hogy nem Marked one-al fogjuk nyomni....legalábbis szerintem...:)....de azér valahogy kapcsolatban fognak álni...majd meglátjuk

Vissza
Top Alul